Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 09:47 Toplam 3 oyuncu 49 sunucu 483 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Warrior için talent dağıtım önerileri...

Rewendor
Oyuncu
19 Ocak 2007 16:45 %0
Merhabalar;

Oyuna arkadaşlarımın ısrarıyla yeni başladım sayılır. Level 14 Human/Warrior karakterim var. Bir şekilde solo ağırlıklı gezip quest peşinde koşturuyorum. Ancak levellar arttıkça talent puanları gelmeye başladı. Dağıtırsam geri almak için para bulamam korkusundan dağıtamıyorum, eh bu durumda da tabii level ilerledikçe karşımdaki yaratıklara karşı da güçsüz kalıyorum giderek zorlaşıyor oyun.

İnternetten, bazı forumlardan, wowwiki'den biraz bakındım. Ancak hepsinde level 60 karakterler için buildler var genelde. Eh tabii bunun pvp si var, tankingi var, dungeonu instance ı var. O buildler sanırım onlara yönelik. Ancak level geliştirmek, pve ve quest için level 14-20 falan arasında ne gibi bir yol izlemeliyim talentlerde, nelere dağıtmalıyım bir fikri olan varsa yol gösterirse çok sevinirim.

n2o
Oyuncu
19 Ocak 2007 17:53 %0
benim tavsiyem; level 70 olana kadar fury agırlıklı gitmen; level 70 olunca pvp yapacaksan arms agırlıklı yap derim.

darktrpr

19 Ocak 2007 19:48 %0
Fury warrior olabilecek en iyi farm build'lerden biridir. Ancak bulduğunuz ekipman ve silahalar da hızlı level atlamanız için son derece önemlidir.

Fury'de izlemeniz gereken yol şu olmalıdır.

10-14: 5 x Cruelty
15-19: 5 x Unbridled Wrath
20: Piercing Howl
21-24: 4 x Improved Battle Shout
25-29: 5 x Enrage
30: Death Wish
31-34: 4 x Dual Wield Specilization
35-39: 5 x Flurry
40-42: 3 x Precision
43: Bloodthirst
44: Dual Wield Specilization
45-49: Improved Berserker Stance
50: Rampage

Bundan sonra 70'e kadar Arms tarafından Impale'e kadar gidebilirsiniz. Kalan pointleri oyun stilinize göre istediğiniz gibi dağıtabilirsiniz.

Farm konusuna gelince 20. Level'dan sonra dual wield gelecek. Öncelikle kendinize güzel bir main hand silah bulmanız yararlı olacaktır. Eğer horde tarafında oynuyorsanız "Leaders of the Fangs" (Wailing Caverns) questinden gelen sword sizi 10-15 level idare edecektir. Off-hand'e alacağınız silah hızlı (2.00 - 1.50) bir dagger, axe ya da sword olabilir. Off-hand'iniz en önemli özelliği rage üretmesidir bu nedenle ne kadar hızlı ve dps ne kadar yüksek olursa rage üretimi o kadar hızlı olacaktır. Edit: Human Warrior yazmışsın dikkat etmemiştim. Shadow Fang Keep'te bir adaet blue dagger (Arugal: Meteor Shard) ve Westfall'da Vlutrous'tan düşen bir dager daha var. Bunlar başlangıç için oldukça iyi silahlar.

Level 30 sonrasında alacağıız Berserker Rage ile crit rate'iniz 3% daha artacaktır. Aldığınız 10%'lik fazla hasarı göz ardı edip savaşlarda bu stace'i kullanmalısınız (dungeonlarda tanklık yaparken hariç).

Level 36'da Scarlet Monastery Quest'ini alabiliyorsunuz daha güçlü bir ekibin yardımıyla tamamlanabilir bir quest. Ödülü 30 dps ve güzel statları olan Sword of Omen. Level 37'de ise Bring the End (Ally: Bring the Light) isimli Quest'i alıp, Razor Fen Downs'daki Lich'i öldürerek Vanquisher Sword'u alabilirsiniz.

Karşılaştığınız yeşil itemlarda öncelik stat önceliğiniz str > agi > sta olmalıdır. Ancak staminanınz da belli bir seviyenin altında olursa dövüşler arası sık sık dinlenmeniz gerekebilir. Sürekli olarak AH'de green üzeri green itemları kontrol edin size uygun olduklarında ve fiyatları uçuk değilse (Lvl 25 bir silah için 50g harcamayın) satın alın. Ödemeniz gereken maksimum miktar silahlar için 10 gold'u armor'lar için 5 gold'u mümkün oldukça geçmesin.

Level 60 varsa level 70'ten sonra bir guild'e dahil olduktan sonra guild'deki rolünüze göre spec'inizi istediğin gibi değiştirebilirsiniz.

Rewendor
Oyuncu
20 Ocak 2007 03:18 %0
Gerçekten çok teşekkürler, çok bilgilendirici ve aydınlatıcı bir yazıydı. Şimdi için rahat. Yanlız çok fazla hasar aldığımdan dolayı 2 puan Deflection'a vermiştim. Geri kalanları cruelty veriyorum şu anda. Bu 2 puan önemli bir faktör müdür? Yani bahsedilen gelişimimi etkiler mi, şimdiden baştan dağıtım yapmam gerekir mi? Yoksa 2 puan geriden furry takip etsem 2 puan deflectionda kalsa problem olmadan devam edebilri miyim?

darktrpr

20 Ocak 2007 05:03 %0
Deflection'daki 2 puan pek bir işe yaramayağı için gerek yok. Talentları baştan dağıtın zaten ilk sıfırlama 1 gold olduğu için sorun olmaz. Sıfırlayıp fury build ile devam edin, 2 level geriden takip etmek zorunda olmazsınız.

uN.<CV>
Oyuncu
07 Şubat 2007 20:12 %0
bnce protectıon kasmalısın.warrıor dedııın tanktır sonucta.tanık amacıda en uzun surede en az heal almak.pvp de de cok faydasını gordum protectıonun.talentlerden gelen 2 guzel vurusu var bırı 5sn stun edıyo dıerıde bı kalkan vurusu ve cok saglam(ısımlerını tam hatırlamıom suan)ban gore warrıor protectıon talentlerı olmadan tanklık fln yapamaz

[GX]Bortu

Moderatör
08 Şubat 2007 07:26 %0
solo lvl kasarken prot gidilirmi yaw . sonra bi mobu 5 saatte kesersin. Lvl kasarken fury en mantıklısı gibi ama ben mortal strike fanıyım

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Barva
Oyuncu
08 Şubat 2007 11:42 %0
Tavsiyem level 30dan sonra arms(2h silah için)olman... niye dersen çok imba bir silah var warrior questinden... Whirlwind Axe... 10level boyunca bu silahtan iyisini bulman zor...

darktrpr

09 Şubat 2007 16:40 %0
Warrior class'ı ve oyun hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadan yanlış yorumlar yapmayalım (l2p).

İlk olarak grind, farm ya da level yapacak hiç bir warrior protection tree'de ilk bir kaç talent (stance mastery, imp bloodrage, vs.) dışında puan harcamamalıdır. Protection tree tamamen yüksek seviyeli zindanlarda "main tank" görevi yapacak oyuncular için dizayn edilmiştir. Kıscası 70 level olana kadar protection tree herhangi bir yarar sağlamamaktadır. Hatta tbc'den önceki hazırlık yaması gelene kadar main tank'lik yapan oyuncular bile 15 puan dışında prot tree'yi kullanma gereği duymuyordu.

Sanılanın aksine prot olmayan warriorlarda rahatlıkla tanklık yapabilmektedir. Tanklık uzun süre hasara dayanabilmekten çok aggro tutabilmektir. Aggro tutabilmek de oyun mekaniklerini ne kadar iyi bildiğinize ve ne kadar kısa zamanda target değişikliklerine cevap verebildiğinize bağlıdır. Hasara dayanıklık ise talentlerden daha çok itemlardan gelen özelliklerle sağlanır (+sta/+def/+res/armor).

Kısacası warrior oynyacaksanız 70 olana kadar prot tree'ye dokunmayın. Hatta 70'ten sonra ot/dps/pvp warrior oyanacaksanız da prot tree'den mümkün olduğunca uzak durun.

@Barva: Arms tree, rage nerf'ten sonra level 50'ye kadar (endless rage) şaka gibi olduğu için kullanılmamalı. Oyunda level 37'dan sonra vanquisher sword ve sword of omen ikilisini aldıktan sonra uzun süre silah ihtiyacı duymuyorsunuz. Şahsen ikinci warrior'umda zor dungeonlarda vakit kaybetmediğim için level 58'e kadar bu silahları kullandım. Outland'e geçtikten sonra zaten questleri tamamladıkça oraya uygun yeni silahları alıp kendi oyun tarzınıza göre respec yapabilirisiniz.

alıntı:
Gönderen: uN.<CV>
bnce protectıon kasmalısın.warrıor dedııın tanktır sonucta.tanık amacıda en uzun surede en az heal almak.pvp de de cok faydasını gordum protectıonun.talentlerden gelen 2 guzel vurusu var bırı 5sn stun edıyo dıerıde bı kalkan vurusu ve cok saglam(ısımlerını tam hatırlamıom suan)ban gore warrıor protectıon talentlerı olmadan tanklık fln yapamaz

Korath@n
Oyuncu
19 Şubat 2007 17:51 (23/02/2007, 09:28) %0
Korathan
Lvl 70 Tauren Warrior
Horde- Bloodscalp
HaNeDaN
Ben sadece warrior karakterim ile oynayan birisi olarak acizane ben de düşüncelerimi ve deneyimlerimi paylaşmak isterim. Arkadaşımın düşüncelerine tamamen katılıyorum. Sadece farklı olarak Fury yerine ARms taraftarıyım. Ama fury nin nimetlerinden faydalanmamak aptallık olur tabi. Talent ağacım 31/30/0. Dps üzerine sıkı bir incelemeyle ve uzun uzun denemelerle bu sonucun benim için en iyisi olduğuna karar verdim. Sırf damage üretmek amaçlı iseniz her ikisinden de en iyi değerleri yakalayarak faydalanmak gerekir düşüncesindeyim ki karakterimden de sonuna kadar memnunum. Lvl 65'ten sonra da Flurry ile 2h vuruş hızımı artırmayı amaçladım. 3.80 vuran polarmım flurry ile 2.92 vuruş hızına ulaşıyor. Bu değiştirilebilir. Flurry yerine Mortal Strike dmg ve Cd ını düşürebilirsiniz. Bu ağacı sadece en iyi nasıl damage üretebilirim, en iyi crit vuruşun tesbiti üzerine kurdum. Ve şu an ürettiğim damage ve hızdan çok memnunum.
6988 execute,3297 cleave, 3920 Mortal Strike,1900 normal crit ile en yüksek değerlerime ulaştım şimdilik. Yakında yapacağım epic kılıcımla daha da zorlayacağım damage sınırlarını. Belki bu talentin hiç bir işe yaramayacağını düşünen arkadaşlar var. Ama eğer tank değilsem ki tank olmakla da puanların tamamının prota yatırılması da saçma olur düşüncesindeyim, bu değerler benim için en iyi şekilde olanıdır. Elimde High warlord polarm var. Gear Lvl 60'ta sağlamdı. Şimdi de toparlandı biraz. Birkaç gün sonra bir swordsmith olarak şu meşhur 2H epic kılıcımı elime alacağım
Yalnız şunu itiraf etmeliyim, yeni instancelar tankın işini epey zorlaştırıyor. Agro tutmak gerçekten zorlaşmış.
Saygılar...

Biyonikamele
Oyuncu
26 Mart 2007 14:25 %0
http://www.wowhead.com/?talent=pVZVxhVbxoVuVofVx

etkileyici dps ve harika grind lerin ile raidlerin vazgeçilmez tankı olacaksın

ayrıca tavsiyem exe spec yerine
sword spec. gitmen

nedeni ise

axe %5 attack power verirken sword %5 crit. cermesi
ve end game mekanlarda sword drop sayısının axe a oranla daha fazla olması.

2h sword ile cok can yakabilir istediğin lvl i kasabilir sin

Biyonikamele
Oyuncu
26 Mart 2007 14:28 %0
alıntı:
Gönderen: Korath@n
Korathan
Lvl 70 Tauren Warrior
Horde- Bloodscalp
HaNeDaN
Ben sadece warrior karakterim ile oynayan birisi olarak acizane ben de düşüncelerimi ve deneyimlerimi paylaşmak isterim. Arkadaşımın düşüncelerine tamamen katılıyorum. Sadece farklı olarak Fury yerine ARms taraftarıyım. Ama fury nin nimetlerinden faydalanmamak aptallık olur tabi. Talent ağacım 31/30/0. Dps üzerine sıkı bir incelemeyle ve uzun uzun denemelerle bu sonucun benim için en iyisi olduğuna karar verdim. Sırf damage üretmek amaçlı iseniz her ikisinden de en iyi değerleri yakalayarak faydalanmak gerekir düşüncesindeyim ki karakterimden de sonuna kadar memnunum. Lvl 65'ten sonra da Flurry ile 2h vuruş hızımı artırmayı amaçladım. 3.80 vuran polarmım flurry ile 2.92 vuruş hızına ulaşıyor. Bu değiştirilebilir. Flurry yerine Mortal Strike dmg ve Cd ını düşürebilirsiniz. Bu ağacı sadece en iyi nasıl damage üretebilirim, en iyi crit vuruşun tesbiti üzerine kurdum. Ve şu an ürettiğim damage ve hızdan çok memnunum.
6988 execute,3297 cleave, 3920 Mortal Strike,1900 normal crit ile en yüksek değerlerime ulaştım şimdilik. Yakında yapacağım epic kılıcımla daha da zorlayacağım damage sınırlarını. Belki bu talentin hiç bir işe yaramayacağını düşünen arkadaşlar var. Ama eğer tank değilsem ki tank olmakla da puanların tamamının prota yatırılması da saçma olur düşüncesindeyim, bu değerler benim için en iyi şekilde olanıdır. Elimde High warlord polarm var. Gear Lvl 60'ta sağlamdı. Şimdi de toparlandı biraz. Birkaç gün sonra bir swordsmith olarak şu meşhur 2H epic kılıcımı elime alacağım
Yalnız şunu itiraf etmeliyim, yeni instancelar tankın işini epey zorlaştırıyor. Agro tutmak gerçekten zorlaşmış.
Saygılar...

yeni mekanlarda aggro yönetimini sağlamak evet biraz zor
ancak fast dps ile en zor bosslar oldukça rahat geçilebilir bir halde
tabe protect. bir warrior dps yapmaya çalışıyorsa işiniz zor
ve tüm bosslara AoE eklenmiş
bu beni deli ediyor

-Unintended-
Oyuncu
23 Haziran 2007 14:31 (23/06/2007, 14:36) %0
alıntı:
Gönderen: Biyonikamele
sword spec. gitmen
nedeni ise

axe spec %5 atack power degil %5 crit verir arkadasim sword ise %5 sansla 2. bir atak sansi verir

2 bucuk yildir warrior oynuyorum.PvP ve PvE icin kullandigim build asagidadir. http://www.wowhead.com/?talent=pVGcbAio0hzVoqVu00x

Eldaeron
Oyuncu
06 Ekim 2007 09:10 %0
arkadasım yannıs biliorsn lütfen yannıs cevaplar vermiyelim bilmeden axe %5 crit sword extra atack verior

Eldaeron
Oyuncu
06 Ekim 2007 09:14 %0
ewt arkdasım verdigi build saglam sayılır bnce söle olsa daha ii olur...http://www.wowhead.com/?talent=pVGcbAio0hzVoqVu00x

Eldaeron
Oyuncu
06 Ekim 2007 09:16 %0
bazı talentlarda sadece mortal strike acılarak bırakılıor fakat bu altındaki imp ms yi almassak hicbi sie yaramıcak gibi gözüküor simdiye kdar oynadıklarımla tabiki flurry acılması lazm ama bizim dmg vermemiz icin gerekli olan sey ms vede imp ms ye vermek gayet mantıklı

Onskzmrt
Binbaşı
Binbaşı
25 Ekim 2007 23:53 %0
hem dps olup hem nasıl tank olucaksın biraz sallamışsın bence.

alıntı:
Gönderen: Biyonikamele
sword spec. gitmen
nedeni ise

BiG_mAsTeR
Oyuncu
28 Ekim 2007 22:51 %0
Ben bu talentleri anlamadım Death Wish siz bi warrior nasıl pvp yapar :S Nasıl stun resist vermeden talent dagıtır :S bu warriorun arkadasında GM olması lazım adam kesmesi için

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: