Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 07:23 Toplam 8 oyuncu 56 sunucu 286 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Us serverlarda oynayan arkadaşlar latensy nasıl?

kbml
Oyuncu
18 Kasım 2007 16:57 %0
Selam uzun zamandır latensy problemi yaşıyorum son 2 gündürde kafayı yicem açıkçası.Latency 1000-3000 arasında sürekli gidip geliyo acaba sizde durum nasıl diye soracaktım problem İSS'denmi yoksa benden mi kaynaklanıyor anlayamadım
İlginiz için şimdiden teşekkürler .

pi_trinity
Oyuncu
18 Kasım 2007 22:02 %0
bende hic yok 200-300ms

freedom diye bi program var onu oneririm lag sorunun varsa. aylık 3euro gibi bir fiyat. ben ihtiyac duymuyorum ama kullanan cok 100-200ms oynuyolar

ihtyr.RamboKazim
Oyuncu
09 Aralık 2007 19:26 %0
500-800 arası oynuyor .. nadiren 1-2 kere 350 görmüşlüğüm var

http://www.ihtyr.com/
* The Forgottens *
http://www.ihtyr.com/forum
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Mauhdib
Oyuncu
02 Şubat 11:39 (02/02, 11:40) %0
arkadaslar adsl kullanmayin
adsl 56klik hizda calisan telefon hattinin farkli bir sinyal frekansi yollayarak maximum 8mbit e cikarilabildigi bir broadband teknolojisidir
hiz garantisi verilemez santralden uzaklastikca baglanti hiziniz yavaslar
benim 4mbit adsl uyeligim vardi sadece 1.4 mbit ile baglanabiliyordum yuzde 50 den az performans veriyor dusunun ne kadar pahaliya geliyor
sonra kablonet e gectim simdi 6mbit kablo net uyesiyim 5.9 mbit download 900 upload ile baglaniyrum 2 haftadir gunun her saati bu hizla baglaniyorum
butun dunyada standart kablo baglantilari var fiber deniliyor artik kimse adsl kullanmiyor turkyede bize kakaliyorlar adsl i fiber daha ileri bir teknoloji bu sisteme herkesde 10mbit 100 mbit 1000mbit baglantilar var yakinda 8mbit kablo net cikacak
bir suru fiyat secenekleri var turksatin sitesine girin butcenize uygun bisi secin istanbul ankara gibi buyuk sehirlerden pek sorun yasamazsiniz ben okudum sorun yasayanlarda var o yuzden emin degildim bu kadar basarili olacagini ama sukurler olsun cok hizli baglaniyorum

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: