Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 21:13 Toplam 224 oyuncu 49 sunucu 967 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Spor Oyunları
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Fıfa manager mı yoksa dıerlerımı?

caglarocal
Oyuncu
31 Mart 2007 21:30 %0
beyler ben bugunn fıfa manager 07 oynadım ınternet cafe de hosuma gııttı bayaga tefarruatlı ve macı ızlıebılısun 3 d formattında
dıer manager lık oyunları nasıl hıc oynamadım bole macını 3 d formatta ızleyebıldıgımız ve tefarruatlı fıfa managerden daha ıı dıebılecegınız oyun varmı??

[NS]Blackie
Üsteğmen
Üsteğmen
10 Ağustos 2007 12:22 (10/08/2007, 12:23) %0
FM alayına gider diyorum.Başka hiç bir oyun FM ile karşılaştırılamaz. CM idi önceki adı 04 05 sezonundan itibaren FM oldu.0405 sezonu ve sonraki CMleri sakın ha oynamayınız .FM CM nin devamıdır , yeni CM ler son derece az çaba gösterilerek hazırlanmış, FM nin yanına bile yaklaşamayan oyunlardır. Keza diger fifa...vs gibi managerlik oyunları da öyledir.FM derim başka birşey demem. Ayrıca FM 3d degildir. Yinede tadından yenmez ve diger oyunların ötesindedir.

hakanbasfb
Oyuncu
10 Ağustos 2007 23:27 %0
kardeş ben fm 2007 de aldım oynadım cm 2007 de aldım oynadım fifa manager 2007 de aldım oynadığım en beğendiğim tabikide fifa manager oldu öncelikle maçları 3 boyutlu izleyebiliyosun ve birçok seçeneğin var oyun içersinde mesela örnek veriyim ben sezon başında hedeflerini belirleyip yönetimin sana ona göre bir bütçe vermesini çok beğendim bence en güzel oyun fifa manager diğer arkadaş ta yanılıyo dediğim gibi 3 oyunu da dene dim ama fm ve cm de hayır yok klasik fm ve cm işte bildiğin

[NS]Blackie
Üsteğmen
Üsteğmen
14 Ağustos 2007 01:07 %0
fm nin gelmiş geçmiş en iyi oyun oldugunu ben söylemiyorum , çogu kişi söylüyo ama tabiki sen fifayı daha çok begenmiş olaiblirsin saygı duyarım.

benim fm açısından söyleyebileceklerim:

3d izleme imkanı yok , 2d detaysız olrak maçları seyredebilirsiniz ama zaten fm öyle bir oyun ki 3d izleme imkanı olsa hiç bir anlamı olmazdı çünkü detaylar zaten bu durrumun yoklugunu hiseettirmiyor. ( ben 3d managerliklere zaten pek sıcak bakmıyorum eskiden cm de 2d izleme de yoktu sadedce match report şeklinde izleniyordu. fifa 05 kariyer modu gibi)

hiç bir oyunda göremeyeceginiz kadar ayrıntı var, hatta oyunu oynarken bile göremeyeecginiz kadar ayrıntı var şöyleki ; bir oyuncu klübe transfer oldugunda şehirin çekiciligi de transferi etkiliyor. yada gizlenmiş olarak oyuncuların bazı özellikleri var bunları sadece davranışlarından ve oyunundan çözerek anlayabilirsiniz.

transfer secenekleri oldukca basarılı fm 07 nin.

fm de şampiyon olmak yada kupa almak pek de kolay degil , yogun bir taktik ve antreman programı ve transferlerle ancak saglanabilinir başarı. koçlarınızın ..vs de etkisi büyük başarınıza.

bence oyunun en büyük güzelligi genc oyuncuları kendi elinizle yetistirmeniz, onlar hakkında basına açıklamalarda bulunmanız , oyuncuun sizin kafa yapınızı benimsemesi ...bs gibi şeyler

ayrıca ayrıntı derken oyuncuların bir çok degisik ruh hallerinin , problemlerinin , isteklerinin, beklentilerinin oyun içinde bulundurugunda söylemek gerekir.

son sözüm şu olacak fm nin tam olarak hastalık şeklinde oynan ması begenilmesi tamamen cm serisinin başından beri oynanmasına baglı diye düşünoyorum. eger bir cm 3 veya öncesinden başlamadıysanız oyunun ne kadar beklentilerinze cevap verdigini anlamanız biraz güç olacaktır benim tavsiyem eski oyunlar bile ola azar azar eski seriyi günümüze kadar oynamaktır FM ve CM serisi için diyorum.

buda son tavsiye m bence cm 4 , 07 cm 5 gibi oyunlardan uzak durun tamamen zaman kaybı diye düşünüyorm. herkese saygılar

BoLDaSToR
Oyuncu
24 Eylül 2007 20:25 %0
fifa maneger 07 de daha bir çok teferruat falan var cm 03 04 den sonra gelen en iyi menegerlik bence

^1|SpH|^9Dragon
Albay
Albay

Tımarlı Sipahiler

22 Kasım 2007 20:12 %0
VAR
İşte: http://www.managerzone.com/?changesport=soccer

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: