Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 07:23 Toplam 8 oyuncu 56 sunucu 286 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Company of heroes :opposing fronts hamachi

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
30 Eylül 2007 14:49 %0
arkadaşlar hamachiden oynamak isteyen herkesi bekliyorum bana osn yoluyla özel mesaj atarsanız veya açtığım konunun altına ''bende oynamak istiyorum,bende bende''gibi mesajlar atarsanız haberleşiriz.şimdiden teşekkürler....

fa'dhırlnd

erhan184
Oyuncu
07 Ekim 2007 12:41 %0
bende var oyun fakat nasıl hamachi oynucam bir bilgin varmi yama kurdum hamachi network sorun yaşiyo ne yapalim ? cevap verirsen sevinirim

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
07 Ekim 2007 15:18 %0
oselden msj at yada msn ver!!her turlu sorununa yardımcı olurum ama company of heroes i de al opposing fronts un yaninda

alıntı:
Gönderen: erhan184
bende var oyun fakat nasıl hamachi oynucam bir bilgin varmi yama kurdum hamachi network sorun yaşiyo ne yapalim ? cevap verirsen sevinirim

fa'dhırlnd

orakles
Tuğgeneral
Tuğgeneral
08 Ekim 2007 19:53 %0
yaw lanet olsun oyunu bugün aldım dvd hata verdi yarını beklyicem hışş black nası oyun

niko84
Yüzbaşı
Yüzbaşı
08 Ekim 2007 22:41 %0
dostum ben bu oyunu kurdum fakat oyuna giremiyorum açtığım gibi online oyuna bağlanmaya çalışıyor ne skirmish nede campaign bölümü görmedim ***** yaptım hatta son yamayıda yükledim pc de eski company of heroes ta yüklü yinede çalıştıramıyorum yardım edermisiniz

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
09 Ekim 2007 12:52 %0
simdi burda yasarsam konuyu kapatırlar ama sorununu osel mjla bi daha at cvpliim(bu arada oracles oyun super) oyun cok gusl

alıntı:
Gönderen: niko84
dostum ben bu oyunu kurdum fakat oyuna giremiyorum açtığım gibi online oyuna bağlanmaya çalışıyor ne skirmish nede campaign bölümü görmedim * yaptım hatta son yamayıda yükledim pc de eski company of heroes ta yüklü yinede çalıştıramıyorum yardım edermisiniz

fa'dhırlnd

erhan184
Oyuncu
09 Ekim 2007 13:45 %0
OYUNU ÖCEN KURUN SONRA YAMAYİ KURUN SONRA CRACK KURUN SONRADA http://www.gamecopyworld.com/ ADRESDEN YENİ YAMAYİ CRACK YAPİN

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
09 Ekim 2007 13:58 %0
sakn yapmayın o yamanın ***** inde hata var isterseniz yapında gorun

alıntı:
OYUNU ÖCEN KURUN SONRA YAMAYİ KURUN SONRA CRACK KURUN SONRADA http://www.gamecopyworld.com/ ADRESDEN YENİ YAMAYİ CRACK YAPİN

fa'dhırlnd

erhan184
Oyuncu
09 Ekim 2007 15:42 %0
beki ne yapcam söylermisin sana zemet veriyom ama

orakles
Tuğgeneral
Tuğgeneral
09 Ekim 2007 18:47 %0
evet ya menüye girio direk onlineye bağlanıyo ne yapmalıyım black ltfn yarım et nerden ne yapcam yaw olmaz böle şey

niko84
Yüzbaşı
Yüzbaşı
10 Ekim 2007 00:17 %0
arkadaslar elinde bu oyunun 1mb lik mds dosyasi olan varmi yada gamecopyworld sitesinde nerden bulabilirim aratiyorum 1 mblik bir dosya çikmiyor

erhan184
Oyuncu
10 Ekim 2007 10:51 %0
BEYLER NEDEN CEVAP VERMİYONUZ BİLEN VARSA SÖYLESİN YAPALİM MAÇ ARTİK

orakles
Tuğgeneral
Tuğgeneral
10 Ekim 2007 16:50 %0
black neden cevap vermiyon

niko84
Yüzbaşı
Yüzbaşı
10 Ekim 2007 17:29 %4
arkadaşlar ben hallettim sorunu sizede anlatayım inşallah sizde sorununuzu çözersiniz oyunu kurun daha sonra http://www.filefactory.com/file/20bb3f/
bu link ten rar dosyasını indirin içinde yasu diye bir program var onu çalıştırabilmeniz için daemon tools 4.10 pro programını indirin kurulumda whenu diye bir soru soruyor accept diyin msn adresinizi soracak yazın kurduktan sonra program files daemon tools dosyalarına girin yasu programını içine kopyalayın daha sonra gamecopyworld sitesinde oyunun ismini yazıp arama yaptırın game updates seçeneğine basın çıkan sonuçlarda english patch exe diye 6.8 mb bir dosya var indirin içindeki exe hata veriyo denemeyin rs klasörü içindeki dll ile oyunun içindeki rs dosyasındaki dll dosyasını değiştirin internet bağlantınızzı kesin daemon toolsta ki yasuya çift tıklayın cloack yapın açık bırakın oyuna çıkan soruya continue deyin menü karşınıza çıkıcak ben bu şekilde yaptım umarım sizin de işinizi görür.

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
10 Ekim 2007 18:47 %0
arkadaslar ben anlattm ama yasımı kaldırmıslar demistim yane oselden anlatiim die!!yukardaki arkadas anlatmıs dusgun ama yinede calıstıramassanıs msj atin

fa'dhırlnd

erhan184
Oyuncu
10 Ekim 2007 19:42 %0
dostum ben verdim msn neden yazmiyon erhan184@hotmail.com yaz bekliyom
mesaj atım yoksun

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
10 Ekim 2007 20:52 %0
kabul et ekledim bekliom??
alıntı:
dostum ben verdim msn neden yazmiyon erhan184@hotmail.com yaz bekliyom
mesaj atım yoksun

fa'dhırlnd

orakles
Tuğgeneral
Tuğgeneral
11 Ekim 2007 15:38 %0
beyler hepsini yaptımda gamecopy world den indireceğiz version hangisi 2.1 mi 2.0 mı ltfen cvp

orakles
Tuğgeneral
Tuğgeneral
11 Ekim 2007 16:24 %0
NİKO ÇOK SAOLASIN OYUN ÇALIŞIYO NASI TEŞKÜR EDECEĞİMİ BULAMIYOM VE SADECE + NA BASIYOM SAOLASIN

orakles
Tuğgeneral
Tuğgeneral
11 Ekim 2007 20:05 (11/10/2007, 20:06) %0
bence ingilzlerin karargah kamyonları komik olmuş göçebe bi hayat sürmek güzel oluyoda o kamyonlar ne büük öle ayrıca havanın kararması ve yağmurda süper olmuş.

niko84
Yüzbaşı
Yüzbaşı
11 Ekim 2007 21:59 %0
birsey deil arkadaslar yardimci olduysam ne mutlu yalniz ben bu oyunu lan dan oynayamiyorum oynayan varmi kardesimle oynucam couldnt not connect all players diye bir yazi cikiyor bu sorunu asan varsa yardimlarini bekliyorum

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
11 Ekim 2007 23:04 %0
niko oselden msj attm da cvp yasmain belki burayi gorursn bi yardm ethsen msn verdim eklersn sevinirm!!lan problemini ben hamaciden oynayan yabancılara solim ogrenirsem sana anlatırım!!!

alıntı:
Gönderen: niko84
birsey deil arkadaslar yardimci olduysam ne mutlu yalniz ben bu oyunu lan dan oynayamiyorum oynayan varmi kardesimle oynucam couldnt not connect all players diye bir yazi cikiyor bu sorunu asan varsa yardimlarini bekliyorum

fa'dhırlnd

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
12 Ekim 2007 10:48 (12/10/2007, 12:18) %0
arkadaslar coh opposing fronts tamamiyle halledilmistir yardım edenlere tesekurler hala yapamayan arkadaslarımıs varya yardım edebilirz!
niko senin hatanı buldum yeni patchi yukle 5 mb falan orda duseltilmis lan ayarları ok??

fur das fa'dhırlnd
(lets burn some yankee)

niko84
Yüzbaşı
Yüzbaşı
12 Ekim 2007 16:07 %0
black nerden buldun o yamayı bu arada ben opposing frontsu komple sildim 1i yükledim bütün yamalarını yaptım opposing frontsu kurdum 4 ülkede seçilebilir hale geldi. black bana o yamanın linkini yollarmısın ister buraya yaz ister msn den yolla cevap bekliyorum bu arada dün senin sorunun sanırım ***** yapmadın o yüzdendi *****te versiyon ayırt etmiyor

BlaCk_!!
Yarbay
Yarbay
12 Ekim 2007 16:26 %0
niko ya yine bi suru sorun var msnden konusurs da bu sefer olmayack gibi tum coh of alanlar su an oynayabildiinis versionda kalın
!!!

fur das fa'dhırlnd
(lets burn some yankee)

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: