Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 19:28 Toplam 202 oyuncu 47 sunucu 925 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Knight Online
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Vistada knight nasıl oynanır

xxcaneryy
Oyuncu
17 Eylül 2007 18:28 %0
arkadaşlar ilk önce knightı kurun.sonra sağ tıklayın ve orada yönetici olarak çalıştır der.ona tıklayın ve izin ver diyin.sonra oyun yüklensin ve açılsın.eğer normal açarsanız extract failed diye bi yazı çıkar vistada.herşey bu kadar.
not:sağ tıklayıp zipleri yükleyecektir.sona oyuna bi daha sağ tıklayıp girerseniz olur.tabii bi sorunla karşılaşırsanız.
bu dediklerimi yaparsanız vistada emin olun knight çalışır.
şimdiden teşekkürler.

Fa!thLess
Başçavuş
Başçavuş
20 Eylül 2007 20:44 %0
Vista sürümü, mevcut KNIGHT ONLINE USKO'yu desteklemiyor. Şahsen kendi lep-top'umda Vista sürümü mevcut, ve desteklemiyor. O yüzden masaüstü mc pro kullaniyorum. Sanada itina ile tavsiye ederim;
Windows X 2002 Pro sürümünü (her tür oyun için)

xxcaneryy
Oyuncu
21 Eylül 2007 00:41 %0
tabi ki doğru ama bende ilk önce vistada çalıştıramadım.sonra yapımcılar bunun üzerinde çalıştılar ve bi yama olması kanıtına vardılar.bu yama oyunu yükleyince otomatikman yüklüor.size normal açın demiyorum zaten.sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırdan girin.vistaya olmamasının sebebi delux diye bi programdan ama izin vere tıklayınca bu etkisiz hale geliyor oyunda.anlatabildim heralde delux programı oyunda etkisiz oluyor.benim denediğimi deneyin eminim olucaktır.

^^11Qan<>Uyqusu
Binbaşı
Binbaşı
23 Ekim 2007 22:07 %0
Vistada Ko guzel oynanır

CS'De:Th3*d34d
SoldaT'Da:Frenzy | * MervDunn
CoD2'De:|AL|QanUyqsu ...

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: