Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 02:51 Toplam 31 oyuncu 50 sunucu 289 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Unreal Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Abilerim benim sistem iyimi enreal tournament 3 yani 2007 için

turkeydogu12
Üsteğmen
Üsteğmen
05 Ocak 18:36 %0
abilerim benim sistem; çift çekirdek işlemci yani core2dua yazıyo yani o çift çekirdek. vindows vista 1gb ddr2 ram 512 ekran kartı dırectx10 dvd-rw ve benim sistem bu acaba unreal tournament 2007 yüklenir ve çalışırmı !
YARDIMLARINIZ İÇİN SAOLUN YAZANLAR İÇİN KLAVYASİ VİNDOWSSU DERT GÖSMESİN.

FlammnDelo
Oyuncu
07 Ocak 00:56 %0
birader, sistemin core2duo olsa bile ilk once raminin kac oldugu onemli birde 512 mb demissin bu ekran kartın sanırım, 1950xt ya da 2600 serisi olabilir tahminim ya da 8600 gt falan, bunlarsa ekran kartın sorunun yok demektir ama yine ram devereye giriyor, ve oyunu hangi sistemde calıstırmaya calısacagın, keza vista ile oynicaksan vista kendi basına bir ram canazavarı oldugundan minumum 4 gb ram tavsiye edicem stabil calısması icin, yok xp ise sistemin o zaman minumum 2 gb yeter.

Spenks
Oyuncu
10 Ocak 17:27 %0
alıntı:
Gönderen: FlammnDelo
birader, sistemin core2duo olsa bile ilk once raminin kac oldugu onemli birde 512 mb demissin bu ekran kartın sanırım, 1950xt ya da 2600 serisi olabilir tahminim ya da 8600 gt falan, bunlarsa ekran kartın sorunun yok demektir ama yine ram devereye giriyor, ve oyunu hangi sistemde calıstırmaya calısacagın, keza vista ile oynicaksan vista kendi basına bir ram canazavarı oldugundan minumum 4 gb ram tavsiye edicem stabil calısması icin, yok xp ise sistemin o zaman minumum 2 gb yeter.

aynen , ekran kartının 256, 512 ya da 1gb belleğe sahip olması önemli değil,, gpu su ne? kısaca tam olarak modeli...

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: