Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 08:02 Toplam 8 oyuncu 47 sunucu 269 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Company of heroes :opposing fronts hamachi

scavenger83
Yüzbaşı
Yüzbaşı
29 Ekim 2007 19:51 %0
İngilizler oyundaki en iyi defans yapan taraf.Trench ve mortar pit'leri kurdularmı bide Tommy'lerde Bren,marksman,rifle grenade varsa durdurmak çok zor.Lieutenant ve Captain'lar acayip özellikler veriyor piyadelere(charge attack gibi).Habire yağmur gibi bombardıman yiyip duruyorum.Firefly tankı döktürmüş diyebilirim.Panzer elite ise en ofansif taraf.Marder Tank hunter 3 vuruşta Sherman'ı alıyor.Askerleri tam bir uzman zaten.Panzergrenadier'ler hem G-43,Mp-44,Panzershreck upragade'lerine sahipler.Mortar halftrack başbelası birşey.
Bütün binaları kurup bide son 2 binanın upragade'lerine yaparsanız Panzer battlegroup açılıyor.Ben özellikle Jagd-Panter ve Fallshirmjagers'e bayıldım.Jagd-Panther Tiger'dan dayanıklı ve hızlı-dengeli.Bi kere kaybettinizmi yerine yenisi gelmiyo
Panzer Elite o kadar süratli gelişyorki oyun başında Armored Car'ları oluyo(Puma gibi).

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
30 Ekim 2007 12:45 %0
panzer elite adı ustunde ilk binayı kuruosun binada adam yoq direk light tanklar cıkıo!!! mukemmel almanlar ya!!!jagpantherin gucu 1500hp tiger 1000hp king tiger 2000 king tigerda wermatchta teror doctrine da !!!

fur das fa'dhırlnd
(lets burn some yankee)

scavenger83
Yüzbaşı
Yüzbaşı
30 Ekim 2007 13:37 %0
Jagd-Panther'in mükemmel bir sürati ve hızlanma kapasitesi var ayriyetten hiç bir müttefik tankı ondan kaçamıyor(piercing shell atması cabası).Relic online'da çok iyi oyuncular King Tiger'ı Firefly ile dikkatli şekilde micro yaparak durdurabiliyorlar.Yeni patchi şu an bekleniyor.Panzer Elite ve Britsih'e Relic baya kıyak geçmiş.

Johnnie Walker
Binbaşı
Binbaşı
30 Ekim 2007 22:04 (30/10/2007, 23:58) %0
dedigin dogru adsl acip kapama olayi sana has bisidir ama diger dediklerini uygulayarak internetcafe oyunu calistirabildi

alıntı:
Gönderen: erhan184
BAKIN BEYLER COH HALETİM ANLATİYOM:
ÖNCE COH 1 KURUN SONRA COH 1 TÜM YAMALARİNİ İNDİRİN
SONRA COH 2 GEÇİN ONUNDDA TÜM YAMALARİNİ İNDİRİN
SONRA YASU İLE DOSYAYİ GÖSTERİN SONRA OYUNA GİRERKEN ADSL KAPATİN OYUNDAYKEN AÇİN İYİ OYUNLAR

erhan184
Oyuncu
01 Kasım 2007 10:34 %0
BEN BUNU YAPTİM OYNUYOM ÇOK GÜZEL ÇALİŞİYO VE HAMACHİ HER AKŞAM Company of Heroes - Opposing Fronts
MAÇLARİMİZ OLUYOR HERKESİ BEKLERİM COH NOKTASI PASS 123

erhan184
Oyuncu
01 Kasım 2007 10:37 %0
alıntı:
Gönderen: Johnnie Walker
dedigin dogru adsl acip kapama olayi sana has bisidir ama diger dediklerini uygulayarak internetcafe oyunu calistirabildi

ok baba iyi oyunlar

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
10 Kasım 2007 02:06 %0
http://driss.olympe-network.com/post.php?i=2
herkes su yasıya bi baqksin oyunu yuklemeden once mutlaka okuyun!!

fur das fa'dhırlnd
(lets burn some yankee)

infrared91
Binbaşı
Binbaşı
11 Kasım 2007 19:07 %0
bendeki coh 'da ses çıkmıyo ya uff

burnas
Oyuncu
03 Ocak 01:20 %0
Black90 arkadaşım msn e ekledim seni, kabul edip yardım edersen çok sevinicem, biz arkadaşla bi türlü yapamadık şu LAN olayını

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
12 Ocak 18:34 %0
arkadaslar bende hamachi userinden oynuodm kimse kalmadı oyunda artk!!orjinal alacm yakında account acacam kendime!D&R da coh ve coh of 2 oyun paket halinde 65 ytl ye satılıyor!!

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
22 Şubat 15:35 (29/03, 15:32) %0
eeth artk orjinal almıs bulunuorm isteyene bilgi verebilirm online hakkında!!

heroes magic
Oyuncu
12 Haziran 16:22 %0
Black arkadaşım , ben CoHF'u orjinal aldım . Ancak bir türlü online oynayamıyorum . Nasıl yapıcağım acaba ?
Yardım edersen çok sevinirim .

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
12 Haziran 19:49 %0
kapımıs herkese acık oselden msnini goner!

fur das fa'dhırlnd

take no prisoners comrad

heroes magic
Oyuncu
13 Haziran 14:54 %0
Sağol hallettim.

heroes magic
Oyuncu
13 Haziran 16:12 %0
Ya bide arkadaşlar , oyundaki werhmatch ve Amerikan ordularıyla nasıl oynuyoruz ?

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
13 Haziran 16:19 %0
ya gidip ilk oyunu alırsın arkasındaki *****i yasarsın yada kendine internetten ***** alırsın!

alıntı:
Gönderen: heroes magic
Ya bide arkadaşlar , oyundaki werhmatch ve Amerikan ordularıyla nasıl oynuyoruz ?

fur das fa'dhırlnd

take no prisoners comrad

heroes magic
Oyuncu
13 Haziran 19:40 %0
Acaba şu **** içinde ne var . Ne yazmak istedin ? Değiştirerek yazar mısın ?

heroes magic
Oyuncu
13 Haziran 20:09 %0

BlaCk|AnTi_CoNo
Yarbay
Yarbay
13 Haziran 22:26 %0
abi pardon gormedm ne bilim bu kelimednin yasak oldugunu mantıksız bence!1orjinal oyunlarında var yane!! c.d-k.e.y demek istemistm!

alıntı:
Gönderen: heroes magic
*

http://s6.gladiatus.net/game/c.php?uid=68902
süper ya mutlaka bakmalısınız.!

GARYOSAVAN
Oyuncu
26 Temmuz 20:54 %0
Bende oynarım gençler bende COH OF 2.3.0.1 versyonu var.

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
01 Ağustos 13:27 %0
artk hamachide kimse yok orjinalsa neden olmasın !!?gel oynayalm

.DorukcaN.
Oyuncu
07 Ağustos 02:53 %0
Evet hamachiden oyun oynamak zor artık

coolMUST@F@
Yüzbaşı
Yüzbaşı
19 Ağustos 17:53 %0
Multiplayer oynarkan sorun yaşayan varmi benden başka

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
30 Ağustos 14:33 %0
mustafa eşyalarını topla ve ayrıl strateji genel tartısmadan ! biz burda onu tartısıors zaten!orjinal olmayan herkes multi icin ugrasıo burda!!sordugun soruya bak:!

Deinhart, when we engage I want to hear that G43 singing!

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: