| Yazar | Konu: Knight online vs world of warcraft |
| Oyuncu |  | 21 Eylül 2007 17:55 %0 | |
|
| Baba ben bayaadır oynuyom online oyunları.RO oynadım kayt oynadım *******nkine kadar oynadım abi yani.WoW'a bi basladım 4 arkız abi 2 ayda delisi oldm oynun resmen.yani abi o havayı hiç biyerde bulamazsın git wow al oyna para cok fazla del oynayan tanıdık varsa al cdyi ondan free acc ac onu geliştir felan yap bişiler işte... |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 24 Eylül 2007 10:21 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: efebaradan
zzzz ko yu yerden yere vuruyosunuz ama bir çok + sı da var wow a göre çok basit örnek
1. ko daki atraksiyo wowda kesinlikle yok wow oynarken herşey altta çıkan loding ten ibaret örnek mage sen büyü yapıor bekle ice atıyor bekle hatta oyunculara koşarak bile vurmak problem oluyo faka ko da böyle bişey yok
2. ko da skilleri hızlı bir şekilde kullana biliyorsun fakat wowda o kadar çok skil varki hangisi neydi ya diyebiliyosun ilk levellarda
3.wowda itemlerini abartılı levellarda giyebiliyosun fakat ko da satat point bu işi hallediyo sana paper yada defans oalrak seçenek sunuyor wowda böyle işey yok level al skile puan ver
4.wowda yolda yürürken 7567267234525 tane hayvan sana dalıyo ve çok uzun bir süre peşini bırakmıyo üstelik daha berbatı var level ın onlara yüksek gözükürse çok içlerine girmediğin sürece sana dokunmuyolar yani bahsetiğimiz beast azının içine girsende girmesende sana dalması lazım neticede
5.bu oyunu oynayan herkes %97 oranla ilk olarak mmorpg ye ko ile başlamıştır ! nerden biliyosun diceksiniz cok basit adsl çoşkusu geldi cafelere ilk ko kuruldu hanginizde evde bilgisayar vardıda gitti orjinal cd alıp wow oynadı %3 lük kesim
6. ko wow türü farklı biri gerçek atraksiyon için yapılmış diğeri ise (WOW) gez,gör,ingilizceni geliştir,vaktini öldür,masabaşından dünyayı kurtar diye yapılmış en önemliside +12 (sanki D&R e gitcek kardeşimde ona wow satmıcaklar)olması tartışılır
e ben bunlara açıklama yapayım...
Sonucta arkadaşım bu oyun bir MMORPG ve fantastik dünyaların olumlu olumsuz hareketlerini yansıtması lazım... şimdi senin yazdıklarını değerlendirelim... Aama şöylede bir şey var Frp ile ilgin alakan nedir bilemicem verdiğim örneklere şaşırma...
1- Biraz mantıklı düşünürsek normal insanıda geçtim fantastik dünyada öle hörölöy hörölöy diye bildiği bütün yetenekleri savaş alanında savuran varlıkların olmadığıdır... Umarım anlatabildim... Loren Soth bile bu kadar hızlı değildir...
2- Hayatın boyunca okulda gördüğün dersleri 1 seferde anlatabilirmisin ?
3- Yolun nasıl olduğu fark etmez istediğin kadar profesyonel sürücü ol asla altında bir Şahin varken Ferrariye kafa tutamassın....
4- Sen hiç senden yaş olarak büyük yada cüsse olarak büyük birine dayak yiyeceğini bildiğin halde kafa tutarmısın ?
5- MMORPG = Massive Multiplayer Online Role Play Game... Ko = Massive Multiplayer Online Player Versus Player.... + Ko bedava herkes ulaşsın diye Wow paralı herkes ulaşmasın diye sebebi ise elit bir player kitlesi oluşturmak... Aga para pls (Pls i need money give me give me)diyaloglarına maruz kalınmasın diye...
6- Oyun oynamak klavyeden durmadan 3 5 tane tuşa saydırmak ona buna combo yapmak değildir.... Oyun oynamanın bilimsel olarak insan zekası gelişimine katkıta bulunduğunun açıklanması oyunların sadece tuşa basmaktan ibaret olmadığını anlatır... Ayrıca ufak kardeşini gezdiğin takıldığın ortama götürüsen ne olur? Ya darlanmaktan intahar kıvamına gelirsin yada başına bi iş gelir...
Söyleyeceklerim bu kadar... Açıkcası yazdığın yazıdan ben şu anlamı çıkardım...
"Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş..."
Ben wow oyuncusu değilim bunuda eklemek isterim...
Köylü Yüzüklerin Efendisidir... |
| |
| Oyuncu |  | 29 Eylül 2007 17:57 %0 | |
|
*ortamı gerer*
Warhammer mı WOW mu ?(warhammer belki adha cıkmadı ama ) |
| |
| Oyuncu |  | 07 Kasım 2007 13:57 %0 | |
|
benim kaç tane arkadaşım knight online buraktı
hepside geri geldi bana göre knight online oynayan adam
ona benzer oyunları oynayamaz
bence knight bu oyunları 5 çeker |
| |
| Yarbay |  | 10 Kasım 2007 14:38 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: orhankadlan
benim kaç tane arkadaşım knight online buraktı
hepside geri geldi bana göre knight online oynayan adam
ona benzer oyunları oynayamaz
bence knight bu oyunları 5 çeker
Bu dunyanın en sacma oyunu olan ilk cıktıgı gunden beri oynuyordum ama bırakıp wow a gectim. Soyle hissettim sanki pislik icinde yıkık dokuk bi ahırdan cennete gelmis gibi knight online dunyanın gelmis gecmis en sacma oyunlarından biridir gerek kodlama olarak gerek icerik olarak. Knight online sunlardan olusur oyuna baslarsın belli bi yaratıgı gece gunduz kesersin lvl 50 den once apos 60 tan sonra brahman amele gibi 80 e kadar kasarsın ne bi icerik ne bi zevk vardır. lvl 70 ustune cıkınca genelde reel para ile item alırlar sonra hacklenirler hile kullanırlar falan filan. Ama wow da adamın itemleri iyi ise biliyorumki hakkı ile oyunculugu ile yapmıstır. Wow da ko daki gibi yani amele gibi lvl kasmassın 8-10 yasındaki veletlerin aga para pls aga item pls aga pelerin pls gibi sacma sapan sozlerini dinlemessin hack korkusu yoktur en ufak bi sorunda gm i cagırırsın hemen gelir ve yardım eder arkadaslık ve eglence ön plandadır. lvl 80 charım vardı ko da bıraktım hatta ko nun allah belasını versin benimde versin o kadar o sacma oyunu oynadım hagla kendimden utanıyorum. Su an hagla o rezil oyunu oynayanlara aklım ermiyor buyuk bi ihtimalle oynadıkları ilk mmorpg dir tabi anlamını biliyorlarsa. |
| |
| Oyuncu |  | 11 Kasım 2007 20:08 %0 | |
|
fark olarak şöyle başlıyım
1.wow u herkes knight ı oynayan herkes oynayamaz.
2.gnaytın yaş ortalaması 10 (8 yaşında kafede kafecinin bebelerinin ayağına düşmüş oyun) wow un yaş ortalaması en azından akıl yaşı olarakta farklı.
3. wow u inglizicesi olmayan oynayamaz.gnaytı elin hanzosuda öküzüde oynuyo
4.wow da dünyanın üst kısmı vardır ve daha geniş olan instance yerleri vardır(dungeon raid ler felan filan)
5.wow da player kalitesi düştümü ortamda durulmaz gruplar 5 kişidir 1 kişi olmassa zorluklar başlar 2 kişi olmassa iş yatar
6. wow da raid lerde yapılan tek hata hardcore playerlardan oluşmuş guildlerde atılım ile sonuçlanır knaytta "raid ne " kavramı vardır yeterli heralde bu kadar fark gerisi için oynamaya başlıcan tabi inglizcen varsa |
| |
| Oyuncu |  | 15 Kasım 2007 11:30 %0 | |
|
yazılarımızı knight oynayanlara hakaret etmeden yazsak
güzel olur benim wow la bir sorunum yok
8 -9 yaşındaki çocukların oynaması beni rahatsız etmiyor
kişi 70+ 9 yaşında beraber lv kasıyoruz
ben şimdi ona 'git sen 9 yaşındasın mı diyicem?
beni sadece o adamın partyde çalışması
ilgilendirir 8-9 yaşında olması değil
gerçi wow da nickin üstünde doğum tarihi yazıyorsa ona karışamam. tekrar söylüuorum wow la bir sorunum yok
çok güzel bir oyun ilerde oynamayıda düşünüyorum
lv kasmak size göre amalelik olabilir. oynayanlar hanzo
olabilir . ama knight 'a bu kadar düşmanlığınızı anlamıyorum
birde şunu anlamam bu knight yüksek lv de banlananlar
her zaman bu oyunu kötülerler
tekrar tekrar söylüyorum wow la bir sorunum yok!
ama ko oynayanları bu kadar düşmalığınızı anlamıyorum |
| |
 Moderatör |  | 15 Kasım 2007 17:44 %0 | |
|
Ko ile sorun yokta ah bide şu ko oynayan bazı tipler gelipte boşverin wowu ko oynayın ko daha iyi çünkü beleş vs vs deyipte insanı deli etmese daha iyi olacak. Keşke tüm ko cular seni örnek alsa azcık 
GameX forever
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Tuğgeneral |  | 06 Ocak 14:54 %0 | |
|
arkadaslar size soyle soyliyeyim Knight Online ilk kuruldugu seneden 1 sene sonra oynamaya baslamistim sanirsam 2003 yili gibiydi yada 2004 tam hatirlamiyorum
beramus serverinda basladigim oyuna 69 lvl e kadar devam ettim o zamanlar fire drake patchi olmadigi icin 80 lvl paketi acik degildi ve 69 lvl a kadar kasilabiliyordu
adim Tengri ydi ve Beramus serverinin en iyi warriorlarndan biriydim dupesiz hatiri sayilacak cok iyi itemlar yapmistim gecemi gunduzume katarak indiremeyecegim adam yoktu diyebilirim
fire drake cikti ve ben hesabimi 800 ytl ye sattim iykide satmisim
fire drake ciktiktan sonra dupeler yine basladi ve devam etti bende dies serverina gectim cocukluk arkadaslarim cagirmisti beni.. bende oynuyayim dedim
2007 senesinin haziran ayina kadar dies de kaldim hazirandan sonra logos a gectim logostada kasim ayina kadar kaldim
ve ordaki hesabimida sattim
simdi wow a gectim the mealstorm serverinda lvl24 human mage im var ve sizi temin ederimki knightta 69lvl ken aldigim zevkin 2 katini wow da 24 lvl ken aliyorum umarim aradaki farki aciklayabilmisimdir
( BU ARADA KNIGHTIN GRAFIKLERININ KOTU OLMASININ SEBEBIDE PC OZELLIKLERI DUSUK OLAN OYUNCULARINDA OYNAYABILMESINI SAGLAMAKTIR YOKSA KNIGHTIN GRAFIK BOLUMUNDE TANISTIGIM INSANLAR GERCEKTEN COK IYI GRAFIKLERI OYUNA KATA BILIRLER ANCAK DEDIGIM SEBEPTEN DOLAYI KATMIYORLAR BIRAZDA MADDI OLSA GEREK NE KADAR COK OYUNCU O KADAR COK PREMIUM HESAP O KADAR COK PARA )
okudugunuz icin tesekkur ederim saygilar |
| |
 Moderatör |  | 06 Ocak 15:02 %0 | |
|
İyi grafiği herkez yapar. Önemli olan o grafiği düşük sistemler için optimize edebilmektir.
GameX forever
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
. |
| Oyuncu |  | 23 Şubat 03:24 %0 | |
|
Beyler 5 yıldır ko oynuyom 2 yıldır wow
Simdi sunu soyluyorum wow un efekleri manyak Ama çok detay var aşırı derecede luzumsuz salak salak seyler var ko da ise kalden cikişyon direk yaratiklari kesiyon ko nun grafikleri berbat wow un ırkları daha guzel ko da sa 2 tane ırk var elmorad karus
Ben kısaca söyle diyiyim Eğer attack seviyosanız ko
eğer başınızın ağrımasasını istemiyosanız wow  |
| |
| Oyuncu |  | 28 Mart 21:07 %0 | |
|
abi mümkünse sen online oyun oynama wow u övmüsün ama farkinda deilsin
alıntı: Gönderen: efebaradan
zzzz ko yu yerden yere vuruyosunuz ama bir çok + sı da var wow a göre çok basit örnek
1. ko daki atraksiyo wowda kesinlikle yok wow oynarken herşey altta çıkan loding ten ibaret örnek mage sen büyü yapıor bekle ice atıyor bekle hatta oyunculara koşarak bile vurmak problem oluyo faka ko da böyle bişey yok
2. ko da skilleri hızlı bir şekilde kullana biliyorsun fakat wowda o kadar çok skil varki hangisi neydi ya diyebiliyosun ilk levellarda
3.wowda itemlerini abartılı levellarda giyebiliyosun fakat ko da satat point bu işi hallediyo sana paper yada defans oalrak seçenek sunuyor wowda böyle işey yok level al skile puan ver
4.wowda yolda yürürken 7567267234525 tane hayvan sana dalıyo ve çok uzun bir süre peşini bırakmıyo üstelik daha berbatı var level ın onlara yüksek gözükürse çok içlerine girmediğin sürece sana dokunmuyolar yani bahsetiğimiz beast azının içine girsende girmesende sana dalması lazım neticede
5.bu oyunu oynayan herkes %97 oranla ilk olarak mmorpg ye ko ile başlamıştır ! nerden biliyosun diceksiniz cok basit adsl çoşkusu geldi cafelere ilk ko kuruldu hanginizde evde bilgisayar vardıda gitti orjinal cd alıp wow oynadı %3 lük kesim
6. ko wow türü farklı biri gerçek atraksiyon için yapılmış diğeri ise (WOW) gez,gör,ingilizceni geliştir,vaktini öldür,masabaşından dünyayı kurtar diye yapılmış en önemliside +12 (sanki D&R e gitcek kardeşimde ona wow satmıcaklar)olması tartışılır
lütfen. aziniza geleni yazmayin... düsünmeden birsey yazmayin. ulan:P |
| |
| Oyuncu |  | 18 Nisan 19:23 %0 | |
|
Bu yazıyı tam yazarken knightta vatandaşın biriyle alışveriş yaptık sonra dedim "hadi k.gelsin" adamın yazdıgınına bak "uza"....
Gülermisin ağlarmısın. Bence knightin tek eksiği oyuncuların bu kadar birbiriyle muhattap olmasını mecbur bırakması...
Çocuk coluk dolu ama biz clanca bunu aştık kimseyle muhattap olmamaya calısıyoz.. Aslında bu tür saf insanlar olmasa knight gercekten mükemmel bir oyun olcak
WOW oynamadım ama yakın gibi görünüyo )) |
| |
| Üsteğmen |  | 14 Mayıs 21:44 %0 | |
|
| forever knight online |
| |
| Oyuncu |  | 18 Mayıs 20:15 (18/05, 20:26) %0 | |
|
bu soruya ko diyenleri mahalle mahalle gezip dövüyolar arkadaşım ko yu cocuklar oynuyo öyle 2 tuş tıklamalı oyunu wow lamı yarıştırıyosun. KO oynuyacağıma Ultima Online oynarım daha iyi
ya sen wow u bırak sorsan bana ultima online mi knight online mı tabiki ultima online ... |
| |
| Binbaşı |  | 03 Ağustos 19:05 (04/08, 13:14) %0 | |
|
çocuk velet bulamazsin kısmını yazarken biri kafanamı vurdu oyunu oynayanların %70 belkide daha fazlası çocuk. ben oyunu bıraktım 4 ay önce, oynarken şu troll ırkının bir ormanı vardı o ormanın yolunda babamla geziyoduk adamın biri geldi siz nerelisiniz dedi, bizde türkiyeden dedik adam müslümanlığıda türkiyeyide s.'eyim dedi yani hafif psikopatlar var
alıntı: Gönderen: [SpR]CousiN
Wow dünyadaki en iyi mmorpgdir hile,küfür,-12 veletler hiç birini bu oyunda bulamazsınız.Dupemiş koxpmuş o parayı knighta vericeğime wowa veriyorum çokda memnunum diğer 8.5 milyon oyuncu gibi.
Burning Crusade...
|
| |
| Albay |  | 23 Ağustos 07:00 %0 | |
|
| eğer kınaytın wowdan daha ii oldugunu sölüosan yanılıosun cünkü wowda öle bir grafik we oyun zevki varki.. kınayt neymis sadece adam kes görev yap WOW'da, arenalar warsong gulch (10-19 lwl arası 60 lar 30 lar aynanda giremez) bunun gibi seler war we kınaytın wowdan guzel oldugunu söliyenlere dicek bisi bulamıorum.. |
| |
Korgeneral
Rahatsız Pesimistler Grubu

|  | 24 Ağustos 11:04 %0 | |
|
| bu topic şaka gibi knightta neymiş.Wow la kıyaslayarak wowa hakaret ediyorsunuz arkadaşlar yapmayın... |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 15:01 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: AnuBis|FaRaMiR
bu topic şaka gibi knightta neymiş.Wow la kıyaslayarak wowa hakaret ediyorsunuz arkadaşlar yapmayın...
atamamen sana katılıyorum  |
| |
| |