Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/07/08 16:05 Toplam 250 oyuncu 55 sunucu 1041 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
KapatılmışAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Wcg 2007

darktrpr

02 Eylül 2007 16:13 %0
Sizin mantalitenize sahip, okuduğunu bile anlamayan (ya da okumayan) oyuncu/oyuncular olduğu sürece ben de yazmaya ve yorum yapmaya devam edeceğim.

alıntı:
Gönderen: DP | Sleeep
bgn katıldım incupta ise noob gibi oynadım bunun nedeni osn

DP | Sleeep
Üsteğmen
Üsteğmen
02 Eylül 2007 18:34 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Sizin mantalitenize sahip, okuduğunu bile anlamayan (ya da okumayan) oyuncu/oyuncular olduğu sürece ben de yazmaya ve yorum yapmaya devam edeceğim.

senin mantaliteni sevsinler ... 1 yıllık emek(daha geçmisi var onu saymıom bile) sizin ikii aç gözlüglünüze sorunlarınıza her türlü yaptıgınız yanlısla b*k oldu ... bu seneki gaminge atılan darbe çok büyük ... oyuncular oyundan soğumaya başladı ... nese ne gerek varki? bi söz vardır ama burası yeri diil "bilmem ne olan şeyin davası olmaz " bilen bilir ... olay bitti işte b*ke ettiniz ortamı daha hangi hakla çıkıp zırvalıosunki?

gg bb osn...

LathspeLL`
Oyuncu
03 Eylül 2007 03:20 %0
alıntı:

darktrpr yan sen amma çok konustun kardesim adamlar gamingin içine ettiler işte hala savunuon ... 1 yıl boyunca deli gibi kastım 1 ayda tüm oyn şeyimi osn öldürdü bgn katıldım incupta ise noob gibi oynadım bunun nedeni osn ... 1 senin gibi adamlar savunuo bu osn yi 20tane adam deli oluo sus daha fazla konuşma ...

darktrpr bilgil ve burrrda konşablceek biri 3-5 kişşi varsaa oda onlrrdan biridrr. Bu arrda böylle yazzn birinnde gelp OSN'y, dark'a ona buna lafff atmasss sallaklkktır. yyazdıkllarmdan br mokk anlyabilen vaaağmı?

Anaokuldamısın yoksa ilkokul 1. sınıfta mı? Önce yazmasını öğren, sonra fikrini savun, daha konuşmayı öğrenememiş insanlar gelip dark'a falan laf etmesin.

LathspeLL`
Oyuncu
03 Eylül 2007 03:22 (03/09/2007, 03:26) %1
"Oyuncular oyundan soğumaya başladı..."

Bunu bir düzeltelim, "Oyuncuları oyundan soğutmaya başladım, işi bilenler yaka silkip kaçmaya başladı. Gaming'e darbe vurdu benim gibi konuşmasını, net ortamında yazı yazmasını bilmeyen adamlar."

Bakiim, hmm... Evet bu daha iyi.

alıntı:

senin mantaliteni sevsinler ... 1 yıllık emek(daha geçmisi var onu saymıom bile) sizin ikii aç gözlüglünüze sorunlarınıza her türlü yaptıgınız yanlısla b*k oldu ... bu seneki gaminge atılan darbe çok büyük ... oyuncular oyundan soğumaya başladı ... nese ne gerek varki? bi söz vardır ama burası yeri diil "bilmem ne olan şeyin davası olmaz " bilen bilir ... olay bitti işte b*ke ettiniz ortamı daha hangi hakla çıkıp zırvalıosunki?
gg bb osn...

Turkish Psycho
Oyuncu
03 Eylül 2007 19:08 %0
iyi de millet neden senin yüzünden soğusun ki?Şu anda buraya sana karşı muhalefet olarak gördüğün kişilerden biri bile seni takmıyor.Ne alaka yani.

I'm soppable.When i scored, i stop...

Sure you can catch me.I'll be waiting at the finish line

LathspeLL`
Oyuncu
03 Eylül 2007 19:34 %0
Ya bak harbi çıldırtacaksınız beni. Yani kum torbası alıcam eve sinirini boşaltmak için. Ya okuduğunu anlasana önce. O LAFI BEN Mİ DEMİŞİM? Başkasının dediğini "düzeltelim" diye tekrardan yazdım. Sonra o yazdığımı ben yazmışım gibi bana cevap atıyorsun.

Daha okuduğunu anlamayan çoluk çocuksunuz siz ya. Bebeler topluluğuna turnuva değil emzik lazım emzik.

9 yaşındaki kuzenlerim bile mantıklı ve anlaşılır yazılar yazıyor be.

mag
Albay

Albay
03 Eylül 2007 22:31 %0
Gerçekten soruları olanlar yanıtlarını aldıklarını ifade ettiklerine göre, bireysel oyunlar oynayan agresif genç arkadaşların başkalarını rahatsız etmelerini önlemek için bu konuyu da kapatıyoruz.

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
KapatılmışAlana Geri Dön