Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 00:13 Toplam 154 oyuncu 50 sunucu 624 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Gerçekler!

^9TF ~ ^7cH!vaL.
Teğmen
Teğmen
06 Eylül 2007 13:09 %2
kuzenimin (GodLiKE) söylediği kufurlu sözler için özür dilerim ama dogruları sölemiş olması güzel birşey konu şu,

kufur yüzünden oyunun kalitesiz oldugunu düsünen osn aim wh vs gibi konulara nedense hiç çözüm getirmeye çalışmıyor programları bulan osn ye geliyor kufure bukadar önem verceğinize serverlara pb koyun oyun zihniyetiniz çok yanlış insanları oyundan soğutan bu siteye teşekkur ederim

saygılarımla..

darktrpr

06 Eylül 2007 13:20 %8
Sürekli küfür eden, uyarılara aldırmayan, uzaklaştırma cezası almasına rağmen akıllanmayan oyuncuları soğutabiliyorsak ne mutlu bize...

Hile konusunda is PunkBuster kullanmayacağımızı, neden kullanmadığımızı açıklamış olup; prosedürün nasıl işlediğini, kendi anti-hile sistemimizi kullandığımızı belirttik. Aynı küfürde olduğu gibi hile ile de aynı hassasiyet ile ilgileniyoruz. Her iyi oynayan oyuncunun WallHack kullanmadığını hatırlatır; şüphelendiğiniz durumlarda bizimle aynı hassasiyeti göstererek aldığınız demoları Online Destek Sistemin'e gönderdiğiniz takdirde hile yapan oyuncular daha kısa sürede sunucularımızdan uzaklaştırılacaktır.

alıntı:
Gönderen: SecTorClear
kuzenimin (GodLiKE) söylediği kufurlu sözler için özür dilerim ama dogruları sölemiş olması güzel birşey konu şu,
kufur yüzünden oyunun kalitesiz oldugunu düsünen osn aim wh vs gibi konulara nedense hiç çözüm getirmeye çalışmıyor programları bulan osn ye geliyor kufure bukadar önem verceğinize serverlara pb koyun oyun zihniyetiniz çok yanlış insanları oyundan soğutan bu siteye teşekkur ederim
saygılarımla..

^9TF ~ ^7cH!vaL.
Teğmen
Teğmen
06 Eylül 2007 13:24 %2
ilginiz çok belli oluyo serverlarda duwarlara gerek yok ya serverlarda aslında

^9TF ~ ^7cH!vaL.
Teğmen
Teğmen
06 Eylül 2007 13:29 %0
kardeş 2 çeşit hile programı war birincisi seyyar yani bedava olan pb olmayan serverlarda kullanılan 2. ise 20 YTL ye satılan pb gecen program osn serverlarında parasız olan kol geziyo pb şart o yüzden millet 20 YTL werceğine 3 5 kisi toplanır server kiralar anladın dimi cnm

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
06 Eylül 2007 13:46 %0
hem zaten bziim isimiz deil hilecileirn dmeosunu almak küfür edenleirn ssini alıp online destege yolamak hem zaten bunları yapsak anca 2güns nra cvp gelioyo ben oraya eglenmek icin gelmsim az bizmanım var oyun oynıcam onun yerine admaın demosunu filan cekmem gerekio biraz admin miktarınızı artırsanız cok hos olucak yada size o anda ulasabilcemiz bi sistem olsa 5dkkamızı alıcak bisey olsa baya ii olucak

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

darktrpr

06 Eylül 2007 14:07 %0
Admin sayısının yeterli olmadığını nereden biliyorsunuz?

alıntı:
Gönderen: ^^11[CSR]^7Poyri
hem zaten bziim isimiz deil hilecileirn dmeosunu almak küfür edenleirn ssini alıp online destege yolamak hem zaten bunları yapsak anca 2güns nra cvp gelioyo ben oraya eglenmek icin gelmsim az bizmanım var oyun oynıcam onun yerine admaın demosunu filan cekmem gerekio biraz admin miktarınızı artırsanız cok hos olucak yada size o anda ulasabilcemiz bi sistem olsa 5dkkamızı alıcak bisey olsa baya ii olucak
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

^9TF ~ ^7cH!vaL.
Teğmen
Teğmen
06 Eylül 2007 14:27 %0
admin sayısı yeterli ise bunun tek açıklaması war admin işini yapmıyo!

Touch&Go

06 Eylül 2007 14:28 %14
Şuan 20'den falza aktif cod2 ile ilgilenen yöneticimiz var. Sadece siz bilmiyorsunuz görmüyorsunuz ki bizimde istediğimiz bu. Aksi takdirde çok fazla admin geldi hile kapa, admin gitti hile aç küfür et fln gibi olaylarla karşılaşıyoruz.

Daha önce yazdığım bir yazıyı aynen aktarıyorum:
Demo alıp göndermeyi külfet gibi görüp, bir parçası olduğu komünitede yanlış gördüğü şeyleri düzeltmeye yardım etmekten kaçınan birinin, şöyle olsun böyle olsun şeklinde öneriler yapması yanlış. Eğer bu ortamı daha elite bir hale getirmekse amaç oyuncuların sorumluluğu yöneticilerden daha fazladır. Bu amaç uğrunda herkezin çabalayıp kendi elinden ne geliyorsa bunu yapması gerekir. Eğer ahkam kesme daha çok hoşuna gidenler varsa yolu açık olsun, zaten burada yeri yoktur.

Hiçbir ithamda bulunmak istemiyorum, ama bu gibi bir olayla daha önce karşılaştık: demo veya ekran görüntüsü göndermek istemeyenlerin kendi hile kullanmalarını gizlemek için "ben bunla mi uğraşıcam, bu sizin göreviniz" gibi ithamlarda bulunmasıda oldukça muhtemel.

Punkbuster olayına gelirsek, piyasadaki bütün hile dosyalarını ben şahsen indirdim denedim ve punkbuster'a yakalanan birçok hile olduğu gibi punkbuster'a yakalanmayan da birçok hile mevcut. Birçok yerde Punkbuster nasıl atlatılır veya Punkbuster'dan ban yedim nasıl oyuna giricem için methodlar mevcut. Buna karşılık Punkbuster sunucuda sadece bir polis, hile tespit ettiği anda oyuncuyu atıyor ses seda çıkartmadan. Oyuncu banlansa bile birkaç saat içerisinde PB'ye yakalanmayan başka bir hile bulup sunucuya geri dönebilir.

Bu yüzden PB yerine birkaç farklı sistemi kullanıyoruz. Sadece dün bu sistemi kullanarak 25'e yakın kişi sunuculardan 3 ay uzaklaştırıldı.

PunkBuster'ın çözüm olduğunu hala düşünüyorsanız sizin için 3 adet sunucu sunucular ekranının en altında sizi bekliyor. Sunucuda sende hile var diye yerli yersiz ithamlarda bulunmak yerine madem PunkBuster'ın çözüm olduğunda kararlısınız, bu sunucularda doyasıya oynayabilirsiniz.

Toparlamak gerekirse, hileden şüphelendiğinizde demo alıp Online Desteğe gönderin. PB'nin çözüm olduğunu düşünüyosanız da PAM sunucuları hazır ve nazır sizi bekliyor.

alıntı:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

^9TF ~ ^7cH!vaL.
Teğmen
Teğmen
06 Eylül 2007 14:50 %0
serverlarınızda pb yi geçemeyen programların kullanıldıgını umarım bir gün anlarsınız

^9TF ~ ^7cH!vaL.
Teğmen
Teğmen
06 Eylül 2007 14:54 %0
ama kufure verdiğiniz önem için teşekkürler kuzenimi knıyorum

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
06 Eylül 2007 14:57 %0
tam admin olcak admaım fikirlerimiz bile aynı

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ieL
fakirdik

06 Eylül 2007 15:09 %2
alıntı:
Gönderen: Touch&Go
Şuan 20'den falza aktif cod2 ile ilgilenen yöneticimiz var. Sadece siz bilmiyorsunuz görmüyorsunuz ki bizimde istediğimiz bu. Aksi takdirde çok fazla admin geldi hile kapa, admin gitti hile aç küfür et fln gibi olaylarla karşılaşıyoruz.
Daha önce yazdığım bir yazıyı aynen yazıcam:
Demo alıp göndermeyi külfet gibi görüp, bir parçası olduğu komünitede yanlış gördüğü şeyleri düzeltmeye yardım etmekten kaçınan birinin, şöyle olsun böyle olsun şeklinde öneriler yapması yanlış. Eğer bu ortamı daha elite bir hale getirmekse amaç oyuncuların sorumluluğu yöneticilerden daha fazladır. Bu amaç uğrunda herkezin çabalayıp kendi elinden ne geliyorsa bunu yapması gerekir. Eğer ahkam kesme daha çok hoşuna gidenler varsa yolu açık olsun, zaten burada yeri yoktur.
Hiçbir ithamda bulunmak istemiyorum, ama bu gibi bir olayla daha önce karşılaştık: demo veya ekran görüntüsü göndermek istemeyenlerin kendi hile kullanmalarını gizlemek için "ben bunla mi uğraşıcam, bu sizin göreviniz" gibi ithamlarda bulunmasıda oldukça muhtemel.
Punkbuster olayına gelirsek, piyasadaki bütün hile dosyalarını ben şahsen indirdim denedim ve punkbuster'a yakalanan birçok hile olduğu gibi punkbuster'a yakalanmayan da birçok hile mevcut. Birçok yerde Punkbuster nasıl atlatılır veya Punkbuster'dan ban yedim nasıl oyuna giricem için methodlar mevcut. Buna karşılık Punkbuster sunucuda sadece bir polis, hile tespit ettiği anda oyuncuyu atıyor ses seda çıkartmadan. Oyuncu banlansa bile birkaç saat içerisinde PB'ye yakalanmayan başka bir hile bulup sunucuya geri dönebilir.
Bu yüzden PB yerine birkaç farklı sistemi kullanıyoruz. Sadece dün bu sistemi kullanarak 25'e yakın kişi sunuculardan 3 ay uzaklaştırıldı.
PunkBuster'ın çözüm olduğunu hala düşünüyorsanız sizin için 3 adet sunucu sunucular ekranının en altında sizi bekliyor. Sunucuda sende hile var diye yerli yersiz ithamlarda bulunmak yerine madem PunkBuster'ın çözüm olduğunda kararlısınız, bu sunucularda doyasıya oynayabilirsiniz.
Toparlamak gerekirse, hileden şüphelendiğinizde demo alıp Online Desteğe gönderin. PB'nin çözüm olduğunu düşünüyosanız da PAM sunucuları hazır ve nazır sizi bekliyor.

tatmin olmayanı ömrünün sonuna kadar datmin edebilir gözüküyor. benim demolardan hiç geldi mi acaba ? varsa bana da yollasana sistem kotu ugrasılmıyo fraps la.

TR34^1|WolveRinE
Yarbay
Yarbay
06 Eylül 2007 17:42 %3
alıntı:

sayın yönetici amacım tartışma yaratmak degil sadece aklımdaki soru işaretlerini gidermektir.pamlarda genel itibariyle klan maçları yapılıyor.sizce pamlara harita seçebilme ve oylama gibi bi özgürlük veya özellik verseniz daha hoş olmazmı.ayrıca 3 pamda aynı özelliklerde en son pam all rifles olsa daha kullanışlı olmazmı?
ve şunuda belirtmek isterim pb diyen arkadaşlara ben kendim şahsende biliyorum (ki şahitde oldum)pb çogu hileleri yakalamıyor.bi kaç yerde yeni gelecek bi uygulamayı okudum belli bi tarihte uye olan oyuncular için özel serverler acılacak yeni kaydolanlar bu serverlara giremeyecek.ki zaten hile kullananlar genelde yeni uye olanlar oluyo.eski uyeler kullansa bile er gec bunlar yakalanıp uzaklastırılıyor.boylece sistem yvas yavas temizleniyor.

teşekkürler osn saygılarımla...

^1Gen^0gi$^3 cCc
Binbaşı
Binbaşı
06 Eylül 2007 18:48 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Admin sayısının yeterli olmadığını nereden biliyorsunuz?

yeterli deil die bişe yok admin yok ss almakla mı uğraşcaz biz

^1Gen^0gi$^3 cCc
Binbaşı
Binbaşı
06 Eylül 2007 18:50 %0
alıntı:

admin gitti geldi ne ya sunucu belli saatler arasında açılır o saatlerde dönüşümlü admin kontrolü olur ne iş ya gizliden kontrol ediyolarsa da etsinler etmiyolar ki sorun o

Tora

06 Eylül 2007 19:08 %2
alıntı:
Gönderen: ^^01Gengi$^^10.

yeterli deil die bişe yok admin yok ss almakla mı uğraşcaz biz

O an admin yoksa bulunduğunuz topluluğa bir katkı da siz yapın ve üşenmeden Online Destek'e çağrı açın.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Johnnie Walker
Binbaşı
Binbaşı
06 Eylül 2007 19:19 (06/09/2007, 20:32) %0
demo konusunda ne diyosun bak ona usenebiliriz iste

alıntı:
Gönderen: Tora

O an admin yoksa bulunduğunuz topluluğa bir katkı da siz yapın ve üşenmeden Online Destek'e çağrı açın.

^9TF ~ ^7cH!vaL.
Teğmen
Teğmen
06 Eylül 2007 20:21 %0
doru sölüyom ben maclarda demo almaya üşeniyom normal oyunda hiç almam:S

|Cr|yobaz !m@m
Korgeneral
Korgeneral
06 Eylül 2007 22:09 %0
valla bundan 2 hafta once miydi iyi hatırlamıyorum server 1 e 3 tane kendini bilmez geldi durduk yere kufurler etmeye basladılar bende ss cektim online destege verdim online destek 2 gün sora adamlara ban koydular o 2 gün icinde adamlar server a gelip yine kufur ediolardı benim digecegim bu admin filan yeterli deil kac senedir(1 seneye yaklasmıstır) server 1 e takılıyorum kufurler havada ucusuo 3 map boyunca acik konusim bana kufur edene bende kufur ederim naparsın ss cekip yolluoz 2 gün sora ban yiyolar o 2 gün icindede adamlar gelip yine kufur ediodu kufur dedigimde aq filan deil bildigin agıza alınmıcak seyler...

Cr / Rothstein'
Oyuncu
07 Eylül 2007 00:37 %2
yanlışın var ben online desteğe mesaj yolladım 5 dk sonra cevap geldi

alıntı:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Cr / Rothstein'
Oyuncu
07 Eylül 2007 00:49 %0
yobaz !mam haklı orda küfür eden çok

alıntı:
Gönderen: |Cm|yobaz !m@m
valla bundan 2 hafta once miydi iyi hatırlamıyorum server 1 e 3 tane kendini bilmez geldi durduk yere kufurler etmeye basladılar bende ss cektim online destege verdim online destek 2 gün sora adamlara ban koydular o 2 gün icinde adamlar server a gelip yine kufur ediolardı benim digecegim bu admin filan yeterli deil kac senedir(1 seneye yaklasmıstır) server 1 e takılıyorum kufurler havada ucusuo 3 map boyunca acik konusim bana kufur edene bende kufur ederim naparsın ss cekip yolluoz 2 gün sora ban yiyolar o 2 gün icindede adamlar gelip yine kufur ediodu kufur dedigimde aq filan deil bildigin agıza alınmıcak seyler...

Freezeron
Oyuncu
07 Eylül 2007 02:40 (07/09/2007, 02:46) %5
Valla ilginçtir nedense küfredene hiç küfredesim olmuyo, ancak 2 metre arkasında takım arkadası vurulmasına ragmen donup bakmayanları bogazlayasım geliyo, tabi onlara da bişi demiyorum orası ayrı. Bu küfür edene ben de küfür ederim olayı nerden çıktıysa, ilginç yani. Küfür etmek kolay olan. Zor olan sinirlerinize hakim olup sessiz sakin oyuna devam etmek, veya varsa ss alıp yollamak. Nedense herkes işin kolayına kaçıyo.

Bu arada şu forumda şuana kadar gördügüm en açıklayıcı bilgiyi touch&go yazdı. Ben osnin kaliteye degil sayıya önem veren bi tutum takındıgını zannediyordum. Demek bişeyler yapıyolarmış. Yine de daha çok aktif yetkili görmek isterim serverlarda. Kolay gelsin

Edit: Şöle bi tavsiyede buluniim. Yabancı serverlarda (UT2k3-4, jolt serverları) oyun içerisinde bi komut yazıp quakenet irc serverında ilgili kanalda aktif olan bi yetkiliyi oyuna cagırabiliyodunuz. Atıyorum !admin yazınca oyun içerisinde, 10 sanie sonra bi admin geliyodu. Ayrıca oyun içi chatte filtreleme sistemi uygulayan serverlar vardı. Bazı kelimeler kullanıldıgı zaman irc kanalına gidiyodu, kim ne demiş ne etmiş ona göre yaptırım uyguluyolardı. Böle bişey cod2de de olabilir belki.

moTun
Albay
Albay
07 Eylül 2007 03:12 (07/09/2007, 03:17) %0
alıntı:
Gönderen: |Cm|yobaz !m@m

ya arkadaşım ben bi gece oyun oynıcaktım baktım 6.server boş dedim 1.server a gireyim adamlar nasıl küfür ediyolar olamaz böle bisey 1.5 senedir osn de oynuorm bölesini görmedim!!!ayrıyetten uzun aralarla bıraktığım oldu cod 2 yi eskiden yani geçen sene admin daha fazla giriyodu 6.server a şimdi 5 saat spec bekleyenler oluo hiç atılmıyo server dan adminler bence biraz daha sık girmeli diye dşünüorum ayrıca pamlarada map seçme ve allrifle gibi seçenekler konulsa ii olur diye düşünüorm

saygılarımla...

maxigenous
Albay

Albay
07 Eylül 2007 03:34 (07/09/2007, 03:34) %6
Bir konuda şikayetçi olmadan önce o konunun düzelmesi için çaba göstermek lazım . Bir insan demo almaya üşeniyorsa bence uğraşıp bu foruma mesaj atmış olması biraz ironik gibi.

A line allows progress , a circle does not .

criMson , probably the best clan in Turkey...
(by nottingham

^9TF ~ ^7cH!vaL.
Teğmen
Teğmen
07 Eylül 2007 12:37 %0
ne alakası war ben oyun oynamayamı geliyom demo almayamı?

alıntı:
Gönderen: maxigenous
Bir konuda şikayetçi olmadan önce o konunun düzelmesi için çaba göstermek lazım . Bir insan demo almaya üşeniyorsa bence uğraşıp bu foruma mesaj atmış olması biraz ironik gibi.
A line allows progress , a circle does not .
criMson , probably the best clan in Turkey...
(by nottingham

Sayfa: « 1 2 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: