arkadaslar bılındıgı gıbı dun olan bı olay..oyunu oynarken bırden dısconnect olunması ve bir daha oyuna girilememes....Sürekli Login Server Connection Failed yazmasının sebebı ne..serverların yenılenmesi yoksa hereksın premıum almak zorundamı bırakılması.!!!!
kanka ben de bunun hakkında soru acmıstım galiba senin şıklarından hiçbiri diil dün ben oyunu oynuyodum 3minutes server closed yazdı bir daha acılmadı bence ya rest atılıyo ya serverlar daha da değişio (hayvanların yeri v.s.) yada oyun tamamen kapandı ve artık internet cafelerin cogu bu oyunun kapanması yuzunden istifa edebilir...
New Maradon, New Patch, New New veya Res olabilir. O oyun kolay kolay kapanmaz (K2) firmasi, sizin gibi oyun bağimlilarindan çuvalla para kazandiği için merak etmeyin kapanmaz
Bazen banada oluor ben 1 saat bekledim ve geçti bildiğim kadarıyla İd askıya alınıor server a res atılınca açılıor biras bekle belki 1 saat belki 1 gün belkide 1hafta. http://s6.gladiatus.net/game/c.php?uid=68902
süper ya mutlaka bakmalısınız.!
yaa laglardann falan oyundannn cok şikayetçi olunduu....onun için saglam bi res atma olayı falan olabılırr..canavar ların yerının deişcenı pek sanmam..ayrıca oyunu kapatamazlarrr...bir sürü gold pre li adama warr onlara haksızlık olur parasını wermıslerr bı kere kapatamazlarr