Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 01:47 Toplam 62 oyuncu 50 sunucu 423 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Generals zero hour 1.04 hamachi üzerinde oynama rehberi

souLitude[C*]
Oyuncu
28 Temmuz 2006 21:30 %0
evt arkadaşlar.EA GAMES elini her işe atıyor ne yapıyorsa da ii yapıyor biliyorsunuz.sevgili BFME oyunumuz çıkmadan önce bence görülmüş en güzel strategy oyunu da GENERALS zero hour dur...ve tabiiki hamachiden geniş bir kitleyle oynanıyor bu oyun.öncelikle hepimiz hamachiyi nasıl kullanacaımız biliorz ama henüz yeni katılanlar vede google dan sadece generals başlığı için gelenler içinde kapsamlı olarak anlatacağım..

öncelikle baştan sööliim takıldıınız yerde online yardım almak içim msn im soullitude@hotmail.com. ekleyin işte.tabi lütfen iyi niyetime iyi niyetle karşılık verin güveniyorum sizelakin bi laf vardır baktın dibe gidiyorsun devam etmsn im 350 kişiyi buldu bunlardan 250 si forumlardan yardım almak için ekledi.25 kadarı arkadaşlarından almışlar hatun sanıp yazmaya kalktılar.30 uyla felan can ciğer olduk yania rtık ben kendimi online destek hattı oalrak tanıtiim yani.ama mutluyum ben bööle elimden gelen yardımı yapıorm

(***** yapmayın)
evt arkadaşlar.tabiikide öncelikle generals imizi sonrada generals zero hour umuzu kuruyoruz2 şer cd den 4 cd .evt kurduktan sonra kesinlikle ***** yamıyoruz çünkü daha 1.04 pach imizi kuracağız...

evt 1.04 patchimizi kurduktan sonra artık 1.04 patchimize ait ilacı(*****)i yapabiliriz.(gerçi image dosyaları da var ama artık bütün internet alemi *****li versiyonla oynadıı için kasmaya gerek yok

şimdi 1.04 lediğimiz ve *****lediimiz oyunumuz bir kenarda dursun sıra gelelim Hamachimizi ayarlamayahamachi adlı programcığımız(mucizevi alet)net cafeleredki gibi network bağlantısını internet üzerinden kurabilmemizi sağlayan efsane bir progr*****tır.internet cafede multiplayer oynamayanımız yoktur ve bunu yapmış olan her kez yarım akıllı dahi olsa bu programı kullanabilrçk basittir kullanımı...

1.04 patch http://rapidshare.de/files/23935356/Generals_Zero_Hour-1.04-english.rar.html (şifre tabiiki: www.bfmefans.com)

1.04 ***** http://rapidshare.de/files/23937355/C_C_Generals_Zero_Hour_v1.04-Eng_NoCD.rar.html (şifre tabiikide: www.bfmefans.com

öncelikle kuruyoruztabiikide yani!! tabii daha önce indirmemiz de lazım
www.hamachi.cc sitesinden kolayca bulablrsiniz.download bölümünde.ayrıca biraz dikkatli incelerseniz sayfayı tükçesinin olduunu da göreceksinizama eğer beta sürümü indirirseniz türkçe desteği yokama betası da çk güzel.çk fazla ingilizce isteyen bi program değil yani çat pat ingilizceniz varsa betayı indirn güzel extra özelikleri var

sonra programın sizi yönlendirdiği gibi nickimizi felan oluşturup ip mizi alıyoruz.ve oyun oynayacaımız networklere bağlanıyoruz...ben size generals ile ilgili networkler vereceğim.networklere bağlanın.hamachi açıkken oyuna girin.lan lobby de hamachide online olup oyunda olanları göreceksiniz.dilediinizle konuşup oynayın.istediinizle hamachiden de msj laıp anlaşarak da oyuna gireblrsizi.bu kadar basit.
son oalrak oyunun options kısmında online ve lan ip de eğer hamachideki ip niz yamıyorsa deiştirin.üstüne tıklayın ve hamachininki zaten orada kayıtlı olur.5 ile başlayanı seçin.genelde zaten otomatik alıyor ama işte söylemeden geçmiim

networkler:

[] : []
hamachi.cz_C&C-G-ZH : hamachicz
Zero Hour CCs psw- zh
HG - Zero Hour Password: hamachi-games
C&C:Generals Zero Hour : zh
game-arena : gamearena
Zero Hour Germany 2 : zh
Zero Hour Hispania 2 : zh
Zero Hour MaNiAx[X] : zh
Zero Hour Europe 8 : zh
Zero Hour Turkey 4 : zh
CNCgeneralsTUR8 : zh
Zero Hour Spider : zh
Zero Hour Play 2 : zh
Zero Hour Asia 2 : zh
ZERO HOUR ALL : ZH
genzerohour : zh
zerohora4 : zh
KabinZ : zh

Compilation of networks to play as much in suramerica as in uses and Europe.
Servants of our community:
CNCgeneralsARG -- Administrator: sir_josephs
bocajuniors ---- Administrator: CORONEL74
ZERO-HOUR ---Administrator: Sir_JoSePhS
genzerohour1 --- Administrator: CORONEL74
ZHTL Public 1 ---Administardor: Kadmio
ZHTL Public 2 -- Administardor: Kadmio
EA-generals -----Administrator: Leader
Password of the server is: zh

These are the networks that there are with people of Peru, Venezuela, Bolivia, Colombia,

Brazil and Argentinean. Each acpeta network 16 players that is to say, 2 4 games of versus 4.

Network name:
CNCgeneralsARG password: zh
bocajuniors password: zh
genzerohour1 password: zh
genzerohour2 password: zh
genzerohour3 password: zh

Global servants:
Zero Hour Argentina - Administrator: Miltrom
Zero Hour Argentina 2
Zero Hour Argentina 4
Zero Hour Brazil
Zero Hour Europe - Administrator: Estel
Zero Hour Europe 2 - Administrator: Estel
Zero Hour Spain - Administrator: Estel
Zero Hour Spain
Zero Hour Arab
Zero Hour Slowakia
Zero Hour Turk

Brazilian servants:
jogatinabr
zerohora2
zerohora3
Password of the server is: br

Peruvian servants:
CNCgeneralsPERU
CNCgeneralsPERU3

Others:
URF Zero Hour 1 Password: zh
Zero Hour Play Password: zh
ZERO HOUR VSETIN Password: zh
ZERO TURKEY Password: zh

Neglected well:
EA-generals Password: zh
Generals-Vnzl Password: zh

evet serverleri hamachiden var olan ağa bağlan diyerek ekleyebilr içerde serverlerde kaç kişi var anlayabilrsiniz.yeşil olanlar online olanlardır.kişilere sağ tıklayıp msj göndereblrsiniz bu şahane programla
bazı serverler full diebilir.dolduysa yeniden deneyin sonra.bazı serverleri de hamachiyi bi dahaki sefere açışınızda görünmeyebilr.bunun nedeni siz oyun oynamıyorken servere girmek isteyenler server dolu yazısıyla karşılaşmasın diye offlineları serverden çıkarmalarıdır.oynıyacaınız zaman yeniden eklersiniz.güzel serverleri siz bulun işte deneye deneye.turk serverler var orda tavsiye ederim.bi de arjantin serverleri oldukça güzel.misal bocajuniorsayrıca arjantinlileri yenmek oldukça zevkli yenildiler mi bööle pek bi suspus oluolar

sorunlarınız için bana ulaşın ama çk dandik şeyleri de sormayın.misal burda anlattıım şeyler için yani kusmayın üstüme

ii geceler iyi eğlenceler

demon34
Oyuncu
13 Şubat 2007 03:35 %0
serverlar dolu
yeni server: generals_v104 sifre: 1234

masivam_8844
Oyuncu
21 Eylül 2007 15:33 %0
kardes dolu görünüyo bende yeni ağ aldım

ağ adı: masivam_8844
şifre : 12345