Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 06:08 Toplam 4 oyuncu 50 sunucu 217 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ah eski günler.

[GX]Bortu

Moderatör
05 Kasım 2007 01:00 %0
alıntı:
Gönderen: allreadydead
hayır yok. oyunu online oynamak beleş ama para verirsen daha çok char yok guild kurma vs geliyor.
dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.

Ya olredi geç işte hayalkırıklığı oldu bu oyun artık kabul et körü körüne neyini savunuyosun ki?

GameX forever

baal | manowar
Oyuncu
05 Kasım 2007 05:20 %0
Oyunu beleş oynamak için orj key gerekiyor sadece. Yani her halükarda beleş değil.
Ayrıca yapılan çifte standartıda kınıyorum. Daha çok char ve guild kesinlikle zenci-beyaz olayı. Peh.

alıntı:
hayır yok. oyunu online oynamak beleş ama para verirsen daha çok char yok guild kurma vs geliyor.

[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days...

allreadydead

Moderatör
05 Kasım 2007 08:12 %0
alıntı:
Gönderen: baal | manowar
Oyunu beleş oynamak için orj key gerekiyor sadece. Yani her halükarda beleş değil.
Ayrıca yapılan çifte standartıda kınıyorum. Daha çok char ve guild kesinlikle zenci-beyaz olayı. Peh.
Xebani Webzine & Radyo

bu açıdan bakıldığında multi olupta beleş oyun yok zaten.
ayrıca parayı veren düdüğü çalar. beğenmeyen knight online, ragnarok oynabilir.
@bortu: sen oynama kardeşim.

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[GX]Bortu

Moderatör
05 Kasım 2007 16:04 %0
Ne alaka kopya olupta ip-lan üzerinden oynanabilen 1000 (bin) çeşit oyun var. Canavara katılıyorum bu konuda.

GameX forever

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

05 Kasım 2007 21:31 %0
olredi clive barker's jericho oyna.. ben oynamadım ama oynadıysanız yorum yapın pls :p :D
p.s: ne alaka ise..

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

baal | manowar
Oyuncu
06 Kasım 2007 01:19 %0
Teşekkür ederim börtü böceğim :D...
Landan neden oynanmıyor dediği gibi? Hani d2 gibi olucaktı ? Nerde lan nerde party nerde duel ?

Jericho oyunu başta çok banel gelsede oyun ilerledikçe hoş oluyor ve zorlaşıyor. Yani oynanmalı. Pek korkutmasada güzel.

alıntı:
Gönderen: [GameX]Bortu
Ne alaka kopya olupta ip-lan üzerinden oynanabilen 1000 (bin) çeşit oyun var. Canavara katılıyorum bu konuda.
GameX forever

Xebani Webzine & Radyo

nikimbu
Oyuncu
06 Kasım 2007 07:23 %0
helgate de duel yok mu?

baal | manowar
Oyuncu
06 Kasım 2007 23:46 %0
Multiplayer oynamadığım için bilmiyorum. Yukardaki sataşma mabadında söylediğim için oldu. [ Hani helgeyt landın da bedav olmayan multi modu için. ]

alıntı:
Gönderen: nikimbu
helgate de duel yok mu?

Xebani Webzine & Radyo

allreadydead

Moderatör
07 Kasım 2007 09:33 %0
duel özel PvP arealarda var.

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[GX]Bortu

Moderatör
07 Kasım 2007 13:49 %0
alıntı:
duel özel PvP arealarda var.

olredi konuştukça batıyorsun!!!111

GameX forever

allreadydead

Moderatör
07 Kasım 2007 18:08 %0
niye ? PvP yokmu ?
atinin driver mağduru olduk 20 tane invite geldi oynayamadık betayı tabi...

[GX]Bortu

Moderatör
07 Kasım 2007 18:30 %0
o yüzden demedim. D2 de duel yapmak için illa battle.net'e mi giriyoruz?

GameX forever

allreadydead

Moderatör
07 Kasım 2007 19:37 %0
alıntı:
o yüzden demedim. D2 de duel yapmak için illa battle.net'e mi giriyoruz?
GameX forever

o başka. LAN koymayarak korsanın önüne geçmek istemişler. co-op ise orjinal demişler, eşeklik etmişler oda ayrı.

[GX]Bortu

Moderatör
07 Kasım 2007 19:49 %0
Saçmalık ben belki edit yapacam karakterime onla duel edecem fantazi yapacam onlara ne?

GameX forever

baal | manowar
Oyuncu
08 Kasım 2007 00:02 %0
Olredi gel savunma işte oyunu. Hani oyun sadece multiplayer bakımından kötü değil. Sayamadığım kadar bug ı var ve çok dengesiz. Evoker ile oynarken bazen 1 yaratığı öldürene kadar canım çıkıyor. 4 defa ortada hiç birşey yokken olduğum yere takıldığım oldu. Görevlerin herhangi bir sırası yok. 2. station a geçtiğimde görevleri tersten yaptığımı farketmem beni 3. köye göndermek istemesiyle gerçekleşti ve dumur oldum resmen. Ayrıca skill açıklamarıda ayrı bir iğrenç okuyupta birşey anlamak resmen saçma.

Xebani Webzine & Radyo

[GX]Bortu

Moderatör
08 Kasım 2007 00:11 %0
alıntı:
Olredi gel savunma işte oyunu. Hani oyun sadece multiplayer bakımından kötü değil. Sayamadığım kadar bug ı var ve çok dengesiz. Evoker ile oynarken bazen 1 yaratığı öldürene kadar canım çıkıyor. 4 defa ortada hiç birşey yokken olduğum yere takıldığım oldu. Görevlerin herhangi bir sırası yok. 2. station a geçtiğimde görevleri tersten yaptığımı farketmem beni 3. köye göndermek istemesiyle gerçekleşti ve dumur oldum resmen. Ayrıca skill açıklamarıda ayrı bir iğrenç okuyupta birşey anlamak resmen saçma.
Xebani Webzine & Radyo

Fazla üzerine gitme çocuğun yazık

GameX forever

baal | manowar
Oyuncu
08 Kasım 2007 06:16 %0
Daha başlamamıştım üstüne gitmeye zati :D.
Birde çok gıcık olduğum bir olay var oda tüm haritaların diğerinin aynısı olması. Farklı 7 tane harita var.
1- Açık şehir haritası
2- Sewers olarakta adlandırabileceğimiz tünel haritaları
3- Adlandıramayağımız teknolojik aletlerle dolu ofis yerlerine benzeyen haritalar.
4- A step to the hell zaten tek harita her yer aynı. Çoğu zaman düşmanlar bile.
7- Tren istasyonu gibi yerler var birde. Garip şeyler.
5- Chococlat Park var extra bir harita olarak
6- Millenium Wars haritası var birde.

Son 2 harita hariç diğerleri kendini tekrar etmekten bıkmıyor.
Doom3 te bile daha çok harita ve texture vardı anasını satim.

Ayrıca horadric cube ude çakmışlar oyuna. Ama sitesinde ne itemlar gösteriliyor nede birşey. Blizzarddan öğrenmesi gereken çok şey var...

alıntı:

Fazla üzerine gitme çocuğun yazık :D
GameX forever

Xebani Webzine & Radyo

allreadydead

Moderatör
08 Kasım 2007 07:55 %0
söylediklerinin hepsi Diablo içinde geçerli. hellgate söylediğin konularda eksik olabilir ama karşılaştırma yaptığın diabloda da eksik onlar.
al bakalım itemsız bone necroyu, normali solo kaç asırda bitireceksin.

[GX]Bortu

Moderatör
08 Kasım 2007 15:56 %0
alıntı:
Daha başlamamıştım üstüne gitmeye zati .
Birde çok gıcık olduğum bir olay var oda tüm haritaların diğerinin aynısı olması. Farklı 7 tane harita var.
1- Açık şehir haritası
2- Sewers olarakta adlandırabileceğimiz tünel haritaları
3- Adlandıramayağımız teknolojik aletlerle dolu ofis yerlerine benzeyen haritalar.
4- A step to the hell zaten tek harita her yer aynı. Çoğu zaman düşmanlar bile.
7- Tren istasyonu gibi yerler var birde. Garip şeyler.
5- Chococlat Park var extra bir harita olarak
6- Millenium Wars haritası var birde.
Son 2 harita hariç diğerleri kendini tekrar etmekten bıkmıyor.
Doom3 te bile daha çok harita ve texture vardı anasını satim.
Ayrıca horadric cube ude çakmışlar oyuna. Ama sitesinde ne itemlar gösteriliyor nede birşey. Blizzarddan öğrenmesi gereken çok şey var...
Xebani Webzine & Radyo

evet harita konusunda haklısın paso kendini tekrar ediyor ve bir yerden sonra hele o yeraltı haritaları acaip baymaya başlıyor. Horadric küpü görmedim daha lvl 11 im . Ha item satan herifin ordaki garip garip aletleri diosan ayrı

GameX forever

GARYOSAVAN
Oyuncu
08 Kasım 2007 16:35 %0
Gelin dotada halledeyim sizi... -ar

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda garanti verir.

baal | manowar
Oyuncu
08 Kasım 2007 23:20 %0
Bak hla savunuyor :D. Diabloda olan ve Hellgate de olmayan yerleri eleştirdim ben.
Sen okdr fanatik olmuşsunki gözlerin görmüyor.
gg olmuşsun sen nub olredi. :D

alıntı:
söylediklerinin hepsi Diablo içinde geçerli. hellgate söylediğin konularda eksik olabilir ama karşılaştırma yaptığın diabloda da eksik onlar.

Xebani Webzine & Radyo

baal | manowar
Oyuncu
08 Kasım 2007 23:22 %0
Peh!.

alıntı:
Gönderen: GARYOSAVAN
Gelin dotada halledeyim sizi... -ar
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda garanti verir.

Xebani Webzine & Radyo

[GX]Bortu

Moderatör
09 Kasım 2007 00:30 %0
alıntı:

ya olredi iyide ben daha helgeyti 1 kere bitirmemiş biri olarak şimdiden mekanlardan sıkılmışım. Ama nerdeyse 6 yıl non-stop diablo kasmışım.

GameX forever

allreadydead

Moderatör
09 Kasım 2007 08:35 %0
neyse canawar. oynama sen. sıkıcı oyun. ben sırf flagship'e destek olsun diye alıcam, oynıyacam. fanatiğim ya, o yüzden

baal | manowar
Oyuncu
10 Kasım 2007 05:46 %0
Ahin tuttu olm monitörüm bozuldu. Alacagin olsun.

Ps : Bir daha gariplerle dalga gecersem 2 olsun :D.

alıntı:
neyse canawar. oynama sen. sıkıcı oyun. ben sırf flagship'e destek olsun diye alıcam, oynıyacam. fanatiğim ya, o yüzden >:(

Xebani Webzine & Radyo

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: