Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
25/07/08 09:00 Toplam 25 oyuncu 54 sunucu 428 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Bağlanamayanlar ve oyuna giremeyenler

Tora

07 Nisan 2007 14:24 %8
 Sunucular sayfamızdan bağlanmak isteyip ""BAŞARISIZ!" hatası alarak ActiveX'i kuramıyorsanız ilgili makaleyi okumak için tıklayınız

Sunucular sayfamızdan herhangi bir oyunu seçip giremiyorsanız öncelikle;
  • Hangi oyun olduğunu,
  • Oyunun hangi sürüm olduğunu,
  • Aldığınız hata mesajını eksiksiz yazınız.

Teknik Destek ve Bağlantı alanında bu konuyla ilgili konu açmak yasaktır ve açıldığı takdirde gösterimden kaldırılacaktır.

Bu konu başlığı altında sadece bağlantı programı konusunda yaşadığınız sorunları dile getiriniz. E11-16 vs. hatası, uzaklaştırma, oyun hataları, rütbe konuları ile ilgili bir başlık değildir. Bu sorularınızı Online Destek üzerinden sorunuz.

Not: Sunucular sayfamızdaki oyunlar dışında herhangi bir oyun, sunucularımızda oynanmamaktadır. Eklenmesini istediğiniz bir oyun varsa Online Destek sistemi üzerinden iletebilirsiniz.

Forum üzerinden yapılan öneri, tavsiye ve şikayetler değerlendirilmeyecektir.

Sunucular sayfamızdan oynanabilen oyunları görmek için tıklayınız.

Ekleme: Dosyalar bölümünden CoD2 Harita Paketi 2, CoD2 1.3 yaması ve CoD4 1.4 yamasını indirmekte sorun yaşayalar için alternatif linkler;
     CoD2 Harita Paketi 2
     CoD2 1.3 Yama
     CoD4 1.4 Yama
     CoD4 1.4 > 1.5 Yama
     CoD4 1.6 Yama + Harita Paketi

• Punkbuster tarafından atılan oyuncular;
    Punkbuster, sisteminizde gerekli olan servisi açamadığından ötürü Punkbuster sunucularına bağlantı kuramamaktadır ve sizi oyundan atmaktadır.

Gerekli olan servisi kurabilmek için aşşağıdaki Punkbuster Service (pbsvc.exe) dosyasını indirip çalıştırınız ve servisi tekrar yükleyiniz;

http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

Ardından Punkbuster'ın sorunsuz çalışması için aşşağıdaki Punkbuster Setup (pbsetup_32.exe) dosyasını indirerek, C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\pb veya C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\pb klasörüne taşıyınız;
    http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup_32.exe

Uygulamayı çalıştırdıktan sonra Add a Game'e tıklayınız ve Call of Duty 2 veya Call of Duty 4 seçerek listeye ekleyiniz. Oyunlar eklendikten sonra Check For Updates'e tıklayarak Punkbuster sürümünü güncelleyebilirsiniz.

Sorununuz hala devam ederse Console'a girerek /pb_security 0 komutunu girerek enter'a basınız.
    Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
  •  
    bTu13
    Teğmen
    Teğmen
    09 Temmuz 2007 23:32 %0
    İyi geceler
    call of duty 2 oyuncusuyum sunucular lıstesıne gırıyorum daha sonra gırmek ıstedıım servera tıklıorm orda süre doluyor ama daha sonrasında oyuna gıremıorm ana sunucuyla bağlantı kesildi diye bi uyarı werior ne yapabılırım?

Tora

14 Temmuz 2007 08:03 %0
    Güvenlik programınız varsa engelliyor olabilir.
    Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

^4zazazingo
    Üsteğmen
    Üsteğmen
    23 Temmuz 2007 17:28 %0
    ben bf2 ye girmek istiyorum ama bağlan ma çubuğu dolduktan sonra hiç bir şey olmuyor ne yapmam lazım?!

^5CrP|^7eXitus&
    Binbaşı
    Binbaşı
    22 Ağustos 2007 12:00 %0
    ben de baglan a tıklıyom sayfayı yukarı atıyo ama hicbi sey cıkmıyo yardım plss

sverkos
    Yarbay
    Yarbay
    23 Ağustos 2007 16:13 %0
    ben 1.3 patch yamasını yukledim ama sunuculara baglanamıyorm naapmam lazım hojam..??

sverkos
    Yarbay
    Yarbay
    26 Ağustos 2007 20:14 %0
    ya da siz cod 2 sunucularına nasıl bağlanabiliriz ne yapmamız gerekiyo onları bi açıklasanız çok süper olur..

Tora

28 Ağustos 2007 09:04 %0
    Lütfen ilk mesajda yazdığım gibi hata mesajını, detay gibi şeyleri eksiksiz yazarsanız cevap verebiliriz.
    Bağlanamıyorum dediğinizde benim sunabileceğim bir çözüm önerisi yok. Bağlanamadığınızda karşınıza çıkan hatayı yazın.

^^11KANAKAN26
    Albay
    Albay
    05 Eylül 2007 20:12 %0
    alıntı:
    Gönderen: sverkos
    ben 1.3 patch yamasını yukledim ama sunuculara baglanamıyorm naapmam lazım hojam..??

benim bilgisayarımda öyle yükledim 1.3 patch yamasını ama hala oyuna giremiyorum

Tora

08 Eylül 2007 17:05 %0
    alıntı:
    Gönderen: ^^41AM!RAL

benim bilgisayarımda öyle yükledim 1.3 patch yamasını ama hala oyuna giremiyorum

Arkadaşlar önceden de söylediğim gibi "giremiyorum, bağlanamıyorum" kelimeleri yardımcı olmak için birşey ifade etmiyor. Giremiyorsanız hata mesajı alıp almadığınızı yazın. Karşınıza nasıl bi ikaz ya da uyarı çıkıyor?
    Ne diyor biz de bilelim ona göre yardımcı olalım. Her türlü hatanın farklı çözümleri vardır.

GokhaNN91
    Teğmen
    Teğmen
    16 Eylül 2007 21:01 (16/09/2007, 21:35) %0
    call o f duty 2 herkezeaçık servere giriyorum süre dolunca bağlana tııyorum sunucumuza girmek için ''1gün beklemelisiniz'' uyarısı geliyor 2 gün bekledim olamdı ne yapıpta girecem daha yeni üyeyim yardım edin

dtcihanuysal
    Teğmen
    Teğmen
    23 Eylül 2007 14:10 %0
    Merhaba ben COD sunucularına bağlanamıyorum yeni üyeyim hata kodu E21... yanisunuculara girmek için seviyem yeterli değilmiş by-u ne demek oluyor???

Yardımcı olursanız sevinirim

dtcihanuysal
    Teğmen
    Teğmen
    24 Eylül 2007 17:24 %0
    Kusura bakmayın ama hata kodunu yazdım hata kodunda ne yazıyor onu yazdım ama sitenin moderatörlerinden tek bir cevap yok...

M-Bibby.uA
    Yarbay
    Yarbay
    25 Eylül 2007 22:15 %0
    call of duty 2 de sunuculara bağlanamıyorum awaiting connectionda sürekli sayıyor firewall ve antivirus programlarını kapatıp denememe rağmen bağlanamadım

panchovia
    Teğmen
    Teğmen
    26 Eylül 2007 23:39 %0
    MErhaba ben siteye üye olalı birgünden fazla olmasına rağmen hala birgün beklemeniz gerekiyo mesajı ile karşılaşıyorum. Lütfen yardımcı olun
    Şimdiden teşekkürler...

Tora

27 Eylül 2007 22:26 %0
    alıntı:
    Gönderen: dtcihanuysal
    Kusura bakmayın ama hata kodunu yazdım hata kodunda ne yazıyor onu yazdım ama sitenin moderatörlerinden tek bir cevap yok...

Siz de kusura bakmayın ama bahsettiğiniz oyunun forumunda seviyeler açıklanmış ve kalıcı konu yapılmış ayrıca bu konu başlığı da sorununuza yanıt verilecek bir başlık değil. Biraz daha dikkatli araştırın;
    http://www.oynasana.com/forum/m275404

Tora

27 Eylül 2007 22:27 %0
    alıntı:
    Gönderen: panchovia
    MErhaba ben siteye üye olalı birgünden fazla olmasına rağmen hala birgün beklemeniz gerekiyo mesajı ile karşılaşıyorum. Lütfen yardımcı olun
    Şimdiden teşekkürler...

Bağlantı programının hataları ile ilgili sorunları bu forumda tartışıyoruz. Diğer uyarılar için online destek'e başvurmalısınız.

atmaca72
    Oyuncu
    11 Ekim 2007 02:02 %0
    slm ben yenı kayıt oldum ama hıcbır oyuna baglanamıyorum butun oyunlar hata verıyor sebebi nedir acaba bilgilendirirseniz sevinirim

Tora

11 Ekim 2007 15:56 %0
    alıntı:
    Gönderen: atmaca72
    slm ben yenı kayıt oldum ama hıcbır oyuna baglanamıyorum butun oyunlar hata verıyor sebebi nedir acaba bilgilendirirseniz sevinirim

Çeşitli hata mesajları vardır. Hangisi olduğunu siz söylemelisiniz. Hata mesajını eksiksiz yazın.

Gizli_Kisilik
    Başçavuş
    Başçavuş
    12 Ekim 2007 17:18 (12/10/2007, 17:20) %0
    Genellikle TDM serverlarda "E-21 Yetkiniz bu servera girmeye yetersizdir" hatasını almaktayım... Çok çok sık çıkıyor... 1 saat önce girebildiğim haritaya, bir saat sonra giremiyorum... :S

Tora

12 Ekim 2007 17:40 %0
    alıntı:
    Gönderen: GiZLi KiSiLiK
    Genellikle TDM serverlarda "E-21 Yetkiniz bu servera girmeye yetersizdir" hatasını almaktayım... Çok çok sık çıkıyor... 1 saat önce girebildiğim haritaya, bir saat sonra giremiyorum... :S

Burası bağlantı programının hataları ile ilgili bir konu. Belirttiğiniz sorunun sebebi seviyedir ve yeni kayıt olduğunuz için seviyeniz belirlenmemiştir. Bu yüzden seviyenizin yettiği bir sunucuya girmelisiniz. Zaten sorunuzun cevabı ilgili alanda yazıyor. Lütfen mesaj atmadan önce kalıcı konuları okuyunuz; http://www.oynasana.com/forum/m276010

Tora

23 Kasım 2007 17:22 %0
    Alakasız mesajlar silinmiştir. İlk mesajda yazılı fakat hala konuyla alakasız mesajlar yazıyorsunuz. Tekrar belirtiyorum, lütfen bağlantı programı ile alakalı sorunlarınızı dile getiriniz. Oyunla ilgili sorunlarınızı Teknik Destek ve Bağlantı alanına konu açarak ya da eski konuları arayarak çözümleyiniz.

erdemx88
    Üsteğmen
    Üsteğmen
    09 Aralık 2007 17:53 %0
    mesaj alakasız fılan dıl baglantı hatısı verıyo zaten oyun alla alla ...

Tora

09 Aralık 2007 18:06 %0
    alıntı:
    Gönderen: erdemx88
    mesaj alakasız fılan dıl baglantı hatısı verıyo zaten oyun alla alla ...

"Oynasana.com Bağlantı Programı" ile alakalı mesajlar için açılmış bir konudur. Oyunda yaşadığınız bağlantı sorunları ile alakalı değildir.
    Amacımız Oynasana.com tarafından yazılmış bir program hakkında destek vermektir. Call of Duty 4 ya da herhangi bir online oyun "içinde" karşılaştığınız sorunlar hakkında bir konu açarak ya da eski konuları arayarak sorununuzu çözümleyebilirsiniz.
    Siz zaten "oyuna giriyorum" dediğiniz an sonrası, bağlantı programımızı ilgilendiren bir durum kalmıyor.

erdemx88
    Üsteğmen
    Üsteğmen
    10 Aralık 2007 20:12 %0
    hıımm acıklama icin saolun ...

Sayfa: « 1 2 3 4 »
    YanıtlaAlana Geri Dön