| Yazar | Konu: Oyun sırasında kendini yönetici sananlar :) |
| Yüzbaşı |  | 21 Eylül 2007 11:55 (21/09/2007, 11:59) %7 | |
|
Arkadaşlar kardeşlerim oyun oynarken admin/yönetici/sorumlu olmadığını bildiğimiz arkadaşların belki yardım amacıyla belkide kendi kendine gelin & güvey olarak yazdıkları
"Sunucularımızda küfür argo içerikli mesajlar yasaktır"... bla bla...spec beklemeyin asdfbasfbafa
Bunu yapmayın size ne?Adamlar burayı yönetmek için burdalar varsa küfür eden,hile yapan.spec bekleyen al ss ni gönder desteğe?sana noluyor?
Böyle bi kaç tip var , onlar aynı ;
mahallelerde çok polis&asker olmak isteyipte olamayan kendi kendine üniforma giyen ağzında bekçi düdüğüyle ona buna düdük çalanlar gibi oluyosunuz herkes kendi işini yapsın bizde oyunumuza bakalım...Yöneticilik ve Liderlik ruhum bedenimden taşıyor diyosanız
Form vermiş arkadaşlar
http://www.oynasana.com/sunucular/yonbasvuru.php |
| |
|
|

|  | 21 Eylül 2007 12:52 %18 | |
|
Bir oyuncunun düzeni bozan bir davranıştan rahatsız olması, yanlış gördüğü bir şeyi belirtmesi/uyarması en doğal hakkı. Bu davranış kendini polis sanmakla özdeşleştirilemeyeceği gibi, bu komüniteye hizmet etmektir.
Hiçbir yönetici uyarı yapmak zorunda değil, gerekli gördüğünde yaptırım uygular.
Bu komunitenin devamlı bir polis/çoban kontrolüne ihtiyaç duyarak yaşamasından sa ne doğru, ne yanlış buna kendi karar verip kendi içinde düzeltmeye çalışması da istediğimiz birşey. |
| |
| Albay |  | 21 Eylül 2007 13:03 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Touch&Go
Bir oyuncunun düzeni bozan bir davranıştan rahatsız olması, yanlış gördüğü bir şeyi belirtmesi/uyarması en doğal hakkı. Bu davranış kendini polis sanmakla özdeşleştirilemeyeceği gibi, bu komüniteye hizmet etmektir.
Hiçbir yönetici uyarı yapmak zorunda değil, gerekli gördüğünde yaptırım uygular.
Bu komunitenin devamlı bir polis/çoban kontrolüne ihtiyaç duyarak yaşamasından sa ne doğru, ne yanlış buna kendi karar verip kendi içinde düzeltmeye çalışması da istediğimiz birşey.
katılıyom en doğal hakkı |
| |
| Oyuncu |  | 21 Eylül 2007 13:36 %0 | |
|
bak ^^00Nightmare arkadaşım senin buraya yazdıklarının hepsi yanlış düşünceler o senin yazdıklarını bende yapıyorum 'specde beklemeyin, kufur ve argo kelimeler yasak vs vs biz bunu osn serverleriinde küfürsüz hilesiz bir oyun oynamak için yapıyoruz ayrıca kendimizi yönetici ve sorumlu olarakda hiç düşünmüyoruz ok o senin yanlışın saygılar
OSN DE KÜFÜR'E SONN ! |
| |

|  | 21 Eylül 2007 22:08 %2 | |
|
Verilen tepkiler doğru; rahatsız olan oyuncuların sunucuda rahatsızlık veren oyuncuları uyarması gayet doğal.
Ancak Nightmare'ın söylediği örnek cümledeki "Sunucularımızda" kelimesine dikkat etmemiz gerekiyor.
Bu kelime nedeniyle oyuncu kendini site yetkilisi gibi göstermiş oluyor ve Kullanıcı Sözleşmesi'ndeki altıncı maddeyi ihlal etmiş oluyor.
alıntı: 6. Kullanıcıyı bağlayıcı hükümler.
[...]Oynasana.com çalışanı, temsilcisi, operatörü, sistem yöneticisi ya da başka bir oyuncuymuş gibi davranmak;[...] kesinlikle yasaktır.[...]
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Tuğgeneral |  | 23 Eylül 2007 03:47 %6 | |
|
| sen konusmassan ben konusmassam nasıl cıkacak karanlıklar aydınlıga uyaracaklar tabii ama suyunu cıkarmadan hep bazı seylerin düzelmesini başkalarından beklemek ne kadar doğru |
| |
Yüzbaşı
CoMr@deS

|  | 25 Eylül 2007 01:27 %0 | |
|
Peki MrBomb;
Oyun icinde benim nickim gorunmediginden dolayi genelde kufur eden insanlarin "Serverlarimizda Lutfen Kufur Olmasin" seklimde uyarimi osnden gelen bir uyari olarak sanmalarindan dolayi kufuru kesmelerini saglamam benim sucum mu oluyor yani :S ("serverlarimizda" derken burayi bir aile gibi dusunup benimsedigimden dolayi boyle yaziyorum yonetici olma hissi gibi bir olaydan dolayi degil yanlis anlasilmasin lutfen)
alıntı: Gönderen: MrBomb
Verilen tepkiler doğru; rahatsız olan oyuncuların sunucuda rahatsızlık veren oyuncuları uyarması gayet doğal.
Ancak Nightmare'ın söylediği örnek cümledeki "Sunucularımızda" kelimesine dikkat etmemiz gerekiyor.
Bu kelime nedeniyle oyuncu kendini site yetkilisi gibi göstermiş oluyor ve Kullanıcı Sözleşmesi'ndeki altıncı maddeyi ihlal etmiş oluyor.
|
| |
Tuğgeneral
CoMr@deS

|  | 25 Eylül 2007 15:50 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Touch&Go
Bu komunitenin devamlı bir polis/çoban kontrolüne ihtiyaç duyarak yaşamasından sa ne doğru, ne yanlış buna kendi karar verip kendi içinde düzeltmeye çalışması da istediğimiz birşey.
HakLi... Haddini Asmamak KaidesiyLe 
ConSoLePaRiS |
| |
| Albay |  | 26 Eylül 2007 17:59 (26/09/2007, 18:00) %0 | |
|
Oyun esnasında neler yaşadığımızı hepimiz iyi biliyoruz ve bunları burda tekrar tartışmaya gerek sanırım.Hemen hemen her serverda "Ağabey"denilebilecek yaşlarda olan saygı duyulan ve sevilen birileri mutlaka oluyor ve bir takım tatsız durumlardaki müdahaleside etkili oluyor.Bu arkadaşları bazılarımız tanımıyor olabilir ve oyunda ara ara yaptığı uyarılarda bazılarımızı topic açacak kadar rahatsız edebilir.Bende çok uyarı yapmışımdır oyunlarda..beni tanıyan ne niyetle yazdığımı bilen zaten ses etmez..beni tanımayıp kendi seviyesinde sanarak banada sinkaflı yazmaya başlayınca kurduğum cümlelerle ona karşısında bir ağabeyi olduğunu yaptığının terbiyesizlik olduğunu mutlaka ima ederim ve ses kesilir.Şimdi bunun neresi kötü?her serverda bir adminmi olmak durumunda..biz becerebildiğimiz kadar kendi adminliğimizi kendimiz yapmaya çalışıyoruz..hem kimseyi banlamadan beceriyoz bu işi
Gerçekler Acıdır..Biberde Acıdır...Demekki Gerçek Biberdir... |
| |

|  | 26 Eylül 2007 23:14 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^00^^00
Peki MrBomb;
Oyun icinde benim nickim gorunmediginden dolayi genelde kufur eden insanlarin "Serverlarimizda Lutfen Kufur Olmasin" seklimde uyarimi osnden gelen bir uyari olarak sanmalarindan dolayi kufuru kesmelerini saglamam benim sucum mu oluyor yani :S ("serverlarimizda" derken burayi bir aile gibi dusunup benimsedigimden dolayi boyle yaziyorum yonetici olma hissi gibi bir olaydan dolayi degil yanlis anlasilmasin lutfen)
Güzel söylüyorsun; ama yanlışlıkla senin sunucu yetkilisi olduğunu sandıklarında, olası bir uzaklaştırma cezası aldıktan sonra "Beni şu admininiz banladı" diye şikayet gelebilir. Veya seninle bu oyuncu arasında sunucu, forum ve özel mesaj üzerinden tartışma çıkabilir. Bu şekilde kargaşa olmaması için sunucu içinde yetkiliymiş gibi mesaj atılmaması önemli.
Ama tabii ki bir oyuncunun söz veya davranışından dolayı uygun üslupla uyarman başka bir şey. Bir oyuncu olarak bundan rahatsızlık duyduğunu söyleyerek bu oyuncunun davranışını düzeltmesini sağlıyorsan, kafa dağıtmak için geldiğin bu yerde kendi rahatını sağlıyorsun demektir.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
. |
| Yüzbaşı |  | 27 Eylül 2007 12:56 %0 | |
|
Tamam teslim oldum hatta bundan sonra ;
/bind k Lütfen küfür ve argo içerikli kelimeler kullanmayınız  |
| |
Yüzbaşı
CoMr@deS

|  | 28 Eylül 2007 05:31 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^00Nightmare
Tamam teslim oldum hatta bundan sonra ;
/bind k Lütfen küfür ve argo içerikli kelimeler kullanmayınız
/bind k say Lütfen Küfür ve Argo İçerikli Kelimeler Kullanmayınız
şeklinde olmalıydı sanırım
Bu arada mrBomb sizde haklısınız biz gerektiği şekilde uyarıyoruz gerekirse ss veya demo alıp gönderiyoruz zaten.
Ben Sensiz Istanbul'a DegiL Dunyaya Dusmanim Sevdigim!!! |
| |
fakirdik

|  | 28 Eylül 2007 06:14 %1 | |
|
| dengesizlere , oyunun içine edenlere , millete küfür edenlere kimse bişey demesin mi ? illa yetki mi lazım bi adama sen yanlış yapıyosun demek için.tamam servar kimsenin babasının malı değil ama senin de benim rahatımın içine etme hakkın varsa benim de sana edecek 2 kelimem vardır. |
| |
| |