Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 15:18 Toplam 261 oyuncu 47 sunucu 1417 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Half life 2 episode 2

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
01 Kasım 2007 13:52 %0
half life 2 episode 2 yi bitirdim ve konu çok acaibleşmeye başladı..en başta bi doktorun böyle dünyayı tek başına kurtarması artık çok acaib saçma gelmeyi başladı...lakin konu çok ilginçleşti...sonunda alex in babası ölüyor...geride getiremez herhaldi yeşil amcalar...
alex in kendisini ölümden döndürmüşlerdi ama alex in babasının beyni falanda gitti....bilgileri çaldı o dilli yaratıklar...lakin şöyleki...gman niye orda zamanı durdurup yardım etmedi acaba....
episode 3 çıksada oynasak...süper yapmışlar oyunu...özellikle episode 2 de çevre etkileşimi çok daha güzel olmuş...ormanlarda vs vs...baya klas bi durum...

TORTUROPSY - GUTTURAL VOCALS & PIG VOCALS (NO EFFECTS / NO INHALES)
SLAM BRUTAL DEATH METAL FROM TURKEY

n2o
Oyuncu
04 Kasım 2007 10:24 %0
en başa spoiler yazsaydın, oyunun sonunu yazmışsın ya
valla 512mb ramdan resim resim oynamış olsam da

--spoiler-- oynamamıs olan bakmasın

bana kısa geldi oyun, artık episode 3 te borealis avına çıkacaz belli, ordaki mevzu de ne merak ediyorum. aperture'yi görünce şu portal device olabilir dedim, ama ne işe yarıyacak.. oyunun sonundaki strider kısmı oldukça zordu. son birkaç striderde hatali savelerim sonucu 50 kere load çekmişimdir yoksa yetişemeyince veya topu tutturamayınca patlatıyo bombayı leylekler

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
04 Kasım 2007 19:36 %0
zaten episode 3 dehşet merak konusu şu an...
teleportta kapandı...ne olacak bakalım...o 2 yaratığı öldürürüm büyük ihtimal...esas olay...oyunun başında büyük bi yaratık vardı...aklını kontrol ediyor mu neydi..böyle bi kontrol odasında çıktıydı....o ney en büyük boss mu acaba merak ettim...

TORTUROPSY - GUTTURAL VOCALS & PIG VOCALS (NO EFFECTS / NO INHALES)
SLAM BRUTAL DEATH METAL FROM TURKEY

Dogus_time
Oyuncu
19 Aralık 2007 18:30 %0
Oyun banada kısa ve kolay geldi.Sonunda biraz zorlandım ama birazda saçmaydı.Topu üstüne atıp patlatmak garip.Yanındaki veletlerde ayrı bi baş belasıydı.Topu elimde patlattılar

xenferious
Oyuncu
09 Şubat 22:40 %0
ya merak ettiğim gman oyunun yarısında çıkıyor neler diyor ben anlayamadım

oyuncuyusuf23
Oyuncu
12 Mart 22:19 %0
WALLA BEN SADECE EPSİDE 1İ BİTİRDİM NE ZAMAN ÇIKTI 2Sİ YAW

BU ALEMDE ÇARŞI ALAYINA KARŞI!

+REP PLS :d:):):):) CABAL AYANAYYANLAR EZİK GELDİ ADI:TURKISCLUKER LWL:5

gordonfreeman74
Oyuncu
22 Mart 13:47 %0
Arkadaşlar episode 2 nin sonunda portal kapandığına göre episode 3 olursa herhalde biz combine avına çıkarız galiba.Artık dünyayı kurtarmak zamanı geldi.Yaşasın özgürlük.

erozbey
Oyuncu
23 Mart 01:26 %0
muhtemelen borealiste portal makinasını çalıştıracakken bir terslik olacak ve hl3 ün konusu işlenmiş olacak,sanırım ben advisorları nasıl alt edeceğimizi buldum

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: