Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 13:13 Toplam 138 oyuncu 47 sunucu 836 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Oynasana.com yeni gönüllüler arıyor

Mohikans

Oyuncu
12 Ağustos 2007 00:34 %0
tesekkur ederim arkadaslar.

alıntı:
Gönderen: ^4N^1arayan
Mohikan baya bi destek görüyor forumlarda umarım oynasanada bunları görür ve kriterler uygunsa bünyesine katar

Bother
Korgeneral
Korgeneral
03 Eylül 2007 10:04 %1
alıntı:
Gönderen: ^^00KlauS
Selam! kolay gelsin forumda da takip ediyorum, hergun sunucularda oldugum icinde goruyorum ne yazık kı cod2 adminleriniz kullanıcıya cevap verecek kadar fazla değil.
bu sebebten dolayi 5 yildir uyesi oldugum oynasana.com a basvuru yapmak istedim. Yaşım 20 9eylul hukuk 2. sınıf öğrencisiyim. Her gun online im cod2 yi iyi oynarim. Forumu takib ederim. Evden oynuyorum. Hukuk öğrencisi oldugum için bu görevi rahatlıkla adaletli yapabilecegim inancındayım. İlginize tesekkür ederim şimdiden.

Bildiğim kadarıyla başvuru sadece bu link üzerinden yapılıyor. http://www.oynasana.com/sunucular/yonbasvuru.php

muharip.
Teğmen
Teğmen
04 Eylül 2007 17:49 %0
osn ustun yoneticileri serwerlardaki adminlerinizi lutfen uyarın luzumlu luzumsuz oyundan atıyolar ve banlıyolar durduk yerde...

sabır boyun eğmek değil savaşmaktır...

^4SHARK
Korgeneral

Korgeneral
04 Eylül 2007 19:40 %0
alıntı:
Gönderen: ^^89|Co9|muhariP
osn ustun yoneticileri serwerlardaki adminlerinizi lutfen uyarın luzumlu luzumsuz oyundan atıyolar ve banlıyolar durduk yerde...
sabır boyun eğmek değil savaşmaktır...

Luzumlü yada luzumsuz olduğuna yöneticiler karar verir sen değil. Kick yada ban yemişsen(kick için) server numarısı saat ekran görüntüsü, biliyorsan adminin nick'i ban yemişsen karşına çıkacak 5 haneli referans numarası ile online destek'e başvurmak.

Asa sende kalsın dayı / Player Kicked 4ever....

^3Gangsta911
Teğmen
Teğmen
06 Eylül 2007 12:16 %0
bence gerek yok özel üyeler saniye beklemeden biz ise saniye bekleyerek giriyoruz.Ne farkı var sonuçta oynuyoruz

^9B2/kök/kare/zz
Yarbay
Yarbay
07 Eylül 2007 23:48 %0
osn çok hata yapıyo özel üyelik şartı hiç iyi değil !!!! :@

^9B2/kök/kare/zz
Yarbay
Yarbay
07 Eylül 2007 23:50 %0
ben paramın delisi değilim oyuna giriyommu giriyom ha 100 saniye beklemişim ha beklememişim oyuna girdikten sora sunucu yöneticiliği ile özel üyeliği kusur kalsın

^1Maximus^0Pasha
Oyuncu
10 Eylül 2007 22:59 %0
Olay süper bi olay herlde bu siteye en çok giriş yapanlardan birsiyim ama böle bi admin tarzı bi olayolduunu şimdi öğrendim kötüye ve hileye herzmn karşı olmalıyız bunun için benden ne gerekiosa yapmaya hazırım...
Nick=^1^2[MAX]Mojito
cvbınızı bekliorm

^1CBP|^9Ex0rC!sT
Albay
Albay
11 Eylül 2007 02:09 %0
ewt parası önemli deil ama kesinlikle kredi kartı zorunluluğunu kaldırmalısınız ben (ailem dahil) vermek istemem oynasana.com un güvenilirliğinden endişe duymasam bile...başka yollarla özel üye olunabilmeli

^5ROM3O
Binbaşı
Binbaşı
17 Eylül 2007 01:15 %0
neden özel üye şartı getirmişler anlamıyorum.. hem gönüllü arıyoruz diyorlar hemde kendileri şart koşuyor.. biz gönüllü olarak yapacağımız adminlikten bir şey beklemiyorsak karşı tarafından bir şey beklememesi lazım...!!!

