Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
13/10/08 00:09 Toplam 178 oyuncu 56 sunucu 694 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Quake Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ankaradaki quake2 ve quake3 oyunculari

C3BO[.]
Oyuncu
04 Ağustos 2006 18:19 %0
CTF DEDİ!!

waahahah

ehım..neyse..artık başka akımlara takılcaz kurbaacım doğru dedin.

dayday kırıkkale nin gülü oldu olm. gidin yerinde görün adamı keyif çatıyo bi de tutturmuş wow da wow diye..

F[.]REVA

_The LoNeLy QuaKeR_

Mv.Froggy
Oyuncu
05 Ağustos 2006 09:27 %0
abi merak ettiğim bu diedie da karı kız ayağı yokmudur bu ne yapar hep osbirlemi sürdürür hayatı onu merak ediom adam komedi ya. keyif cattıgını tahmin edebliyom adam keyifci alemci olmuş. okulu bitirir inşallah bu didi topu. bu gece life is overalll yapacaz hadi gençler sizlerinde katılımlarıyla didiyide getirim ortama sokalım onuda, hatun yapar falan. neyse ya sabah sabah hadi ben kaçtım

TREmreTR
Oyuncu
28 Aralık 2007 22:03 %0
abiler landan nasıl oynuyacağız bi açıklasanız pls

Mv.Froggy
Oyuncu
29 Aralık 2007 09:42 %0
nasıl landan nasıl oynicaksın? evdemi oynucaksın sen oyunu kafedemi evde oynayacaksan ve LAN varsa bir kaç bilgisayarı baglayan. ozaman bir kişi multiplayerden oyunu kurar diğerlerde connect ip adress şeklinde baglanır.. ip adres = oyunu kuran bilgisayarın ip si.. Bu en basit şekilde nasıl yapacagın... dedicated server kurmak istiyosan o daha karışık gelir sana. hadi bakalım .

Mv.Froggy
Oyuncu
29 Aralık 2007 09:53 %0
evet 2007 yi kapatıyoruz. kimleri nerede kimlerle naparken gördük.. Evet hyperman den baslıyoruz sayın hyperman i geçen hafta overall da gördüm ve yanında chosen vardı ve beni aramamışlar gitmişler satıcılar bide burak vardı yanlarında. Sonra hyperwoman cep telden son aradıgı no yu gösterdi beni aramış ulaşamamış ah kardeşim dedim tmm affettim P

daha sonra sancarı gördüm evet bay sancar bana tren ile yurtdışı macerasında elini tuvalete sokup elini boka nası buladıgını vs vs anlattı cok eglendik bu boktan muhabbetle )

sonrasındada sancarın kücük bıradırı tusunamimiydi cocugun niki.. adı tayfun onu gördüm kendileri tunalı gölgeye gelmiş okul bittiği halde gezmeye ankaraya ve rastlaya rastlaya bana rastlamış

geçen hafta vedo yu gördüm sinemada onun niki neydi lan adam q2 ye hic girmedi niki gözümde canlanamıyor walla..

hunter diye quakecimiz vardı oda askere gitti 15gün önce onuda facebooktan bulduk..

şiar ve sarp bıradırs vardı hatırlarmısınız kornnetten paso ekşın yaparlardı onlarıda tunalıda gördüm yolda arkamdan kurbaacık kurbacık diyo adam. diyom ne kurbası ya.. ben bu froggy ismini kullanmadıgım icin quaketen baska yerde ahuah

böyle işte ben sürekli birilerine rastlamakla geçirdim 2007 yi.. 2008 i naparak geçircem bilemiyom.. yılbası geçesi tam saat 11:59 12:01 arası ne yapıyosan bi yıl boyunca onu yaparmışsın der atalarımız .. gece gece o saatte en iyi yapabilceğiniz şey neyse onu yapın yapamıyosanızda yapmak icin caba gösterin , 1 yıl boyunca piyangosu var obaa..

hadi gençler görüşürüz sonra yazarız artık birdaha... okuyanlara okumayanlara

TREmreTR
Oyuncu
03 Ocak 20:24 %0
evet evden oynıyacağımda lütfen ıp ve lan programını söyleyin pls

TREmreTR
Oyuncu
03 Ocak 20:26 %0
karışık gelmez sen anlat

RiXzMaX
Oyuncu
11 Şubat 15:04 %0
Selam Ankara ve tum q2 ahalisi..
tekrardan online oldum "6" senenin ardindan..
Yeni nickimle camiaya geldim ahali
Ben MaX, oSmanli[MaDs]'in ogrencisi, eski MaDs uyesi, sıkı bir MV uyesi..
In Froggy, we trust...
hyper
cebo
cellat
newguy
launcher
ozledim bu insanlari..

RiXzMaX
Oyuncu
11 Şubat 15:05 %0
ha elbette bi de "diedie"... puahahah

u7fuk
Oyuncu
04 Nisan 11:29 %0
Neden ozellikle lan?internette degil?

C3BO[.]
Oyuncu
17 Nisan 00:45 %0
öcüüü... :P

F[.]REVA

_The LoNeLy QuaKeR_

Mv.Froggy
Oyuncu
17 Mayıs 09:38 %0
abi noluyo hunter da dönecekti q2 ye.. e döndüyseniz serverlar dolu servera döününüz lütfen ip yukarda vermişiz ama giren yok

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 89 90 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: