| Yazar | Konu: Battlefield 2 türkiye modu |
| Oyuncu |  | 14 Eylül 2007 01:34 %0 | |
|
oyun çalışır ama server üzerinden oynayamassın. internet serverlarından atar seni. üstelik seni atınca düzelsen bile farketmez oyunu bidaa yüklemen gerekir çünkü bloklanmış olursun.
bunun gibi şeyler... |
| |
|
|
Teğmen
co9

|  | 14 Eylül 2007 10:19 %0 | |
|
oyun zaten orjinal değil ranked servera giriyorum serverin bitmesine 2-3 dk kala atıyo  |
| |
| Oyuncu |  | 14 Eylül 2007 23:47 %2 | |
|
o zaman silahları açmanın hiçbi zararı yok demektir.
Battlefield klasöründe python/Bf2/Stats/ kalsörüne git.
orda unlocks.py die bi dosya var. onu notepad ile aç.
orda yanyana 8 tane 0 var. o 0ları 1 yap eğlenceyi yakala  |
| |
| Yarbay |  | 15 Eylül 2007 21:09 (16/09/2007, 00:50) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Sipahi1991
Bu arada Falcon 4.0 Allied Force için Yeni bi Türk filosu kuruldu katılmak isteyenler bana söölesin.
Filonun adı Pars Filo - Anatolian Leopards
Bana gryphon_rider@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Falcon 4 AF ile ilgileniyorum.. İnternetten oynuomusunuz ki ben kangal filoda takılıyodum bi aralar. |
| |
| Oyuncu |  | 16 Eylül 2007 15:14 %0 | |
|
Filo daha yeni kuruluo ve daha 5 kişi ama bu tarz sitelere yazılar yazıp youtube'a videolar koyuoz adam bulmak için.
yaş sınırı 15, bunun dışında bir sınırlama yok. oyunu bilmiosan ööretebiliriz de. Eğer biliosan dierlerine ööretmemde yardımcı da olabilirsin. |
| |
| Yarbay |  | 16 Eylül 2007 17:25 %0 | |
|
| Çok iyi bilmiyorum ama biliyodumda kaç aydır oynamadım unuttum bazı şeyleri.. Eğer internettende oynuyorsanız ben katılırım site fln. yokmu nası katılıcam? |
| |
| Oyuncu |  | 16 Eylül 2007 21:01 %0 | |
|
Adını,
Soyadını,
Yaşını,
E-Mail adresini ve MSN kullandığını,
Nicknameini;
gryphon_rider@hotmail.com adresine yolla, ben katılanları kaydediorum.
Dediğim gibi Filo yeni kuruluo ama logo,skin gibi şeyler hazır.
Web sitesi şu anda yok ama olacak. |
| |
Teğmen
co9

|  | 17 Eylül 2007 22:42 %0 | |
|
o zaman silahları açmanın hiçbi zararı yok demektir.
Battlefield klasöründe python/Bf2/Stats/ kalsörüne git.
orda unlocks.py die bi dosya var. onu notepad ile aç.
orda yanyana 8 tane 0 var. o 0ları 1 yap eğlenceyi yakala
tenk yu jnm + istermisin  |
| |
| Oyuncu |  | 19 Eylül 2007 21:08 %1 | |
|
Reja ederim.
Bu arada Falcon 4.0 oyununa meraklı herkesi filoya bekleriz.
SpyTürk seni de beklioz gerekli şartları da yolladık ama ses seda çıkmıo. |
| |
| Yarbay |  | 19 Eylül 2007 22:24 %0 | |
|
Reja ederim.
Bu arada Falcon 4.0 oyununa meraklı herkesi filoya bekleriz.
SpyTürk seni de beklioz gerekli şartları da yolladık ama ses seda çıkmıo.
Yok abi tamam ben kesin sizleyim benide sizden göründe 10 defa yazmaya gerek yok diye mail atmadım He bu arada ben bi site açtım genel bi site http://netten.forumup.web.tr/ diye buradan buluşabiliriz. Yani oyun kurucağımız zaman randevu kısmına yazıp görev açabiliriz fln. Geçici bi süreliğine kullanabilirsiniz hatta isterseniz hep kalır hatta isterseniz ben size forum fln açabilirim.. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 21 Eylül 2007 14:35 %0 | |
|
Otokar Cobra var. BF2 için olanını Cambo (Cihangir Ersan) yaptı. Hard Justice modunda var. OFP için olanını Murat Şahin yaptı.
www.turkishunion.com'da var. Alternatif link: http://ofp.gamepark.cz
Bu arada SpyTürk F-16 modelleri flan var internette.
Otokar cobra muhtemelen yoktur ya da çok zor bulunur ama 3d max için F-16 modelleri var
birkaç link bulup yolliicam.
3D Mark 2003 1024x768: 8190
3D Mark 2005 1024x768: 3616 |
| |
Teğmen
co9

|  | 21 Eylül 2007 15:38 %0 | |
|
| cobradan kastınız zırhlı araçmı? (örn:Bradley) |
| |
| Oyuncu |  | 21 Eylül 2007 23:02 %0 | |
|
Ok SpyTurks saol. Foruma ihtiyaç olucak illaki. Filonun sitesiyle ilgili de yardımcı olursan ne ala. Yalnız ben bi liste yapıom gilodakilerin listesini o yüzden seninle ilgili bilgiler bana gerekli.
yollarsan sevinirim.
Garyosavan senide bekleriz erçi işi gücün var ama sen de dier her türk gibi uçakları seviosundur heralde.
Bu arada Kobra'dan kasın OTOKAR Markasının tasarladığı ve ürettiği çok iyi bir Zırhlı saldırı aracı. Hummer tarzı. İster Recon olarak, İster mobil radar olarak, ister APC olarak kullanılır.
APC versionu da ister Makineli, İster TOW, ister Antitank Füzesi,İster remote control machine gun ile yüklenebilir.
Açıkcası Leclerc yada K-2'nin yanında iyi gider.
kurufasülye pilav gibi yani. |
| |
| Oyuncu |  | 22 Eylül 2007 13:20 (22/09/2007, 13:22) %0 | |
|
Otokar Cobra (Türk Ordusunun Hummerı diyecem ama Hummerda Cobradaki gibi zırh yok. Fransızların VBL'sinden örnek alınarak yapıldı. Küçük, hızlı, zırhlı, çok amaçlı ve de amfibik versyonuda var. Her türlü arazi şartında kullanılabilen bir Fast Recon Assault Light Armored Vehicle FRALAV)
http://www.otokar.com/en/products/product_detail.aspx?urun=44
Evimde değil internet telefon hattı bile yok. Yoksa Flacon 4.0'ı orjinal alabilecek durumdayım. Üstelik Saitek X52 ile beraber. Zira iş yerinde Flight Simulator 2004 ile sürekli S-70 Seahawk uçuyoruz. Onuda öğrendiğimiz uçuş derslerini teyit etmek için kullanıyoruz. Başımızda sürekli emekli pilot binbaşı var. O yardımcı oluyor sağolsun. Kısa bir zamana kadar bir de emekli F-16 teknisyeni vardı. Oda Falcon'da uçakları kullanmayı öğretmişti bize. 700 sayfalık falcon manueli okumaktansa emekli pilot ve teknisyenlerden öğrenmek daha kolay. Falcondaki kokpitler gerçekleri ile 1'e 1 aynı. Uçuş şekli ve cihazların kullanımıda gerçeği ile aynı. Gerçek bir simülator isterseniz Falcon 4.0 havelsanın F-16 simülatöründen daha iyi. İkisinide gördüm ordan biliyorum.
3D Mark 2003 1024x768: 8190
3D Mark 2005 1024x768: 3616 |
| |
| Oyuncu |  | 22 Eylül 2007 22:57 %0 | |
|
Falcon çok iyi gerçekten. Sadece Sidewinder'in vuruş şansı biraz abartılı olmuş. Düşman 70 derecedeyken atış yapsan bile vuruo.Neyse abi sağlık olsun.
Bize de nasip olmadı emekli pilot bulmak. Düşman irtifasının nasıl bulunduunu öörenemk için 45 dakka aradım.
Neyse tekrar hatırlatıom, Katılmak isteyen,
adını,
soyadını,
E-mail ve MSN adreslerini
Nickini
ve yaşını
gryphon_rider@hotmail.com adresine yollasın yada bilmemi saalasın.
("ve yaşını" dedikten sonra 3390'a yollasın diesim geldi ama o da farklı bi hikaye) |
| |
| Yarbay |  | 23 Eylül 2007 11:38 %0 | |
|
Tamam kardeş attım kuralım şu filoyu artık Hamachiden fln oynıyalım istersen |
| |
| Oyuncu |  | 23 Eylül 2007 11:51 %0 | |
|
| ok. önce oyunun 1.0.12 versionun indir. bu arada MSN varsa beni ekle. MSN yoksa filonun skinlerini sana maille yolliim. |
| |
| Yarbay |  | 23 Eylül 2007 12:16 %0 | |
|
| kardeş bende 1.07 var en son versiyon.. eklerim seni |
| |
| Yüzbaşı |  | 24 Eylül 2007 16:57 %0 | |
|
| arkadaşım bu euroforce paketi 10 dolar felan dio sitelerde ve senin verdiğin bu mod euyroforce olmadan çalışmıyor...euroforce paketinin ücretsiz olarak verildigi bi site felan yok mu ...yada türk takımını açabilmem türk bayragını dikebilmem için euro force paketini istemiyecek olan bi bf2 modu yok mu ?biliosan nolur söle? saolasın ..seni de meşgul ediyorum ama kusura bakma .cvp yazarsan sevinirim ... |
| |
| Yarbay |  | 24 Eylül 2007 17:07 %0 | |
|
| 1.4 indir o zaman onlada çalışıyo sadece supuplies yerine vehicle gelyior.. |
| |
| Oyuncu |  | 21 Ekim 2007 19:53 %0 | |
|
spyturk. ben bu modu yüklüyorum
oyuna daha girmeden atıyor ben bu türk bayrağını bf2ye koysam nasıl yaparım yada modu açmam için ne gerekiyor.bende ki bf2 1.0 ne yapmam lazım cvp yazar san sevinirim .boş boş uğraşacaksın gerçi ama... |
| |
| Oyuncu |  | 21 Ekim 2007 19:57 %0 | |
|
| veya 1.4 paketini yüklemem lazım.ama onu yüklemem için 1.3 istiyo onu nerden bulucam aradım hiçbir yerde bulamadım |
| |
| Yarbay |  | 21 Ekim 2007 20:55 %0 | |
|
1.4 paketi : http://www.oynasana.com/dosyalar/d4121
direkt indir ve çalıştır. Yanlız Euro Force paketiyle birlikte 1.2 ye uyumludur 1.4 te bazı şeyler yanlış oluyor. Ama genede iyi çalıştırır.. |
| |
| Oyuncu |  | 22 Ekim 2007 13:39 %0 | |
|
| 1.4ü yükledim ama 1.3 istiyo onu nerden bulabilirim.yada başka ne yapabilirim açmak için |
| |
| Yüzbaşı |  | 30 Ekim 2007 19:23 %0 | |
|
| bende bf2 online oynamak istiyorum 2 3 sene call of oynadim sürekli bf oynamayi düsnüyorum yardimci olursaniz sevnirim ozan1992ozan@hotmail.com |
| |
| |