Saygılarımla By___Muzzy

Somebodysomeone
Tümgeneral
Tümgeneral
17 Eylül 2007 15:37 %0
alıntı:
Gönderen: Alest4
Olacam ama kredi kartı yok abi annemde biraz geri kafalı ) korkuyo paypaldan

unlu bir sitenin forumunda annesine geri kafalı diyecek kadar geri kafalı degildir sanırım..

iyi, kötü, çirkin, dipcik =P

|TMB|SYBERCOP
Tuğgeneral
Tuğgeneral
23 Eylül 2007 04:17 %0
valla benim 7 ay özel üyeligim var bas vuralıda cok oldu hala cevap gelmedi demekki sadce özel üyelik yeterli olmuyor birazda güzellik lazım (resmime bakın anlarsınız]

^^22La^1gg^2in
Yüzbaşı
Yüzbaşı
23 Eylül 2007 12:30 %0
alıntı:
Gönderen: |TMB|SYBERCOPcpt
valla benim 7 ay özel üyeligim var bas vuralıda cok oldu hala cevap gelmedi demekki sadce özel üyelik yeterli olmuyor birazda güzellik lazım (resmime bakın anlarsınız]

zuahçok ii yazmI$sIn )) demekki;
Hem ÖzeL oLucak, Hemde GüzeL AuıheUAHEAouHEOUAhOIH

darktrpr

23 Eylül 2007 12:45 %0
Özel üyelik yalnızca bir ön şart. Yöneticileri adaylarını bir çok kritere göre değerlendirdikten sonra uygun gördüğümüz takdirde seçiyoruz.

alıntı:
Gönderen: |TMB|SYBERCOPcpt

|TMB|SYBERCOP
Tuğgeneral
Tuğgeneral
23 Eylül 2007 19:10 %0
su krıterleri ögrensek bir mahsuru yoksa bizde o kriterlere uygun olmaya calisalim diyorum bu arada espirimi katletmisin haberin olsun

^7MiMaRSiNaNL1
Binbaşı
Binbaşı

co9

03 Ekim 2007 01:31 %0
g3b3r demek yasakmı bu arada

ieL
fakirdik

03 Ekim 2007 02:48 %0
alıntı:
Gönderen: ^2|co9|KaRaDaGL1
MİLLET MOD OLMUS TEHDİT EDİO MİLLETİ ESKİYALIK YAPIYOLAR SERVERLARDA BİRİ SPECDE 2 DKKA DURSA SPEC YASAK KENDİLERİ GECİNCE BİZ MODUZ DİYOLAR BUNADA CÖZÜM BULUN O ZAMAN
KAMPUSDE
BİRAKTIĞIMIZ KİRLİ SAKALIMIZ SOKAK ZÜBBELERİNE MODA OLMUS..

alıntı:
Gönderen: ^2|co9|KaRaDaGL1
g3b3r demek yasakmı bu arada

sen o kampüse gitme bi daha.

^7MiMaRSiNaNL1
Binbaşı
Binbaşı

co9

03 Ekim 2007 12:00 %0
onlarla uğraşması güzel oluyor balayamıyolarda bi kere ban yedim online destege geri yazdım açtılar ortada argo veya küfür kötü söz hile yok ki..

^1KA$ENS!Z
Orgeneral
Orgeneral
03 Ekim 2007 12:58 %2
honour. bu sozum sırf sana demıssinya ozel uyeler benden cok girmiyo buraya.Evet ben ozel uyeyim ve bundanda memnunum nedenlerimi sıralim (1)istediğim an hiç beklemeden sıkıntısız zahmetsiz oyuna giriyom süre yok(2)Oyundan cıkmimde spec beklim diye bir saygısızlık durumum yok(3) ben osnde takriben günde 15 saat falan cod oynuyom. ozetlersek yani durum neymiş ozel uyeliğin faydaları cok sevgilerimle...

Eshquiya
Oyuncu
05 Ekim 2007 18:10 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Oynasana.com olarak sunucularımızdaki oyun kalitesini arttırmak amacıyla bizlerle birlikte Sunucu Yöneticisi olarak çalışacak yeni gönüllüler arıyoruz. Bizlerin oyun ve oyunculuk hakındaki vizyonunu paylaşıyor ve Türkiye'de oyunculuğu geliştirmek için katkıda bulunmak istiyorsanız, aşağdaki linkten ulaşabileceğiniz başvuru formunu doldurarak ilk adımı atabilirisiniz.
Adayların başvuruları tarafımızdan değerlendirildikten sonra beraber çalışmak istediğimiz adaylara özel mesaj yoluyla ulaşarak gerekli detayları ileteceğiz. Sunucu Yöneticiliği pozisyonuna başvurabilmek için kullanıcı bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olması, ayrıca en az bir kez özel üyelik almış olmanız gerekmektedir.
 Başvuru Formu

bb

wag
fakirdik

06 Ekim 2007 02:09 %0
alıntı:
Gönderen: ^1SG|^4KA$ENS!Z
honour. bu sozum sırf sana demıssinya ozel uyeler benden cok girmiyo buraya.Evet ben ozel uyeyim ve bundanda memnunum nedenlerimi sıralim (1)istediğim an hiç beklemeden sıkıntısız zahmetsiz oyuna giriyom süre yok(2)Oyundan cıkmimde spec beklim diye bir saygısızlık durumum yok(3) ben osnde takriben günde 15 saat falan cod oynuyom. ozetlersek yani durum neymiş ozel uyeliğin faydaları cok sevgilerimle...

3. madde şaka di mi?

Gunz..
Oyuncu
09 Ekim 2007 07:13 %1
hehe biras garip istekleriniz war ben amerikada okuorum we sadece 2 3 ayligina turkiyeye gelebiliorum ondada bos gunlerimi bu oyunla degerlendiriorum yanliz sole 1 olay war ben network animation okuorum simdi burda ozel uye alan dahami fazla bilgi ve ekipmana sahip olcak sacma seler bunlar oyuna girmek yada oyunu bilmekle fazla prim saglanmaz ayrica site turk patentli dolar üzerinden olmasida 1 okadar gereksiz turkiyede yasiyan uniwerste orencilernin yarisi hem calisip hem okuor ve sanmiorumki kazandiklari parayi sirf 300 saniye beklememek uye olcaklar alt yapi yetersizliginin goze carptigi noktalari sizin bide daha bir belirtmeniz sıkıntı yaratabilir sadece bir oneri

Gunz..
Oyuncu
09 Ekim 2007 07:31 %2
ek bilgi site ayakta durmasi lazim maddi olaylar filan icin network tvrl. da sitenin kayitli online nina gore reklam alir sitede gordunuz her reklam icin site para almaktadir ozel uyeklikler extra karidir sitenin sadece bu site icin diil butun siteler ayni uygulamayi yapmakta we oyuzden online user sayisini artirmak icin calismaktadir yani siz saten sitenize girdinizde ozel uyelik almasaniz bile sitenize yardim etmis bulunuosunuz ozel uyelik parasi isin sekeri ve bali oluor. ve sikayetler itirazlar bunlarin karsiligi icin ozel uyelik alin denen konuyla alakasiz normal oyuncularin soledi dar zihniyetli 1 dawranisdir bu sitelerin gorevidir. sikayetleri alir uygular ama uygulamaz onlarin bilecegi istir geregini yapar yada yapmas eger hic bisi yapmassa prim kaybeder levels usa- blacktooth travian-disturb gibi kaybolur gider.

^^81Wp|AS|Zect
Albay
Albay
10 Ekim 2007 02:09 %0
illa özel üye mi olmak gerekiyor ki??

^8Bon!Bon
Oyuncu
10 Ekim 2007 09:09 %0
ben olmak ısterım ama ucretı ne kdr bununnn...ayrıca ne gerekıo olmak ıcınnn

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: