Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 00:28 Toplam 139 oyuncu 50 sunucu 625 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: General de en iyi ırk

aoeci
Oyuncu
14 Haziran 2007 14:38 %0
bence China (Çin)

Nedeni:

- Tank Hunter
- Uçakları
- Dragon Tank
- Para Kazandıran Hacker

.. En iyisi Çinn ..

flu.
Oyuncu
15 Haziran 2007 13:30 %0
genelde strateji oyunlarında ırklar dengeli yapılmaya çalışılır fakat zero hour da air force generalin büyük üstünlüğü olduğu tartışılmaz

darktrpr

16 Haziran 2007 03:22 %0
Açıkçası katılmıyorum. Patch 1.04'ten sonra taraflar olduça dengeliydi. Vanilla China dışında kalan 11 tanesi gayet başarılı dengelenmişti. Patch'den önce üstünlük infantry general'daydı; zaten 1.04'te ilk yaptıkları şey infantry'yi nerflemek oldu.

flu.
Oyuncu
16 Haziran 2007 10:55 %0
bende sana katılmıyorum patchden önce clouse'un bir demosu var bende 3 infantrye karşı oynuyor 15dk falan sürüyo alması. karşısında da boş adamlar yok yani vice, ntt falan var gerçi clouse starcraft tada çok iyiydi.

darktrpr

16 Haziran 2007 19:06 %0
Kusura bakma ama bir oyuncu 1v3 alıyorsa karşısındakiler zaten boştur. Patch 1.04'ten önce resmi sıralamadaki en yüksek ranking'e sahip USAF oyuncusu bendim zaten; China Infantry yenmek neredeyse imkansız gibiydi, Tank General'da inanılmaz derecede zorluyordu. Ayrıca vice, ntt kim ilk defa burada duyuyorum. Clanwars, Cases, ESL gibi liglerde bu adamların oynadıklarını sanmıyorum.

alıntı:
Gönderen: flu.
bende sana katılmıyorum patchden önce clouse'un bir demosu var bende 3 infantrye karşı oynuyor 15dk falan sürüyo alması. karşısında da boş adamlar yok yani vice, ntt falan var gerçi clouse starcraft tada çok iyiydi.

oakz

Moderatör
21 Haziran 2007 17:09 (21/06/2007, 17:10) %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Kusura bakma ama bir oyuncu 1v3 alıyorsa karşısındakiler zaten boştur. Patch 1.04'ten önce resmi sıralamadaki en yüksek ranking'e sahip USAF oyuncusu bendim zaten; China Infantry yenmek neredeyse imkansız gibiydi, Tank General'da inanılmaz derecede zorluyordu. Ayrıca vice, ntt kim ilk defa burada duyuyorum. Clanwars, Cases, ESL gibi liglerde bu adamların oynadıklarını sanmıyorum.

China Infantry'i USAF ile yenmek imkansız gibi değil imkansızdı:p Tank General'a karşı oynarken micron iyi değilse Inf kadar olmasa da Tank'ı yenmen de imkansız sayılabilir.

Bu arada 1.04'ten öncesi için konuşuyorum patch'ten sonra çok oynayamadım.

GLAA
Oyuncu
22 Haziran 2007 00:15 %0
oncelıkle slm herkese epeydır gozukmuyodum sorunuza gelınce
bence her ırk saglam bır saldırısı vardır
onemlı olan maus ıle komut vermek serı bır sekılde
ınfantry hayatta yenılmez dıyenler var usa karsı
ben cok yendım komut sende serı sekılde olursa okadar avantajın olur
mesela AIr force karsı en ıyı ırk bence Usa Lazer gıder
ınfantry den daha kolay yenme sansın var
neyse herkese basarılar bu arada turnuva duzenlesek ıyı olur

[hL]cyborg_
Yüzbaşı
Yüzbaşı
12 Temmuz 2007 18:06 %0
GLA demolotion la oynayıp bi motor apın sora konuşun onları durdurabilen lazer war o kadar

-ScaR_FaCe^
Oyuncu
14 Temmuz 2007 17:56 %0
Bence en iyi ırk diye birşey yok, çünkü farklı ırkların birbirine karşı üstünlükleri var. Mesela china v. bile en kötü ırk gibi gözükmesine ragmen 2v2 de migleri yaptıktan sonra gayet güçlü bir ırk. Ama 1v1 lerde eger 2 oyuncu da denk oynuyorsa 1.04 patchte en iyi ırk Airforce. Çok fazla çeşitli unitleri var ve çok güçlüler. Yine de her ırkla her ırkı yenmek mümkün.

1*Top 10 Warrior in clanwars 1*4th rank clan [Ca$H]
[VeNoM]oTToMaN [Ca$H]ScarFace
1*3rd rank clan

mustafa10719
Oyuncu
25 Temmuz 2007 16:36 %0
alıntı:
Gönderen: -ScaR_FaCe^
Bence en iyi ırk diye birşey yok, çünkü farklı ırkların birbirine karşı üstünlükleri var. Mesela china v. bile en kötü ırk gibi gözükmesine ragmen 2v2 de migleri yaptıktan sonra gayet güçlü bir ırk. Ama 1v1 lerde eger 2 oyuncu da denk oynuyorsa 1.04 patchte en iyi ırk Airforce. Çok fazla çeşitli unitleri var ve çok güçlüler. Yine de her ırkla her ırkı yenmek mümkün.
1*3rd rank clan

Vallah Scar uzun zamandan beri gozukmuyom bende istersen online maç yapalım orjinal oynuyorumbeklerim mesajini

PuLSeDriVeR
Oyuncu
27 Temmuz 2007 10:20 %0
bnce patchsiz oynarsan air force'la infantry almak kolay deil cnku minigunnerlar maasallah gatling gibi vuruyo ucaklara ama infantrynin adam gibi bi saldırısı yok bnce o da dezavantaj.. bnde air force'a karsı lazere katılıyorm

-ScaR_FaCe^
Oyuncu
27 Temmuz 2007 19:48 %0
Git kumda oyna mustafa

1*3rd rank clan

-ScaR_FaCe^
Oyuncu
05 Ağustos 2007 16:50 %0
Sen online da mı oynuyosun artık. Dur tahmin ediym nickname in de "mustafa1071636" mı yoksa. =)

1*3rd rank clan

Rare81
Oyuncu
10 Ağustos 2007 07:01 %0
Evet aynen o.Geçen quicmac ta tesadüf karşılaştık.Bana infantry ona nuke gelmişti.Bir heliksle bitti adam ya.Oynadığımız haritada sahilde kum vardı.Ama yeşillikte oynadı o.

Rare81
Oyuncu
10 Ağustos 2007 07:08 %0
Ya o değil de beni bu tiberium wars sarmadı.Fazla teknoljik.Zeroya devam ...

-ScaR_FaCe^
Oyuncu
19 Ağustos 2007 12:14 %0
Selam RaRe Ben de C&C3'ü beğenmedim, bence zero hour hala cok daha güzel ve zevkli bir oyun. Bu arada ben de quickmatch te mustafaya denk geldim ama yenilince disconnect oldu Onemli olan rankler değil mustafa eğlence

1*3rd rank clan

Rare81
Oyuncu
20 Ağustos 2007 14:06 %0
slm Scarface kardeşim.Bu yaz takılamadık işlerin vardı zannedersem ama olsun.Başka zamana kısmet.Ben de ilk online oynarken istatistiğe bakardım hep ama şimdi sadece zevkine oynuyorum.Zero gibisi yok.Zero nun üzerine belki aynı tarz bir oyun çıkarsa ona geçerim. nese İyi tatiller.

^1GO|__killer__
Oyuncu
05 Eylül 2007 22:29 %0
cin

gattling cannon mg42 gibi

Pardus>Cracker
Başçavuş
Başçavuş

Anadolu Panteri

30 Eylül 2007 10:00 %0
zero hourda en ii nücleer generali

mustafa10719
Oyuncu
20 Ekim 2007 16:52 %0
alıntı:
Gönderen: -ScaR_FaCe^
Selam RaRe Ben de C&C3'ü beğenmedim, bence zero hour hala cok daha güzel ve zevkli bir oyun. Bu arada ben de quickmatch te mustafaya denk geldim ama yenilince disconnect oldu Onemli olan rankler değil mustafa eğlence
1*3rd rank clan

gel hadi yapalım uzun zamandan beri oynamıyorum ne zaman yaptıgımı hatırlamıyorum ama eglencisine ara sıra oynuyorum msn: mustafa1071636@hotmail.com ekle konusuruz yine oynariz

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: