Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 15:20 Toplam 263 oyuncu 47 sunucu 1441 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Unreal Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ut3 demo&beta

oakz

Moderatör
09 Ekim 2007 10:06 (09/10/2007, 11:28) %0
http://www.unrealturk.com/index.php?option=com_content&task=view&id=93&Itemid=1

Bu defa resmi ağızdan

Edit: Konu başlığı beta demo olacak bu arada
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Vink0m
Oyuncu
09 Ekim 2007 15:12 %0
Haydi hayırlısı...
İnşallah kimse hayal kırıklığına uğramaz

MR.PRESPECTOR
Oyuncu
10 Ekim 2007 00:39 %0
duydugum en iyi haber.zaten pcyi degistirmek icin oyunun cikmasini bekliyordum.demo cikinca elime roketimi alip serverde olacagim.herhalde butun ut camiasida orada olacaktir.

Spenks
Oyuncu
12 Ekim 2007 20:54 (12/10/2007, 23:52) %0
demo download en rahat linkler bunlar...

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=12691

demo 741 mb. valla oyunun menusu ultra hızlı.... ama şu bi gerçek artık ciddi bir sistem gerekiyor... ben en azından 8800 GTS fln almayı düşünüyorum... MSI 8800GTS_320MB_OC daha mantıklı görünüyor... Asus un 8800 GTS inden ortalama 60$ fln daha ucuz.... neyse yakında komple bir değişiklik yapcaz artık (AMD olacak yine )...

see u millet bu arada ii bayramlar ii ut3 ler..

MR.PRESPECTOR
Oyuncu
13 Ekim 2007 02:18 %0
yuzde 13 oldu.sabaha hazir.gorelim bakalim nedir ne degildir.

Vink0m
Oyuncu
13 Ekim 2007 12:24 %0
8800 gts 320 mb ne kadar ki abi ?

MR.PRESPECTOR
Oyuncu
13 Ekim 2007 14:48 %0
oyun cok sistem canavari degil.grafik ayarlari kisilinca gayet akici bicimde oynaniyor.

n2o
Oyuncu
13 Ekim 2007 15:03 (13/10/2007, 15:04) %0
9800pro + 2.8ghz + 512ram (1gbdi ramlardan birisi bozuldu) + UT3 + full detay = 10 fps (ortalama)
bide oyun menüsü nfsvari olmuş sanki.
ölü taklidi de ilginç olmuş. (h tuşu)

n2o
Oyuncu
13 Ekim 2007 15:03 (13/10/2007, 15:04) %0
düzenleyeceğime alıntı yapmışım sori.

oakz

Moderatör
13 Ekim 2007 15:23 %0
alıntı:
Gönderen: n2o
9800pro + 2.8ghz + 512ram (1gbdi ramlardan birisi bozuldu) + UT3 + full detay = 10 fps (ortalama)
bide oyun menüsü nfsvari olmuş sanki.
ölü taklidi de ilginç olmuş. (h tuşu)

Full detay ne işin var abi ben lowesttayım xD

Don't argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experience.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

MiniGun
Oyuncu
13 Ekim 2007 20:38 %0
yıllar sonra bir dönüş yaptırdı bana demo ama çok hamlaşmışım, godlike botlardan skilled botlara dönüş oldu..

herkese selamlar, eskilerden galiba kimseler kalmamış çarli hariç.

..it is the ultimate hand-held weapon..

Spenks
Oyuncu
14 Ekim 2007 17:52 %0
alıntı:
Gönderen: Vink0m
8800 gts 320 mb ne kadar ki abi ?

valla cardfinans ın varsa hemen vatan bilgisayara koş derim... normalde %8 tüm ürünler indirimli.... bayram boyunca %10 yaptılar gerçi... benim de tek eksik kasa kaldı... bu hafta bi yerden buluruz artık
.. (ENERMAX ECA-5001 Uber Chakra. ECA 5001-BS)

MSI T2D320E-HD-OC OVERCLOCK EDITION ın fiyatı... Asus dan daha ucuz ve de fabrika çıkışlı o.c. (320 MB, 320 Bit, Dx10)
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26956

oakz

Moderatör
15 Ekim 2007 01:28 %0
Sunucu açılmıştır hayırlı olsun xD
http://www.unrealturk.com

Don't argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experience.

Freezeron
Oyuncu
15 Ekim 2007 16:10 (15/10/2007, 16:16) %0
Scaling problemini çözecez dedikleri bu muydu, adamlar haritaya oranla hala cücük kadar

edit: ancak yine de, belki de çok büyük beklenti içinde olmadıgımdan, ilk izlenimim güzel oldugu yönünde

Vink0m
Oyuncu
15 Ekim 2007 16:37 %0
Ya birisi ekran kartı fiyatlarında yardımcı olabilir mi ?
Almayı düşünüyorumda ...
İnternetten araştırıyorum hiçbiri mantıklı yada gerçekçi gelmiyor..
Hem ne güzel UT3|Vink0m
Yardım ederseniz sevinirim teşekkürler..

ESSES...
Oyuncu
16 Ekim 2007 11:48 %0
slm all,

Demoyu denedim, ilk izlenimimi yazim.
1. My PC alt seviyelerde sürünen ekipmanlara sahip olmasına rağmen Demoyu Low seçeneklerle başarı ile oynaya biliyor. FPS ye dikkat etmedim ama gördüğümü yazıyorum akıcıydı.
2. Ancak FREEZERON arkadaşıma katılıyorum Map ve bot oranlaması doğrusu çok göze batıyo, uyumsuz (botlar map a göre çok küçük görünüyor).
3. Umarım bekleneni Biz ut cilere sunar. ut2k4 teki gibi hemen soğumayız tabi bu durum oyunun elinde. Biz Kıralına Kadar Utciyiz.

Vinkom kardeş...
bu link umarım işine yarar. http://www.thgtr.com/graphic/20071011/index.html

Eğer burdan beğendiğin olursa spenks in vermiş olduğu linkten alabilirisin. Umarım reklama kaçmamıştır inşallah. ihihihh...
see yaa..

DESPERADO...

oakz

Moderatör
16 Ekim 2007 12:19 (16/10/2007, 14:46) %0
movement'ta ufak bir düzeltme(jump süresi uzasın, dodge kısalsın) ve weapon switch azaltılsın gg :Q

Red Leader, I've got your back!

Vink0m
Oyuncu
16 Ekim 2007 16:08 (16/10/2007, 16:10) %0
alıntı:
Gönderen: ESSES...
slm all,
Demoyu denedim, ilk izlenimimi yazim.
1. My PC alt seviyelerde sürünen ekipmanlara sahip olmasına rağmen Demoyu Low seçeneklerle başarı ile oynaya biliyor. FPS ye dikkat etmedim ama gördüğümü yazıyorum akıcıydı.
2. Ancak FREEZERON arkadaşıma katılıyorum Map ve bot oranlaması doğrusu çok göze batıyo, uyumsuz (botlar map a göre çok küçük görünüyor).
3. Umarım bekleneni Biz ut cilere sunar. ut2k4 teki gibi hemen soğumayız tabi bu durum oyunun elinde. Biz Kıralına Kadar Utciyiz.
Vinkom kardeş...
bu link umarım işine yarar. http://www.thgtr.com/graphic/20071011/index.html
Eğer burdan beğendiğin olursa spenks in vermiş olduğu linkten alabilirisin. Umarım reklama kaçmamıştır inşallah. ihihihh...
see yaa..
DESPERADO...

Saol abi çok teşekkür ederim

ESSES...
Oyuncu
17 Ekim 2007 13:50 %0
slm all;

No problem (Biraz Terminator vari oldu ama )

Arkadaslar Adsl hattım dan kaynaklanan gecikmeler lag lar lost lar var ne yapmamı önerirsiniz. adresmi değiştireyim. Ankara demet evlerde ev. Burda hemen hemen er evde ADSL var. Smile Adsl çıktığında burda henet tükendi.
Bi de türk telekom DNS (195,175,39,39) ine ping sürem ya kesintili. 4 pingde anca 1 ulaşıyor yada 46mms süre biçiyor, normalmi.

DESPERADO...

[OGZ]Griever
Oyuncu
17 Ekim 2007 14:36 (17/10/2007, 14:40) %0
Arkadaşlar bence 8800GTS almayı düşünmeyiniz. Çünkü o kart Diret X 10 desteği olsada, Direct-X 10.1 çıktığında ve Crysis ile birlikte Direct-X 10 destegi GERÇEK ve TAM olan oyunlar çıkmaya başladığında 8800GTS bu yeni oyunları oynatmakta yetersiz kalacak. Yukarıda birisi 9800 + 2.8 GHz + 512MB ram ile full detayda 10 fps aldığını söylemiş, ki oyun çıktığında oyun daha optimize olacağı için bu sayı artacaktır, bu da demek oluyor ki, en süper ekran kartlarına ihtiyacımız yok. O yüzden bence X1950 - X1800 veya bunun civarında bir kart almanız. Bu kartla 2007-2008 de çıkacak oyunlarıda tam detayda çalıştırabilirsiniz. Tabii Radeon HD 2600 de alabilirsiniz illa ki Direct-X uyumlu olsun diyarsanız ama tabii yukarda ki olay yine geçerli birde testlere bakarsanız HD 2600, X1950 den düşük performans sergiliyor. Gelecek yaz ise artık Direct-X 10.1 ve bunu destekleyen oyunlar ve kartlar yerine oturacağı için kartı yenilemeniz. Haa tamam 700 dolarım var derseniz 8800GTX alırsınız olur biter. Bilindiği gibi şu ana kadar çıkmış tüm UT serisi köküne kadar optimize edildiği için her sistemde rahat oynanabiliniyor.

Bu arada evet, geri dönmek güzel(Hatırlayanız varsa). Umarım serverı hemen açarlar.

[OGZ]Griever
Oyuncu
17 Ekim 2007 15:22 (17/10/2007, 15:30) %0
Bu arada UnrealTurk'e üye oldum. Yeni sistemim gelsinde(ehe) demoyu oynayayım bari. Bu arada UnrealTurk'te orjinal oyun olmadan oynanabiliniyor mu acaba?

Oyungezer Yeni oyun derginiz. Daha ayrıntılı bilgi için .com.tr adresine gidiniz.

ESSES...
Oyuncu
17 Ekim 2007 15:40 %0
slm all;

Seni unutmak mümkünmü; az mı verdin elime Shok Gun nı. ehehe, sizi görmenk süper egem. Gerisi kesilmez inşallah.
Yav sizede ilginç gelmiyormu, Burda birbirimizle yazışıyoz dertleşiyoz, goklaşıp laf zokuyoz. Unreal türk buna müsait değil sanırım, açıkçası form kısımı bana karışık geliyo.
Bunde unrealturk e kayıt oldum. VE SORUNUN YANITI GELİYOR...

HAYIRRR. Ut2k4 orgin değilse giremeyon. sory. bende giremiyom

DESPERADO...

oakz

Moderatör
17 Ekim 2007 17:35 %0
alıntı:
Gönderen: Blake_Griever
Bu arada UnrealTurk'e üye oldum. Yeni sistemim gelsinde(ehe) demoyu oynayayım bari. Bu arada UnrealTurk'te orjinal oyun olmadan oynanabiliniyor mu acaba?
Oyungezer Yeni oyun derginiz. Daha ayrıntılı bilgi için .com.tr adresine gidiniz.

Ut2k4 için orjinal gerekiyor evet ama Ut3 çıktığından beri gözümüz birşey görmüyor hehehe. Ut3 Beta Demo olduğu için oyunu yükler yüklemez girebilirsin sunuculara.

oakz

Moderatör
17 Ekim 2007 17:38 %0
alıntı:
Gönderen: ESSES...
slm all;
Seni unutmak mümkünmü; az mı verdin elime Shok Gun nı. ehehe, sizi görmenk süper egem. Gerisi kesilmez inşallah.
Yav sizede ilginç gelmiyormu, Burda birbirimizle yazışıyoz dertleşiyoz, goklaşıp laf zokuyoz. Unreal türk buna müsait değil sanırım, açıkçası form kısımı bana karışık geliyo.
Bunde unrealturk e kayıt oldum. VE SORUNUN YANITI GELİYOR...
HAYIRRR. Ut2k4 orgin değilse giremeyon. sory. bende giremiyom :(
DESPERADO...

Orada da laf *****ız ya sen biraz şans tanı olmazsa bakarız :p

[OGZ]Griever
Oyuncu
17 Ekim 2007 17:49 %0
Yani biliyoruz sonuçta demo ile girebilirizde UT2004 de orjinal istiyorsa UT 3 de de isteyeceksinizdir...

Neyse artık oynasana da server açılırsa herhalde girebiliriz. O da olmadı artık Hamachi de sürüneceğiz ne yapalım.

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: