Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 18:51 Toplam 271 oyuncu 46 sunucu 1051 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Knight Online
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Start gelmemesi bi hata mı yoksa baska bişi mi

TiteuF
Oyuncu
13 Eylül 2007 12:06 %0
arkadaslar bılındıgı gıbı dun olan bı olay..oyunu oynarken bırden dısconnect olunması ve bir daha oyuna girilememes....Sürekli Login Server Connection Failed yazmasının sebebı ne..serverların yenılenmesi yoksa hereksın premıum almak zorundamı bırakılması.!!!!

em-in
Oyuncu
13 Eylül 2007 13:01 %0
kanka ben de bunun hakkında soru acmıstım galiba senin şıklarından hiçbiri diil dün ben oyunu oynuyodum 3minutes server closed yazdı bir daha acılmadı bence ya rest atılıyo ya serverlar daha da değişio (hayvanların yeri v.s.) yada oyun tamamen kapandı ve artık internet cafelerin cogu bu oyunun kapanması yuzunden istifa edebilir...

zegerusta
Yarbay
Yarbay
13 Eylül 2007 15:56 %0
Su an yeni dandik surum geliyor yeni buglar yeni hatalar falan filan iste.

M4oZy
Oyuncu
15 Eylül 2007 01:13 %0
serverler reslenirken start cıkmıyor yeni patch gelirkende oluyor ama counlukla serverler reslenirken

Fa!thLess
Başçavuş
Başçavuş
20 Eylül 2007 20:56 %0
New Maradon, New Patch, New New veya Res olabilir. O oyun kolay kolay kapanmaz (K2) firmasi, sizin gibi oyun bağimlilarindan çuvalla para kazandiği için merak etmeyin kapanmaz

^^00TcL^^55M3L
Albay
Albay
30 Ekim 2007 17:11 %0
serverlar güncelleme için kapatılmış olabilir (NEW PATCH)

serverlar bağlantı yavaşlaması (LAG) yüzünden kapatılmış olabilir

Veya herhangi bir event varsa kapatılmış olabilir

aydınlatabildiysem ne mutlu bana

BlaCk|AnTi_CoNo
Yarbay
Yarbay
30 Ekim 2007 19:53 %0
Bazen banada oluor ben 1 saat bekledim ve geçti bildiğim kadarıyla İd askıya alınıor server a res atılınca açılıor biras bekle belki 1 saat belki 1 gün belkide 1hafta.

http://s6.gladiatus.net/game/c.php?uid=68902
süper ya mutlaka bakmalısınız.!

holigans88
Oyuncu
01 Kasım 2007 18:51 %0
yaa laglardann falan oyundannn cok şikayetçi olunduu....onun için saglam bi res atma olayı falan olabılırr..canavar ların yerının deişcenı pek sanmam..ayrıca oyunu kapatamazlarrr...bir sürü gold pre li adama warr onlara haksızlık olur parasını wermıslerr bı kere kapatamazlarr

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: