Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
19/11/08 15:59 Toplam 163 oyuncu 50 sunucu 948 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Kim, hangi serverda oynuyor?

Xtreme!
Oyuncu
26 Nisan 2007 22:01 %0
Jhun - 6o Orc Hunter - Burning Steppes PVP
Jhuntr - 58 Und. Priest - Burning Legion PVP
Xtr - 40 Und. Warlock - Burning Steppes PVP

tbc lazım

Galeon
Oyuncu
27 Nisan 2007 09:30 %0
Kozyatağı Carrefour Bimeks'te bulabilirsin tbc. Geçen gün 15 civarında gördüm orada.

I release thee, Go!!
My servant you'll be for all time...

slapshot
Oyuncu
08 Mayıs 2007 16:26 %0
lvl 60 und. mage - Dunemaul PVP

isim : Xentor

Oyunu bırakmıştım bir ara o zaman burning legion serverındaydım.. Tekrar başlayınca dunemaul a geçtim. Burning crusade alıp 70 için kasmaya başladım

dEsIgnstudIE
Oyuncu
08 Mayıs 2007 19:51 %0
bende burning steppes deyim karsima cikma :p

alıntı:
Gönderen: Xtreme!
Jhun - 6o Orc Hunter - Burning Steppes PVP
Jhuntr - 58 Und. Priest - Burning Legion PVP
Xtr - 40 Und. Warlock - Burning Steppes PVP
tbc lazım

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

brkk620
Oyuncu
10 Mayıs 2007 14:00 %0
way dünyaaa WoW topici açılmış osn ye.. ne zamandır girmiyorum bak yeni gördüm ii olmuşş

Dragonmaw (PvP) - lvl 70 rog..tabiki de cinom !! =)

DragonSlayer.. the gnome rogue..
yes i'm a GNOME !!!

[HcCs]codemaster
Oyuncu
14 Mayıs 2007 17:08 (18/06/2007, 14:24) %0
Drakelune 70 Rogue (Darkmoon Faire)

Order of The Wolves

(nk
Oyuncu
21 Mayıs 2007 17:23 %0
Purewhite - Dwarf Priest - Kazzak PVP

http://www.vadinet.com

ers0be
Oyuncu
25 Mayıs 2007 18:26 %0
kittarthur pvp- lvl 75 - mage

Terry_17
Oyuncu
29 Mayıs 2007 14:13 %0
Undead Preist 69 lvl

Karizmawow

[SpR]CousiN
Oyuncu
31 Mayıs 2007 17:23 (31/05/2007, 17:24) %0
Lvl 70 Undead Mage Ahn'Qiraj
Lvl 67 Troll Rogue Ahn'Qiraj
Lvl 60 Orc Shaman Ahn'Qiraj

Burning Crusade...

anachranox
Oyuncu
06 Haziran 2007 20:28 (06/06/2007, 20:36) %0
Aikanaro lvl 70 Tauren Druid (full feral)

Rahvenar lvl 57 Blood elf (full retri)

Anachranox lvl 20 Tauren Hunter (marksman yolda )

@ Defias Brotherhood

Birlikte ölmek istemeyeceğin birine asla yoldaşlık etme...

zegerusta
Yarbay
Yarbay
08 Temmuz 2007 21:01 (08/07/2007, 21:02) %0
Moffimba lvl 70 Warlock Dunemaul FOR THE HORDEEEE!!

aKuMa[SouL]
Oyuncu
16 Ağustos 2007 10:55 %0
Server: Dunemaul
LvL 70 Undead Rogue Syra

[DBQ]hasanova
Oyuncu
04 Eylül 2007 09:12 (04/09/2007, 09:14) %0
Server: Vek'nilash / Horde

Class: Priest (SP) / UDead / LVL 70 / + 1074 Shadow Dmg

Nanme: Hasanova

Guild: L U S T

Mauhdib
Oyuncu
04 Eylül 2007 10:53 %0
lvl 18 ne hunter @ wowspace
XD ... daha yeni basladim

_SpEeDy_
Oyuncu
11 Eylül 2007 22:29 (11/09/2007, 23:09) %0
alıntı:
Gönderen: dEsIgnstudIE
alakasiz.
ilk olarak druidin hata aninda kendini gosteren bir class olduna katilmiyorum. druid hernekadar hybrid olarak gosterilse de blizzardin kendi sitesinde bile 'primary healer' olarak lanse edilmistir. druid oynamadan bunlari yazmak kolay.
healing metera bakarsak eger genelde raidlerde paladinler en usttedir. e paladin gercek healer degildir, o zaman mantik olarak fortitude buff olmasa priestlere de gerek yoktur. priestin verdigi buffi warlock imp iyle de verebilir. paladin in flash heali zaman/mana/heal orantisinda en iyi healdir. e raid wipe derse paladin res eder herkesi, priestlere hakkaten gerek kalmadi bu durumda. druid zevksiz ve herseyi yarim yamalak yapan bir class olarak buna bakmak yanlis. ayrica druid bircok konuda herhangi bir priest ya da paladinle heal konusunda cok rahat kafa kafaya yarisir, hatta onlardan daha iyi bile olur.
bir kere end-game de ekranin yarisinda 40 tane kutucuk gorup mana ve health e dikkat etmek kadar eglenceli ve ust duzey bir sey olamaz. raid leader soylemese bile bir druid in hem innervate hemde heal, hemde battle res icin 100% dikkatli olmasi gerekir.
simdi bunun bana zevkli olmadigini idda etmeyin.
druid i oynayip da bunlari soyleseydin sana hak verebilirdim ama oynamadigini ve sevmedigini soylemek bence sacma.
ayrica, feral ve balance druidler raid e alinmaz olgusu yanlis. benim bilgidim Naxxe giden guildlerde bile Moonkin form (aurasi icin) ya da feral (leader of the pack) druidlerin raide gitmesi tartisiliyor.
"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

arkadaşa katılıyorum druidi anca oynayan bilir....
10k heal atan priest veya pala gördünüz mü? ama ben druid gördüm...
lvl 66 da 3.9k crit atan adam gördünüz mü? ben gördüm ( kendim, night elf lvl 66 feral )---> rogue kadar crit atamaz diyenleri göreyim?
25k armor olan ve dodge rating i warriorun 2 katı olan , herşeye tank yapabilen feral gördünüz mü? ben gördüm....----> warriora göre zayıf diyenleri göreyim?
moonkin görünce kaçan mageleri gördünüz mü? ben gördüm ----> pvp si zayıf diyenleri göreyim?
bence yorum yapmadan önce druid oynasanız iyi olur derim...
aynı zamanda lvl kasmadan end game bilmiyorsun da demeyin lvl kasmaktan çok duel izliyorum ve yapıyorum açıkçası
lvl 66 ne druid Kul Tiras
ama bir druid olarak şu farklılıkları verebilirim:
1)Druid(feral) vs Rogue = Roguenin daha çok " sersemletme (sap) " özellikleri var. Sap işi raidlerde çok işe yarıyor.Ama bir rogue imkansız druid kadar damage vuramaz bunu rogue arkadaşlarımdan itiraf ederken gördüm .Druidlerin kendini savaş anında otomatikmen heal etme olayı ile avantajını ortaya koyuyor.( cat form healing ) kimse kimseden üstün değil , 2 class da farklı özelliklere sahip...
2) Druid(feral) vs Warrior = Warriorun armoru nerdeyse feral druidin yarısı...Fakat warriorun Parry ve Block olayları var... Agro çekme olayı daha fonksiyonel... Ama bosslara karşı Druid kadar az damage yemez. Block parry olur ama damageyi aldımı da tam alır healerle sorun çıkarabilir...Druide göre dodge şansı 1/2 gibi bir orandır nerdeyse...(ortalama konuşuyorum , istisnalar kaideyi bozmaz)
3) Druid(resto) vs Priest = ben daha şu ana kadar 10k 11k heal atan priest görmedim. Ama druid gördüm. off healerde muhteşemdir druid. 2 tane druid 1 tane adama reju , regrow , lifebloom atsın o adam ortalama 15 sn boyunca ölümsüz olur....
4) Druid(resto) vs Pala = Druid herkese aynı anda heal atabilir . Pala sadece 1 adama yoğunlaşır. Bunları karşılaştıramıyorum farklı özelliklere sahipler...
5) Druid( moonkin,balance) vs Mage = raidlerde damagemeterde mageler daha üstündür. Magelerin aoe si daha iyidir.Moonkin in aurası onu ön plana çıkarır.mage ile moonkin beraber raid e girseler harika işler çıkarırlar. ama kabul ediyorum raidlerde mage daha çok aranan adamdır.moonkin pvpdeki en güçlü classlardan biridir. pvp de mage vs moonkinde mageler çok korkuyor nedense . akıllı oynayan bir moonkin in alamayacağı class yoktur.

Ben sadece bilmeyenlere druid in kötü ve zayıf bir class olmadığını anlattım.Her class kendi alanında 1 numaradır. Tüm classlar farklı özelliklere sahiptir. Hiçbir şeyin ( Main ) i yoktur...Bunu belirtmeye çalıştım.İyi itemleri olan en iyidir.Zaten oyunu zevkli kılan şeyde bu farklılıkların olması...
Saygılar arkadaşlar hatam varsa affola , gördüklerimi yazdım...
Druid char güvenle açabilirsiniz arkadaşlar asla zayıf değildir , çok güçlüdür....

KeNdİnE YaPıLmAsInI İsTeMeDiĞiN ŞeYi BaŞkAsInA YaPmA!!!!

_SpEeDy_
Oyuncu
11 Eylül 2007 22:58 (11/09/2007, 23:00) %0
Arkadaşlar bir yukarıdaki yorumla son noktayı koymak istedim. bu tartışma konularını ayrı bir başlık açarak tartışalım isterseniz

Mauhdib
Oyuncu
21 Eylül 2007 15:25 %0
benim hunter 70 oldu
uzerinde illidanin itemlari var

Mauhdib
Oyuncu
02 Ekim 2007 20:20 %0
wowscape lvl 70 hunter
lvl 31 priest

hunterda t6i tamamlamak uzereyim tabi serveri acarlarsa
gerci cok fazla cokmuyor blizzardin serverindan biraz daha az cokuyor hemen hemen blizzard gibi ve high rate.Blizzard serverinda cok lag oluyor burada daha az ortalama 700 oyuncu oluyor

Mauhdib
Oyuncu
02 Ekim 2007 20:26 %0
druide ben cok kilim butunuyle imba bir class her ayni zamanda en bugli class

priestlara hic gerek kalmiyor diyen arkadasa paladini hunterla ki hunter genelde pvp de grubuna destek veren ama tek basina kaldiginda eger taktik bilmiyorsaniz cok gucsuz olabilen bir class oldugu halde kesebiliyorum

paladinlerin raidlerde healing siralamalarinda en ustlerde olmasinin nedeni kimsenin priest secmemesidir priest olan bir raid de her zaman birinci sirada priestlar olur

Eshquiya
Oyuncu
05 Ekim 2007 20:27 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Urankaas - 60 Warrior - Khadgar
Nehkyrull - 60 Mage - Dunemaul (inaktif)
Edit: Urankaas - 70 Warrior - Tarren Mill

snn

Beyazejdrha
Oyuncu
26 Ekim 2007 10:02 %0
lvl 23 warior http://www.arthasrise.com

Onskzmrt
Binbaşı
Binbaşı
27 Ekim 2007 23:31 %0
16k Hp 24 k armor a sahip ayı formunda druid gördüm.Nerden biliyosun dersen LVl 70 hunter ım var.Beast lerin özelliklerini skill ile görebildiğim için.
Raid lerde bence çok güzel off tank olabilirler.Bana kalsa off tank warr yeni druid seçerim.Sanırım druidlerin aggro tutması daha zor,yanlıyormuyum?

alıntı:
Gönderen: otafuku
Priestler primary healerdırlar. Warriorlar primary tanktırlar. Bu classlar varken druidler istisnasız hep 2. seçimdir.
"Jack of all trades master of nothing"

Onskzmrt
Binbaşı
Binbaşı
27 Ekim 2007 23:31 %0
alıntı:
Gönderen: Alest4
16k Hp 24 k armor a sahip ayı formunda druid gördüm.Nerden biliyosun dersen LVl 70 hunter ım var.Beast lerin özelliklerini skill ile görebildiğim için.
Raid lerde bence çok güzel off tank olabilirler.Bana kalsa off tank warr yerine druid seçerim.Sanırım druidlerin aggro tutması daha zor,yanlıyormuyum?

pi_trinity
Oyuncu
28 Ekim 2007 01:14 %0
warr a oranla daha hızlı agro yapar druidler. dmg yemelerine de gerek yoktur agro icin. combatına gore degisir ama cok da buyuk farkları yok toplam agroda.

gerci prince de 300k agro yapan druid tankımız var

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â