Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
14/10/08 14:47 Toplam 129 oyuncu 56 sunucu 775 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Call of duty 4 mw multiplay için bilgiler

CeSuR.
Oyuncu
13 Aralık 2007 17:23 (13/12/2007, 17:24) %0
Cod4Multi Player Cod2 MP kadar güzel değil.Ama Single Player'de tam bir MODERN WARFARE oynuyoruz oynadik.Mp şuanda güzel değil benim yorumumca.Singl Player'e kimse laf edemez.

veliakbel
Oyuncu
13 Aralık 2007 21:41 %0
çok sağlam bilgiler olmuş teşekkürler

Tora

13 Aralık 2007 23:22 %0
Gerçekten çok işe yarar bilgiler. Teşekkür ederim.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

acitmiyicam
Tümgeneral
Tümgeneral
14 Aralık 2007 13:47 %0
oyun içi müzikleri kapatmayı göremedim cod2 de olmuyordu bakalım cod4 de yapabilecek miyiz.

umaykut79
Yüzbaşı
Yüzbaşı
16 Aralık 2007 14:21 %0
arkadaşlar.. cod4 ün sd 1. serverındaki darktrpr, murty70 CeLLO. zT4life//Wkndr isimli arkadaşlar wh yapıyorlar ve bunu itiraf ettiler.. gelen bizim gibi sazanları da avlıyarak dalga geçiyolar.. banlarsanız sevinirm.. yoksa oynasana.com a artık gelmeyeceğiz.. yabancı serverlara gideceğiz.. kendi aralarında sohbet ediyolardı ben girdiğimde pad indirdim yolladım daha iyi duvar arkası görünüyo falan gibi..

Johnnie Walker
Binbaşı
Binbaşı
16 Aralık 2007 19:03 (16/12/2007, 19:04) %0
onlar dalga gecmislerdir wh fln kullanmiyorlar

alıntı:
Gönderen: umaykut79
arkadaşlar.. cod4 ün sd 1. serverındaki darktrpr, murty70 CeLLO. zT4life//Wkndr isimli arkadaşlar wh yapıyorlar ve bunu itiraf ettiler.. gelen bizim gibi sazanları da avlıyarak dalga geçiyolar.. banlarsanız sevinirm.. yoksa oynasana.com a artık gelmeyeceğiz.. yabancı serverlara gideceğiz.. kendi aralarında sohbet ediyolardı ben girdiğimde pad indirdim yolladım daha iyi duvar arkası görünüyo falan gibi..

towa1995
Oyuncu
16 Aralık 2007 19:15 %0
herşeyi anladımda ben bu oyunu nasi oynayabilirim onuda bi yazabilcen mi

^4N^1arayan
Tümgeneral
Tümgeneral
16 Aralık 2007 20:08 %0
Ne günlere kaldık

alıntı:

^4SHARK
Orgeneral

Orgeneral
16 Aralık 2007 22:13 (16/12/2007, 22:14) %0
alıntı:

cik cik cik utanmamışlarda, ehuehue

Pardus>Shrieker
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Anadolu Panteri

16 Aralık 2007 22:35 %0
alıntı:

rofl rofl roflmao

Freezeron
Oyuncu
16 Aralık 2007 22:36 %0
alıntı:

Sana ne yazsam yazayım su ustteki mesajından daha komik olmicak o sebepten sadece bole quote ediyorum lol

Dux
Oyuncu
18 Aralık 2007 11:44 %0
Eline sağlık oldukça yararlı bilgiler...

"The Lagend Will Never Dies.Such as Challenge With Me."
E.Dux

Denas
Orgeneral
Orgeneral
18 Aralık 2007 11:49 %0
alıntı:

Hiç güleceğim yoktu.O dediğin darktrpr zaten yetkili.Vay başımıza gelene bak.

GThief
Oyuncu
18 Aralık 2007 15:07 %0
sen akıl fikir ver yarabbi

alıntı:

GThief

Tonyukuk90
Yüzbaşı
Yüzbaşı
21 Aralık 2007 14:16 (21/12/2007, 14:19) %0
s.a. arkadaşlar öncelikle hepinizin ve tüm İslam aleminin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. Dün arkadaşımla bir internet kafe ye gittik ve ilk defa call of duty 4 oynadım.Yalnız multiplayerda arkadaşta bende ya sas yada marine oluyoruz ben g3 yada ak 47 alamıyorum sorun neden? oynasana serverlarında da durum döyle mi yani iran yada çeçen askeri olamyor musuz?

Freezeron
Oyuncu
21 Aralık 2007 14:21 %0
alıntı:
Gönderen: Tonyukuk90
s.a. arkadaşlar öncelikle hepinizin ve tüm İslam aleminin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. Dün arkadaşımla bir internet kafe ye gittik ve ilk defa call of duty 4 oynadım.Yalnız multiplayerda arkadaşta bende ya sas yada marine oluyoruz ben g3 yada ak 47 alamıyorum sorun neden? oynasana serverlarında da durum döyle mi yani iran yada çeçen askeri olamyor musuz?

Silahlar rank aldıkca acılır. Rankin nedir? (ut mapi =)

acitmiyicam
Tümgeneral
Tümgeneral
21 Aralık 2007 18:02 %0
free bazı sorularım olucak

1-şu özel bombalar var smoke yi cod 2 den biliyoruz zaten bi flash ve stun var biri ışık digeri ses bombası ama anlamadıgım çok kullanışsız geliyor bu bombalar mesela ışık bombasını kendi yanıma atıyorum 2 sn ligine bişey göülmez gibi oluyor yani etkisi 0 gibi bana göre bi de stun da aynı sen ne düşünüyorsun

2create class yaptıgımızda perkleri silaha mı ekliyoruz yoksa perkler silahtan ayrı mı yani kısaca ben yerden başka birine ait silah alınca kendi perklerimi kullanamıyormuyum.

Freezeron
Oyuncu
21 Aralık 2007 19:09 (21/12/2007, 19:10) %1
alıntı:
Gönderen: acitmiyicam
free bazı sorularım olucak
1-şu özel bombalar var smoke yi cod 2 den biliyoruz zaten bi flash ve stun var biri ışık digeri ses bombası ama anlamadıgım çok kullanışsız geliyor bu bombalar mesela ışık bombasını kendi yanıma atıyorum 2 sn ligine bişey göülmez gibi oluyor yani etkisi 0 gibi bana göre bi de stun da aynı sen ne düşünüyorsun
2create class yaptıgımızda perkleri silaha mı ekliyoruz yoksa perkler silahtan ayrı mı yani kısaca ben yerden başka birine ait silah alınca kendi perklerimi kullanamıyormuyum.

Kullanmasını bilen birinin ellerinde o bombalar ölümcül. Kritik bi anda bi odaya, bi gecite falan attıgın anda rakip iptal. Flash bomb ekranı bembeyaz yapar + etraftaki sesleri duyamazsın. Stunda ise ilk bas bi beyazlıktan sonra goruntu geri gelir ancak mouse hareketi super yavaslamıstır adamını donduremezsin. Flashta bisi gormesen dahi etrafını donerek tarayabilirsin. Duruma gore birbirine ustunlukleri var, oyun stiline gore birisini secersin iste. Special grenades x 3 perki ile alacagın uc el bombası çok can yakar.

Diger sorunu tam anlamadım; sunu mu demek istiyosun.. hızlı sarjor degistirme perkim var, yerden bi silah alınca onun da sarjorunu hızlıca degistirebilir miyim? mi? Eger bunu sorduysan evet. Double tap, deep impact gibi perkler, yerden topladıgın silahlar icin de aynı etkiyi gosterir. Ama ornegin iron lungs perkin varsa ve yerden w1200 alırsan bi ise yaramaz cunku o perk sadece sniperlarda ise yaramakta.

acitmiyicam
Tümgeneral
Tümgeneral
21 Aralık 2007 20:26 %0
geçen yerden silah almıştım double trap perkim olmamasına ragmen çok hızlı ateş ediyordu silah bende perklerin silaha eklendigini sanıyordum yani yerden silah alırsam ve o silaha hangi perk eklenmişse onları kullanabilirim ancak sanıyordum demekki her halukarda sadece kendi seçtigim perkleri kullanabiliyorum.

<GaiJin>
Albay
Albay
25 Aralık 2007 03:54 %0
s.a.

herşey anlaşılır çok güzel fakat kafama takılan bi soru var

gold weapon naısl yapılıyor ? deneyimli arkdaşlar cvp bekliom

my name GwaTh

<GaiJin>
Albay
Albay
25 Aralık 2007 13:04 %0
sanirim kendi sorumn cevabını kendim buldum buda azmin zaferidir yinede kafamda "?" var

öncelikle golden gun yapmak için bir silahın tüm changeleslarını renkleri ile beraber açmanız lazım +XXX head shot sonrasında açılıyormus

zFox
Oyuncu
26 Aralık 2007 10:55 %0
Sd hc serverında bazı mapler neden yok?

wet work
showdown
bloc
ambush
... gibin

dizzyy_616
Başçavuş
Başçavuş
27 Aralık 2007 17:55 %0
abım tamam hepsını okudumda abım ben sılah alamıyom kac haftadır soruyom kımse soylemıyo bı sana zahmet soleda da abım snıper durbunlu zumlu hıc alamıyom sılah ben makınalı 3 1 gıbı bı sılah bıde 4 3 alıyom 3 tane başka alamıyom ..

darktrpr

27 Aralık 2007 17:59 %1
Artık Türkçe dersi verilmiyor sanırım okullarda /=

alıntı:
Gönderen: dizzyy_616
abım tamam hepsını okudumda abım ben sılah alamıyom kac haftadır soruyom kımse soylemıyo bı sana zahmet soleda da abım snıper durbunlu zumlu hıc alamıyom sılah ben makınalı 3 1 gıbı bı sılah bıde 4 3 alıyom 3 tane başka alamıyom ..

darktrpr

27 Aralık 2007 18:00 %0
Wet Work, Showdown, Bloc Search & Destroy oyun stiline uygun haritalar olmadıkları için harita döngüsünden çıkartıldılar. Ambush sunucularda mevcut.

alıntı:
Gönderen: voxov
Sd hc serverında bazı mapler neden yok?
wet work
showdown
bloc
ambush
... gibin

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: