Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 07:38 Toplam 3 oyuncu 50 sunucu 236 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Company of heroes :opposing fronts hamachi

orakles
Yüzbaşı
Yüzbaşı
12 Ekim 2007 22:05 %0
niko bişey sorcam coh 1 i yükledin peki son patchi 171 i mi cvp bekliyom

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
13 Ekim 2007 01:08 %0
wala ben ole biliorm son patch olarak 1.71 den sora 1.8 gb lık bi yama var oda coh opposing fronts!!!sen doru olanı yapmıssn !!bu arada coh of un 2.1.0.2 yukleme d(aha crak i yoq(bilerek crak yasdm yoqsa forumda gosukmuo)

fur das fa'dhırlnd
(lets burn some yankee)

orakles
Yüzbaşı
Yüzbaşı
13 Ekim 2007 12:07 %0
oke

orakles
Yüzbaşı
Yüzbaşı
13 Ekim 2007 12:16 %0
peki şey olmamı? coh 1 i yükleyip 1.71 yapıp sonra başka dvd den coh of yi yüklesek 4 ülke seçilirmi

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
13 Ekim 2007 12:19 (13/10/2007, 12:30) %0
eeth 4 uldekede secilebilir dene gor skirmish oynamaya calıs orda gosukuo 4 ulke heralde online da oynarsın!!
alıntı:
Gönderen: |COD2|^1ORAKLES
peki şey olmamı? coh 1 i yükleyip 1.71 yapıp sonra başka dvd den coh of yi yüklesek 4 ülke seçilirmi

fur das fa'dhırlnd
(lets burn some yankee)

sharkbait
Oyuncu
15 Ekim 2007 17:11 %0
ya beyler simdi bu oyunu eski oyunun üstüne kurdugumuzda bitmis save dosyamız olmasımı gerekli exp. yapmak icin yoksa direk o kulvardan oynayabiliyomuyuz...bu arada yeni üyeyim herkese merhaba..site cok güzel hakikaten...

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
15 Ekim 2007 19:08 %0
yeni oyunu yulediin zman otomatik olarak menu deisir zaten ve cohun bolumleri ustune 2 yeni camping gelir !!buda opposing fronts zaten !!!

alıntı:
Gönderen: sharkbait
ya beyler simdi bu oyunu eski oyunun üstüne kurdugumuzda bitmis save dosyamız olmasımı gerekli exp. yapmak icin yoksa direk o kulvardan oynayabiliyomuyuz...bu arada yeni üyeyim herkese merhaba..site cok güzel hakikaten...

fur das fa'dhırlnd
(lets burn some yankee)

niko84
Yüzbaşı
Yüzbaşı
16 Ekim 2007 02:22 %0
black noldu son yama olmuyormu LAN dan oynayamıyom bir türlü delirtti bu oyun beni ya 4 ülkede açık gel gelelim başka oyunları LAN dan oynayabiliyoken bu oyunu oynayamıyom varmı bunun çözümünü bulan ya bir yardımcı olsun bozuk demişsiniz şimdi bende bozmayım kurdum o kadar

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
16 Ekim 2007 12:54 %0
yoq bosulmasda *****i (crak) yoq daha o yusden yasu ve daemon toolsa kullanmayı bilenler yapsn ben daha gecmedim yamaya !!niko eger yasu ve daemon tools la yapsaydın 2.101 versionunu zaten oynardın ama crak bosuk yane o yusdne sadece camping??simdilik

fur das fa'dhırlnd
(lets burn some yankee)

poyrazthewicked
Oyuncu
19 Ekim 2007 12:31 %0
ya arkadaslar ben oyunu kurdum ondan sonra yamayi kurarken worldbuilder exe den dolayi bi hata aldim bilen arkadaslar bi yardimci olursa sevinirim...

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
19 Ekim 2007 20:15 %0
arkadaşlar coh opposing fronts 2.1.0.2 versiyonu halladilmiştir
lan \skirmish\comping oynanabilmektedir !!!
mesajlarıma gün ve gün bakıyorum yardım isteyenleri beklerim!!
orakles sen gelme

fur das fa'dhırlnd
(lets burn some yankee)

orakles
Yüzbaşı
Yüzbaşı
19 Ekim 2007 21:16 %0
demek öle.ÖLE OLSUN

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
19 Ekim 2007 21:46 %0
şaka yaptm ya hemende alında forumun kralısın sen

nese bise solicem coh opposing fronts 2.1.0.2 yi hallettim artk lan\skirmish\camping oynayabiliorus!

fur das fa'dhırlnd
(lets burn some yankee)

Gewehr
Albay
Albay
19 Ekim 2007 22:22 %0
Yaw oyunu aldım online girmeye çalışıp duruyor birisi baştan sona adım adım neler yapılması gerektiğini anlatabilir mi ordan burdan okuduklarımı yaptım çorba oldu sildim şimdi temiz baştan yapacam yok mu düzgün anlatacak olan sağlam bi post olsun herkes yararlansın delirmek üzereyim ya

Tşk

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
20 Ekim 2007 00:04 %0
gamecopyworld e gir orda anlatıo basit daemon toolsu kur yasu yu kur bunları kullanmayı bilmen lazım bide??oyuna gir bu kadr sakn ol bide
alıntı:
Gönderen: ^9TrT/Thor
Yaw oyunu aldım online girmeye çalışıp duruyor birisi baştan sona adım adım neler yapılması gerektiğini anlatabilir mi ordan burdan okuduklarımı yaptım çorba oldu sildim şimdi temiz baştan yapacam yok mu düzgün anlatacak olan sağlam bi post olsun herkes yararlansın delirmek üzereyim ya
Tşk

fur das fa'dhırlnd
(lets burn some yankee)

poyrazthewicked
Oyuncu
21 Ekim 2007 11:04 %0
beyler patch yaparken world builder dosyasi bozulmus diye mesaj alan bi baskasi varmi ya... ayrica basarili bi sekilde yama kurmus arkadaslardan o dosyayi istiyorum zahmet olmassa sanirim sorunum o exe dosyasindan kaynaklaniyor...

Gewehr
Albay
Albay
21 Ekim 2007 15:16 %0
birisi baştan sona yazsa şunun nasıl olacağını 30490349 mblık yama indirmeden yapamıyormuyuz mesela ? kotam var yaa

ahmetov72
Teğmen
Teğmen
21 Ekim 2007 18:37 %0
arkadaşlar bu 1.8 gblik yamayı nerden bulabilirim

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
21 Ekim 2007 19:35 %0
ya oyunu oynamak isteyen daemon tools 4.10 ve yasu 1.4 programlarını kullanabilmeli!!!www.gamecopyworld.com dada anlatıyor nasıl olacagı aslında cok basit!!yamaları kurmak zorunku bide soranlara!!

fur das fa'dhırlnd
(lets burn some yankee)

alelacele
Oyuncu
26 Ekim 2007 15:51 %0
ya arkadaşlar! Özellikle oyunu sorunsuz oynayanlar! Doğru düzgün açıklasanızda biz de sizinle bu zevki paylaşabilsek. oyunu kurduk ama açılışta sürekli online bağlanmaya çalışıyor, ana menüye bile ulaşamadık. bilen biri ayrıntılı bir şekilde anlatabilirse çok seviniriz. Hem sorunu olan burdan okur halleder. lütfen bencil olmayalım 5 saattir uğraşıyorum Anladığım kadarıyla söylenenleri yapmaya çalışıyorum ama olmadı. Lütfen biri daha anlaşılır açıklasın. Mesela Deamon tools 4.10'un *****i olmuyor bile

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
26 Ekim 2007 17:01 %0
berkozkan667@hotmail.com ekle anlatiim ole okuyupta yapabilecein bise diil!!

fur das fa'dhırlnd
(lets burn some yankee)

niko84
Yüzbaşı
Yüzbaşı
27 Ekim 2007 04:57 %0
black nerden buldun son yamayı 2.02 yapanı landan oynamak istiyorum artık indirdiğin linki koyuver şuraya zaten oyun sarmadı beni çok zayıf olmuş yeni ülkeler eski ülkeleri alınca yarım saatte bitiyor skirmish zevk alınmıyo oyundan yeni ülkelerin doğru dürüst tankı bile yok hele ingilizler felaket göçebe gibi geziyolar lan dan oynayım bari belki öyle bir zevki çıkar cevap yaz bekliyorum

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
27 Ekim 2007 18:07 %0
gamecopywoldte yasıo link adresi bide landan oynamak icin ***** yapmaman gerekio!!!2.102 yi yuklemek istiosan orjinal exe dosyasınıda silmemen gerekiodu

fur das fa'dhırlnd
(lets burn some yankee)

erhan184
Oyuncu
28 Ekim 2007 11:19 %0
BAKIN BEYLER COH HALETİM ANLATİYOM:

ÖNCE COH 1 KURUN SONRA COH 1 TÜM YAMALARİNİ İNDİRİN
SONRA COH 2 GEÇİN ONUNDDA TÜM YAMALARİNİ İNDİRİN
SONRA YASU İLE DOSYAYİ GÖSTERİN SONRA OYUNA GİRERKEN ADSL KAPATİN OYUNDAYKEN AÇİN İYİ OYUNLAR

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
29 Ekim 2007 14:40 %0
erhan yine sacmasapan bise soledin ya arkadaslar coh 1 i kurduktan sora yamaya gerek yok direk coh opposing fronts u kurun onun yamalarını yapin sora bana msj atin 10 dk da halledelim haftasonları burdaim cuma aksamları ise full yardm gunu duyurulur

fur das fa'dhırlnd
(lets burn some yankee)

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: