Hocam yapma bea gecer mi bunun mevsimi, simdiye kadar gelmis gecmis direk forever yani.. tiberium mu ne cikti ama o fis.. bence tabi kanimca sahsi dusuncem
simdi disli bir rakib yokmu yau arkadaslar nerde calisan kafalar..
bazı tatlar vardır yıllandıkça tatlanır.. Türk kahvesi gibi mesela hiç bitmez vazgeçilmezdir... gerçi bu bir oyun ama en azından benim için hiç değişmez ve gün geçtikçe tatlanıcak bir oyun
alıntı:Gönderen: ^2RePi
Hocam yapma bea gecer mi bunun mevsimi, simdiye kadar gelmis gecmis direk forever yani.. tiberium mu ne cikti ama o fis.. bence tabi kanimca sahsi dusuncem simdi disli bir rakib yokmu yau arkadaslar nerde calisan kafalar..
yaa arkadaşlar var mı generals serisinin üstüne oyun bah.. Tiberium bilmem ne oyununu oynadım resmen hayal kırıklığından dolayı kusacaktım..yanii. bunca yılldır bıkmadığım tek oyun oldu...
3 vs 5 Keşke 10 kişilik harita olsa da 3v7 arasalar daha orjinal olur 1*Top 10 Warrior in clanwars 1*4th rank clan [Ca$H]
[VeNoM]oTToMaN [Ca$H]ScarFace
1*3rd rank clan
Hiç bir oyun üzerine kasmadım..hiçvaktim olmadı bir oyunun üzerine düşüp 1.likler almak ...artık bitti benim için bu tür oyunlar..eskiden olsa atlardım teklifine ama