Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 22:52 Toplam 193 oyuncu 49 sunucu 715 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Natural Selection
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Ns v3.0 kafe kurulum yardım pls.

alper_d
Oyuncu
27 Kasım 2007 02:29 (27/11/2007, 02:30) %0
Arkadaşlar NS v3.0 versiyonunu kafeye kurmak istiyorum. 4-5 yıl önce natural selection'ı deli gibi oynadığımız zamanlar vardı hatırlarsınız. Ama steamin gelmesiyle NS özellikle türkiyedeki popülaritesini yitirdi. Ben şimdi internet kafeye Natural selection'u kurmak istiyorum ama o sonradan gelen versiyonlardaki lvl atlamalar, marine vs marine kapışmalar olmayan client istiyorum. Yani steam olmadan bi CS 1.5-1.6 gibi Kafe içerisine LAN olarak kurabilir miyim? Kurmam için nerden Client indirebilirim Oynasana.com'da oyunla ilgili aradığım herşeyi bulurdum bunu da bulabilcek miyim bakalım ^^ Hepinize teşekkür ediyorum... Sevgilerle...

alper_d
Oyuncu
27 Kasım 2007 04:22 %0
Ya da ben bu NS v3.1'i indirip steam istetmeden nasıl kurabilirim? non-steam folder nedir anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim...

Vsync
Without Any Frontiers

30 Kasım 2007 03:59 %0
non steam kuramassın eski versiyonu bulman lazım onu da internete oldugunu sanmıyorum
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

alper_d
Oyuncu
01 Aralık 2007 16:08 %0
Hadi yaa. peki 1 key alsak orjinal half-life. steamsiz NS v3.1'i kursak kafeye kopyalasak landan oynayamaz mıyız? Langame için istiyorum yok mu bi yolu ? Half life landan oynanıyo, cs oynanıyo NS de oynanmalı yani çok saçma böyle herkes key mi alcak landan ns oynamak için?

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: