|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Prof team | tanitim video'su | | Oyuncu |  | 06 Eylül 2007 21:29 %0 | |
| http://www.youtube.com/watch?v=0dFEzXIWrO4
Kendi çapımızda Bişiler Yaptik umarim begenirsiniz | | | |
| | Oyuncu |  | 07 Eylül 2007 00:47 %0 | |
| Öncelikle ellerine sağlık, gencecik bir çok dost insan bir arada dostluklarınız baki kalsın.
Benim tek tavsiyem yazıları okumakda güçlük çektiğim için yazıların kalma süresini biraz uzatman yoksa geri kalan herşey çok güzel, müziğe bayıldım...
Oyunda gülemeyenler lütfen sadece fragını alsın veya fragım olsun ama benden uzak dursun."Bir Dost" | | |  Binbaşı
PaSha

|  | 07 Eylül 2007 02:55 %0 | |
| süper olmus ellerine saglık
Kimine göre KRALIZ, kimine göre YALANIZ,
Kimse merak etmesin, adamına göre ADAMIZ.
www.pashaklan.com
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
| | | | Oyuncu |  | 07 Eylül 2007 08:52 %0 | |
| ahuahuza marul da tam sycho muş  
güzel olmuş .. çalan müzik kimin ?
http://www.ihtyr.com/
* The Forgottens *
http://www.ihtyr.com/forum
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
| | | | Oyuncu |  | 07 Eylül 2007 11:12 (07/09/2007, 11:23) %0 | |
| cnbc-e de dizi vardı buffy the vampire slayer onun müziği.solıyenler The Offspring-The Kids Aren't Alright
güzel olmuş elinize sağlık. | | | | Oyuncu |  | 07 Eylül 2007 16:38 %0 | |
| Yazılari okumak isteyen durdurup okusun be yau
Videonun o kdr hızlı olması Sarkının suresının 3.00 olmasından kaynaklı yoksa daha uzun bi video olucaktı sonunda muzık olmıcaktı hersey prof olsun diye zamanın tam ayarladık 
Begendiginize sevindim Hep beraber nice yıllara diim  | | |  Binbaşı
PaSha

|  | 07 Eylül 2007 19:08 %0 | |
| alıntı: Gönderen: Prof TeAm | dmn
Yazılari okumak isteyen durdurup okusun be yau
Videonun o kdr hızlı olması Sarkının suresının 3.00 olmasından kaynaklı yoksa daha uzun bi video olucaktı sonunda muzık olmıcaktı hersey prof olsun diye zamanın tam ayarladık 
Begendiginize sevindim Hep beraber nice yıllara diim
Ya bırak bu reklam kokan hareketleri
Kimine göre KRALIZ, kimine göre YALANIZ,
Kimse merak etmesin, adamına göre ADAMIZ.
www.pashaklan.com
| | | | Oyuncu |  | 07 Eylül 2007 19:21 %0 | |
| Reklamsiz olur mu abi bu isler   euhehueuhe | | | | Oyuncu |  | 07 Eylül 2007 20:43 %0 | |
| Anladım ben onu, şarkı 3 dk ondan hı güzel bir düşünce...
Az kaldı yakında tüm klanların reklamını maksimum seviyede yapabileceği bir platform için ataga geçiyorum, içiniz dışınız reklam olacak, az kaldı az...
Yapmazsanız yaparlar, önemsemezseniz önemsetirler ahada diyeceğim bu...
Oyunda gülemeyenler lütfen sadece fragını alsın veya fragım olsun ama benden uzak dursun."Bir Dost" | | | | Oyuncu |  | 08 Eylül 2007 16:25 %0 | |
| Haydi Winzip Haydi Winzip Haydiiii Tam Zamani Tam Zamani Şimdiiiii  
Ver GaZı CostuR Lazı HesaBı    | | | . | | Başçavuş |  | 16 Eylül 2007 16:52 %0 | |
| | Başarilar. | | | | Oyuncu |  | 23 Ekim 2007 14:10 %0 | |
| saolun arkadaslar  | | | | Oyuncu |  | 24 Ekim 2007 15:53 %0 | |
| Başarılar güzel bir çalışma olmuş ...
Fakat şunu açıklarmısınız ?
4 yıl demişsiniz ...
Source çıktığğından beri oynarım ,1.6 geçmişim cs beta geçmişim var ,pardon ama sizleri hiç 4 yıl öncesinde bu tagla hatırlamıyorum ,yalnışım varsa düzeltirmisiniz ?
Amacım tartışma yaratmak değil eski -ava şimdiki -osn olsun diğer serverlar olsun devamlı bulunan bir oyuncuyum ,hatırlamıyorum sizleri yaşlılığıma verin ve beni aydınlatın .
Proto-Turk ' s | Demonturk
www.proturks.org
Qnet #prototurks | | | | |
|
|
|
|
|
|