Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 19:02 Toplam 252 oyuncu 50 sunucu 1240 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Quake Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Watch asker oldu

grim_wraith
Oyuncu
14 Mart 2007 17:54 %0
aslinimi beklioz bakalim geldiginde nasil duygular icinde olucak
ben rahat olduguna inaniyorum..

Arzular $elale

crash2crash
Oyuncu
23 Mart 2007 02:37 %0
bugun yemin toreni olmasi gerek carsiyada cikar, yaz hadi biseler olm suraya 2 satir ozledik len

*HaRveY*
Oyuncu
23 Mart 2007 19:57 %0
hayırlı teskereler...

Okan Gençoğlu
--------
http://yonja.com/okangn

Torq
Oyuncu
24 Mart 2007 21:54 %0
acemiler kaçar die çarşıya çıkarmıyolar =]

Justify My Hate Within

pesciler
Oyuncu
25 Mart 2007 20:33 %0
ooo hayırlı uğurlu olsun watch hayırlı teskereler.. geç oldu ama

watch
Oyuncu
25 Mart 2007 20:54 %2
slm arkadaslar,dün itibariyle acemiligimizi bitirip dagıtım iznine gelmiş bulunmaktayım =) msj yazan herkese tesekkurler,carsıya izin vermedikleri icin ancak simdi yazabildim,1 hafta buralardayım snr izmir/foca marş marş =)

Roketler, Roketler,Roketler. (watChman Perde II. Sahne 2.)

grim_wraith
Oyuncu
26 Mart 2007 03:26 %0
abiş:ü abi hiç unutmadım seni ya bu 7 gün içinde mutlaka görüşelim :F :u :ü :mvur sensiz q3 ün tadı kalmadı benim için.
lam çok özledim ya eski günleri ne kopuyorduk saatlerce.bende gidicm abi askere her kezin yolu ordan geçiyor..abiş hayırlı teskereler olur insallah.haberleşelim kib.

Arzular $elale

cru
Üsteğmen
Üsteğmen
26 Mart 2007 10:02 %0
oo wtc baba hayırlı olsun yeni yerin ama biraz kazık bi yer gelmiş izmir foça ne çabuk bitirdin be acemiliği

Torq
Oyuncu
26 Mart 2007 23:01 %0
e baktılar adam çatışmaya rokete yabancı değil yolladılar hemen dağıtıma. izmir güzeldir nizamiye nöbetinde görmeye değer güzelliklerle aranda bi sürgülü kapı olacak ama çarşı olayı tektip le olursa ayvayı yedin =]

Justify My Hate Within

grim_wraith
Oyuncu
21 Nisan 2007 15:30 %0
mesrubatcımız hazır 1 hafta sonra krallar gibi rahat edicekkk ))) :f :m.vur :F abiş:ü

Arzular $elale

na1lgun
Oyuncu
27 Nisan 2007 00:20 %0
daha 2 ay olmuş vakit geçmiyor

^0VeNoM
Oyuncu
28 Nisan 2007 20:21 %0
watchin gelmesine ne kadar kaldi biri cvp yazsin a.q adami ozledim ya kim binde saatklerce basacak simdi nerde o renkli birbirinden guzek sozlerle kaynayan bindler oeh duygulandim

tt.Doom
Oyuncu
05 Mayıs 2007 22:04 %0
acemilik 5. j. eğt. tb. k.lığı gölpazarı bilecik

özel asayiş timi - tim komutan yrd. ve unsur komutanı

dağıtım il j. k.lığı şanlıurfa

grim_wraith
Oyuncu
08 Haziran 2007 14:03 %0
) doomda fena basmis yere. wtcyi unutmicaz ))= uppp:F :ü

Destroy3r
Oyuncu
18 Haziran 2007 06:14 %0
alıntı:
Gönderen: grim_wraith
) doomda fena basmis yere. wtcyi unutmicaz ))= uppp:F :ü

oyy doom feci yerde Allah kolaylik versin kardes.benim bi arkadas k.irakta suanda orda vatani gorevini yapmakta.onun durumu geldikce aklima kimsenin ki askerlik sayilmaz gibi gelio cok kotu durum watch arada bak $u foruma lan ozletme kendini dopac ayrica adet yerini bulsun upp

kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public

grim_wraith
Oyuncu
19 Haziran 2007 12:35 %0
dopac naber la aferim la gözüme girdin uplamakla wtcyi ben kasımda askere gidene kadar unuttırmıycam.ondan sonra beni unutum la bombalarım kasımda ben yolcu

alıntı:
Gönderen: Destroy3r

oyy doom feci yerde Allah kolaylik versin kardes.benim bi arkadas k.irakta suanda orda vatani gorevini yapmakta.onun durumu geldikce aklima kimsenin ki askerlik sayilmaz gibi gelio cok kotu durum watch arada bak $u foruma lan ozletme kendini dopac ayrica adet yerini bulsun upp
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public

Arzular $elale

Destroy3r
Oyuncu
21 Haziran 2007 07:40 %0
alıntı:
dopac naber la aferim la gözüme girdin uplamakla wtcyi ben kasımda askere gidene kadar unuttırmıycam.ondan sonra beni unutum la bombalarım kasımda ben yolcu
Arzular $elale

miheua sende mi yolcusun bakalim askere hade kolay gele ama senin i$ kolay olur boluk komutaninin soforu fln dasfasdcdg asil dopaclik budur

kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public

na1lgun
Oyuncu
23 Haziran 2007 20:09 %0
kimse kimseyi unutmuo ben varım burda daha

grim_wraith
Oyuncu
15 Temmuz 2007 03:22 %0
la olm ben denizci olacam insallahda bi aksilik çıkarmı bilmiorum.sen ne bok yiyon la bu dünyada yaz geldi zaten bayık bayık takılıoz işte.herkez askerden geldimi quaker üssü kurucaz boğaza ahahhahaha

alıntı:

miheua sende mi yolcusun bakalim askere hade kolay gele ama senin i$ kolay olur boluk komutaninin soforu fln dasfasdcdg asil dopaclik budur
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public

Arzular $elale

Destroy3r
Oyuncu
16 Temmuz 2007 23:10 %0
alıntı:
la olm ben denizci olacam insallahda bi aksilik çıkarmı bilmiorum.sen ne bok yiyon la bu dünyada yaz geldi zaten bayık bayık takılıoz işte.herkez askerden geldimi quaker üssü kurucaz boğaza ahahhahaha
Arzular $elale

esafdsfsd denizciymi$ bahriyeli mi olacan olm i*b*i*n*e*l*e*ri almiolarmi$ ama nolcak sadjhfksaf

kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public

grim_wraith
Oyuncu
17 Temmuz 2007 03:40 %0
sana aparkat koyarim lan kelto$ ahahah tabiki öyle olcam.olamazsamda vatan sağolsun =) sen otur oturduğun yerde auhsad

alıntı:

esafdsfsd denizciymi$ bahriyeli mi olacan olm i*b*i*n*e*l*e*ri almiolarmi$ ama nolcak sadjhfksaf
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public

watch
Oyuncu
25 Temmuz 2007 13:59 %0
slm millet,uzun zamandır bakamiyordum foruma tugay da yardırmaktan =) nasılsınız umarım herkesten iyi dir,az kaldı şafak 1500 fln donuyorum en kısa zamanda =) hadi kendinize ii bakın

grim_wraith
Oyuncu
19 Ekim 2007 04:27 %0
1 ay sonra ben gidiom.kasım 26 ben asker :F
2009da gelirim artık safak 3400 gidicek olan varsa başka kişiler allah akıl fikir versin =) wtcnin askerlik bitcek nerdeyse 5-6 ayi kaldi abişin :ü.vur :F

grim_wraith
Oyuncu
08 Kasım 2007 02:13 %0
bilecik söğüt jandarma ulaştırma er eğitim tugayı :F 21-27 kasım arasında ben gidenzi

cru
Üsteğmen
Üsteğmen
14 Kasım 2007 23:13 %0
grim sende mi askere gidiyosun yaw hayirli teskereler diyelim operasyona giderseniz kafa almadan gelmeyin

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: