Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
25/07/08 08:19 Toplam 7 oyuncu 54 sunucu 298 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Knight Online
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Knight online neden rezalet bir oyundur.(aciklamali)

zegerusta
Yarbay
Yarbay
16 Ağustos 2007 17:51 (16/08/2007, 18:14) %1
Evet arkadaslar KO yu ( Bir cok turk oyuncusunun mukemmel telaffuzu ile kinayt onlayn) malesef uzun yillar oynadim. Hagla bu rezil oyunu nasil bu kadar uzun sure oynadigimi ve harcadigim vakti dusundukce inanki icim gidiyor hayatimin en buyuk hatalarindan biri..

KO neden rezil bir oyundur..

1- Dunyanin hic bir yerinde para verdiginiz bir hizmet veya mal icin hizmeti aldiginiz firma tarafindan hayvan yerine konulmassiniz. Durum ko olunca bu degisiyor cunku paranizla dunyada tek rezil oldugunuz oyun ko" dur.

2- Asla ve asla bir oyunda ko' daki kadar hakkiniz calinmaya calisilmaz. Eger lvl 72 ustu bi chariniz varsa bilgilerini sanki devlet sirriymis gibi saklamaniza gerek yoktur.

3- Hic bir oyunda bu kadar bug la karsilasamassiniz. Hemen hemen cogu seyi bugludur.

4- Knight online o kadar 2 yuzlu bi firmadirki utanmadan sitesine free play yazabilecek cesareti gosterebilmektedir. ( Eskiden hatirlayan arkadaslarimiz olursa servera baglanmada premium olmadigindan dolayi baglanamama diye bi sorunumuz yoktu)

5- Gelmis gecmis hicbir MMORPG oyununda data"dan( Bilgilerin saklandigi ana server. ) hacklenme korkunuz yoktur.

6- Rezalet boss sistemi ile belli saatler arasinda rasgele cikan bosslari kovalamak ve 24 tane boss kesip bunlarin hicbirinden drop alamamak ko ya ozgu bir olaydir.

7-Oyunda karsilastiginiz bir sorun oldugu zaman asla musteri hizmetleri ile iliskiye gecememeyi ko da ogrendim sonra cogu firmanin oyle oldugunu dusunmeye basladim ama wow oynarken benim hata sandigim bi olayi rapor etmeme ragmen 3 dakka sonra gm gelip cok kibar bi sekilde bana yardimci olmaya calisti. Ama tabi ko da bu hayal bile edilemez cunku gm ( Game Master) turklerden olusan ve arkadaslarinin itemlerini upgrade etmeye yarayan asalaklik yapmaktan baska bir isi olmayan canlilardir.

8- Eger ko oynuyorsaniz aga para pls aga item pls aga pelerin pls gibi sozlere alismalisiniz ve yas ortalamasi 14 oldugu icin durup dururken kufur yemeye seviyesiz diyaloglara uyum saglamaniz gerekecektir.

9- Rezalet exp kasma sistemine ( 18 saat boyunca ayni gorunusteki yaratiklari kusana kadar kesmek ve kustuktan sonra kesmeye devam etmek ) cok guzel bir sekilde uyum saglamaniz gerekmektedir.

10- Ko oyuncularinin artik cogu paronoyak sifatina kesinlikle yakismaktadirlar. Mesela arkadasi ufak bi dosya egelence icin yada program atmistir ama o bunu mecburen ret etmektedir trojen keyloger ihtimaline karsi.

11- Mesela hicbir oyunda durup dururken banlanmassiniz ko haric ( Bunu bizzat yillar once basima geldi Morax nickindeki eski MyNameIs oyuncusu)

12- Eger ko oynuyorsaniz ( yada oynayamiyorsaniz) launcher xtrap (izdirap) hatalari ile premium parasi verdiginiz bi oyuna girememeye alismaniz lazim.

13- Tabiki ko nun unutulmaz rezaleti DUPE bi oyunda item cogaltma bu kadar kolay olamaz heralde aylarca kasipta aldiginiz bi itemi ornek veriyorum +8 dupe yapan adam max 10 dakkada +9 unu basip ve bununla ovunup oyun oynamaya devam edebilmektedir. ( Eskiden +8 itemli biri gorulunce banlaniyordu.)

14- Dupe, hile, emek hirsizligi, musterinin hayvan yerine bile konulmamasi, 10 yasindaki cocuklarin kufur ve sacma konusmalarina maruz kalmak, yasi 10 olmasi bile beyin yasi 10 etmeyen insanlar = Knight Online

Hagla oynamaya devam edenlere gg gl hf ve allah akil fikir versin.

zegerusta
Yarbay
Yarbay
16 Ağustos 2007 17:57 %4
Aslinda buyuk bi hata yaptim hic bir kinayt onlayn oyuncusu bu kadar uzun bi yaziyi okuyamaz cunku bu yaziya harcayacagi vakti paramun donmek icin harcayabilir. Bi ara kisaltirim.

^1Marilyn_Manson
Üsteğmen
Üsteğmen
20 Ağustos 2007 02:45 %2
walla hepsiini okudum 1 tane bile yanlıs yok bu oyundan nefret ediyorum 70 olduysanız soyulursunuz istedigiiniz kadar evde online olun farketmez

uce
Kablo İnternet Ekibi

12 Eylül 2007 19:54 %0
Sana katılmamak elde değil.Knight online kadar aptal bir oyun yok! Müşteri hizmetleri sıfır sizinle hiç ilgilenmiyor.

^^11Pa^^10Sa
Teğmen
Teğmen
13 Eylül 2007 12:26 %0
krdş tüm yazılarını okudum ama bazı yerlerinde abartı ve ikna edebilmek için fazla yazıya başvurdugunu farkettim.tüm yazını okudum.% 80 haklısın ana abartıya kaçtıgın noktalarda mevcut.knight ı bırakan herkes böyle düşünüyor ama ben hala oynayan birisiyim.73 lvl asas charım var x de ve hergün oynamıyorum bile.ama insanların biran önce lvl kasma isteği ve sabırsızlıgı nedeniyle saatlerce oynadıgı görülebilmekte.fakat böyle olmayıp sadece zevk için oynayanların hakkını yememek lazım.ko yu bilmeyen herkes senin bu yazın karsısında bi daha ömür boyu oynamaz bunu da bil

em-in
Oyuncu
13 Eylül 2007 13:03 %0
bende x de oynuodum umarım kapanmamıstır

zegerusta
Yarbay
Yarbay
13 Eylül 2007 15:54 %0
alıntı:
Gönderen: ^^11Pa^^10Sa
krdş tüm yazılarını okudum ama bazı yerlerinde abartı ve ikna edebilmek için fazla yazıya başvurdugunu farkettim.tüm yazını okudum.% 80 haklısın ana abartıya kaçtıgın noktalarda mevcut.knight ı bırakan herkes böyle düşünüyor ama ben hala oynayan birisiyim.73 lvl asas charım var x de ve hergün oynamıyorum bile.ama insanların biran önce lvl kasma isteği ve sabırsızlıgı nedeniyle saatlerce oynadıgı görülebilmekte.fakat böyle olmayıp sadece zevk için oynayanların hakkını yememek lazım.ko yu bilmeyen herkes senin bu yazın karsısında bi daha ömür boyu oynamaz bunu da bil

Abartı yazdığımı düşündüğün yerler varsa lütfen soyle sana dogru oldugunu her zaman ıspatlayabilirim. Ayrıca lvl 73 Charım var demissin neden kastıgını bana soyleyebilirmisin ? Ve ne kadar sürede kastıgını.

knight1
Oyuncu
25 Eylül 2007 20:59 %0
kardeş simdi degitti bende oynuyorum oyun acıldıgından beri ve aslaha böyle birsey yok sen burada kisisel yorumunu yapmısın hadi bay

zegerusta
Yarbay
Yarbay
30 Eylül 2007 21:49 %0
alıntı:
Gönderen: knight1
kardeş simdi degitti bende oynuyorum oyun acıldıgından beri ve aslaha böyle birsey yok sen burada kisisel yorumunu yapmısın hadi bay

Vah sevgili türk gençliği daha yazmayı bilmiyorken gözünün önündeki gercekleri nasıl görsün. Yazık üzülüyorum...

[SpR]CousiN
Oyuncu
02 Ekim 2007 22:54 %0
alıntı:
Gönderen: knight1

yazık abisi sana sen devam et kınaytına adam yüzde yüz haklı ne kişisel yorumu..

WoW : Wrath Of The Lich King...

Birdblade
Albay
Albay
03 Ekim 2007 17:17 %0
zeger +10 iyi ki zamanında hacklendim de oyun bıraktım. yoksa çok üzülecektim. O kadar para verip de bu hizmeti gördüğünüze göre neden hala oynuyorsunuz?? Cevabı çok basit o kadar çok kasıyoruz ki artık bu zevkten çok alışkanlık ve bağımlılık oluyor. Kendinizi level 80 ve full itemli düşünün ve adam kesiyorsunuz falan.. en fazla 1 ay zevk alırsınız. Bundan sonra da kara kara 1 sene oynadım diye ağlarsınız.

Bana sorarsanız:

Madem KO ya da belli bir ücret ayırıyorsunuz.
Başka oyunlara da geçebilirsiniz.

Mesela:
World Of Warcraft
Warhammer Online
Age Of Connan (Gelecek)

Size tavsiyem eğer gercekten online oyun tutkunuysanız, daha profesyonel firmaların oyunlarını oynayın. K2 sux ...

NOT: Şu anda KO oynayanlara allah sabır versin. Umarım istedikleri şeylere bir an önce ulaşırlar.

zegerusta
Yarbay
Yarbay
04 Ekim 2007 05:22 %0
Selam bu arada Wow oynuyorum Ko gercekten sux gecen girdimde oyunda hani bir yenilik yapıldıgı zaman yazarya koda tek gördüm disabled yani olan seyleride buglar yuzunden iptal etmek Ama su bi gercekki ko cok oyuncu kaybetmeye basladı modasının sönmesi yakındır.

^^77DeSwa^^00[X]
Binbaşı
Binbaşı
09 Ekim 2007 08:52 %0
bizdede vardi char durup duruken kredi karti sahtekarliğindan banladilar. ama para çekilmiş tekrar para istediler bende vermedim biraktim chari. emek çoktu ama haraç istiyorlar sanki gücüme gitti vermedim.

ostrich
Oyuncu
12 Mart 17:35 %0
zeger abi ağzından bal damlıyo sdfg

therebirth
Oyuncu
16 Mart 00:27 (16/03, 00:32) %2
bir olay ne kadar beleşse kalleş olma ihtimali o kadar daha fazladır sdf
sonradan gelen edit : paticikte bir yazı okumuştum cypher gm si ile ilgili adamın adı fatih mi ne , işte adam şöyle diyormuş herkese ''burda gmyi tanıyan yaşar , tanımayan 2 gün pk yapar sonra çakar'' . Tabii olaylar bu kadarla değil arkadaşlarına itemlerini basıp istedikleri kişilerin itemlerini çalıp ve banlayıp kendi arkadaş çevrelerince hapishanenin ağası modeline dönen bir server haline getirmişlerdi cypheri . 8 sayfa dolusu saçmalıktan sonrada kapandı yazı , 10 yaşındaki çocuk ayda 15 euro veremez onu veren adamda o paranın ne kadar değerli olduğunu bilir ve ona göre oynar anlamışsınızdır sanırım ^^

GhosTT
Teğmen
Teğmen
09 Nisan 01:48 %0
((((Rezalet exp kasma sistemine ( 18 saat boyunca ayni gorunusteki yaratiklari kusana kadar kesmek ve kustuktan sonra kesmeye devam etmek ) cok guzel bir sekilde uyum saglamaniz gerekmektedir )))

bu lafina bayildim

galatasaray

Expert | cdmstr
Oyuncu
09 Nisan 09:42 (20/04, 20:06) %0
Ben bundan once 5 yıl cs oynadım ne oldu başka oyunlardan farkımı var elime ne geçti, sen wow oynuyosunda eline ne geçiyo? Bu tamamen zevk meselesidir ve zevkler tartısılmaz eger oyle olsaydı dünyada oynanan tek oyun olurdu...KO' da elinize bişey geççeğini vaadetmiyor zaten ona göre oynayın...

1- Paranla napıyosun premium alıyosun premıumdaki herseye sahip oluyosun daha ne bekliyosun, binlerce kişinin oynadığı oyunda kişiye özel bişeymi bekliyosun
2-Bu devirde herseyin calıcısı vardır msn hesabından tut gercek hayatta bile boyledir bu korunmayı bildikten sonra bişey olmaz
3-Binlerce kişinin oynadıgı bi oyunda tabiki bug olacak koskoca microsoft bile hala windowsun acıklarını kapatıyor
4-Şuanda oyuna girebilirsen beleşe oynayabilirsin kimse sana para vermeden oyuna giremessein demiyor.oyuna para verdiginde vermeyenlerden bi üstünlüğün olucak tabiki
5-Buda buglara dahil ben şuana kadar ne datadan nede başka bi yerden hacklendim ama cs de bile boyle bi olay vardı serverdan adminlerin listesini şifrelerini görebiliyodun
6-Buna cevap vermeme bile gerek yok aslında diğer oyuncularla rekabet içindesin bosslar sana nasıl geliyosa onlarada aynı şekilde...
7-Ben oynadıgım serverda şuana kadar turk gm gormedim başka bir serverda bu iş yüzünden gmlerin atılıp oyuncuların itemlerinin, serverlarının değiştirildiğini resmi siteden duydum
8-Bu malesef boyle ve cogu oyunda boyle bu oyunlara yas sınırlandırılması getirilemiyor istemessen muhatab olmassın ama benim tanıdıgım cok arkadasım var 20 25 yaş üzeri
9-Kimse sana 24 saat exp kas demiyor ister git pk yap ister ticaret yap ister boss ara... ayrıyetten oyunda 100 den fazla yaratık çeşidi var
10-Kim bilgisayarında trojan olmasını isterki ko dan başka hesaplarının(mail,icq....) calınmasını istermisin
11-Bütün banların vardır sebebi eğer yoksa ticket atcaksın
12-Launcher start gelmemesi hatası xtrap hatası hepsi türkiye internetinden kaynaklanan bişey kimse oyuna giremezken peruluların oynadıgını bilirim
13-Dupe wipe diye bi olaydan haberin yok galiba wipeden sonra cok charın cıplak kaldıgını bilirim ama şuan dupe yok

Safariss
Oyuncu
29 Mayıs 15:22 %0
Expert | cdmstr Sen bu kafayla gitmeye devam et.Ama bir bakımada haklısınız Gülü seven dikenine katlanır.Lafım KO cılara.

WwC|turko99
World winner Clan

09 Temmuz 01:57 %0
Konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama yazıyı başlatan arkadaşa kesinlikle katılıyorum (şu 18 saat aynı yaratığı kusana kadar kesmeye uyum sağlama ki muhtemelen paramun veya ew kastediyordur).Kimse knight oynamamalı bence.Knight bende bağımlılık yapmaz diyenler deneyip sonucunu görebilir,ayrıca 73 lvl adamı kasmak günde 15 saat oyunda bile 1 ayı geçer her iddiasına girerim (tabi hileli yolları söylemiyorum 8x bug + koxp gibi...).Bunun dışında bir gece cyperin tüm tanınmış warriorlarının soyulduğunuda söyleyim...Para verip premium aldık aynen dedikleri gibi insan hesabına bile alınmadık ki Türkiyede knight oynayanların sayısı çok fazla.Ve son olarak şunu söyleyim knight online mahkeme kararıyla tüm internet kafelerde yasaklanmıştır bunu oynatan internet kafeler şu anda yasa önünde suçlu durumdadır.

Dipnotana şahsi bir cevap verecek olanlar özel mesaj atarsa sevinirim bu konuyu takip etmiyorum saygılar selamlar herkese

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön