Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 01:04 Toplam 167 oyuncu 48 sunucu 538 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Novamancer ?

Kuranes
Oyuncu
17 Aralık 2007 17:01 %0
hiç oynamadğım karakterleri denemek istiyorum. bunlardan biri de novamancer . kafama yatan güzel bi guide buldum . fakat aklıma takılan bazı sorular var .

1 - poison nova 5k dmg veriyor diyelim . hatta genişleteyim . 5k dmg over 9 seconds diyelim . bu 5k dmgyi yayarak 9 saniye içinde yani toplam 5k dmg mı veriyor yoksa 9 saniye içinde ard ardına 5k -5k diye mi ?

2 - bildiğiniz gibi karakterimiz poisondan ölmüyor . fakat bizim karakterimiz monsterlera poison dmg verdiğinde onlarında hp'si 1e gelip duruyor mu yoksa onlar ölüyor mu ?

3 - 2. soruyla alakası var bunun yine . pvplerde poison dmg verdiğimde karşıdaki kişi ölür mü ? yoksa öldürmeden yine 1 hpde bırakırda illa poison dısında baska bir attack türü mü yapılmalı ?

allreadydead

Moderatör
17 Aralık 2007 18:00 %0
alıntı:
Gönderen: Kuranes
hiç oynamadğım karakterleri denemek istiyorum. bunlardan biri de novamancer . kafama yatan güzel bi guide buldum . fakat aklıma takılan bazı sorular var .
1 - poison nova 5k dmg veriyor diyelim . hatta genişleteyim . 5k dmg over 9 seconds diyelim . bu 5k dmgyi yayarak 9 saniye içinde yani toplam 5k dmg mı veriyor yoksa 9 saniye içinde ard ardına 5k -5k diye mi ?
2 - bildiğiniz gibi karakterimiz poisondan ölmüyor . fakat bizim karakterimiz monsterlera poison dmg verdiğinde onlarında hp'si 1e gelip duruyor mu yoksa onlar ölüyor mu ?
3 - 2. soruyla alakası var bunun yine . pvplerde poison dmg verdiğimde karşıdaki kişi ölür mü ? yoksa öldürmeden yine 1 hpde bırakırda illa poison dısında baska bir attack türü mü yapılmalı ?

1. 9 saniyede toplam 5k
2. 1e gelip kalıyor. fakat necro nun öldürebilmesi için poison nova'ya impact damage eklendi. çarptığı yaratığa ufakta olsa bir fiziksel hasarı var.
3. aynı.

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Kuranes
Oyuncu
17 Aralık 2007 18:15 %0
bi açıp deneyim dedim de poison daggerle vurdugun zaman yaratık ölüyor ki sanırım bunun physcal dmgyle alakası da var dagger sonucta
saol cevabın için .
konuyla alakası olmasa da bi sorum daha var .
farklı bi karakterden (aynı account içerisinde) diğer karaktere item aktarımı nasıl oluyor ?

allreadydead

Moderatör
17 Aralık 2007 21:45 %0
bnet için, sizin itemlara çökmeyecek, oyundan siz gelene kadar çıkmayacak yani kısaca güvendiğiniz birinden rica ediyorsunuz açtığınız oyuna giriyor. itemları yere seriyorsunuz sonra diğer char ile topluyorsunuz.

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

BoneAsh
Oyuncu
18 Aralık 2007 23:01 (18/12/2007, 23:03) %0
poison nova nın en güzel ve ölümcül yanı herzaman "over 2 seconds" olması

Kuranes
Oyuncu
19 Aralık 2007 10:14 %0
bilmiyordum bunu sağol .
ayrıca şuan bnette maphack kullanan çok kişi var. şuan yasak değil mi ? yasak değilse ben de kullanayım . cok vakit alıyor böyle

allreadydead

Moderatör
21 Aralık 2007 17:04 %0
yasak ama yaklanmassan serbest. tabi ban riski herzaman var

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön