Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 13:17 Toplam 143 oyuncu 47 sunucu 871 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Unreal Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ut99 oyuncuları

RicCo^
Binbaşı
Binbaşı
27 Temmuz 2006 19:12 (27/07/2006, 19:14) %0
len sen kiim beni yenmek kim . utzede ehehehhe.

ben ut99 oynamam. çünkü oynarsam kaan topacini oradada ezerim. zaten ogamedede eziyorum. daha genç bu kadar üstüne gitmiim .

ayrıca ogamede hile yapmayalım lütfen emeğe saygı

Carlsberg.
Oyuncu
27 Temmuz 2006 19:51 %0
az önce baş topaç kürtzep demiştim ama sen bu laflarınla maşallah kürtzep'i noob bıraktın bakıorum.bir anda bu kadar çıkış gösterme op amcalar öpmesinler seni.ben çok öpüldüm ordan biliom tecrübelerim de yanılmam

ayrıca emeğe saygı dien topaçlar önce kendilerine baksınlar. günde 500 adet sonda saldırısı yapan ben değilim. pis ogamer cı seni. alacam filonu olan o olcak.nanit 2 bile yok sende.. pis ogamezede...

Turkzep
Binbaşı
Binbaşı
28 Temmuz 2006 20:28 %0
töbeee töbe yaw bu kırmançi KAAAĞAAAAN her bi olayda olayın özüne inmezde ona buna laf atar bu seferde ut krallarından her zaman geçmeyi amaçladıgı ve hiç bi zamanda bu isteginde başarılı olamadıgı sevimli sevecen akıllı bilgili kültürlü bana saldırıyo hiç şaşırmadım.ünlü bi atamaz ne demiş meyve veren ağacı ilk önce kaaan daşlar.

ESSES...
Oyuncu
01 Ağustos 2006 14:26 %0
wayy alem kaymış ut99 a. wehy....

ben burdayam sız hele açin suniciyi hele bağam.
bi ıki el atağ ta kendımıze geleğ yaow.

neyse ağalar cisco kursine başlamişem 1 ay yoğğem ama bularsam bılgisayar gelırem, kendıza ıyi bahğın kırmayın birbirinızi tamam kurbanlar,

spenks kardaşımıza hayırlı teskereler.

DESPERADO...

KilledByaDallama
Oyuncu
01 Ağustos 2006 15:26 %0
alıntı:
Gönderen: ESSES...
... ama bularsam bılgisayar gelırem, kendıza ıyi bahğın kırmayın birbirinızi tamam kurbanlar,
spenks kardaşımıza hayırlı teskereler.

abi yapma , Cel 300 bile çalıştırıyo UT Classic'i . onuda bul hani

.:GBC:.The_IMMortal is Ustoppable!
...
.:GBC:.The_IMMortal's Killing Spree was ended by Turk_Telekom! ... .. .

FlammnDelo
Oyuncu
08 Ağustos 2006 13:19 %0
ben bas topac ın carlsberg oldugunu sanıyordum meger kendine bir padawan bulmus

Akik nem szeretika maeskakat,
Biz tosan egerek voltak etözö eletükben...

ESSES...
Oyuncu
07 Eylül 2006 15:46 %0
bilgisayarında ut99 yuklu olan arkadaşlar
gün icinde msn de konuşa bilirmiyiz,
bende güzel bağlantı var sunucu niyetine ut ac san bi baglanmayı deneseniz, bi test etsek nasılolur.
msn sakir_karatas@hotmail.com sürekli acık

DESPERADO...

KilledByaDallama
Oyuncu
08 Eylül 2006 02:09 %0
bende UT Classic serveryıla ilgili her türlü zerzevat ve bilgi war. istersen sunucu dosyalarını filan ileteyim?

When you kill 6 peeps in UnrealTournament it's a "Monster Kill", in Q3: "Excellent", and in CS it's "Kick-Banned" ...

Spenks
Oyuncu
29 Ağustos 2007 17:40 %0
alıntı:
Gönderen: oakz.afk
Konu tarihe karışmadan hemen bu güzel haberi paylaşayım. Artık sunucumuz var, 99'a sahip olan herkesi bekleriz. Ama henüz çok yeni olmasından dolayı ara ara çökme, eksik mutatorlar falan olabilir. Bu yüzden "bu ne lan böyle sunucu mu olur?" demeyelim, "şunlar olsa daha güzel" olur diyelim
http://www.unrealturk.com
Don't argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experience.

valla dün akşam baya bi test ettik... çökme fln olmadı... Desperado ile birkaç saat oynadık.. gayet iyiydi.. valla eski SNN günlerine döndük gibi oldu... tabii sunucunun kapasitesi nedir kaç kişiyi kaldırır bilemiyorum... bi de vote olayını hallettiniz mi tamam..

ESSES...
Oyuncu
31 Ağustos 2007 15:44 %0
valla baya bi test ettik ne biz serveri göçertik ne server bizi göçerti, baya iyidi, ama en güzeli de, spenks efendiden 3 frag aldım valla artık geceleri rahat uyuyorum ehehehe,

işte spenks zamazingosunun dediğigibi vote olayıda hallolursa tamamdır.

olüm geberticem seni ulen ut99 u sana zından edecem, 15 aydır bekliyom seni ehe

see ya....

DESPERADO...

Conewar
Oyuncu
02 Eylül 2007 00:56 %0
Çok yakında ut severlere süprizim olacak =)
Detaylar için turkzep ile görüşün

gmbjk
Oyuncu
21 Eylül 2007 13:47 %0
UT99'un cd'sini bulamadım.acaba indirebileceğim bi internet sitesi var mı?

Ution
Oyuncu
21 Kasım 2007 21:39 %0
ut 99 serveri açılırsa bir csci olarak takılırız arasıra bilgimiz olsun.

Spenks
Oyuncu
02 Aralık 2007 22:05 %0
alıntı:
Gönderen: Ution
ut 99 serveri açılırsa bir csci olarak takılırız arasıra bilgimiz olsun.

cs ci olarak ne kadar ut99 oynadın? valla burda ut99 sunucusu yok... ut2004 lerden biri 99 olabilir... çok konuşuldu ama neyse... hiçbir zaman SNN günleri olmayacak... www.unrealturk.com a bi bak.. varsa başka cs ci arladaşların bekleriz

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: