Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 22:15 Toplam 189 oyuncu 50 sunucu 718 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sunucu düzenlemeleri

darktrpr

10 Eylül 2007 03:29 %4
Güncelleme: S&D 9 sunucumuza 7 adet yeni harita eklenmiştir. Sunucumuza girmeden önce bu haritaları buraya tıklayarak indirmeyi unutmayın

Önümüzdeki günlerde sunucularımızın tamamına entegre edeceğimiz bazı sistemlerin testi için son bir haftadır sunucularımız üzerinde bazı testler uygulamaktayız. Yeni entegre edilecek olan sistemle birlikte, bünyemizde bulunan bütün sunucular, oyuncu seviyelerine göre kategorilendirilecek ve bekleme süreleri üzerinde değişiklikler yapılacaktır. Oyuncular da buna bağlı olarak bir rütbe sistemine göre sunuculara giriş yapabileceklerdir.

Oyuncuların rütbelerinin ve buna bağlı olarak puanları; toplam oyun süreleri, özel üye olup olmadıkları, kayıt tarihleri gibi değerlerin göz önüne alındığı kompleks bir algoritma ile hesaplanmaktadır. Eğer sunuculara girerken "E21" hatası alıyorsanız; bu, sunucuya girmek için yeterli puana sahip olmadığınızı, puan kazanmak için diğer sunucularımızı tercih etmeniz gerektiği anlamına gelmektedir. Oynama süreleri, 1 Eylül tarihinden itibaren geçerli olduğu için, bu süre öncesindeki oynama süreleriniz hesaplamalara dahil edilmemektedir.

Sistem tamamen entegre edildikten sonra her sunucu için gerekli olan rütbe seviyelerini ve kendi rütbenizi kullanıcı bilgilerinden görebileceksiniz. Bununla birlikte sunucularımızda toplam/son ay/son hafta ne kadar hangi oyunu oynadığınıza dair bilgileri de kullanıcı bilgilerinde görebileceksiniz. Entegrasyon ile birlikte gerekli tüm detaylar forumlarımızda duyurulacaktır.

Yukarıdaki bilgilerle birlikte; şu aşamada 9 nolu Search & Destroy sunucumuzu sadece belli bir puanın üstündeki üyelerimizin girebileceği bir şekilde düzenlemiş bulunmaktayız. Bu süreç içerisinde puanları düşük oyuncularımızın mağdur olmamaları için CTF sunucuları arasında en az popüler olan 12 nolu CTF sunucumuzu Search & Destroy modu ile değiştirmiş bulunmaktayız. Aynı S&D 9 sunucusunda olduğu gibi S&D 12 sunucusu da 2,5 dakika devre süresi ve 12 skor limiti ile kullanıma açılmıştır.

S&D 9 sunucumuzda ise sadece kısıtlı ve tecrübeli bir oyuncu kitlesinin sunucuya erişimi olduğundan dolayı, deneme amaçlı Smoke Grenade ve Trench Gun kullanılabilir hale getirilmiştir. Bu sunucumuzdaki oyuncuların tepkilerine göre bu son değişiklerin kalıcı olması söz konusu olacaktır.

Bilgilerinize,
Oynasana.com

Freezeron
Oyuncu
10 Eylül 2007 03:43 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
...
S&D 9 sunucumuzda ise sadece kısıtlı ve tecrübeli bir oyuncu kitlesinin sunucuya erişimi olduğundan dolayı, deneme amaçlı Smoke Grenade ve Trench Gun kullanılabilir hale getirilmiştir.
...

Açılın ben geliyorum O__O

^^70FranT!c
Oyuncu
10 Eylül 2007 03:48 %0
Bu sistemin arkasındayım,iyice oturduğu zaman hem iyi hemde yeni oyuncular için faydalı olcaktır.
Ancak sis olması bazı kişilerin FPS sorununu devreye sokabilir.
birde sg limiti olmazsa sunucunun değeri düşer diye düşünüyom limiti olursada sg kavgasından doğan küfürleşmeler online desteği biraz meşgul edebilir gibi.

ieL
fakirdik

10 Eylül 2007 03:50 %0
rütbe meselesini söylemiştim ve şimdi servarla entegre edilecek burası gitgide özel üye olunacak yer haline geliyor.

[aka]Cuth
Oyuncu
10 Eylül 2007 05:15 %0
Bizim rütbe seviyemizi herkez görebilecekmi?
vede smoke bence cok abartılıcak..

darktrpr

10 Eylül 2007 05:41 %0
@Ex3: İstediğiz takdirde rütbenizi forumda ve kullanıcı bilgilerinde gösterebileceksiniz. Smoke'un abartılacağını düşünmüyoruz. Bu sunucuda zaten yalnızca deneyimli oyuncular oynayabilecek.

@Maganda: Yukarıda smoke için yazdıklarım shotgun için de geçerli.

[aka]Cuth
Oyuncu
10 Eylül 2007 05:51 %0
Deneyimli oyuncular.Hmm...O zman oynasana serverları daha bi hos havada gecicege benzior.

^5CrP|^9Qu4r3sm4
Albay
Albay
10 Eylül 2007 07:52 %0
gerçektende güzel şeylere benziyo. umarım kalıcı ve başarılı olr. tbrk. osn

your nightmare is back again

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
10 Eylül 2007 09:39 %0
İyi olmuş tebrikler.Ama skor sınırının 13 olması gerekmez mi?

^1SmaSh.
Tuğgeneral
Tuğgeneral

co9

10 Eylül 2007 09:46 %0
yeah güzel bi uygulama tebrikler osn ctf nin sd sunucusu yapmanız ii oldu hll

^^33katil_civciv
Albay
Albay
10 Eylül 2007 10:48 %0
iste oynasana.com budur.azicik bir degisiklik bile bizi heyecanlandiriyor.gercekten cok hos bir uygulama .rutbede ayri bir hava katacak serverlere.tekbirler oynasana.com

hekimogluu
Yüzbaşı
Yüzbaşı
10 Eylül 2007 11:23 %0
öncelikle sizi tebrik ediyorum bu uygulama sayesinde iyi oyuncuların geri döneceğine eminim ve süper olmuş rütbe olayı da gerçekten güzel olmuş herkes hak ettiğini alır.... süper

SpyTurk
Yarbay
Yarbay
10 Eylül 2007 11:39 %0
Tecrübeli oyuncular olunca öyle habire smoke atılmaz zaten.. Ben oynuyorum orda öyle abartı hareketler yok herkes iyi, seri ve saygılı oynuyo.. İyi bir ortam oynamayı bilmeyen yeni küçük çocukların gelmesi hem engellenmiş oluyo hemde saçma sapan konuşup küfür etmeleri takımı batırmaları da engellenmiş oluyo.. Bu sistemin arkasındayım.. Teşekkürler oynasana

^^0mR|batuenat0r
Albay
Albay

Mortars

10 Eylül 2007 11:54 %0
Gude$1s. gerçekten çok iyi bir uygulama şimdiden hayırlı olsun.

^^00Penguen
Albay
Albay
10 Eylül 2007 13:26 %0
12nolu sd süper mapler harika çok güzel olmuş şimdi sıra all riffleste dimi 06 gibi

Yhe!!!
Yüzbaşı
Yüzbaşı
11 Eylül 2007 09:36 %0
Düşünce güzel uygulama kötü.

Eski Açık Oleyy.

^^99TrT/Cinonur
Oyuncu
11 Eylül 2007 11:00 %2
bnce tek kötü yanı var
puanlar falan 1 eylülde baslayacak
abi okllar basladı okula gidenler fazla oynayamayacak
okula gitmeyenler vr onlar puan artırırken biz ders görecez
ve 9. serwer a giremeyecek
1 eylülden önceki durumlarımızı katsanız olmazmı

KOCA CORUMLU

ChexXx
Albay
Albay

Double Damage x2

11 Eylül 2007 23:14 %0
kesinlikle katılıorm okullar başlıo biz oynayamıorz ama oynayanlar oohh

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
12 Eylül 2007 05:57 %0
Ben hala anlayamadım yanlız.Bi kabızlık var bugünlerde.Şimdi skor limiti 12 demişsinizde 12 de bitmezki oyun.1 puan 1 puandır.Rütbe sistemi iyi güzel,birkaç kişiye sordum oyunda kalma süresiyle artacağını söylediler.Bu kişiden kişiye değişirki.Bazısı vardır 20 saat oynar birşey anlamaz,bazısı 10 saatte diğerinin seviyesine ulaşır.Nedir?!eğer böle bi sistem varsa benim ve bana cevap veren arkadaşların kabızlığıdır prdn

^^00Penguen
Albay
Albay
12 Eylül 2007 08:25 (12/09/2007, 08:36) %0
12 nolu sunucuyada ekliyceniz mi bu yeni mapleri?eklerseniz indryim

birde bunları indiribnce direk kuruyozmu nasıloluyosorun çıkmas dimi?

^^00Penguen
Albay
Albay
12 Eylül 2007 09:20 %0
ya abi hadiyin indiren yok mu map leri nereye kurucaz bunları yardım edin lütfen

^1figooo
Albay
Albay
12 Eylül 2007 20:39 %0
bn yükledim 1 saat 13 dkda fakat bn 1 eylülden önce sürekli birnci oluodum simdi her el 12 frag mi isti bn bu frag gidip 1 serwerda daha kolay yaparim 12 demi yapcaz bunlar karmasık dillmi arkadaslar cewab werebilecek birni arııyorum

Bother
Korgeneral
Korgeneral
12 Eylül 2007 20:49 %0
alıntı:
Gönderen: ^1figooo
bn yükledim 1 saat 13 dkda fakat bn 1 eylülden önce sürekli birnci oluodum simdi her el 12 frag mi isti bn bu frag gidip 1 serwerda daha kolay yaparim 12 demi yapcaz bunlar karmasık dillmi arkadaslar cewab werebilecek birni arııyorum

kusra bakmada dediginden tek kelime bile anlamadım.

^1figooo
Albay
Albay
12 Eylül 2007 21:22 %0
Diyorum ki 12 frag yapicak faln yazilio nerde serwer12 damı 2-3kişi oynuo orada zweki cikmio birincisi 2,si ise bize belirtmemişlerki 1. serwerda oynayınca oradanda toplucazmi mesela puan 3. sü ise adam saatlerce oynar ama oynamayi bilmez kimide hep birinci olur zamna göremi frag göremi tam açilmamış bunla ilgili sordum.

^^66termi^7nus
Albay
Albay
13 Eylül 2007 13:37 %2
alıntı:
Gönderen: ^1figooo
Diyorum ki 12 frag yapicak faln yazilio nerde serwer12 damı 2-3kişi oynuo orada zweki cikmio birincisi 2,si ise bize belirtmemişlerki 1. serwerda oynayınca oradanda toplucazmi mesela puan 3. sü ise adam saatlerce oynar ama oynamayi bilmez kimide hep birinci olur zamna göremi frag göremi tam açilmamış bunla ilgili sordum.

hayır arkadaşım.frag sayın 12 de sınırlanmadı.bir haritanın bitmesi için oynanan round sayısı 10 du 12 oldu bukdr basit.hangi serverda ne değişiklikler yapıldığı yazıların başındaki server nosuyla belirtilmektedir.lütfen daha dikkatli okuyalım.
ör : 09 sd serverı.
ayrıca yüklediğiniz yeni map leri call of duty main klasörü içine atıosunuz.haritalarda problem yoktur.hepsi denenmiş map lerdir.
diğer bir konuda bu rütbe sistemi için şuan bi çok soru aklınıza gelebilir ama birazcık osn ye zaman gösterirseniz bütün sorular kafanızdan silincek.şuan tam oturmamış bi sistem yavaş yavaş hepsi olucaktır.
saygılar

don't disturb pls ;)

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: