Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 01:56 Toplam 60 oyuncu 50 sunucu 397 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Bu oyun stili sizce mantıklı mı?

ertuqruL
Oyuncu
18 Eylül 2007 23:10 %0
slm ark.lar bn hamchide bi oyuncu gordm post-imperal de oynuyoruz bu arada adam hiç bişi yapmadan direk ev,market falan yapıoo işte sonra adam sırf altın topluuoooo onları soraa cevirioo dier et odun kaya falan anlamadım oyun da sona ermedi ping yuksek olanlar vardı dondu cıktık ama cok mantıklı gelmedi fikirlerinizi alayım

antifiriz....!
Teğmen
Teğmen

co9

18 Eylül 2007 23:29 %0
hiç bişeyden kastın? kışla felanmı? ha birde haritada dostlarının tam ortasındaysa gayet iyi ama en başta pot-imperial ise birde genellikle kule ve sura dayanmak daha mantıklı iyic gelişeen kadar defansif kalmak genelde herkezin uyguladığı bi strateji ama oyuna hakim olmak istiyorsan hartanın 7/10 una okçu kulesi kışla ve her türlü binayı yapman gerekli

nikimbu
Oyuncu
19 Eylül 2007 10:43 %0
alıntı:
Gönderen: ertuqruL
slm ark.lar bn hamchide bi oyuncu gordm post-imperal de oynuyoruz bu arada adam hiç bişi yapmadan direk ev,market falan yapıoo işte sonra adam sırf altın topluuoooo onları soraa cevirioo dier et odun kaya falan anlamadım oyun da sona ermedi ping yuksek olanlar vardı dondu cıktık ama cok mantıklı gelmedi fikirlerinizi alayım

duyduğum en saçma şey bu. o şekilde 10dk dan fazla oyunda kalamaz. et-odun satın aldıkça fiyatı artıyor. bir süre sonra altın yetiştiremez. 1 pikeman çıkarmak için 200 altın harcayacak duruma gelir. korkma o stil oynayanlardan direk saldır. ilk saldırını püskürtse bile 2. de adam çıkaramayacak duruma gelir. hadi onu da püskürtsün 3. saldırı için altını kalmayacaktır.

belki de hile yapıyordur sizi uyutmak için altın topluyorum demiştir. çünkü çok saçma bir şey yaptığı.

DUZMAN
Binbaşı
Binbaşı
21 Eylül 2007 16:51 %0
bence postta ii bi rush yapcaksan ertucum marketten dedigi gibi yapıorlar bende ole yapıorm ama sadece rush icin

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: