Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 19:17 Toplam 233 oyuncu 47 sunucu 1066 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Tek Kişilik Oyunlar
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Portal'cılar buraya!

n2o
Oyuncu
18 Ekim 2007 17:06 (18/10/2007, 17:10) %0
Abim bana valve'nin orangebox'u çıkardıktan 2 gün sonra söyledi bana mevzuyu. ben de hemen portal'ın ve hl2 episode2'nin torrentlerini buldum çekmeye başladım. 2 günüm kaldığı için hl2 yi boşverdim, portalı çektim. ertesi sabah bitti, bikaç sorun yaşadığım için ancak saat 3 gibi çalıştırabildim.

oyuna gelirsek, bu grafiklerle gerçekten şahane bi oyun olmuş. momentum falan da eksik etmemişler. gerçekten kafam karışıyor arada, oyunu alt+f4'leyesim geliyor. multiplayer modu da olsa iyi olurdu artık nasıl yaparlar bilmiyorum. heralde zamana karşı bir yarış olurdu. oyunu daha bitirmedim, haftasonları oynamaya vakit bulabiliyorum sadece. nerde kaldığımı söylemiyim şimdi, oyuna daha başlamamış olanların heyecanı uçar gider

torrent'ten portal'ın unleashed versiyonunu çekenlere bir duyuru: indirdiğiniz klasörün içinde çok sayıda winrar simgesi göreceksiniz, ki bunların sadece 1 tanesi .rar, diğerleri .r01, .r20 falan. siz, listenin en aşağısındaki gerçek .rar dosyasını seçip (siz özelliklerinden bakıp bulun), içindekileri bir klasör açıp bu klasöre boşaltacaksınız. install falan istemiyor. eğer readme'de yazdığı gibi çalıştırmaya çalışırken "MountAppfilesystem() failed" şeklinde error alıyorsanız, bilin ki o portal dosyasınsaki steamemu.ini dosyası bozuktur. torrent sitelerinden kolayca fix'lenmiş halini bulup indirin. bu sırada da portal klasörünü silip tekrar .rar'dan boşaltın. sonra .ini dosyasını replace edin, readmedekileri uygulayın ve iyi oyunlar.

sizin de görüşlerinizi alalım. nasıl buldunuz, neler olmalıydı / olmamalıydı falan.

mevsimsizz
Oyuncu
01 Kasım 2007 10:02 %0
merhaba.. sizinde bahsettiğiniz gibi MountAppFilesystem() failed: sorunu yaşıyorum ben bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim.. yardımcı olurmusunuz ?

n2o
Oyuncu
02 Kasım 2007 18:54 %0
alıntı:
Gönderen: mevsimsizz
merhaba.. sizinde bahsettiğiniz gibi MountAppFilesystem() failed: sorunu yaşıyorum ben bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim.. yardımcı olurmusunuz ?

torrent'ten indirdiysen portal klasöründeki (.exe'nin olduğu) steamemu.ini dosyası bozuktur. torrent sitelerinden fix'lenmiş halini bulup indirin ve replace edin.

zaten yukarda yazdım ben

BlestaWeivuer
Oyuncu
23 Aralık 2007 14:30 %0
Oynadım 2 gün sürmedi bitti. Gerçektende görüntüler çok hoş olmuş ve oyunun zihin yorucu kısmıda oldukça etkileyici. Bazı bölümlerde çok takılıyorsun ancak ilerledikçe ustalaşıyosun ve kolay gelmeye başlıyo sanırım toplam 19 bölüm anlayamadım neden bu kadar çabuk bittiğini alıştırma kısmı sandım fakat sanırım oyun bitmiş :S

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
25 Aralık 2007 12:19 %0
ben bu oyunu bitireli nerdeyse 2 ay oluyor....harika bi oyun...ilk çıktığında aldım ve direkt bu oyuna sarıldım....half life 2 episode 2 den önce bu oyunu bitirdim.videolarını gördüğümde çok beğenmiştim...çok ilginç ve güzel şeyler var....özellikle hız kazanarak fırlama olayı çok hoşuma gitti.öyle bir olayki bi bölümde çok fazla ilerde bi yer var oraya zıplayabilmek için bir yukarı birde yere açıyorsunuz.çok yukardan düşerken düşeceğini yeri hesaplayıp yeniden oraya portal açıp aşırı hız kazandığınız için direkt karşı taraftasınız...oyun aslında konu olarak şöyle bişiki...sizi sanırım bayıltmışlar ve bi odaya getirmişler.sözde silahı denemek için bi deneksiniz...fakat sizden önce çoook daha fazla kişi bu yoldan geçmiş ve ölmüş.oyunun sonlarında başkalarının yazdığı yön çizelgelerinden fark ediyorsunuz bu olayı.
19 bölüm boyunca sizi türlü testlerden geçiriyorlar...ve bu testler sonucunda 19 uncu bölümde finale gidiyoruz sanıyorken sizi ateşin içine gönderiyorlar...tabiki kaçıyorsunuz kurtuluyorsunuz....sonrada bu deneyin iç yüzünü fark ediyorsunuz.
oyun sonundaki alet çok süper bi olay...hem zamana karşı hemde çok zor bi yarış yapmanız gerekiyor...oyundaki tüm yeteneklerinizi kullanmanızı sağlıyor.
ve o füze atan robot ile öldürmeniz gerekiyor son aleti...ve ondan düşenleri hemen açılan kuyunun içine atmalısınız ki o kuyuyu açmak içinde panelden tuşa basmalısınız....çok hızlıda bir sürü portaldan geçmeniz gerekiyor vs vs...ama sonu çok güzel....bitirince göreceksiniz ki....çok ilginç şeyler oluyor
pastayı yemeyi unutmayın

oyun içeriği hakkında detaylı bilgi vermiyim ama genel olarak çok güzel mantıklar işliyor oyunda....çok daha zorlu bilmeceler olacak sanıyordum ama pek zorlandığım yer olmadı son boss hariç...

TORTUROPSY - GUTTURAL VOCALS & PIG VOCALS (NO EFFECTS / NO INHALES)
SLAM BRUTAL DEATH METAL FROM TURKEY

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
12 Ocak 18:40 %0
oyun sonundaki kekten baska bide ustunde kalp isareti olan kutumusu geri veriolar!!ustune bide muzik yapmıslar
portal-still alive die

fur das fa'dhırlnd

take no prisoners comrad

pesmanyaa
Oyuncu
04 Şubat 13:37 %0
arkadaşlar bende oyunu oynuyorum 19. bölümde bi tane odaya girdm üstte makine gibi bişe sallanıp duruyo yerde robot kafassı gib bişe vardı. onu ateşin içine attm sonra geriye saymaya başlıo odaya gaz verilio.napcamı anlamadım lütfen yardım edin!!sürekli ölüyorum.shaman_kaan@hotmail.com msn adresim ekleyin lütfen.

Modifiyei
Oyuncu
23 Nisan 08:38 (23/04, 08:40) %0
arkadaşlar ben herşeyi yaptım oyun açılırken kafasında vana olan adamı geçince loading ekranında masa üstüne atıyor ve arada resimdeki hatayı veriyor
http://img134.imageshack.us/img134/2913/adsznf4.jpg

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: