Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
19/07/08 08:03 Toplam 9 oyuncu 55 sunucu 259 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Playstation Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Ps3 ile ps2 arasında çook fark var mı??

transform
Oyuncu
12 Ağustos 2007 21:11 %0
geçenlerde mağazada kurmuşlar ps3ü isteyenler oynayabiliyor çok etkilendim yalnız
-çekindim de oynamaya o anı yaşamadığımdan dolayı da kararsız olabilirim tabii :D:D-
çook büüüyünk bi fark war mı şimdilik idare eder mi bu PS2, mesela transformersın oyunu muhteeşşşEEMM bir şey düşünemiyorum PS3de nasıldır yanii...:)

Fa!thLess
Çavuş
Çavuş
20 Ekim 2007 17:02 %0
Aralarindaki fark ; Fiyat'i tuzlu ve grafik'leri iyi. Nasil ps1 ps2 'den kötü ise elbetteki ps2 ps3 'den kötüdür. Ama şu siralar Wii diye bi makina çıkmış, eğer düşünürsen onu al.

^1|LoS|^9Albay
33 Boys

13 Ocak 20:40 %0
plazma yada lcd ekran tvde oynamicaksan ps3 alma öyle olunca 2den pek bi farkı olmuyor yani normal tvde oynicaksan

EinScHLaF'n && Nie WieDeR AuFwacH'n..

[DBQ]hasanova
Oyuncu
15 Ocak 12:36 %0
lcd tv de ps2 yide oynadım ps3 üde...ps3 sadece grafik olarakta değil pek çok konuda ps2 den çok çok iyi..misal daha önce ps2 ye external hdd bağladığım zaman 'bu ne karedşim' gibi bir hisse kapılırken ps2 , ps3 te anında tanıyıp içindeki filmleri resimleri müzikleri dinleyebilirsin...online oyun ve alışveriş desteklerini de sayarsan zaten ps2 ps3 ün yanında atari gibi kalıyor

TR34^1|han
Tuğgeneral
Tuğgeneral
29 Ocak 16:50 %0
evet fark var..
ben şahsen normal 72 ekranımda oynuyorum ama biraz fark var...(ps1 le ps2 arasındaki kadar büyük fark bekleme bekliyorsan adam akıllı lcd ekran al)

sanal ortam
Oyuncu
30 Haziran 20:10 (30/06, 20:11) %0
çok fark yok ama oyunlar daha iyi, ve pahalı grafik farkı var ve kumandası kablosuz. wireless interneti var internetten oyun indire bilion

ardagokce96>hotmail.com
CS,HL,PS2,PSP,TV fanatiği.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: