Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 10:17 Toplam 19 oyuncu 50 sunucu 528 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Klan Duyuru
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Moruk ailesi 8 yaşında!!!

osmaniac*
Oyuncu
19 Ekim 2007 10:29 (13/01, 22:03) %0
http://img167.imageshack.us/img167/778/morukfx2.jpg

Klanımız 1999 yılında Vulture ve DeDe tarafından kuruldu. Öncelikle Sandwaves'de sonra Nitrogamer oyun sunucularında geniş bir kadro ile oynadı, sevildi ve sayıldı. Nitrogamerdan sonra 1.5 ve 1.6 versiyonlarında aktifliğimizi sürdürdük. 8 senedir ayrılmadan devam etmemizin sebebi ise birbirimize olan saygımız ve dostluğumuz. Oyuncularımızın hepsi gerçek oyunculardır nasıl mı bukadar iddialı söyledim çünkü biz 8 senedir bu oyunu beraber eğlenerek oynuyoruz oyunun zevkini çıkarıyoruz ve bunu paylaşıyoruz.

İlk günden beri bizle duran büyük başkanımız idolumuz baştacımız Sinan abimiz (aka vulture) ile birlikte seviye ve saygıdan en ufak bir eksilme olmadan daha nice güzel günler göreceğiz.

DİP NOT: klanımıza direk girmek için 3 tane torunla birlikte çekilmiş resminizi bize yollayın normal başvuru için evli ve çocuklu olmak gerekmektedir

Neden MORUK?

Vulture Ağzından ;

Klan kurma kararını verdiğimizde benim yaşım 41, DeDE'nin yaşı ise 30 idi. Eh bayağı morukmuşuz diye konuştuk, o zaman klanımız da moruk olsun bari dedik. Hatta klana ilk oyuncuları alırken 24 yaş (alt) sınırı bile koymuştuk. Ve MoRuK böylece public cs dünyasına ihtiyar bir soluk getirmiş oldu

Hanımların bizi evden atma noktasına kadar da devam edeceğiz gibi görünüyor.

moRuk 1.6 ailesi

moRuk 1.6 ailesi

moRuk | Vulture ( counter strike idolu)
moRuk | PoWDeR!
moRuk | NovembeRAin
moRuk | Teomaniac
moRuk | diGitaL
moRuk | ASA
moRuk | Fr a ncotirador
moRuk | OsManiaC
moRuk | Jackies
moRuk | Mustal <3 cNs
moRuk | mesuT VaN BuuReN
moRuk | KO_zonta

toRun | 1.6

toRun | Isma3L
toRun | Stillborn
toRun | aziz
toRun | eXeMiNe
toRun | yoreLL
toRun | Rowy
toRun | Maganda
toRun | DesertEagle
toRun | LiquiddreamX

1.6 inaktif (sürekli bizle olmak isteyip olamayan ailemizin üyeleri )

moRuk | exorcist
moRuk | MossaD
moRuk | H0ly
moRuk | Que
moRuk | Sh0ts2kill3r!
moRuk | SiLv3R*
toRun | GRR

1.5 MoRuK ailesi:

MoRuK.MEG <Kurucu>
MoRuK.Katliam<cgdm>
MoRuK.SiLv3R (C)
MoRuK.aRThaLaS
MoRuK.An[d]roid
MoRuK.Outlaw
MoRuK.k1LLer|Egzedyow.
MoRuK.Sh0ts2kill3r!
MoRuK.Faithless
MoRuK.CaSsdy_cix
MoRuK.pSyK3 <sm!L3>
MoRuK.cTw <sT> (pSyK3 -- Sercan'ın kardeşi)

İnactive
MoRuK.Bl@de*
MoRuK.Thr0W*

eski MoRuK oyuncuları:

* MoRuK. DeDE
* MoRuK.ellese
* MoRuK.Buzlu_Viski
* MoRuK.Bloodwar
* MoRuK.Majere
* MoRuK.Silver
* MoRuK.Samaki
* MoRuK. RiVeR
* MoRuK.SAT
* MoRuK. ProXimo
* MoRuK. Gr33nberet
* MoRuK. Arucard
* MoRuK. Jukas
* MoRuK. Explosive
* MoRuK.Redline
* MoRuK.nieGara
* moRuK | Loras
* moRuk | Fragrance*
* moRuk | acar
* moRuk | srkn

iletişim için

osmaniac@morukgaming.com

www.morukgaming.com

32 kişilik ve 12 kişilik serverlarimiz vardır. maç tekliflerine açığız ama ailemizdeki üyelerin evli ve bir işle uğraşmalarından dolayı zaman sorunumuz olabilir.. Eee bu alemde moRuk olmanın biraz zorlukları var

Arkadaşlığın ve sevginin bol oldugu heryerde olmak üzere.Herkese başarılar...

A.C.U.R.
Oyuncu
19 Ekim 2007 11:37 %0
Başarılar Dilerim ABİ

CiCiTuRk
PaSha

19 Ekim 2007 13:05 %0
Bu kadroyu artik source da gormek isteriz...
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[PaSha]CornHolio
Oyuncu
19 Ekim 2007 17:58 %0
Source'a gelin veteranlar ligi yapalım

osmaniac*
Oyuncu
19 Ekim 2007 18:42 %0
öncelikle teşekkürler

source neden olmasın

nvda

19 Ekim 2007 19:02 %0
vulture , dede , exorcist 'e myd0'dan selam =)
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

ihtyr.RamboKazim
Oyuncu
20 Ekim 2007 11:45 %0
hayırlı uğurlu olsun abiler ... vay be insan gıpta ediyor .. bakalım biz o yaşta oynuyo olacasmı

http://www.ihtyr.com/
* The Forgottens *
http://www.ihtyr.com/forum

4U
Başçavuş
Başçavuş
20 Ekim 2007 12:11 %0
Çok güzel, başarilar.

AllSparK
Oyuncu
20 Ekim 2007 19:25 %0
başarılar diim ne diim. da Maçlara kaç kişi girionuz uahahah.

osmaniac*
Oyuncu
21 Ekim 2007 01:11 %0
öncelikle şunu belirtmeliyim moRuk bir klandan çok ailedir ve aileye sayı sınırı konulmaz ama aileye girecek kişiye çok dikkat edilir

oyuncularımız public, maç , hem public hem maç oyuncusu olarak oynamakta nasıl diye sormayın klanımızın çoğu üyesi artık belirli yerlere gelmiş insanlar bazılarımız işin zevkini public serverlarda takılarak çıkartıyor bazılarımız tek maçlarda gözüküyor geri kalanlarda hem maç hemde genel serverlarda takılmayı seviyor
maç takımımız vardır merak etmeyin

HelmetIV
Yarbay

Yarbay

PaSha

21 Ekim 2007 13:40 %0
Başarılar Source sizin gibi üstadlar ile daha eğlenceli olacaktır...

www.pashaklan.com

mit.manager
Oyuncu
21 Ekim 2007 13:53 %0
bu yenimi puplic takımı neyse başarılar da francotiratör mü ne o arkadaşı adeks de tanıolar yaşı max 17

osmaniac*
Oyuncu
21 Ekim 2007 20:18 %0
klanımızda güncelleme oluyor tabiki.. Francotirador ailemizin genç üyelerindendir adekste bilinir evet iyi bir lan oyuncusudur

[PaSha]CornHolio
Oyuncu
22 Ekim 2007 17:49 (22/10/2007, 17:51) %0
Bana zamanında sw forumunda çeşitli özlü sözler söyleyen bi abimiz vardı o da sizin klandaydı galiba, nickini unuttum ama. Gerçi sw hakkında söyliyicek bi özlü söz kalmadı

Bu arada bloodwar oynamıyo mu artık haberiniz var mı?

osmaniac*
Oyuncu
22 Ekim 2007 18:26 %0
bloodwar dede ile birlikte çalışıyordu en son aldığım duyumlara göre sinan abimizden dede wowda belki oda wowdadır

[ihtyr]Namessar
Albay

Albay
23 Ekim 2007 21:14 %4
klan uyelerinizin sandwaves demecleri carsaf carsaf hala aklimda. nedense ben size hosgeldiniz diyemiyorum, kusura bakmayin.

pT|Demonturk
Oyuncu
24 Ekim 2007 15:58 %0
Başarılar ...

Proto-Turk ' s | Demonturk
www.proturks.org
Qnet #prototurks

osmaniac*
Oyuncu
25 Ekim 2007 00:05 %0
alıntı:
Gönderen: [ihtyr]Namessar
klan uyelerinizin sandwaves demecleri carsaf carsaf hala aklimda. nedense ben size hosgeldiniz diyemiyorum, kusura bakmayin.

sayın Namessar anlayamadığım ne demek istediğinizi

Polymeraz
Oyuncu
28 Ekim 2007 02:30 %0
eski clanıma saygılarla. (1.5)

[ihtyr]Namessar
Albay

Albay
29 Ekim 2007 17:47 (29/10/2007, 17:48) %0
alıntı:
Gönderen: osmaniac*

sayın Namessar anlayamadığım ne demek istediğinizi

anlayamayacak bir durum yok. snn nin kapatildigi donemde bir klan olarak aldiginiz tavir nedeniyle, o donemki uyelerinizin malum yazilari nedeniyle, klaniniza karsi bir gram sevgi beslemiyorum. kisisel dusuncemdir, ne ihtyr i baglar, ne osn yi baglar, ne de burada oynayan oyunculari. o donemden kafamda size karsi olusmus hakli bir onyargidir sadece.

osmaniac*
Oyuncu
30 Ekim 2007 02:39 %0
kişisel düşünceleriniz.. haklı bulduğunuz önyargılarınız... doğrudur tabiki olabilir bunun için tartışmam nasıl ki [ihtyr]klanının kendini kanıtlamaya ihtiyacı yok MoRuK ve moRuk ailelerinin de yoktur...

8 senedir 1.5 ve 1.6 da istikrarlı birşekilde yola devam eden saygıyı efendiliği dostluğu hep en önde tutan bir klanın üyesi olarak size de gl&hf

*3SM3R
Oyuncu
30 Ekim 2007 12:35 %0
abi benide alin yaw yaslandik gayrim buralara bek gelip gidemiyoz..ne is olursa yaparim cam silerim yerleri yikarim filan : )))
Saka bi yana eskilerden kimler kaldiki.Eskilerden halen hirs yapanlar varmiki sanmam...bi cogumuz bi cok seye doyduk basariya yenilgiye...Artik Zevkine oynuyoruz real hayatin sikintilarindan kurtulmak icin diyelim..
Saygilarimla....
Yucel.

Yan cEhenNem yAn be$ kAmYon kÖmurLeN
gELiYorUm...
www.oyundergisi.com

osmaniac*
Oyuncu
10 Kasım 2007 06:07 %0
teşekkürler beyler...

biraz güncelleme yaptım :\

MoRuK.Vulture
Oyuncu
21 Aralık 2007 12:33 %2
Merhabalar,
Öncelikle burada bizi hatırlayan ve selam gönderen tüm arkadaş ve dostlara sevgilerimi gönderiyorum.

Ve;
Namessar arkadaşın aşağıdaki mesajıyla ilgili açıklama yapmak istiyorum.

alıntı:
Gönderen: [ihtyr]Namessar

anlayamayacak bir durum yok. snn nin kapatildigi donemde bir klan olarak aldiginiz tavir nedeniyle, o donemki uyelerinizin malum yazilari nedeniyle, klaniniza karsi bir gram sevgi beslemiyorum. kisisel dusuncemdir, ne ihtyr i baglar, ne osn yi baglar, ne de burada oynayan oyunculari. o donemden kafamda size karsi olusmus hakli bir onyargidir sadece.

Üzerinden uzun bir zaman geçti, dolayısıyla Namessar arkadaşımızın konuyu yanlış hatırlamasını doğal karşılıyorum. Yine de yanlış anlaşılmaları önlemek ve yeni moruk klanı üyelerimizin de bilgi sahibi olması için bu açıklamayı yapıyorum.

Net olarak ifade etmeliyim ki; o dönemde Moruk klanı olarak bizim tarafımızdan yazılmış bir tane bile yazı yoktur.

Ancak, sandwaves üst yönetimindeki bir üyemiz tarafından Moruk tagı kullanılmadan kendi nikiyle yazılmış yazılar vardır. Bu yazılar da özellikle benim tarafımdan dikkatle takip edilmiştir. Bu yazılar genel anlamda konuya ilişkin açıklama niteliğinde yazılar olup, hiçbir tahrik unsuru içermeyen ve rencide edici olmayan yazılardı. Hiç bir şekilde bu yazılarda Moruk klanını ilişkilendiren veya bağlayan bir ifade de bulunmamaktaydı.

Ayrıca şu noktaya da dikkat çekmeliyim: Sandwaves üst yönetiminin dışında bu konuya ilişkin yazı yazılmaması konusunda yapılmış bir uyarı da vardı. Kaldı ki, bizler bu konuda yazı yazabilecek derecede ne olayların perde arkasını biliyorduk ne de konunun detaylarını. Yalnızca herkes kadar genel bilgilere sahiptik. Ben o dönemlerde bir devlet kuruluşunda Başkan Vekili olarak çalışan 40 yaşını aşmış bir üst yöneticiydim, dolayısıyla böyle bir konuda sadece genel bilgilerle gelişigüzel yazı yazmayacağımı takdir edeceğinize inanıyorum. Ve klanın başkan ve kurucularından biri olarak bu düşüncem paralelinde, başka moruk yönetici ve adminlerinin de bu konuda herhangi bir yazı yazmalarına izin vermedim. Özetle bu dönemde sandwaves forumunda moruk klanı adına yapılmış herhangi bir açıklama ve yayınlanmış yazı yoktur. Bunun net olarak bilinmesini özellikle isterim.

İşin tarihsel hikayesi bir yana, zaten aradan yıllar geçmiş olup, oyun dünyası da artık başka boyutlarda, farklı zeminlerde ve değişik şekiller ile yaşamını devam ettirmektedir. Moruk klanı da diğer tüm klan ve oyuncular gibi bu değişiklikleri yaşamış, adapte olmuş ve bugün de oyun dünyası içinde kendine özgü şekliyle var olmaya devam etmektedir.

Amacımız keyif içinde oyun oynamaktır. Amacımız gerek klan içinde gerekse çevremizde sevgi ve saygıyla donatılmış arkadaşlıklar oluşturmaktır.

Herkese sevgiler sunuyorum.
moRuk | Vulture

Xaroon
Oyuncu
22 Aralık 2007 19:38 %0
Source de gormek isteriz sizleri..

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: