Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 00:17 Toplam 151 oyuncu 50 sunucu 637 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Cnc3.dat hatası ve direct3d hatasıı hakkın bilgisi olanlar...

=UnRuLy=
Yarbay
Yarbay
05 Eylül 2007 01:12 %0
arkadaslar ben laptopdan oynuyorum laptopumda asus f3jp sıstemı baya kuvvtlı ama gene hata verıyo nedendır medıacenter vısta degıldır bılgısayarım ve ben dırectX9.0c yı yukledım yoksa baska bırseyler daha yuklenıyomu ???? yardımcı olursanıs sevınırım..

[hL]cyborg_
Yüzbaşı
Yüzbaşı
05 Eylül 2007 08:32 %0
Cnc3.dat dosyası eksik olabilir onu indir bi siteden bulursun kolayca cc3 ün içine at o sorun düzelir ama diğer sorununu bilmiorm...

=UnRuLy=
Yarbay
Yarbay
05 Eylül 2007 13:10 %0
ya oyun oynarken dırek atıyo bıde hanı dırectx yuklemem lazım grafıkler bıraz duraklıyarak gelıyo

darktrpr

05 Eylül 2007 14:44 %0
Vista kullanıyorsanız. Vista için çzel çımış olan bir Dierctx 9 sürümü var bunu kurarsanız sorun muhtemelen düzelecektir.

alıntı:
Gönderen: =UnRuLy=
ya oyun oynarken dırek atıyo bıde hanı dırectx yuklemem lazım grafıkler bıraz duraklıyarak gelıyo

=UnRuLy=
Yarbay
Yarbay
08 Eylül 2007 01:24 %0
medıacenter kullanıyourm vıstaya cevırmedım dırec3d dıyo outofmemeory hatası verıyo eyer dırectx bılıyosun benım laptopum ıcın lınk verırsen sevınrım

GBC|TheIMMortal
Oyuncu
08 Eylül 2007 12:16 %0
outofmemory hatası paylaşımlı grafik kartlarında driver dan kaynaklanan bir problem . winXP de düzgün çalışan makinem x64 versiyonunda bu hatayı verdi, çeşitli driver versiyonları sorunumu çözmedi , ama XP nin altında düzgün çalıştı . Vista ve Media Center da denemedim, ama en düzgün driverlerın hala (malesef) XP(32bit) için çıktığını söyleyebilirim. İlla sistem kurucam diyosan şimdilik XP ile devam etmekte fayda var.

mustyber
Oyuncu
19 Eylül 2007 18:35 %0
Arkadaşlar bende asus laptop kullanıyorum aynı hatayı bende de verdi AMA BURAYA DİKKAT..
Directx 9.0c yi sağlam bir şekilde yüklerseniz problem kalmıyor.Yükledim olmadı diyenler directx i microsoft un sayfasından indirip yüklesinler farklı sitelerden indirip yüklediğinizde yine aynı hatayı veriyor çünki.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Pardus>Cracker
Başçavuş
Başçavuş

Anadolu Panteri

02 Kasım 2007 11:49 %0
arkadaşlar forumu takip edelim çözümler forumda var

Tıklayın

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: