Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 00:14 Toplam 151 oyuncu 50 sunucu 614 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: 9 nolu s&d serverindeki seviye sacmaligi!

hint fakiri
Binbaşı
Binbaşı
07 Eylül 2007 12:03 %0
günde en az 3-4 saat sunucularda oyun oynarim!!!!bu 9 nolu s&d serverindeki seviye muhabbetine ilk defa rastladim!!!seviyeniz yeterli degil diyo!!!!ulan sanki nerdeyse 10 aydir surekli burda oyun oynayan ben degilim!ne sacma sapan iş!üstelik weba team klani üyesiyim!simdi ben orda oynamazsam nerde oynicam!!!!klan macları s&d ve ben s&d serverine giremiyom ne is ya!EEEEY OSN YONETİCİLERİ HER GECEN GUN SACMALIYORSUNUZ!

Seviyorum your eyes çünkü onlar very nice,bir kerecik look at me,kalbim tik tak for you,çünkü baby I love you!!! :)

darktrpr

07 Eylül 2007 12:24 %0
Bir kaç haftadır sunucularımızda yapılacak olan köklü değişiklikler için çeşitli denemeler ve hazırlıklar yapmaktayız. Bu denemeler için şu an için sunucularımız arasında en popüler S&D sunucumuz olan 9 nolu sunucumuzu sıklıkla kullanmaktayız.

Sunucu değişikliklerinde bir sonraki adım olan sunucu ve oyuncu seviyelendirme sistemimizi devreye almadan önce yine bu sunucumuzda çeşitli denemeler yapmaya devam ediyoruz. Devre sürelerinin 2 dakika 30 saniyeye çekilip skor limitinin 12'ye çıkarılmasının ardından bu sunucumuzda geçen hafta devreye aldığımız yeni sistemimizi test etmek amacıyla bu sunucumuza sitemiz üzerinden 10 saat altında oyun oynamış oyuncularımızı kabul etmemekteyiz. Sistem son bir haftadır etkin olduğu için yalnızca son bir haftadır yapılan bağlantılar söz konusu olduğu için eski bağplantı zamanları geçerli sayılmamaktadır.

Sistemin amacı daha tecrübeli oyuncular için daha kendilerine has sunucu ortamları yaratmak, sitemize yeni kayıt olmuş oyun hakkında tecrübesi olmayan oyuncuların bu sunucuları girişini engellemektir.

Eğer klan maçları için antreman yapmayı planlıyorsanız PAM sunucularımızı kullanabilir, ya da dilerseniz S&D 2 nolu sunucumuza girebilirisiniz. Sunucularımızda 10 saat sürenizi doldurduktan sonra S&D 9 sunucumuza sorunsuz olarak bağlanbilirsiniz.

^^55DR.XXX
Oyuncu
07 Eylül 2007 12:26 %0
zuhahahhahahhaa ya abi koptum valla ya eğer böle bişe yapiyorlarsa kimin seviyeli olup olmadıgı sence ortada değilmi foko kardeş

OSN DE KÜFÜR'E SONN !

|BT|artilery271
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Eylül 2007 12:30 %0
oynasananın yaptığı güzel bi uygulama. fakat mesela son bi haftadır devamlı ctf 5te olan yeni başlamış biri girebilecek ctf 5e fakat tatilde olup hiç oynayamamış biri ctf5 e kabul edilmeyecek. eğer doğru anladıysam pek anlamlı olmamış. ben bu uygulamaya başlandığında kişinin üyelik başlangıcının ve toplam online oldugu süre göze alınır zannetmiştim.

kuantitatif

darktrpr

07 Eylül 2007 12:33 %0
Özel üyelik, oynama saatleri, Oynasana.com kayıt süresi gibi değerleri kullanan karmaşık bir sistem şu anda hazırlanıyor... Belirttiğim gibi şu an çeşitli testler yapıyoruz. Sistem önümüzdeki haftalardan itibaren kademeli olarak entegre edilmeye başlayacak bu süre içerisinde sorun yaşana eski ve sadık kullanıcılarımız için de gerekli yardımı sağlayacağız.

alıntı:
Gönderen: artilery271
oynasananın yaptığı güzel bi uygulama. fakat mesela son bi haftadır devamlı ctf 5te olan yeni başlamış biri girebilecek ctf 5e fakat tatilde olup hiç oynayamamış biri ctf5 e kabul edilmeyecek. eğer doğru anladıysam pek anlamlı olmamış. ben bu uygulamaya başlandığında kişinin üyelik başlangıcının ve toplam online oldugu süre göze alınır zannetmiştim.
kuantitatif

PoyPoy
Üsteğmen
Üsteğmen
07 Eylül 2007 12:34 %0
ben suan banlıyım vede 3ay snra yeniden baglanabilicem ama ben bu sunucularda 400satin üzerinde oyun oynadım simdi ben giremicemmi!!

darktrpr

07 Eylül 2007 12:38 %0
Sistem devreye alındığında, size uygulanan yaptırımlar seviyenize büyük ölçüde etki edecektir. Sistem tam işler hale geldiğinde uzaklaştırma almış bir oyuncunun üst düzey sunucularda tekrar oyun oynayabilmesi için uzaklaşştırma süresine ek olarak 3-4 aylık bir süre daha sunucularda hiçbir uzaklaştırma almadan oynaması gerekecek.

alıntı:
Gönderen: ^^66[CSR]Poyri
ben suan banlıyım vede 3ay snra yeniden baglanabilicem ama ben bu sunucularda 400satin üzerinde oyun oynadım simdi ben giremicemmi!!

hint fakiri
Binbaşı
Binbaşı
07 Eylül 2007 12:48 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Bir kaç haftadır sunucularımızda yapılacak olan köklü değişiklikler için çeşitli denemeler ve hazırlıklar yapmaktayız. Bu denemeler için şu an için sunucularımız arasında en popüler S&D sunucumuz olan 9 nolu sunucumuzu sıklıkla kullanmaktayız.
Sunucu değişikliklerinde bir sonraki adım olan sunucu ve oyuncu seviyelendirme sistemimizi devreye almadan önce yine bu sunucumuzda çeşitli denemeler yapmaya devam ediyoruz. Devre sürelerinin 2 dakika 30 saniyeye çekilip skor limitinin 12'ye çıkarılmasının ardından bu sunucumuzda geçen hafta devreye aldığımız yeni sistemimizi test etmek amacıyla bu sunucumuza sitemiz üzerinden 10 saat altında oyun oynamış oyuncularımızı kabul etmemekteyiz. Sistem son bir haftadır etkin olduğu için yalnızca son bir haftadır yapılan bağlantılar söz konusu olduğu için eski bağplantı zamanları geçerli sayılmamaktadır.
Sistemin amacı daha tecrübeli oyuncular için daha kendilerine has sunucu ortamları yaratmak, sitemize yeni kayıt olmuş oyun hakkında tecrübesi olmayan oyuncuların bu sunucuları girişini engellemektir.
Eğer klan maçları için antreman yapmayı planlıyorsanız PAM sunucularımızı kullanabilir, ya da dilerseniz S&D 2 nolu sunucumuza girebilirisiniz. Sunucularımızda 10 saat sürenizi doldurduktan sonra S&D 9 sunucumuza sorunsuz olarak bağlanbilirsiniz.

iyi güzel soluyosunuzda 2 nolu server genelde dolu!!!yada ben bos anina denk gelemiyom ve pam serverleri da genelde bos!all rifles da ben oynaöak istemiyom ne olacak simdi!!!!neyse bekleyip gorücez bakalım ne olacak!

Seviyorum your eyes çünkü onlar very nice,bir kerecik look at me,kalbim tik tak for you,çünkü baby I love you!!! :)

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
07 Eylül 2007 12:57 %0
alıntı:
Sistem devreye alındığında, size uygulanan yaptırımlar seviyenize büyük ölçüde etki edecektir. Sistem tam işler hale geldiğinde uzaklaştırma almış bir oyuncunun üst düzey sunucularda tekrar oyun oynayabilmesi için uzaklaşştırma süresine ek olarak 3-4 aylık bir süre daha sunucularda hiçbir uzaklaştırma almadan oynaması gerekecek.

ne güzel hem sucsuz yere banlandım vede ben bu oyunu oynama süremi xfiredan baktım 500saat dio heralde 450si burdadır vede bendaha bunu sadece 4 aydır veya daha az zmandır kulanıyorum ben bu oyunu 1.5 yıldır oynadıma göre sizin sunucularınızda gecirdim süreyi düsşün vede simdi böle bisey aypılınca yine gremicemi sölüyorsunuz muhtesem bisey bari ciden hile kulansaydımda öle banlansaydım ozman üzülmezdim

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Johnnie Walker
Binbaşı
Binbaşı
07 Eylül 2007 13:02 (07/09/2007, 13:03) %0
allrifles sunucuları içinde bunun gibi bisiler dusunuyomusunuz?

alıntı:

darktrpr

07 Eylül 2007 13:10 %0
Tüm sunucular için belli başlı değişiklikler yapılacak...

alıntı:
Gönderen: Johnnie Walker
allrifles sunucuları içinde bunun gibi bisiler dusunuyomusunuz?

TheNK
Tuğgeneral
Tuğgeneral
07 Eylül 2007 13:48 %0
1 YILDIR COD2 OYNUYOM OYNASANADA SD9 A SOKMUYO 10 SAAT OYNAMNIZ GEREKLİ DİYO DİER SERVERLARDA BU NASIL Bİ SACMALIK

Fc^1|cruefatal
Yarbay
Yarbay

G3 FuN cLub.

07 Eylül 2007 14:01 %0
ctf deki skor sayısı 8 olmasın 10 olsun sd dekide 10 yerine 12 olsun
vede bu seviye tartışmaları banada sıçradı laf atıp duranlar var

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
07 Eylül 2007 14:51 %2
helal osn.devam

alıntı:

^2H1Z1R ^1AciL
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Eylül 2007 14:57 (07/09/2007, 14:58) %0
sımdı anladıgım su sd 9 haric baska bi sd de 10 saat oynamak gerekiyo bu 10 saat kesintisiz mi olacak

I go to me the can but the,more are the

muharip.
Teğmen
Teğmen
07 Eylül 2007 14:59 %0
mesela adam 2-3 senedir cod2 oynuyo gayette tecrubeli ve 2-3 senedir oynayan adam bos degildir...simdi bu adam oynasanaya yeni uye olmus biri olsun ve hangi serwerda uygulama yapıyosanız o serwer a giremiycek...cod2 ye yeni baslamıs biride oynasanada bazı serwerlara giremiycek..2-3 senedir oynayan tecrubeli adamla 1-2 gundur oynayan çaylak adamın hiçbir farkı kalmayacak..bu adaletsizlige ne gibi bi çare bulmayı dusuyosunuz acaba????

sabır boyun eğmek değil savaşmaktır...

Freezeron
Oyuncu
07 Eylül 2007 15:02 (07/09/2007, 15:14) %2
Benden daha uzun süredir oynamasına ragmen ne minimap kontrol eden ne ses dinleyen vs. oyuncular var, başı kopmuş tavuk gibi dolanıyolar ortada. Bi de %80i oyunda X kişisinin vurdugu adam - vuruldugu adam = çift haneliyse direk wh muhabbetine başlıyo. Bunlar mı daha 'seviyeli' ? Yarısının da her iki lafından biri aq. Seviye tespitini oynanan süreye göre yapacaksanız işimiz var.

edit: Bu konuya da bi tavsiye. Tespiti effectivenessa göre ayarlayın. Vurdugu adam - vuruldugu = gerçek skoru. Belli bi zaman dilimi için belli bi sayı ayarlayın, geçenler girebilsin, geçemeyenler giremesin. Sonuçta bu bi pug, kimsenin defans falan yapması beklenemez. Eline silah alan daldıgına göre, gayet mantıklı olur buna göre adam seçmek. Dikkat, vurdugu adama göre degil. TDMde 90-78 yapmıs biri, 50-3 yapmıs birinden daha başarısızdır.. SD için de aynısı..

OSN format değiştiriyosa anlarım bu çabayı, ama sürekli pug takılacaksak bence ugrasmayın. Tabi sizin bileceginiz.

trance^4#
Yüzbaşı
Yüzbaşı
07 Eylül 2007 15:11 %0
zaten seviyeyi düsürünler cıkmıo osnden onlar icin 10 saat bisey deil yaslari kücükte cogunun onlar icin 2gün. bu seviyeyi kurtarmak icin cözüm deil bnce

Xallez
Oyuncu
07 Eylül 2007 15:20 %0
şimdi benim 1-2 ay sonra burda 1 senem dolucak.bu bir sene boyuncada ben her gün günde en az 12-13 saat oyun oynayan birsiydim.ancak 3 hafta önce cod u bırakma kararı aldım.şimdi ben bundan 7-8 ay sonra oyuna yeniden başladığımda acemi ler arasında mı sayılıcam.eğer öyle ise bu tam bir saçmalık.osn yetkilileri ortaya bir laf attınız milletin kafasını allak bullak ettiniz lütfen bu konuyu iyice bir açıklık getirin.kimsenin kafasında soru işareti kalmamalı.

darktrpr

07 Eylül 2007 15:21 %0
@Muharip: Eğer oynasanada oynanamışsa evet yeni başlayanlarla aynı seviyede olacak. Yıllardır bu sunucularda oynayan bize yardımıc ve destek olmuş insanlar ile buraya yeni üye olmuş insanları (isterse dünyanın en iyi oyuncusu olsun) ayırd etmek zorundayız.

@Freezoron: Bahsettiğin tarzda oyuncular zaten kolay kolay seviye atlayamayacaklar ve ayrıca klanlar ve bu sunucularda oynayan başarılı takımlar için de farklı planlarımız var sistem yalnızca oynama saatine bağlı olmayacak.

Bugünkü uygulamanın sadece bir test olduğunu tekrar hatırlatıyorum sistem çok daha farklı işleyecek. Önümüzdeki hafta konu hakkında daha detaylı açıklamalar yapacağız.

^^55DR.XXX
Oyuncu
07 Eylül 2007 20:34 %0
peki seviyemizi nerde ölçecez osn kardeş !!!!!!!

OSN DE KÜFÜR'E SONN !

^2(Dead)Sturm(_
Albay
Albay

^2(Dead)

07 Eylül 2007 20:54 %0
arkadaş seviyesizler birbirleriyle oynayıpta mı iyi olcaklar. adam gibi oynayanı görüpte öğrenicekler

Angriff Brightblade

Arbuzik
Oyuncu
07 Eylül 2007 21:08 %0
neden boyle bir sey hazirliyorsunuz cod4 deki puanlama sisteminemi hazirlik?

^4SHARK
Orgeneral
Orgeneral
07 Eylül 2007 21:14 %0
alıntı:

Devre sürelerinin 2 dakika 30 saniyeye çekilip skor limitinin 12'ye çıkarılmasının ardından bu sunucumuzda geçen hafta devreye aldığımız yeni sistemimizi test etmek amacıyla bu sunucumuza sitemiz üzerinden 10 saat altında oyun oynamış oyuncularımızı kabul etmemekteyiz.

Umarım bu sistem daha'da detaylandırılır.

Asa sende kalsın dayı / Player Kicked 4ever....

^1Gen^0gi$^3 cCc
Binbaşı
Binbaşı
07 Eylül 2007 22:35 %0
alıntı:
Sunucularımızda 10 saat sürenizi doldurduktan sonra S&D 9 sunucumuza sorunsuz olarak bağlanbilirsiniz.

1 günde mi 10 saat?

Sayfa: « 1 2 3 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: