Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 00:34 Toplam 128 oyuncu 50 sunucu 583 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Vtf lol?

n2o
Oyuncu
27 Ağustos 2007 01:32 %0
uzun bir aradan sonra tekrar diablo2'ye döndüm, malum oyun kıtlığı çekiyordum. battlenete baktım basbaya lag var, ben de singlede hammerdin actım. nightmare act5'e geldım level 61im. girdim bloody foothills'e ne göreyim.. enslavedler yerine küçük p.ç impler var. yerden şey atanların yerine de javelin atan kediler var act2deki. kıllandım shenk'in yerine diablo mephisto olur falan dıye, gittim baktım bir sakatlık yok, temizledim. frigid highlands'ta da demon gremlinler ve burning mageler var. basbaya zorlandım resistler düşük. arreat tabak'a geçtim, gene javelin atan kediler ve impler var. crystalline pasajına geçtim orda dark rangerler var. çok kötü oldu benim için hangi tip saldırı yapan eleman geldiyse benim resist düşük. defens auralı mercenari aldırcaklar illaki.

ee bug mudur nedir? yoksa normal midir? paso save exit yaptıysam da orjinal haline dönmedi. hell'de de böyleyse gg.

allreadydead

Moderatör
27 Ağustos 2007 08:56 %0
1.10 ile gelen bir özellik. artık bu tür misafir canavarlar act4 ve 5te. bug değil. asıl worldstone keep'lerde bone spear atan viper mage leri görünce ne yapacaksınız merak ediyorum...

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

n2o
Oyuncu
27 Ağustos 2007 10:31 %0
deme yaw.. yılanlar 3-4 tane peşpeşe charge atıyor yattara oluyorum. can da az zaten. ama bitirmeye calıscaz artık

allreadydead

Moderatör
27 Ağustos 2007 21:23 %0
hammerdin item bazlı ama gerekli donanımı alırsa ölümsüz bir karakterdir.
item yoksa elde Herald of Zakarum, shako vs gibi statları full block ve gerekli itemları giyecek şekilde vermeniz gerekir. buda yaklaşık 80 str 100 civarı dex eder. kalanıda vitaya giderse sorun olmaz diye düşünüyorum.

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

n2o
Oyuncu
27 Ağustos 2007 22:50 %0
skill buildde bir problem yok; blessed hammer,aim ve vigor max, suanda concentrationa kasıyorum. conc da bitince holy shield. build okudum bikaç tane başlamadan önce, HS'ye verin diyorlar.

80 str 100 dex demişsin, baktım biraz sakat dağıtmışım statları ehe 147 str 137 dex cıktı base olarak; artık bundan sonrakileri vitaya veririz.

iteme gelirsek bügün bitirdim nmyi, baaldan bartuc cıktı unid halde saklıyom sandıkta.. bnet olsa HoZ'a trade etmistim simdiden ehe. hell'e başlamadan önce item arıyacam paso, umarım sansım yaver gider.

buildlerden okuduğum kadarıyla FCR çok önemliymiş hammerdin için. silah olarak HotO veya wizardspike diyorlar. armor için enigma işte nerdeyse bütün itemlerde FCR olsun diyorlar. benim şuanki itemlerin 1inde bile FCR yok flayer ordusunun tecavüzü arasında hammeri anca atabiliyorum.

tavsiyesi olan varsa yazsın plx nerden item kasılır nerden HoZ bulunur (acaip lazım bu bana ha) tşks.

allreadydead

Moderatör
28 Ağustos 2007 09:23 %0
şurdan HoZ çıkar diyemem, çünkü şu ana kadar bir kere upper kurastta boss'dan, bide yanlış hatırlamıyosam worldstone keep de çıktı.
str biraz fazla olmuş hammerdin için. dex hoz olmadığına göre iyi olmuş.. full block önemli. str sorunuda olmadığına göre elite bir shield alıp runeword yapılabilir. single'da hangilieri çalışıyor bilmiyorum ama sanırım spirit ladder only idi. nm baal'dan dahil çıkacak itemlar hell'de idare edermi bilemiyorum...en temizi hell'de outer cloister'dan geri gidip "the pit" adlı mağarayı temizlemek ve andariel kesmek.black marsh ve tamoe highland'de fazla zorlanmadan çok yararlı unique ve set item bulma şansınız var.

n2o
Oyuncu
03 Eylül 2007 17:38 %0
evet birkaçtane daha dumurluk bir mevzuyla karsılastım. helli bitireli bayagı oldu. palamı meph ve kontes farmlamaya adadım (ve baska). bikac gun once eldritch kesiodum p8 de exp icin, hepsini hakladıktan sonra alt'a bastım, yerde altın rengiyle diadem var. e bu da ladder itemi degilmi. ben singlede oynuyom ama oyun orjinal. sonra da mephistonun ordaki chestten uniq amulet düştü unid ettim baktım seraph's hymn (allah kahretsin +1 def auras cıktı ne sanssızım) bu da ladder itemi degilmi. kontesi 15 kere kesmisimdir, cogu da p8'de, cıkan en degerli rune sanırım thul'du
pindle desen o ve yancıları 2 hammerde yatıolar ama feci koyuyorlar ya. binaya giriyom, onların durdugu yer ile kapı arasına gelıyorum ve alt'a basıp paso hammer atıyom ama bunlar o aygırların chargesını engellemeye yetmıyor. 4 chargede gg oluyom.
birde bu durance of hate lvl2 ne büyüktür ya kardeşim.

tavsiye de isterim, hammerdin icin uygun mf itemleri nelerdir? ip'den oynayan topluluk kaldımı türkiye'de? tşks.

allreadydead

Moderatör
03 Eylül 2007 17:46 %0
sürekli hareket halinde olunca charge lar oturmuyor

n2o
Oyuncu
03 Eylül 2007 21:36 %0
alıntı:
Gönderen: allreadydead
sürekli hareket halinde olunca charge lar oturmuyor

evet ama hammerdinle zor hammerler direk gitse kolay olcak zaten, hareket ede ede attıgımda hammerlerin yarısı duvara denkgelıo :/ bu arada kısa süre aralıkla biri travincaldaki konseycilerden digeri de pindleden hellslayer düstü bari biri HoZ digeri shako olaydı

eskiden ne güzel 4 ayrı başlığı vardi diablonun, topiğine de her 5 dk da ip verip oynardık www.oynasana.com/hemenoyna idi galiba link simdi olrediden baskası kalmamıs

allreadydead

Moderatör
03 Eylül 2007 23:47 %0
smite kullanabilirsiniz. smite la geleni sersemletip sonra hammer la indirirsiniz. sürekli hammer atmaya luzum yok. hatta undead ler için holy bolt ta blessed hammerdan synergy aldığıdan undead'e güzel damage verir.

var 3-5 kişi daha bakıyo ama yazmıyor..

[GX]Bortu

Moderatör
04 Eylül 2007 04:15 %0
wut?

GameX forever

nikimbu
Oyuncu
04 Eylül 2007 08:27 (04/09/2007, 08:30) %0
alıntı:
Gönderen: n2o

eskiden ne güzel 4 ayrı başlığı vardi diablonun, topiğine de her 5 dk da ip verip oynardık www.oynasana.com/hemenoyna idi galiba link simdi olrediden baskası kalmamıs

hamachi varsa ya da edinirsen,

ağ: diabloiki
şifre: 123

den oynayabilirsin. birkaç kişi var ağlarda.

bu arada bir sorum var: shenki öldürdüğümüzde etrafındakiler de kendiliğinden ölüyorya, işte kendiliğinden ölenler bize exp veriyo mu? yoksa shenkten önce onları öldürürsek daha mı fazla exp alırız?

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: