Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 18:50 Toplam 277 oyuncu 46 sunucu 1053 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Unreal Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Ut3 orjinal alacaklar buraya!!!!

mamaraki
Oyuncu
04 Ekim 2007 17:22 %0
bende bir çoğunuz gibi orjinal almak istiyorum.param var ama nasıl alacam.türkiyede ut3 yok.siz nasıl alıyorsunuz bu yurtdışından???benim kredi kartım hesap numaram yok maalesef.nasıl yapacaz bu işi bi yardımcı olun???
hmmin!

oakz

Moderatör
04 Ekim 2007 17:48 %0
Sanırım buradaki ut forumlarına artık kimse takılmıyor. Nerede olabilirler acaba? :p

Don't argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experience.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

id_zakudas
Binbaşı
Binbaşı
04 Ekim 2007 23:42 %0
nerde lan harbi oyun çıktımı piyasaya?

revenge of the time

Muhteris
Oyuncu
07 Ekim 2007 10:44 %0
Evet harbi nerdeler acaba www.unrealturk.com hepinizi beklioruz ut ciler

Bu arada az sayıda da olsa Ut3'ün Türkiye'ye ben geliceni düşünüorum unreal anthology,bioshock ve fifa08 çıktıkları hafta getiren mağazalar gördüm biraz umutluyum bakıcaz artık.

Vink0m
Oyuncu
07 Ekim 2007 18:06 %0
alıntı:
Gönderen: Muhteris
Evet harbi nerdeler acaba www.unrealturk.com hepinizi beklioruz ut ciler
Bu arada az sayıda da olsa Ut3'ün Türkiye'ye ben geliceni düşünüorum unreal anthology,bioshock ve fifa08 çıktıkları hafta getiren mağazalar gördüm biraz umutluyum bakıcaz artık.

O mağazalar nerede ?

ESSES...
Oyuncu
17 Ekim 2007 13:36 %0
Slm all;

ben burdayım. eheheheh ;P

spenks UT3 oynaya bilmek için baya girişimlerde şu aralar
PC toplamakla meşkul; sanırım 245+$ anakart aldı , AMD x2 6000+ , SLI 800Mhz lik ram 2 ram, şu aralar 650+ güç üreten Pwrsply peşinde... Umarım UT3 bir sorun çıkmadan çıkar.
Şimdiden iyi günlerde kullansın.
see yaa...

DESPERADO...

GBC|TheIMMortal
Oyuncu
21 Ekim 2007 11:43 %0
alıntı:
Gönderen: mamaraki
bende bir çoğunuz gibi orjinal almak istiyorum.param var ama nasıl alacam.türkiyede ut3 yok.siz nasıl alıyorsunuz bu yurtdışından???benim kredi kartım hesap numaram yok maalesef.nasıl yapacaz bu işi bi yardımcı olun???
hmmin!

iyide daha oyun çıkmadıki , türkiyede yok diyebilesin. Oyun çıksın , garanti gelir buralara. biraz pahalı olur ama olur en azından. daha dereyi görmeden paçaları sıvamayalım.

%99 gelir , ama %1 de bize denk gelirse , o zaman ayarlarız bişiler

warlord_fire
Oyuncu
31 Ekim 2007 19:37 %0
www.sendit.com da pre-order yapabiliyorsunuz collector's edition da mevcut

Freezeron
Oyuncu
05 Kasım 2007 21:45 %0
Takım modları guzel olursa kapacam bi tane her zamanki gibi. Max 70 ytl falan olur daha fazla olacagını sanmıyorum

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: