| Yazar | Kalıcı konu: Rütbeler ve son değişiklikler |

|  | 28 Eylül 2007 21:16 %42 | |
|
Rütbe Sistemi
Bu sabah itibari ile yaklaşık 1 ay önce devreye aldığımız seviye sistemimizi forumlarımıza entegre etmiş bulunmaktayız. Daha önce de belirttiğimiz gibi rütbeler oyuncuların; toplam oyun süreleri, özel üye olup olmadıkları, kayıt tarihleri, aldıkları uzaklaştırma cezaları gibi değerlerin göz önüne alındığı kompleks bir algoritma ile hesaplanmaktadır.
Önemli Not: Oyun süreleri 1 Eylül 2007 tarihinden bu yana hesaplandığı için, bu tarihten önce sunucularda geçirmiş olduğunuz zamanların rütbenize herhangi bir etkisi bulunmamaktadır.
Kullanıcı bilgilerinizde bulunan terfi bölümü, bulunduğunuz rütbede ne kadar ilerlediğinizi göstermektedir. Bu değer 100% olduğu zaman otomatik olarak bir üst rütbeye terfi edersiniz. Önümüzdeki günlerde kullanıcı bilgilerinden oynadığınız oyun hakkında daha detaylı istatistiki bilgileri de takip edebilecek, dilerseniz bağlantı zamanlarınız ve rütbenizi gösteren bir görseli forum imzası olarak kullanabileceksiniz.
Sahip olduğunuz rütbeler; deneyimli ve uzman sunuculara da girip giremeyeceğinizi de anlamanıza yardımcı olacaktır. Şu aşamada Üsteğmen %80 üzeri "Deneyimli", Yarbay %11 üzeri "Uzman" (Son güncelleme: 18.12.2007) olarak değerlendirilmektedir. Ancak bu değerlerin sistemin entegrasyonu süresince değişeceğini (artacağını) önemle hatırlatır, özellikle "Uzman" sunucuların gerektirdiği rütbelerin çok daha yüksek olacağını bir kez daha belirtmek istiyoruz.
Son Değişiklikler
Oyunculardan gelen istek ve taleplerle birlikte yaptığımız istatistiksel çalışmalar sonucu sunucularımızda aşağıdaki değişiklikler yapılmıştır.
Yeni üye olan oyuncuların sunuculara girebilmesi için 1 gün bekleme zorunluluğu kaldırılmıştır.
Allrifle S&D 6 sunucusunun gerektirdiği rütbe aşağıya çekilmiştir. Şu an itibariyle Binbaşı %16 olan oyuncular bu sunucuya girebilmektedirler.
Admiral Mod sunucusu standart S&D sunucusu olarak değişitirilmiş sunucu ayarları S&D 12 no'lu sunucu baz alınarak yapılmıştır.
Planlanan değişiklikler
Takımım sistemine ladder COD2 Ladder entegrasyonu
Yeni oyun modları ve sunucuların açılması (Öncelikli olarak CTF Allrifle sunucusu)
Sunucularda bomba ve silah sınırlamaları
Acemilere özel oyun sunucuları
İkinci bir harita pakedi
Uzman sunucularda voice özelliğinin açılması
Aşağıda alabileceğiniz rütbelerin bir listesini görebilirsiniz:
Onbaşı
Çavuş
Başçavuş
Teğmen
Üsteğmen
Yüzbaşı
Binbaşı
Yarbay
Albay
Tuğgeneral
Tümgeneral
Korgeneral
Orgeneral |
| |
|
|
| Yarbay |  | 28 Eylül 2007 22:43 %5 | |
|
Bence tek bir konu başlığı yani bu başlık rütbe ile ilgili tüm sorunları çözecektir. Yani gereksiz yere rürbelerle konu açmak saçma olur.
Paylaştığınız rütbe bilgileri için teşekkür ederiz. |
| |
| Oyuncu |  | 28 Eylül 2007 22:45 %3 | |
|
Çok güzel bir çalışma. Oynasana.com a teşekkür ederiz...
Bir de Allrifles CTF serverının açılması çok iyi olacaktır...
Doğunun en hızlı Klavye çeken oyuncusunun yazısını okudunuz. |
| |
| Üsteğmen |  | 28 Eylül 2007 22:48 (28/09/2007, 22:49) %7 | |
|
Bakalım beklenen ve istenen şeyleri sağlayacakmı bu sistem.Hayırlı uğurlu olsun diyorum ve Sezen Aksu'dan "Şimdi Bana kaybolan Yıllarımı Verseler" adlı parçayı istiyorum..
Bize kalan aziz borç asırlık zamanlardan;
Tarihi temizlemek sahte kahramanlardan ...
Necip Fazıl KISAKÜREK |
| |
| Orgeneral |  | 28 Eylül 2007 23:11 %0 | |
|
| BENDE TUM BU BİLGİLERİ DAHA YENİ OKUYARAK OGRENMİŞ OLDUM. ZANNEDERSEM HERKESTE BENİM GİBİ. UMARIM RUTBELER İŞE YARAR AYRICA VOİCE SİSTEMİ DE ÇOK MANTIKLI VE GEÇ KALINMIŞ BİR ÇALIŞMA DİYE DUŞUNUYORUM. |
| |
| Oyuncu |  | 28 Eylül 2007 23:39 %0 | |
|
merhaba bu akşam saat 7 gibi felan siteye girdiğimde rütbemin binbaşı olduğunu gördüm fakat biraz önce tekrar giriş yağtığımda rütbemin geri alındığını fark ettim. bunu sebebi nedir?şuanda neden rütbem gözükmüyor?
Burada* önemli olan kaç mesaj attığınız değil.
Mesajlarınızda ne yazdığınızdır.
Burası Forum/18*... |
| |
| Yarbay |  | 28 Eylül 2007 23:45 %0 | |
|
arkadaslar ben kullanıcı bilgilerime bakıyorum ve benim yüzdemi gostermiyor nerden bakıcam ??? yani terfi yüzdesi yok kullanıcı bilgilerinde
İmza atmayı bilmiyorum parmak bassam olurmu? |
| |
| Oyuncu |  | 29 Eylül 2007 00:28 %0 | |
|
| bu voice ne oluyo şimdi? team speak mi yani? |
| |
| Tümgeneral |  | 29 Eylül 2007 01:00 %0 | |
|
sanırım terfi degisikligi icin gereken updateler real time yapılmıyor?
belli bir update saati mi var acaba?
iyi, kötü, çirkin, dipcik =P |
| |

|  | 29 Eylül 2007 01:08 %0 | |
|
Evet güncellemeler gerçek zamanlı değil. Her gün gece saatlerinde toplu güncellemeler yapılıyor.
alıntı: Gönderen: Somebodysomeone
sanırım terfi degisikligi icin gereken updateler real time yapılmıyor?
belli bir update saati mi var acaba?
iyi, kötü, çirkin, dipcik =P
|
| |
. |
| Tümgeneral |  | 29 Eylül 2007 01:10 %0 | |
|
peki heryerde yazdım burda da sorayim, spec. kalabilme suresine bir sınırlama getirmeyi planlıyor musunuz?
cok basimiz agriyacak bence bu konuda..
alıntı: Gönderen: darktrpr
Evet güncellemeler gerçek zamanlı değil. Her gün gece saatlerinde toplu güncellemeler yapılıyor.
iyi, kötü, çirkin, dipcik =P |
| |
| Üsteğmen |  | 29 Eylül 2007 01:13 %0 | |
|
| bakalım bu nasıl olacak |
| |
Tuğgeneral
True False

|  | 29 Eylül 2007 01:37 %0 | |
|
Kendimi pokamon gibi hissettim.
onda vardı böle pikaçuyu lvl atlatçam rayiçu yapçam diye kasardım
alıntı: Gönderen: darktrpr
Rütbe Sistemi
Kullanıcı bilgilerinizde bulunan terfi bölümü, bulunduğunuz rütbede ne kadar ilerlediğinizi göstermektedir. Bu değer 100% olduğu zaman otomatik olarak bir üst rütbeye terfi edersiniz.
|
| |

|  | 29 Eylül 2007 01:39 %0 | |
|
Spectator beklemek sunuculuarımızda zaten yasak. Ancak rütbe sisteminden sonra daha sert önlemler alacağız.
alıntı: Gönderen: Somebodysomeone
peki heryerde yazdım burda da sorayim, spec. kalabilme suresine bir sınırlama getirmeyi planlıyor musunuz?
cok basimiz agriyacak bence bu konuda..
iyi, kötü, çirkin, dipcik =P
|
| |
CNBC-e

|  | 29 Eylül 2007 05:14 (29/09/2007, 05:15) %0 | |
|
Güzel bir düşünce fakat arada sızmalar var sanırım.
Hayatında online olarak hiç cod2 oynamamış biri olarak binbaşı olmuştum. İstatistik bilgilerim de sıfıra sıfır, elde var sıfır.
Gerçi kayıt tarihiyle de alakalıymış ama benim cod2 ile alakam yok.
Yönetici arkadaşları uyarmasam değiştirilmeyecekti sanırım.
Benim gibi birçok kişi çıkmıştır aradan öyle...
Sistem oturana kadar bence deneme aşamasından geçirilsin bir süre. |
| |
| Yarbay |  | 29 Eylül 2007 09:37 (29/09/2007, 09:37) %0 | |
|
oh be terfi sorunumu hallettim
bu rutbeler cok akıllıca bi düsünce olmus
İmza atmayı bilmiyorum parmak bassam olurmu? |
| |
| Albay |  | 29 Eylül 2007 10:20 %0 | |
|
| Özellikle All rifle CTF sunucusu içim teşekkür ederim. Uzun zamandır beklediğimiz bir sunucuydu. |
| |
| Teğmen |  | 29 Eylül 2007 11:40 %0 | |
|
| hayırlısı olsun bakalm.. |
| |
| Teğmen |  | 29 Eylül 2007 12:07 %0 | |
|
| hayırlı olsun. |
| |
| Oyuncu |  | 29 Eylül 2007 12:15 %2 | |
|
1 eylül 2007 den sonra olması saçma olmuş bizim zamanımız olmuyoişten dolayı peki bu 2 sene süresince oynadığımız boşuna mı gtti millet kasacak general olacak biz sınırlı oynucaz bu olmadı osn. haksızlık yapıldığını düşünüyorum
1881
duraklama dönemi bitti yükselme dönemi başlıyor... |
| |
Tuğgeneral
33 Boys

|  | 29 Eylül 2007 12:58 %0 | |
|
| valla guzel olmuş |
| |
| Oyuncu |  | 29 Eylül 2007 13:07 %0 | |
|
voice ozelligi ne oluo.
FuuuuRKaN |
| |
| Oyuncu |  | 29 Eylül 2007 13:24 %0 | |
|
YAW bi solermisinz voice ozelligi ne
>F.R.K.N< |
| |
| Yarbay |  | 29 Eylül 2007 13:50 %0 | |
|
nedne beni,m rütbem yok_?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! |
| |
| Başçavuş |  | 29 Eylül 2007 13:55 %0 | |
|
| bakın orda özel üye olup olmadıklarına göre diyo yani özel üyelere torpil var burası asker oca askerde torpil olmaz ons bunu unutmus.. |
| |
| |