Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 22:53 Toplam 211 oyuncu 50 sunucu 717 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Birkaç sorum olacak

emurus
Oyuncu
17 Kasım 2007 21:14 %0
1_hell de mi daha kolay lvl atlanıyo yoksa nm de mi?
2_hell de mi daha çok unique item bulurum yoqsa nm de mi?
3_83 lvl paladin e çıkacak unique item ile 99 luk paladin e çıkacak olan unique arasında fark war mı?(99 luğa daha çok elite mi yoqsa expectional falan mı çıkıo?)
4_tyrael s might,herald s of zekarum gibi itemler i hangi yaratıktan lvl kaç olunca düşürebilirim?

bunlara cvp verirseniz sevinirim.

D-Evrim^1.
Oyuncu
18 Kasım 2007 02:44 %0
1_hell de
2_nm de diablo baal ws yi tekrar tekrar öldürürsen daha çok bulursun
3_fark yok
4_her türlü yaratıktan düşürebileceğini sanıyorum... özellikle demon lar

alıntı:
Gönderen: emurus
3_83 lvl paladin e çıkacak unique item ile 99 luk paladin e çıkacak olan unique arasında fark war mı?(99 luğa daha çok elite mi yoqsa expectional falan mı çıkıo?)
4_tyrael s might,herald s of zekarum gibi itemler i hangi yaratıktan lvl kaç olunca düşürebilirim?

baal | ice
Oyuncu
18 Kasım 2007 19:14 %0
1- Leveline göre değişir. Nightmare'de 65-70'e kadar gidilir rahat.
2- Doğru dürüst unique istiyorsan Hell. Nm'de de bol bol dandik unique bulunabilir.
3- Daha yüksek level tercih sebebidir.
4- Zakarum belli olmaz dandik yaratıktan neyim düşebilir , Tyrael düşerse Hell Baal'dan "belki" düşer.

emurus
Oyuncu
19 Kasım 2007 13:40 %0
aydınlattığınız için teşekkürler

baal | manowar
Oyuncu
21 Kasım 2007 04:16 (21/11/2007, 04:16) %0
Noob Prof. ays :) ampul gibisin şeref.sizim aydınlatıosun ortalığı...

alıntı:
Gönderen: baal | ice
1- Leveline göre değişir. Nightmare'de 65-70'e kadar gidilir rahat.
2- Doğru dürüst unique istiyorsan Hell. Nm'de de bol bol dandik unique bulunabilir.
3- Daha yüksek level tercih sebebidir.
4- Zakarum belli olmaz dandik yaratıktan neyim düşebilir , Tyrael düşerse Hell Baal'dan "belki" düşer.

[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days...

territories
Oyuncu
21 Kasım 2007 13:33 %0
1. soru cevabı hell de lvl dah kolay atlanır fakat hell i lvl 60 resisti düşük bir adamla kesme olasılığın daha düşük ve yavaş olacağından lvl 40-65 arası nm de kasman daha hızlı olucaktır.
2. Her itemin düşme şeyi farklıdır uniq itemden kastın nedir hootspur da bi uniq itemdir.lvl 63-99 lvl uniq leri hell de düşürürsün. Misal soj un lvl ı 29 dur nm andi den en fazla dropu alırsın.
3. 83 lvl paladine düşme olasılığı ile 90 palaya düşme olasılığı arasındaki farkı 2 şey yaratır.
3a. Russet armor diyelim yada shako diyelim lvl a göre daha fazla mf gelmektedir. 83 ve 90 a gelenler farklıdır.(lvl arttıkça mf artıyo)
3b.83 ten 90 a gelirken exp alman gerekiyo ya işte bu exp leri 0 mf ile alırsan tf puanın artar ve ilk düşen uniq itemde bu tf puanı büyük oranda düşer işte bu yüzden 0 mf ile kesiyosun exp alırken ve lvl ın arttıkça tf alma katsayın artıyor diyelim(artmıyor ama kestiğin yaratıkların verdiği tf puanı arttığı için daha fazla geliyor)İşte bu sebeplerden dolayı mf char kasıcaksan lvl 90 en ideal lvl dır daha fazla lvl kasman senin açından zaman kaybı olucaktır.
not: rune düşmesini mf asla etkilemiyor o yüzden.
4. Tyrael i düşüren 3 tane ayratık var. Pindleskin, Baal, 5. minion boss u(ismini unuttum 3 yıldır oynamıyorum)
Hoz u ise nm mephisto dan başlayaraktan her yaratıkdan düşürebilirsin. Fakat gayet güsel bi item olduğundan düşük bi drop oranına sahiptir. Lvl olayı anlattığım gibi

alıntı:

emurus
Oyuncu
21 Kasım 2007 19:42 %0
Pindleskin denen arkadaşı nerde bulurum??hatırlayamadım da...
bi de ben mf tf falan ne bilmiom onlarınese boşverin.

baal | manowar
Oyuncu
22 Kasım 2007 04:53 %0
Act 5 te kırmızı portaldan geçiysun. Karşına çıkıyi

alıntı:
Pindleskin denen arkadaşı nerde bulurum:)??hatırlayamadım da...
bi de ben mf tf falan ne bilmiom onları:)nese boşverin.

Xebani Webzine & Radyo

nikimbu
Oyuncu
22 Kasım 2007 08:44 %0
alıntı:
Pindleskin denen arkadaşı nerde bulurum??hatırlayamadım da...
bi de ben mf tf falan ne bilmiom onlarınese boşverin.

mf: magic find

nihlatı öldürürsen portal kapanıyor. hals of pain den geri geri gelmen gerekecek pindle için. bence öldür, pindle ı da kesme gerek yok. nitlak tan key dusurmek daha karlı.

baal | manowar
Oyuncu
22 Kasım 2007 09:30 %0
Key i düşürmeye gerek yokki. Arkadaşınızın yardımı ile multiplayerde waypoint i açarak işinizi halledebiliosunuz.

alıntı:
Gönderen: nikimbu

mf: magic find
nihlatı öldürürsen portal kapanıyor. hals of pain den geri geri gelmen gerekecek pindle için. bence öldür, pindle ı da kesme gerek yok. nitlak tan key dusurmek daha karlı.

Xebani Webzine & Radyo

nikimbu
Oyuncu
22 Kasım 2007 15:05 %0
alıntı:
Gönderen: baal | manowar
Key i düşürmeye gerek yokki. Arkadaşınızın yardımı ile multiplayerde waypoint i açarak işinizi halledebiliosunuz.
Xebani Webzine & Radyo

portal dan girince direk karşına çıkıyor. wp den girince geri gelmek gerekiyor 2 kat. uğraşmaya değmez teleport yoksa. yani ben uğraşmıyom en azından. bazıları işte uzun yolu geri gelmeyeyim diye portali hep açık tutuyormuş ondan dedim.

territories
Oyuncu
22 Kasım 2007 21:50 %0
mf arkadaşların dediği gibi better chance of magic items denen olay magic find yani

tf ise tresure find denen olay ||| yaratık kestikçe biriken bi olay bu kestiğin yaratığa göre değişiyo. misal en fazla tf veren yaratık baaldır ama magic item yani mavi de bi magic item ama tf puanını rare yada uniq kadar çok düşürmüyo en fazla baaldan düştüğü için tüm birikmiş tf ni direk harcayabilirsin. oda manald ring felan düşer üzülürsün.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: