Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/10/08 01:53 Toplam 81 oyuncu 56 sunucu 825 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Grenade launcher ve osn halkının görüşleri ?

Sendoh
Oyuncu
30 Aralık 2007 19:38 %4
Selam arkadaşlar..

Bu başlığı açma amacım oyunun dinamiğiyle ilgili birşeyleri eleştirmek değil sadece nabız yoklamak.Tecrübeli bir oyuncu olmasamda oyundaki dengeleri ve anlık stratejileri altüst ettiğini düşündüğüm 'launcher' eklentisi hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.

Karşımdaki oyuncunun benden yetenekli ve tecrübeli olması beni hep heyecanlandırır.Oyunumu geliştirmem için iyi bir fırsattır.Ama elinde launcher'la gezip dost yada düşman bir silüet gördüğü anda bombayı sallayan oyuncular beni oyundan soğutuveriyor.Dahada ilginci yine böyle bir arkadaş neredeyse dibime kadar girdiğinde sevgili bombasını bedenimle buluşturuyor ve hiç zarar görmüyor.O anlık temasta onun tahrip hızına ulaşmam pek mümkün değil gibi..

Acaba oyuncular ve yönetim kadrosunun bu konuyla ilgili görüşleri neler ? Onlarda şikayetçi ise bir yaptırım söz konusumudur ?

Cr / Rothstein'
Oyuncu
30 Aralık 2007 20:09 %0
Launcer kullananda Launcer la ölünce şikayet ediyor yapacak bişey yok böyle oyuncular cod2 dede vardi şimdide var eskiden ppsh kullanırlardı şimdi launcer kullanıyorlar ama ben launcer kullanımına karşı değilim kullanılsın ama oyuna başlar başlamaz şansına launcer sallayanlar beni sinir ediyor.

Kill or Die

xby21x
Oyuncu
30 Aralık 2007 20:33 %0
bence kaldirilmasi lazim bide dost atesinin geri gelmesi lazimki tesadüfen ates etmesinler ben böyle cok vurdum ve cok vuruldum

Agresive
Binbaşı
Binbaşı
30 Aralık 2007 21:57 (30/12/2007, 22:02) %0
Sonucta modern silahlar...Şıkayetcı degılım şahsen.

Started and stopped it, from end to beginning a new day is coming, and i am finally free...

KinG_OkaN
Yarbay
Yarbay
30 Aralık 2007 22:28 %0
bence Launcer'la ilgili şikayetiniz varsa sizde Launcer kullanın
alayına şalgam suyu

Johnnie Walker
Binbaşı
Binbaşı
30 Aralık 2007 23:23 %0
esas sorun dead silence ses dinlemenin anlami kalmiyor

heath
Oyuncu
31 Aralık 2007 00:00 %0
Dead silence, P90, G. Launcher.. nb işi bunlar babs

Crimz
Oyuncu
31 Aralık 2007 00:13 (31/12/2007, 00:20) %0
O zaman oyunun tüm gerçekçiliğine çomak sokuyorusunuz.Last Stand da bi bakıma saçma değil mi ?.
Bi çok şeyi karşılaştırabiliriz bu konu hakkında.Kullanan var kullanmayan var bu bir seçenek illa herkes alıcak diye bir zorunluluk yok.
Oyun'nun içinde olan birşey bu ve gerçekte'de olan birşey o yüzden oyunun içerikliğini bozmak oyun ve oyuncu tarafından iyi karşılanmasını ben pek iyi bulmam.
Herkes istediğini kullanabilir.
P90 diyolar , launcher diyolar , last stand diyolar , dead silence diyolar..Bunu diyenler o zaman frag yükseltmeye çalışırken helikopter veya jet açmasınlar ne de olsa P90 lar bunlar noob işi değil mi ? launcher ile veya p90 larla kill streak yapılmıyor mu ? yapılıyor tabi kide.
Ben p90 kullanmıyorum bilen biliyor sadece mantık dışı yazılar görüyorum o yüzden yazma gereği duydum.

Sendoh
Oyuncu
31 Aralık 2007 01:02 (31/12/2007, 01:04) %2
Gerçekçilik konusunda hak verebilirim sana ama bir noktada asla katılamam.Gerçekçilik ne kadar önemli olursa olsun bu oyuncuların birbirine karşı strateji geliştirdiği,yeteneklerini çarpıştırdığı bir online oyun..Bu yüzden her online oyun gibi bir denge üzerine kurulmalı.Bir özellik diğerine karşı her şartta ezici olmamalı,zaaflar taşımalı böylece mücadele dengelenmeli.

Gerçekçilik bunun bir oyun olduğunun ötesine geçerse şöylede düşünebiliriz ; Amerikan ordusuyla,Arap gerillaları mücadele ettiğinde Amerika'nın sahip olduğu teknik ekipman,silah,teknoloji vs..
Arap'ların asla boy ölçüşemeyeceği cinsten olmalıydı.Ortada hiçbir denge olmamalıydı..Ama bu herşeye rağmen bir oyun..

Benim bu başlığı açma amacım grenade launcher'ın şu bahsettiğim dengeyi kötü yönde etkilediğini düşünmem ve sizinde sadece 'launcher'la ilgili fikrinizi merak etmemdir arkadaşlar.Lütfen launcher dışındaki nesnelere girmeyelim.

HitGamer87
Yüzbaşı
Yüzbaşı
31 Aralık 2007 01:32 %0
abi launcher ne p90 ne nb ne ben anlamıyorum sizin dediklerinizden bişey yaa bu ne yaa off.

.: THe WoRLD is YouRS :.

Freezeron
Oyuncu
31 Aralık 2007 01:33 %0
Şu sebeplerden oturu kalsın derim:
-Gerçekte nasılsa o sekilde oyuna eklenmis
-Herkese acık, herkes kullanabilir
-Ates ettiginizde haritada belirirsiniz
-Grenadeleri yolladıktan sonra, hic bir ozelligi olmayan standart bi silahınız olur
-Sadece 2 adet grenade tasıyabilirsiniz

Şu sebeplerden oturu kalmasın derim:
-Bog haritasında round bası koseyi donup, hedefleyip, ates edersiniz, 3 kişi geberir.
-Alan etkili hasar yarattıgından, ve bomba cok hızlı hareket ettiginden, spame cok musaittir. Aynı zamanda kacmaya fırsat vermez, counter edemezsiniz.
-Hardcore sunucularda, kucuk maplerde iskencedir, eziyettir, no skilldir, lamedir
-Overkill perkiyle 4 adet tasınır, kepege kesin cozumdur
-Gercek hayatta gercekten savasıyo olsanız o 2 grenade cok onem teskil eder. Ote yandan oyunda, bir s&d mapinde, artık adamların ne zaman nerden gelecegini ezberlemisken, ve her rounda 2 yeni grenade ile spawn olmaktayken, bunların cok bi onemi kalmaz, hoyratca harcarsınız, guzelcene adam patlatırsınız.

Sonuc olarak hem kalsın hem kalmasın =)

TnT|Dynamite
Teğmen
Teğmen
01 Ocak 01:16 %2
Tmm silah ii hoş güzelde Hardcore SD de işkence be abi Hardcore sd'de yasaklanırsa sevinirim açıkcası..

Catapulco.
Orgeneral
Orgeneral
02 Ocak 02:24 %0
Launcher gitsin rpg sayısı 4 olsun...

darktrpr

02 Ocak 02:39 %0
Herhangi bir mod olmadan normal sunucularda hiç bir silahın ya da özelliğin değişmesi maalesef mümkün değil.

GThief
Oyuncu
02 Ocak 10:10 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Herhangi bir mod olmadan normal sunucularda hiç bir silahın ya da özelliğin değişmesi maalesef mümkün değil.

Doğrudur... Bu anlamda eğer PAM sunucularında oynamaya başlarsanız, DS GLUNCHER vs de kaldırılabilir

GThief

|4D|Uurcan
Albay
Albay
02 Ocak 12:33 %0
herkesin kullanma şansı olduğundan dolayı , hiç bir şekilde eşitlik bozulmuş değil kanaatımca ve eyer öldüğünüz için kaldırılmasını istiyorsanız inanın bana bu çok saçma =)

""bende neret ediyorum bu arada :""

ama ne yapacaksin terazinin iki kefeside eşit :/

Sendoh
Oyuncu
02 Ocak 15:52 %0
Herkez launcher kullanma konusunda eşit haklısın.Ama kastım eşitlik değil 'denge'..Oyuncuların tarzına,yeteneklerine hatta karakterlerine göre oldukça iyi dengelenmiş oyun stilleri var.Keskin nişancı,ağır/hafif makinalı uzmanı,suikastçı vs..Tabi grenade launcher kullanımını patlayıcı uzmanlığı sınıfına soktuğumda diğer 'sınıf'lar arasındaki dengeden pay almadığını,haksız üstünlük kurduğunu düşünüyorum.

^9$^1eNaTu^9$
Binbaşı
Binbaşı
02 Ocak 17:44 %0
GL kaldırılmasın ama adamlar hemen hiç görmeden salıp 2-3 kişiyi alıyorlar burda bi eşitsizlik var

tiwaly
Binbaşı
Binbaşı
05 Ocak 10:43 %0
Bence kaldirilmasın. Görmeden sallıyo diyosunuz mesela ben buna katılmıyorum. Tamam adam sıkıyordur sağa sola ama sen siper almayıp laylay lom ortalarda dolanırsan elbetteki gl seni öldürür. Ayrıyetten yakın mesafede işe yaramaz. Acaba gerçek savaştada hurraa die açık alana koşulur mu sorarım size.? Saklanarak gidersen gl bi işe yaramaz. Açık alanda dolaşırsan zaten ölmeyi hak edersin. Bu benim görüşüm kimse üzerine alınmasın.

ChexXx
Albay
Albay

Double Damage x2

05 Ocak 17:02 %0
bencede kaldırılmasın ama yinede launcherle gezenler le oynanmıyor ya doru dzgn

^4RobinSon
Binbaşı
Binbaşı
06 Ocak 00:48 %0
cok severim kullanmayı hatta bayılırım ben bayıldıgım ıcınde pek sevilmem böle şikayetci arkadaslar tarafından da. zamanında çok öldüm o şekilde şimdi acısını cıkartıyorumm şikayetcı arkadaslar iyi bilirler

^1V.Persie
Binbaşı
Binbaşı
06 Ocak 00:51 %0
Her zaman her yer yerde Grenade launcher

No.M/DeltaSays
Çavuş
Çavuş
06 Ocak 01:12 %0
M203.... Gerisi Hikaye..

http://img519.imageshack.us/my.php?image=shot0039xn0.jpg

mojito - wG
Tuğgeneral
Tuğgeneral
06 Ocak 14:31 %0
ya bence her takimda gl yi sadece bir kisi yada 2 kisi kullanabilsin boylece daha duzenli olur modern silahlar diye dusundugum zaman mantikli geliyor ama bazen oyunu mahvettigide oluyor air strike ve helikopter hadi neyse onlar olmali ama gl resmen sacmalik cunku her noob aliyor oyunu mahvediyor ben iyiyim diye oyunda yazip duruyolar sende git isine yaziyosun ana baci kufur ediyolar boyle insanlarla doldu ortalik onun icin gl her team de 1 2 kisiye verilebilsin bence okadar..

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: