| Yazar | Konu: Cod 4 te iw3mp.exe hatası lütfen yrdım pls |
| Yüzbaşı |  | 26 Aralık 2007 13:59 %0 | |
|
| cod 4 te multiplayer i çalıştırdığımda başta ''run i a safe mode'' diyo ondan sonra hayır veya evet deyip oyuna giriyom sonra ''iw3mp.exe'' hatsını weriyo yardım pls |
| |
|
|
 Korgeneral |  | 27 Aralık 2007 22:38 %0 | |
|
| Denetim masası sonra ses var ona gir sonrada ses kayıtları var gir ona Pencere içinde beyaz boşluğa sağ tık yap inaktifler var sanırsam yada ona benzer ona gir stero özelliğini aktifleştir açılır. |
| |
| Üsteğmen |  | 28 Aralık 2007 18:21 %0 | |
|
ses kayıtları bulamadım ya nerdedir bu |
| |
| Oyuncu |  | 30 Aralık 2007 01:20 (30/12/2007, 01:23) %0 | |
|
Denas arkadasım resimli olarak anlatırsan bizim için daha iyi olur.cunku tarif ettin yeri kimse bulamadı...
su sekil denetim masası->ses efekti ve ses aygıtları->ses ?? demek istediğin yer burada bi yerdemi cunku sağ tıklanılmıyo.daha cok bilgi verirsen sevinirim(ses kartım Realtek HD Sound effect) |
| |
Yarbay
Anadolu Panteri

|  | 17 Ocak 14:34 %0 | |
|
aynı hata bende de war sp ve mp ye gir dediğimde aynı hatayı veriyor cıldıracam yaw yardımmmm |
| |
 Oyuncu |  | 17 Ocak 14:54 %0 | |
|
| Ekran goruntusu cek, upload et, buraya link ver |
| |
Yarbay
Anadolu Panteri

|  | 17 Ocak 15:13 %0 | |
|
| nasıl link vericem |
| |
Yarbay
Anadolu Panteri

|  | 17 Ocak 15:14 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Denas
Denetim masası sonra ses var ona gir sonrada ses kayıtları var gir ona Pencere içinde beyaz boşluğa sağ tık yap inaktifler var sanırsam yada ona benzer ona gir stero özelliğini aktifleştir açılır.
bisi anlamadım güzelce anlatsana baştan |
| |
Yarbay
Anadolu Panteri

|  | 18 Ocak 13:13 %0 | |
|
| yoq mu yardım eden!!! |
| |
| Albay |  | 19 Ocak 13:21 %0 | |
|
C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles
Burdaki "mssmp3.asi" dosyasının uzantısını "bak" olarak değiştirdin mi? Yani "mssmp3.bak" olarak. |
| |
. |
Yarbay
Anadolu Panteri

|  | 19 Ocak 13:33 %0 | |
|
tamam saol hallettim
Youtube'de 6 Dk'lık videonun açılması 23 dk, Msn açılması 5dk. Türk Telekomun saniyede yediği küfür... PAHA BİÇİLEMEZ!!: |
| |
| Oyuncu |  | 09 Mayıs 20:12 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1|KsK| Sharp
C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles
Burdaki "mssmp3.asi" dosyasının uzantısını "bak" olarak değiştirdin mi? Yani "mssmp3.bak" olarak.
.kardes olmuyo ya vıstadan sorun olabılırmı ?? |
| |
| Teğmen |  | 10 Mayıs 02:17 %0 | |
|
| http://activision.custhelp.com/cgi-bin/activision.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=19537&p_created=1195149956 |
| |
| Orgeneral |  | 06 Temmuz 18:12 %0 | |
|
tşkler denas... aynı hatayı ( iw3mp.exe ) yapıyodu yardımın için saol dediğini yaptım ve düzeldi  |
| |
| |