Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 09:19 Toplam 14 oyuncu 50 sunucu 433 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Medieval 2 kingdoms : total war

SpyTurk
Yarbay
Yarbay
13 Eylül 2007 15:09 (13/09/2007, 20:42) %4
Evet beyler Medieval 2 nin mükkemmel patchi Kingdoms gerçekten mükkemmel ve çok değişik..
Bu paketi yükledikten sonra masaüstüne 4 tane dosyası çıkıyor.. Bu dosyaların hepsi farklı bir mod niteliğinde.. ( Normal medieval 2 ye tıkladığınızda launcher çıkar ve ordanda açabilirsiniz )
Bu modlar şöyle
Medieval II Total War Americas : Amerikada geçiyor.. Pek çok amerikan yerlileri ve İngilizler, İspanyollr fln var.. Yalnız Amerika kıtasında geçiyor diğer yerler yok.. Yeni custom battle haritaları gelmiş yeni kentler kaleler fln. gelmiş Şehir ve kale sayısı artmış..
Medieval II Total War Britannia : İngilterede geçiyor isyancılar diğer devletler fln. var
Medieval II Total War Crusades : Evet bunu ben oynuyorum Türkler Bizanslılar Mısırlılar Selçuklular ve Antioch ve Jeursalem Kırallıkları var. Pek çok yeni ünite var. Olay Türkiye orta doğu ve mısırda geçiyor başka yerler gözükmüyor.. Ama kent ve kalelerin sayısı fazla.. Az devlet var ama gücünüz fazla 10.binleri bulan asker sayınızla saldıra bilir ve takviye kuvvetleri yönete bilirsiniz.. Cihat ve haçlı seferleri yapabilirsiniz.. Haçlı seferlerinde papa tarafından 100 binlerce adam geliyor yazıyor ama ben daha yeni indirdim ve sizle paylaşmak istedim gerçekten süper..

Medieval II Total War Teutonic : Rusya taraflarında geçiyor..

Türklere yüklenen yeni adamlar gerçekten çok işe yarıyor.. Görmelisiniz

Bu paket nasıl? : http://www.youtube.com/watch?v=N2RQo4mEPH8

http://www.youtube.com/watch?v=TOqfsYYzVr0

sniper77
Oyuncu
25 Eylül 2007 10:18 %0
-medival totall war 2 yii tekrar yüklemekk gerekirmii bu kingstom paketini oynamakk içinnn

[FhR]BugyBJK
Başçavuş
Başçavuş
02 Ekim 2007 22:08 %0
Gönderen: sniper77
-medival totall war 2 yii tekrar yüklemekk gerekirmii bu kingstom paketini oynamakk içinnn

^1CBP|^9Ex0rC!sT
Albay
Albay
02 Ekim 2007 22:42 %0
saolsn spy epey bilgilendirdn ben şuan medieval 2 oynuom daha campaingini bitiremedm bitirince ekinide alcam bayaa güzel görünüo walla

SpyTurk
Yarbay
Yarbay
03 Ekim 2007 19:35 %0
medieval 2 gerekir tabii.. üzerine yüklüyosunuz..

goo_khan
Binbaşı
Binbaşı
12 Ekim 2007 02:49 %0
son zamanların en iyi ek paketi.. 4 yeni kampanya getiriyor ki, hepsi ayrı ayrı 4 farklı ek paket olarak satılabilirdi.. o kadar iyi yani! de.. patch demissin kocaaa ek pakete.. çok ağır hakaret yaa

SpyTurk
Yarbay
Yarbay
12 Ekim 2007 12:55 %0
heh kampta osmanlının ekonomisi çöksün bizansın seçkin birlikleri ve özellikle hatay prensliğinin şovalyeleri sizi çatur çutur kessin o zmn benim gibi küfredersiniz oyuna ama güzel yeni birliklerle fln.. Kamp kötü tavsiyem otomatik savaşlar yapmayın

RevahaK
Oyuncu
19 Ekim 2007 10:50 %0
Arkadaşlar ben medieval 2 total war oynuorum. Ama online açamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Bir de online oynarken sadece savaş mı yapılıyor yoksa yine ülkeni yönetiyo musun?
Ben gamespy a üye olduğum halde oyunu online oynayamıyorum? Lütfen yardım!
İyi çalışmalar!

SpyTurk
Yarbay
Yarbay
21 Ekim 2007 00:06 %0
Gamespydan bende oynıyamıyorum.. Hamachiden oynuyorum Medieval 2 nin klasöründe medieval2.prefences diye bir dosya var onu notpad le aç Network bölümündeki use_ip bölümüne hamachinin IP'ini yaz.. Rahatlıkla girebilirsin ( versiyonun karşı tarafla aynıysa )

goo_khan
Binbaşı
Binbaşı
06 Ocak 03:52 %0
elinizde orijinal total war var da gamespy'dan oynayamıyorsanız müşteri hizmetlerine başvurun.. ha korsan ise.. hamachi de görüşürüz

ne mutlu türküm diyene!

cesurdo
Oyuncu
19 Temmuz 15:36 %0
Önceden sadece multiplayer savaş yapılıyordu. ancak kingdoms da strateji ekranında da oynanıyomuş. daha yeni aldım oyunu en kısa zamanda deniycem. ayrıca bende Crusader'ı oynuyom şu an yanlız ben türkleri değil haçlıları aldım acayip zevkli.
Total war farkı.

SpyTurk
Yarbay
Yarbay
25 Temmuz 10:41 %0
Arkadaşlar hamachiden oynamak isteyenler mesaj atsın...

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: