| Yazar | Konu: C&c 3 tiberium wars nod |
| Oyuncu |  | 06 Haziran 2007 11:04 %0 | |
|
Beyler campaign NOD oynayan (bitiren) var mı?
Varsa Kane Tower'dan sonra oyun bitiyor mu? Cart diye bitti sanki bi bölüm daha var ama bende çıkmadı.
Bi de bi dergide okuduğum kadarıyla dosyalardan biriyle oynayıp Scrin Campaign açabiliyormuşuz, bunu deniyen yapan veya nasıl yapıldığını bilen var mı?
Son olarak herhangi bir patch çıktımı oyun için, çıktıysa nerden indirebiliriz bilen var mı?
bayaa bi dolmuşum demek ki  |
| |
|
|
| Tümgeneral |  | 06 Haziran 2007 16:07 %0 | |
|
| gdi ve nod campinglerini bitirince cıkmıomu zaten? |
| |

|  | 06 Haziran 2007 22:30 %0 | |
|
Son bölümün Kane's Tower olması lazım. Son video'da Kane sizi inner circle'a davet ediyor.
Scrin senaryosunu açmak için oyunu hem GDI hem de NOD senaryolarında tamamlamanız gerekmektedir. Bunu yapmadan Scrin ile oynamak için ise Level dergisinde yayınlanan tiyoyu aynen aktarıyorum... C:\Documents & Settings\[Kullanıcı Adı]\Application Data\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Profiles\[Profil Adı} klasörüne girin.Burada ProfileData.ini dosyası içerisindeki PPK = 7851616165161213 şeklindeki satırda bulunan tüm rakamları 9 ile değiştirin. Scrin senaryosu etkinleşecektir. Bu değişikliği yapmadan önce dosyanın yedeğini almanızı şiddetle tavsiye ederim
Yama konusuna gelince bir kaç hafta içerisinde arka rakya 4 tane yama çıkartıldı. Şu an oyunun 1.04 versiyonu en güncel olanı, ancak yapımcılar kısa bir süre içinde yeni ve büyük bir yama çıkaracaklarını oyunun resmi sitesinden duyurdular. Bu gelecek olan yamayla birlikte oyunda taraflar arasındaki dengesizliği gidermeye çalışacaklar. Yamanın detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. |
| |
| Oyuncu |  | 07 Haziran 2007 08:40 %0 | |
|
eywalla dark!
Kane'a Tower son bölümse sorun yok o zaman, verdiğin hileyi yapmaya gerek yok vakit geçirmeden GDI a başliim fakat ben oyun bitmedi sandığım için (daha doğrusu oyunun böle şaşalı bi şekilde bitmesini bekliyordum ehuhe) scrin senaryosunu açmanın yollarını arıyordum.. |
| |
| Yarbay |  | 10 Haziran 2007 01:49 %0 | |
|
| ya arkadaslar sız buralara kadar sorunsuzmu oynuyosunuz nasıl ben oynuyamıyorum sınırden olucem oyun kapanıyo ya durmadan |
| |
| Oyuncu |  | 11 Haziran 2007 20:01 (11/06/2007, 20:03) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: =UnRuLy=
ya arkadaslar sız buralara kadar sorunsuzmu oynuyosunuz nasıl ben oynuyamıyorum sınırden olucem oyun kapanıyo ya durmadan
oyun, donanımında en ufacık bir hatayı affetmeyen bir oyun. genelde farkedileyen VGA driver larına ait problemler ve en üzücüsü RAM problemlerini hiç affetmiyor.
bendede aynı sorun vardı, kısmet tam donanımı yenilediğim zamana denk geldi, şimdi sorunsuz devam ediyorum .
ediyorum derken hevesim kursağımda kaldı, Tiberian Sun beni 2 ay oyalamıştı, bu oyun 3 günde bitti . rezillik .
sonradan birisi scrin de açılıyo dedi , ikisiyle bitirdikten sonra, onu geç farkettim, neyse onada bu sabah başladım öğşleden sonra güm . hiç koymasalarda olurşuş, nodların senaryosunu biraz daha uzun yapaydılar .
anlıcanız oyun bitti, ama hiçbi stratejiyi online oynamadım, ewet kabul ediyorum n00b'um ) . hamachi üserinden takımak isteyen varsa pm yeterli, beklerim . |
| |
| Oyuncu |  | 12 Haziran 2007 16:36 %0 | |
|
immortal bende seninle 1 vs 1 yapmak isterim...
msn filan werirsen 2mizinde online ve müsait oldugu 1 anda kapışabiliriz
cevap bekliyorum... |
| |
| Oyuncu |  | 15 Haziran 2007 09:17 %0 | |
|
| şimdi ben netten 1.05 English patch'i indirdim ama kuramadım CD istiyor, bu patch'i kuran var mı nasıl yapacağız? |
| |

|  | 16 Haziran 2007 03:14 %0 | |
|
| Patch kurulumu sırasında oyunun CD istemesi söz konusu değil. Doğru dosyayı indirip kurmaya çalıştığına emin misin? |
| |
| Oyuncu |  | 16 Haziran 2007 10:58 %0 | |
|
| sanırım indirdiğim patch orjinal oyun falan mı istiyor doğru dosyayı indirdiğimden de eminim ama... siz kurdunuz mu bi problem çıktı mı eğer bi problem çıkmadıysa yeniden kuracam oyunu... |
| |
. |

|  | 16 Haziran 2007 19:00 %0 | |
|
| Patch kurulumu için orijinal oyuna gerek yok. Hamachi'de orijinal olmayan bir çok kişinin oyunu patch ile oynadığına şahidim. |
| |
Tümgeneral
Nevermind

|  | 24 Temmuz 2007 03:24 %0 | |
|
| flu sanırım oyunun orjinal değil ondan oyunun patch ini yükledikten sonra o patch e göre olan ***** yapman lazım. saygılarımla... |
| |
| Yarbay |  | 23 Ekim 2007 18:29 %0 | |
|
'flu sanırım oyunun orjinal değil ondan oyunun patch ini yükledikten sonra o patch e göre olan * yapman lazım. saygılarımla...'
vldn bu nedemek oluyor ben de aynı problemle karşılaştım cd istiyo, o pach e göre olan bişeler ne olabilir . biliyorsan yanıtlarsan sevinirim . arkadaşlar başka bir bilen varsa lütfen yardımcı olsun bu harika oyunu online da oynamak istiyorum. |
| |
| Yüzbaşı |  | 25 Kasım 2007 17:26 %0 | |
|
ya bnde gdı camping te hiç video yok ...ama nod'da war |
| |
| Oyuncu |  | 27 Kasım 2007 17:51 %0 | |
|
| su patch'i indirip sorunsuz kuran arkadaşlar bir link verebilir mi? |
| |
| Yüzbaşı |  | 25 Aralık 2007 21:01 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: flu.
su patch'i indirip sorunsuz kuran arkadaşlar bir link verebilir mi?
Patchi indirmene gerek yoq oyunda Multiplayer>Online ye tıkla bi soru sorcak(update etmen gerekli diye)yes de kendi otomatik olarak update eder son patche...
Not:İlk yaptığında patchi indirirken sorun olabilir yani hep 0kb\s de kalıyo bazen bu seni yıldırmamalı kapat tekrar dene ... |
| |
| Yüzbaşı |  | 25 Aralık 2007 21:05 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: flu.
Beyler campaign NOD oynayan (bitiren) var mı?
Varsa Kane Tower'dan sonra oyun bitiyor mu? Cart diye bitti sanki bi bölüm daha var ama bende çıkmadı.
Ewt ya oyun cart die bitti harbiden noLdu Ne bitti Anlamadık nolcak Nod'a şmdi tower ı korudukta noldu yine GDI egemen dünyaya neyse...Tiberian Sun'daki videoları hatırlıyorumda onlar çok daha güzeldi... |
| |
Tümgeneral
Çaresiz Lamerler

|  | 25 Ekim 22:35 (25/10, 22:36) %0 | |
|
Beyler maddi durumunuz iyiyse C&C3 Tiberum Wars orjinaline para verilcek bi oyun.Multiplayer dan oynamak cok zevkli.Oyun Rank sistemiyle oynanıyorBende orjinali var.Su an rank lvl 26 yım yakında bi calana da giricem.Dedigim gibi hamachi urasmayın paranız varsa gidin alın 49ytl diye biliyorum fiyatını.
Biraz Türk dolsun C&C3 hic Türk yok nerdeyse multi de  |
| |

|  | 25 Ekim 23:39 %0 | |
|
Bir çok oyuncu önümüzdeki hafta Red Alert 3'e geçecek. Hiç gereği yok şu aşamada C&C3 almanın.
alıntı: Gönderen: <cL>SoulHunter
Beyler maddi durumunuz iyiyse C&C3 Tiberum Wars orjinaline para verilcek bi oyun.Multiplayer dan oynamak cok zevkli.Oyun Rank sistemiyle oynanıyorBende orjinali var.Su an rank lvl 26 yım yakında bi calana da giricem.Dedigim gibi hamachi urasmayın paranız varsa gidin alın 49ytl diye biliyorum fiyatını.
Biraz Türk dolsun C&C3 hic Türk yok nerdeyse multi de
|
| |
Tümgeneral
Çaresiz Lamerler

|  | 01 Kasım 22:01 %0 | |
|
C&C3, Red Alert a göre daha iyi ve güzel.Red Alert biras kımıl kımıl olmuş , ayılar falan oyunu bozmuş.Siz en iyisi Kane's Wrath'ıda alın
alıntı: Gönderen: darktrpr
Bir çok oyuncu önümüzdeki hafta Red Alert 3'e geçecek. Hiç gereği yok şu aşamada C&C3 almanın.
Söze Gerek YOK!! |
| |

|  | 02 Kasım 17:56 %0 | |
|
Tüm iyi oyuncular RA3'ün C&C3'ten çok daha iyi olduğu konusunda hem fikirler. C&C3 maalesef ekonomi yapısı nedeniyle tam anlamıyla bir RTS oyunu olamadı. Sınırsız para ile ünite yüzlerce bas ve saldırdan öteye gidemedi.
RA3 limitli ekonomi modeli yüzünden stratejik olarak çok daha derin ve ortalama ordu büyüklüklerine bakıldığı zaman mikroyönetimin çok ciddi şekilde oyuna etki ettiğini görebiliyorsunuz.
C&C3, Red Alert a göre daha iyi ve güzel.Red Alert biras kımıl kımıl olmuş , ayılar falan oyunu bozmuş.Siz en iyisi Kane's Wrath'ıda alın
Söze Gerek YOK!!
|
| |
Tümgeneral
Çaresiz Lamerler

|  | 22 Kasım 18:23 (22/11, 18:24) %0 | |
|
Her iyi oynayan hemfikir olamıyomus demek ki darkcım
Renkler Ve Zevkler tartısılmaz.Ayrıca ne sınırsız para var ne de sınırsız ünite .Yeni hazırlanan maplar cok gusel.Bi multi gir oyna, ondan sonra buraya gel de kouns
Tüm iyi oyuncular RA3'ün C&C3'ten çok daha iyi olduğu konusunda hem fikirler. C&C3 maalesef ekonomi yapısı nedeniyle tam anlamıyla bir RTS oyunu olamadı. Sınırsız para ile ünite yüzlerce bas ve saldırdan öteye gidemedi.
RA3 limitli ekonomi modeli yüzünden stratejik olarak çok daha derin ve ortalama ordu büyüklüklerine bakıldığı zaman mikroyönetimin çok ciddi şekilde oyuna etki ettiğini görebiliyorsunuz.
Söze Gerek YOK!! |
| |
Tümgeneral
Çaresiz Lamerler

|  | 22 Kasım 18:27 (22/11, 18:28) %0 | |
|
Bircok yerde C&C serisi partisine gittim , hepsi prof tu ve neredeyse hepsi RA3 için berbat bi oyun dediler.  |
| |

|  | 24 Kasım 10:05 %0 | |
|
Türkiye'de profesyönel C&C oyuncusu yok. Şu güne kadar maalesef iyi seviyede oynayan oyuncu sayısı ad hiç bir zaman 10'u geçmedi ve eminim ki o C&C partilerine katılanların bu bahsettiğm insanlar ile alakaları yoktur.
Bunun yanında dünyadaki tüm ileri gelen C&C oyuncusunu bizzat tanıyorum. İleri gelenlerden kastım, dünya şampiyonları ya da her yıl ciddi turnuvalarda derece yapan oyuncular. Şu ana kadar hepsinin ortak göürüşü KW'nin rezalet olduğu ve RA3'ün çok iyi olduğu yönünde.
Bircok yerde C&C serisi partisine gittim , hepsi prof tu ve neredeyse hepsi RA3 için berbat bi oyun dediler.
|
| |
Tümgeneral
Çaresiz Lamerler

|  | 01 Aralık 13:49 %0 | |
|
Allahım ya bir anlatamadım kardes sana , ne ''kıt'' bir insansın yha.Sana kac haftadır anlatmaya calıstıgımı anlatamadım.Ben sevmiyorum Ra3 ü sanane yha.Zorunda mıyım sevmek.Bu oyunu sadece prolar oynuyor sanki de.Normal insanlarda oynuyor.Ve benim tanıdığım deli gibi c&c hayranı cok insan var ve yorumları hep Ra3 ün aleyhine anladın mı.Sen illa bana zorla sevdircen Ra3 ü.Sevmiyorum iste.Bu kadar basit.Senin bahsettiğin kisiler Ra3 taraftarı tabi öyle derler.Kac kisiye sordum yha.Anket yapcam kapı kapı gezcem koycam suraya sonucları. C&C prolarına VE HAYRANLARINA SOR BAKALIM NE DİYOLAR.Kac haftadır sunu o kafan basmıyo ben ona sasıyorum.
Türkiye'de profesyönel C&C oyuncusu yok. Şu güne kadar maalesef iyi seviyede oynayan oyuncu sayısı ad hiç bir zaman 10'u geçmedi ve eminim ki o C&C partilerine katılanların bu bahsettiğm insanlar ile alakaları yoktur.
Bunun yanında dünyadaki tüm ileri gelen C&C oyuncusunu bizzat tanıyorum. İleri gelenlerden kastım, dünya şampiyonları ya da her yıl ciddi turnuvalarda derece yapan oyuncular. Şu ana kadar hepsinin ortak göürüşü KW'nin rezalet olduğu ve RA3'ün çok iyi olduğu yönünde.
Söze Gerek YOK!! |
| |
| |