Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 21:02 Toplam 239 oyuncu 50 sunucu 996 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Tek Kişilik Oyunlar
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Farcry commando

Elnino[D!E_H4RD]
Oyuncu
20 Ekim 2006 20:27 %0
bölüme başladığım yerde silahların mermileri belli süreden sonra tekrar çıkıyor.helikopterler 1 dakika arayla durmadan geliyor.doğduğum yerin hemen yanında bir tane araba var.köprü yıkılmış suya bakıyor.uzakta bir tane kule var ordaki adamın silahı bazooka.onu da aldım.bu 3 yerden başka gidecek yer yok.
bilen varsa söylesin pls...

Combine94
Oyuncu
04 Şubat 2007 13:56 %0
arkadaş ben oynu bitirdim ama hangi tur olsuğunu söylersen sevinirim

KINGRDAGON1903
Oyuncu
19 Nisan 2007 17:06 (19/04/2007, 17:08) %0
alıntı:
Gönderen: Elnino[D!E_H4RD]
bölüme başladığım yerde silahların mermileri belli süreden sonra tekrar çıkıyor.helikopterler 1 dakika arayla durmadan geliyor.doğduğum yerin hemen yanında bir tane araba var.köprü yıkılmış suya bakıyor.uzakta bir tane kule var ordaki adamın silahı bazooka.onu da aldım.bu 3 yerden başka gidecek yer yok.
bilen varsa söylesin pls...

Bende aynı bölümde kaldım Sırasıyla ilk tabanca sonra bi tarmalı sonra M16 sonra bozuka veriyo çok zor ...sen geçersen bana mesaj at

cadoka
Oyuncu
20 Nisan 2007 22:56 %0
arkadaşım!! orayı geçmen için sadece ve sadece uçaklar tarafından gelen adamları öldürmen lazım.dikkat edersen gelen adamlar her bi kaç seferden sonra tipleri değişiyo,ben en son iskelet tipli herifler helikopterlerden indiğinde onları öldürüp yukarı kuleye giden yolu yokuş yukarı çıkarken ilk sağa dönmeden önce solda bi yol var ordan git orası patika bi yol onun sonuna kadar git denize geliyorsun ben denizden karşıya geçerken oyunu geçtim sanırım zamanla ilgisi var yada belli sayıda adam öldürmeyle.

oyunculaylay
Oyuncu
17 Mayıs 2007 01:56 %0
arkadaslar dagin tepesinden planorle inilen bolumde adada alarm calmaya basladiginda kisa surede havada karada oluosun bir suru adam var elbet alarm calio rusca bide gecenvarsa yardim

kuyucuklu
Oyuncu
07 Haziran 2007 14:35 %0
arkadaşlar fry cry kommanda da o müthiş bölüm olan helikopterlerin adam indirdiği (sanırım 4. bölüm)bölümü geçtim savaşmadan geçemiyorsun....doğduğunuz yerde durun ve cipteki bonbalarla helikopterleri vurun bir müddet sonra iskelet adamlar ve canavar adamlar geliyor onlarıda geçince oyun kendilğinden geçiyor.Sanırım süreyle alakalı.birsonraki bölümüde geçtim fakat 6.bölümde herkezi öldürdüm birde patlayıcı aldım fakat pusulada hedef gösterilmiyor dolayısıyla patlayıcıyı nereye koyacağımı bulamadım oyunun sonundayım fakat geçemiyorum.Oyunda bonus gibi yeşil ördekler var onlardanda 3-4 tane aldım hala oyun geçmiyor.geçen varsa lütfen yardım edin...teşekkürler

heycaco
Oyuncu
08 Haziran 2007 16:49 %0
Merhaba arkadaşım,hala geçemediysen sana yardımcı olabilirim,

kuyucuklu
Oyuncu
08 Haziran 2007 23:59 %0
kardeş çok memnun olurum lütfen!bana oyunun başından itibaren hangi yolları takip ettin nerede ve nasıl bitti anlatırsan sevinirim.Şimdiden sağol....

heycaco
Oyuncu
09 Haziran 2007 20:00 %0
Merhabalar,herkes gibi benimde zorlandığım yerler var ama senin anlattığın yer için yardımcı olmaya çalışacağım,,,, bir kaç yerden sarı ördekler topladım diyorsunuz bu ördekler 6 tane olacak bunların yerlerini pusulanın üzerinde yanıp sönerek seni uyarıyor,,yanılmıyorsam asansör ile yerin altına inmemişsiniz ilk başlarda suyun içinden zodiac botla köprünün ayağından yukarı çıkınca sağ tarafa doğru gidip bütün herkesi saf dışı bırakıyorsunuz tepeye vardığınızda sizin önünüze bir kamyon gelecek bu kamyon sizin asansörle yerin altına ineceğiniz maden kapısını kapıyor etrafından dolaşırsanız göreceksiniz aşağıya indiğinizde çok dikkatli olun sizi ilginç giyimli en az 3 asker karşılayacak,,,bunları aştıktan sonra aşağıya doğru inmeye başlıyacaksınız orada 2 asker birilerine ateş ediyorlar birisi normal,, birisi yere montajlı makinalı tüfek kullanıyor,,bu ikisini saf dışı bırakınca çok seri bir şekilde makinalı tüfeğin başına geçeceksiniz ve size roket atan bir robot var önce onu arkadan yaratıkları vuracaksın,,yanlız yola devam etmeden dürbünü iyi zumla ve etraftaki yaratıkların nerde olduklarını tespit et daha sonra sarı ördeği göreceksin sakın hemen alma,,alırsan yukarıdan en az 15 eyakın yaratık aşağıya atlıyor sıkışıyorsun,,önce ördeği almadan önce ördeğe sırtını dön ve bir tünel ağzı göreceksin o tünelden devam et bir yanardağın içine girmen lazım bunu gördükten sonra geri dönüp mağara ağzını ön cepheye alıp ördeği arka plana alıp geri geri gelmeye başlıyacaksın zaten ördeği aldığında bir sinyal sesi oluşuyor hemen mağaraya doğru hiç durmadan koşacaksın yanardağa gelince içeri gir yaratıklar arkandan gelemiyor,,,yanardağı pusulandaki istikamete doğru gidiyorsun önüne bir kapı gelecek kapı tahtalarla kapatılmış 1 ile2 el ateş et açılıyor ama hemen içeri girme içerde seni bekleyen roket atan 3 robot var biraz bekle onları içeride askerler vuruyor zaren seslerini dışardan duyuyorsun sesler kesilince yere yatıp sürünürek içeri giriyorsun hemen sağ tarafında sana saldırı başlıyor gerkli işlemi yaptıktan sonra merdivenlerden yukarı çıkıyorsun dikkat et yukarıdan varilleri üstün deviriyorlar,,yukarı çıktığında 2 adet büyük yakıt tankı göreceksin tam orta bağlantısından yukarı tırmanacaksın ve son sarı ördeği alıp aşağıya ineceksin ondan sonra devam edip asansörle yukarı en üst kata çıkıncaksınız diye rahat konuşuyorum ama biraz çıkmak zor oda sizin becerininize kalıyor daha sonra asansörle en üst kata çıktığınızda ön sol çaprazınızda 1 veya 2 asker sizin asansörden çıkmanızı bekliyecek hemen yere yatın ve işlerini bitirdikten sonra hemen onlrın öldüğü yerin sol tarafından yukarı çıkıp oyunu mağaradan çıkış aşamasını bitireceksiniz çıkınca hazırlıklı olun sizi muhteşem bir karşılama bekliyor dikkat edin burayı şayet geçerseniz pusulanızda yine ikaz yanmaya başlıyor ve sağ taraftan yukarı doğru ikazın yandığı yere gidince bir büyük iki kanatlı kapı görceksiniz ve elinizdeki dinamiti kapının üstüne koyup hemen saklanacaksınız daha sonra oyun u geçiyorsunuz şayet kapın tam ortasında bombayı koyacağınız ikaz işareti yoksa almadığınız ördekler var demek yine bütün alanı yeniden tarayacaksınız,,,ŞİMDİLİK KOLAY GELSİ,,oyunu geçerseniz benim takıldığım yere geleceksiniz ondan sonrasını yine yardımlaşarak çözeriz, SELAMLAR

heycaco
Oyuncu
09 Haziran 2007 20:13 %0
TÜM ARKADAŞLAR'a biraz evvel kuyucuklu rumuzlu arkadaşıma elimden geldiği kadar yardımcı olmaya gayret ettim anlattığım bu bölüme kadar başka yardım etmemi istediğiniz bir şey varsa yazın ÇÜNKİ bundan sonra ben yardım istemeye başlayacağım,, bir de rusça bilseydim daha iyi yardım ederdim ama tek bildiğim var o da TÜRKÇE ne yapayım,,,hepinize SELAMLAR

kuyucuklu
Oyuncu
10 Haziran 2007 21:39 %0
heycaco!Sağol dostum.teşekkürler sana. oyunu geçtim fakat farklı yönlerden gittim ben yukarıdan aşağıya indim benim takıldığım nokta o 15 canavarı geçememekti ve ördeklerin ne işe yaradığını ve kaç tane olduğunu bilmemekti.biliyorsun oyunda alan çok geniş dolaşmaktan bıktım yahu.yanardağa doğru gidince senin söylediğin gibi canavarlar gelemiyor ben daha sonra geri dönüp onları tek tek hakladım.ve geldiğim yönden geri çıktım.diğer mağarayı bulup yukarıdan aşağıya indim.Hiçte kolay olmadı tabiki!Senin söylediğin gibi yanardağa girince yandım.yolu bulamadım yani.Yukarıdan aşağıya inince senin söylediklerinin hiçbiri çıkmadı tabiii...ters oldu ya!bian dalga geçtin sandım.enson senin girdiğin yere tahtalı kapıya girdim.içerisi karanlık dön allah dön sinyali ve ördeği bulamadım.azkalsın vazgeçiyordum.tekrar tekrar aradım süloların orada merdiven yok ya yukarı çıkmak hiç aklıma gelmedi oyunu bırakıp senin yazına tekrar dönmeyede kıyamadım velhasır çok uğraştım ördeği bulmaya.neyseki sonanda TESADÜFEN ördeği buldum.gerisi zaten kolay.İLGİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.İnşaallah başkalarıda faydalanır bu yazdıklarımızdan.Buarada sen nerede takıldın???Ustaya oyun öğretilmez ama belki bir yardımımız olur!Ben şuan 8. oyundayım.

heycaco
Oyuncu
11 Haziran 2007 11:26 %0
Merhaba KUYUCUKLU arkadaşım, ben 55 yaşında bir emekliyim balık tutmaya meraklıyım,havalar bozuk olunca oyun oynuyorum yardım etmesini her zaman severiM nedeni bir gün bana da yardım eden olacağına inandığım için,,,ben şu anda YAMAÇ PARAŞÜTÜ ile aşağıya inip oyuna başladım,,oyunun sonuna gelmek üzereyim,hepinize kolay gelsin,,SELAMLAR

kuyucuklu
Oyuncu
12 Haziran 2007 01:55 %0
55 yaş oyun için biraz fazla değilmi abi?^^^^Neyse seni kızdırmayayım bu oyunda satranç gibi birşey.durmadan savaşıyor ve yeni taktikler geliştiriyosun yenmek için.bende senin olduğun yerdeyim herhalde.8 adet patlayıcı yerleştirip kapıyı patlattım.içeride bir tane daha patlattım.orada bir sinyal alıyorum ama nerede olduğunu malesef bulamadım.en tepeye kadar çıktım nevar neyok diye bakmak için fakat aşağıdaki sinyali bulmayı ve alarmı kapamayı beceremedim henüz.sizinki nasıl gidiyor? benimde yaşım küçük sayılmaz bu arada (33) hangi işten emekliydiniz?

heycaco
Oyuncu
12 Haziran 2007 13:24 %0
Merhaba KUYUCUKLU kardeşim,,ben bir basın işçisiydim ve emekli oldum desemde inanma zorla emekli ettirdiler bu da medyanın politikası neyse,senin de dediğin gibi yaşım belkide böyle oyunlar oynamaya müsait olmayabilir ama sende farkındaysan son zamanlarda memleketimizin başındaki belaya canım sıkıldığından ve yaşım itibariyle birşeyler yapamamamın üzüntüsü içinde deşarj olmak için karşımdakileri onların yerine koyarak sanal olarak savaşıyorum herhalde ne demek istediğimi anlamışsındır her TÜRK insanı gibi meydanlara inerek bağırmak artık yetmiyor neyse daha fazla seninde canını sıkmayayım,,, oyuna gelince ben bitirdim,,,,Kapıları patlatıp içeri girince sol tarafta bir anten var onu da imha ettikten sonra alarm susuyor bu arada antenin imhasından sonra bir helikopterin saldırısına uğruyorsun onu mutlaka düşürmeye çalış oyunun finalinde sana ayak bağı oluyor,,,,daha sonra yeni bir sinyal alıyorsun ve yukarı doğru tırmanmaya başla o sinyal bir koca kayanın arkasına gizlenmiş mühimmat kutusunun içinde bir dinamit var onu alıp zirveye doğru çıkıyorsun,,,,zirveye yaklaştığında bir asma köprü göreceksin köprüye girerken dikkatli ol hemen köprünün ayağının sağ tarafında biri yere montajlı makinalı ile seni bekliyor onu saf dışı bırakman lazım onun için sniper'inin kıymetini bil daha sonra asma köprüyü geçince köprü kendiliğinden imha olacak,,,makinalının başına geç ve gelen ağır helikopteri beklemeye başla ona ateş etme birşey olmuyor helikopterin içinden inenleri saf dışı bırak,,,, sonra karşında büyük heybetli bir bina göreceksin ve kapısına bombayı koyup patlat,,,yanlız kapı açılmayacak yani patlattığın kapının açılmaması lazım içeride yaratıkların klonlandığı labaratuar var sen kapıyı kendi lehine kapatmış oluyorsun,,daha sonra yeniden asma köprünün başına gelip kaydıraktan kayar gibi aşağıya atlıyorsun ve devam edip kayaların önüne gelip dalarak altından yukarıda giremedimiz binanın dışından içeri giriyorsun takriben 150 basamak merdiven çıkıp tabii bu arada sana hoşgeldin demiyorlar dikkat et bu arada labaratuara girip sol çaprazda bir evrak var onu mutlaka almalısın dışarı çıkınca seni bir hatun bekleyecek safdışı bırak ve onun silahını al ileride çok önemli 100 mermi atan bir ağır silah.daha sonra yine yamaç paraşütüne binip geriye dönüyorsun pusula seni yönlendirecek orada helikopter için yana bir işaret fişeği göreceksin bu arada adnın sağ tarafından seni almaya gelen bir helikopter göreceksin birde seni o helikoptere binmene mani olacak helikopter gelecek içinden 4 erkek 1 kadın inecek. 2 sinde roket atar var seni almaya gelen helikopteri düşürmeye çalışacak buna fırsat vermemek için çok uğraşacaksın ayrıca ben geldiğim adaya yüzerek daha önce bana saldıran teknelerden birini alıp oraya geldim ve onun roketini kullanıp helikoptere binip oyunu bitirdimde yazarken kolay birde bana sor,Sana ve Tüm ARKADAŞLARA SELAMLAR.

kuyucuklu
Oyuncu
13 Haziran 2007 11:31 %0
heycaco abi oyunun finalini kolay geçtim .8 patlayıcıyla patlattığımız o giriş kapısından girince soldaki radarı patlattım ama alarm susmadı. yukarıdaki apollörleri vurmam gerekti.sen bundan bahsetmemişsin.ama allah razı olsun çok faydan dokundu bana.ACABA FRY CRY NİN YENİ VERSYONLARI YADA BAŞKA BÖLÜMLERİ VARMI BİLİYOMUSUN? buarada hangi gazetede yazıyor yada çalışıyodunuz acaba?

heycaco
Oyuncu
13 Haziran 2007 17:16 %0
Merhaba Kuyucuklu arkadaşım,,,FARCRY devamı olan daha henüz çıktımı bilmiyorum ama ((( CRYSİS ))) adlı bir oyunun geleceğini biliyorum bende araştıracağım hangimiz önce oyuna ulaşırsa haberleşiriz,,,benim çalıştığım yer Hürriyet ve Akşam gazeteleriydi şimdilik hoşçakal,

Elnino[D!E_H4RD]
Oyuncu
01 Ağustos 2007 12:30 %0
ben 8.ci bölümde takıldım.bu bölümde çok uğultulu bi ses var.bazı yerleri geçtim.sonra uçarak karşı adaya geçtim.geçerken havada değişik bi müzik çalıyor.sonra adaya ayak bastıktan 20 saniye sonra kendiliğinden ölüyor.kimse vurmuyor.aşağısı kırmızı olmadan bile ölüyor.anlamadım nasıl geçilio?

Elnino[D!E_H4RD]
Oyuncu
01 Ağustos 2007 16:19 %0
farcry pandemie çıktı.ekran görüntüleri: http://farcry.filefront.com/screenshots/File/69053/1

yenilikci
Oyuncu
15 Ağustos 2007 00:29 %0
ya arkadaslar ıskelet adamaları da oldurdum ama gene helıkopterler geldı oldum anlamadım gıttı ya 1 saat surdu o bolumu oynamam ama gene oldum

yenilikci
Oyuncu
15 Ağustos 2007 21:56 %0
oh be arkadaslar sonunda gectım yaf yaratıklardan sonra bı daha geldıler kulenın ordakı dagın eteklerıne dusenlerıde oldurdum ve gectım
yenı bolumde sılahsız dogdum anlamadım gıttı yaf

yenilikci
Oyuncu
22 Ağustos 2007 19:55 (22/08/2007, 19:56) %0
bende burda takıldım arkadaslar adaya ınıyorum arkada radar var oraya kadar gelıom hersey normal ama alarm calıor ve ben oluyorum anlamadım ya 8. bolum galıba planorle bır adaya ınıyoum kale gıbı bıse var adada bı helıkopter donuor sureklı 2 d bot var etrafımda

yenilikci
Oyuncu
26 Ağustos 2007 12:11 %0
arkadaslar sanırım 8.bolum ya yokmu bılenn bıyardım etsenız

hanı dagdan planorle ılerdekı adaya ınıyoruz sonra adanın arkasında radar var pusula onu gozterıyor ama patlatamıyorum ben onu ılerlıyorum pusula hala onu gosterıyor ve ılerde alarm calıyor sonrada oluyorum arkadaslar

adanın etrafında 2 bot 1 helıkopter ver heryerde askerler var bı yardım edın arkadaslr ya

her_kul69
Oyuncu
25 Eylül 2007 14:38 %0
farcry commando hılesi bırdeboyle gecmeyı deneyın

UberSoldier (PC) - Hile Kodları
Oyunun kurulu olduğu dizin altında bulunan config.ini dosyasını not defteri ile açıp aşağıdaki satırı ekleyin:

bindc+DIK_GRAVE(console_showhide)

(Dosyayı değiştirmeden önce yedeğini almayı unutmayın)

Oyun sırasında ~ tuşuna basarak konsolu açın ve hileleri aktif etmek için sv_cheats 1 kodunu girin. Artık aşağıdaki hileler aktif oldu.

map: Seçtiğiniz haritayı yükler
addwpn: Seçtiğiniz silah ekler
addammo: Seçtiğiniz cephane ekler
addammo all: Tüm silahlar için 999 mermi
save: Kayıt etmek için
load: Kayıtlı oyunu açmak için
suicide: Kendinizi öldürürsünüz
exit: Oyundan çıkış
game_godmode <0 veya 1>: Ölümsüzlük
g_fly <0 veya 1>: Uçarsınız
g_noclip <0 veya 1>: Duvarlardan geçebilirsiniz

Elnino[D!E_H4RD]
Oyuncu
25 Eylül 2007 20:29 %0
o bölümde ilk önce suda gösterilen noktaya inmemiz gerekiyor.daha sonra sürekli noktaya doğru yönelmelisiniz.

kanceker
Oyuncu
26 Eylül 2007 22:32 %0
http://www.youtube.com/watch?v=G-JJptezgew

Arkadaslar son bölümün gecme sahnesini cektiM(commando).Artık baqa baqa yaparsınız.Emeğe saygı .. Yardımcı olduysam ne mutlu bana

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: