Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 09:24 Toplam 15 oyuncu 50 sunucu 421 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Seviyeler ve yeni haritalar

KaLK BuRDaN
Tuğgeneral
Tuğgeneral

CoMr@deS

23 Eylül 2007 17:57 %0
HakLi Bir CaLisma Bence iyi olmus Bu SekiLde Karsimizdaki Oyuncunun Az Cok KabiLiyetini Cozeriz En Azindan ^^

ConSoLePaRiS

^9TF ~ ^2Jark.
Yarbay
Yarbay
24 Eylül 2007 18:31 (24/09/2007, 18:32) %0
herkez seviyeden bahsetmis bende biraz haritalardan bahsediyim.
haritalar sanki biraz buyuk gibi. 2.5 dakikada amerikanlar veya ingilizler bomba kurmayi beceremezler gibi geliyor. gerci ben full alman oldugumdan iyi olacak ama dierler biraz zorlanir gibi.

HuRR1CaNe
Binbaşı
Binbaşı
25 Eylül 2007 04:44 %0
Pek hoş karşılamasamda bence server'lar biraz temizlendi

4U
Başçavuş
Başçavuş
25 Eylül 2007 14:53 %0
Mevcut olan yeni yöntem, belirli bir saat'e göre mi aşama atlaniyor ?

TIMARLI SIPAHI
Binbaşı
Binbaşı
25 Eylül 2007 19:50 %0
düşünce güzel olabilir fakat iş saçmalaştı,,,frag mış süreymiş,,2,5 yıllık asn oyuncusuyum kendimi 1-2 kere kastığımı hatırlıyorum,,kassam emin olun ilk 3 ten aşasğı inmem ben 34 yaşındayım ve bu oyunu sadece zevk için oynuyorum ölmektende saçmasapan oynamaktanda zevk alıyorum,,biliyorum ki bir çok kişide benim gibi düşünüyor sürekli 6 all rifleye ye girerim ve oradaki düzeyi çok severim eee şmdi ne olcak oraya giremiyom gidicem çoluk çocukla takılıcam,,osn yöneticileri bişey diyeyimmi,,cılkını çıkardınız,,bu serverin esas oyuncularını harcıyorsunuz osnden soğutuyorsunuz,,kayıtlarınıza bakın osn ye hemen iki günde bir girmiyormuyum görün,,bu asıl bir seviye sistemi böyle,,bir düzen yapacaksanız culukcocuk-efendi oyuncular olarak sistem kurun,,serverlerdeki yazışmalara bakın en az küfür edilen server 06 dır çünkü hepsi efendi insanlar teciğiniz bu yönder olmalıydı efendi olanlarla efendi olmayanları ayırmalıydınız,,,çünkü biz oyuncuların asıl sorunu bu,,şimdi tutmuş beni ve benim gibi olanları küfürün hilenin benciliğin diz boyu olduğu serverlera yolluyorsunuz,,ayıp ettiniz ve cok yanlış yaptınız,,,sağlıcakla kalın,,

^1MD|^7DvD^0-^7R
Oyuncu
26 Eylül 2007 04:37 %0
Tımarlı hak veriyorum ve 3 gündür yaklaşık normal serverlarda 4er saat oynadım buda 12 saat yapar.Halen sadece normal serverlara girebiliyorum.Yetkilliler sanırım daha devreye sokmadı ama yinede hak vermek gerekli bunca uğraş bunca caba.Fakat alışkanlıklarımız değişti.Ben all rifle oynamaya alıştım diğer ctf serverlarına giriyorum elimde tüfek adamlarda pssrh pompali thomson Doğduğum gibi ölmeye alışık değilim..All rifle istiyorum

ieL
fakirdik

27 Eylül 2007 17:46 %0
alıntı:
Gönderen: gercekcommander
hiç ii olmamış osn temmuzda üye olduğumda daha iyiydi şimdi sürünüo yöneticiler osnye sahip çıkalım bazı hataların geri DÖNÜŞÜ OLMAZ LÜTFEN OYNASANA.COM GİBİ Bİ DEVE SAHİP ÇIKALIM 1-2 SENE SONRA OSNYİ GÖREMİCEZ KIYMETİNİ BİLİN OSNİN OSN TÜRK OYUN SEKTÖRÜ İÇİNDE ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN SAHİP ÇIKIN OSNYE YÖNETİCİLERE SÖZÜM YOK ONLAR İŞLERİNİ ÇOK İİ YAPIO AMA BU SERVERLARDAKİ SİTENİN ADSLSİNDEKİ SORUNLARIN GİDERİLMESİ LAZIM AYRICA EN ÖNEMLİSİ İSE LAG,PİNG,LATENCY,FPS VE BEKLEME SÜRESİ HATTA VE HATTA EN ÖNEMLİSİ WALLHACK AİMBOT VS HİLELERİN ÖNLENMESİ GEREK BİRAZ İMKANSIZ OLCAK AMA PUNKBUSTER VEYA SXE KOYUN YOKSA SERVERLAR ACEMİ WHCİLERLE DOLACAK VE BU GİDİŞLE OSNYİ KAYBEDECEZ LÜTFEN OSNYE SAHİP ÇIKIN!!!
-_
saygılar,

*
sen gercek misin?

^0Black_^1jackal
Binbaşı
Binbaşı
27 Eylül 2007 21:10 %0
Ben Bu Uzmanlığı ve 10 saat i beğenmedim kullanıcı azaldığını belirteyim size

^1MD|^7DvD^0-^7R
Oyuncu
28 Eylül 2007 00:46 %0
Artık yükselsin toplam 20 saat olmuştur hala nomarl sunuculara giriyorum.Sd All rifle yapmak istiyorum ben.Her girdiğimde en az 5 birincilik alarak çıkıyorum full harita olana kadar çıkmıyorum nasıl iş anlamadım

Fasch!sT
Üsteğmen
Üsteğmen
28 Eylül 2007 00:50 %0
Bu nası bi saçmalıktır ya böle şeymi olur sunucalara girmekle rütbenin ne alakası var çok gereksiz çok amacınız ne anlamadım?

qu!xxx
Üsteğmen
Üsteğmen
28 Eylül 2007 11:00 %0
garip bi uygulama olmuş.bunda 3 ay öncesine kadar sistem yenilemeden dolayı oyundan koptum.daha öncesinde günde 10 saat 6. serverda oyun oynayan biri olarak bu saatten sonra 6. serverde oyniyamıyacaksam oyundan tamamnem kopdum demektir.yada OSN den.

lSoLl RAKI
Korgeneral
Korgeneral

Silence Of The Lambs

28 Eylül 2007 18:20 %0
iyi

Gerovic
Tuğgeneral
Tuğgeneral
28 Eylül 2007 19:48 %0
çok güzel bir fikir süper olmuş elinize sağlık

^2karsi^1yakali
Albay
Albay
29 Eylül 2007 14:35 %0
dusunce guzelde yer bulamıyoruz bu seferde herkes acemilerin haritalara girio bu serverları arttırmanın yolu yok mu??

The JudaS
Yarbay
Yarbay
04 Ekim 2007 19:55 %0
bence super bu serverler emegınıze saglık

Ne?BatlamyuS Mu?

^1|SoL| KaJMeRaN
Albay
Albay

Rh -

07 Ekim 2007 14:15 %0
Maplar iyi Olmush ..
papaZ her güN pilav yemez DeqisiKLiK iyidir.

|SS|^5|FuHReR|
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

07 Ekim 2007 14:20 %0
bencede seviye olayı ii olmuş. ama arkadaşım pek ii degil beraber oynayamıyoruz. haritalarda bayaaaa ii.

Sniper_Elite
Yarbay
Yarbay
07 Ekim 2007 22:27 %0
bence ii olmus

AY_VE_SU
Orgeneral
Orgeneral
09 Ekim 2007 00:09 %0
Diyecek soz yok. Gec kalınmış bir olay. tsk osn.

COD2 KOÇUM BU..SEN GİT TETRİS OYNA

^1RED_POLO
Albay
Albay
09 Ekim 2007 16:07 %0
bencede cok mantıklı ve ıyı olmus boyle oluncada insannın daha cok oynayası gelıyo rutbe meselesi yanı

^^81Wp|AS|Zect
Albay
Albay
10 Ekim 2007 02:12 %0
daoğru kardeşim rütbe işi ii olmuş ayırıyor seviyeyi peki bi de söle düşün seviyesi çok yüksek arkadaş 1 eylülden sonra okul açolacağı için fazla oynamıyor sonra açıyor rütbe meselesi gelmiş adam ii oynuyo acemilerin orada da sıkılıyo ne yapsın ben ce 1 eylülden öncekiler de hesaba katılmalı

cseyfeli
Albay
Albay
11 Ekim 2007 12:17 %0
bencede çok ii olmuş en azından daha zevkli bir oyun oluyor

nosferaltu
Binbaşı
Binbaşı
13 Ekim 2007 11:10 %0
arakadaşlar ben yükle diyorum küçük bir pencere açılıp biraz bekleyim sayfa görünlülenemiyor diyor sorn neden olabilir nasıl çöze bilirim yeni haritalar olmuyor ( yardım lütfen

^^30MRE!!^^7DT
Albay
Albay
13 Ekim 2007 20:02 %0
rütbe uygulaması için teşekkürler keşke biraz daha önce olsaydı
çk iyi düşünmüşsünüz

^^11Yawanna
Yarbay
Yarbay
14 Ekim 2007 17:24 %0
güzel sınıflandırma

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 »