| Yazar | Konu: Slmlar :) | | Oyuncu |  | 03 Eylül 2007 17:03 (03/09/2007, 17:05) %0 | |
| Slm arkadaşlar bizi eskiler bilir diablo 2 döneminden
o zaman bu zamandır o grubu koruyoruz ve şu anda wow aleminde, Vek'nilash serverında, 45 kişilik lvl 70 türk cengaveri bir araya getirip adınıda LUST koyduk yaz aylarında insanlarımız tatil beldelerine gittiği için gruul kestik ve orada kaldık, yazın bitiminde hızlanmayı planlıyoruz... TK, SSC, vb. 25 liklere yelken açıcaz http://lust.s4.bizhat.com bu da forumlarımız..başvuru ve bilgilendirme için uğrayın bekleriz...eskilere çok çok slmlar  | | | |
| | Oyuncu |  | 03 Eylül 2007 17:37 %0 | |
| tarrenmill eu horde
bızde beklerız
falla piz arthası peklıyorus guıld cenek illidian millidian yalan oldu
nerdeyse 20 kişi gircez bt-the eye'a
bu arada 70 degıl olması gereken raid oranında bızım sayımız 30 yedekler dahıl alt yok mainler ile
70 kişiyide o Gm naıl memnun eder onu cozemedım hehehe
bu arada nerdeturk cokluk orada pohkluk wow alemınde pirana gıbı aç adamlarız vesselam
item kavgları v.s hepsız turk oyuncularda
ıyı sız 70 kişi hala ayaktasınız
guıld adını verırsen ve karater adınıda bu aksam orada bı karakter ıle baslamak ve gormek ısterım ortamı
steam İd:4421223 Gg. | | |  Moderatör |  | 03 Eylül 2007 19:22 %0 | |
| alıntı: Gönderen: [DBQ]hasanova
Slm arkadaşlar bizi eskiler bilir diablo 2 döneminden
o zaman bu zamandır o grubu koruyoruz ve şu anda wow aleminde, Vek'nilash serverında, 45 kişilik lvl 70 türk cengaveri bir araya getirip adınıda LUST koyduk yaz aylarında insanlarımız tatil beldelerine gittiği için gruul kestik ve orada kaldık, yazın bitiminde hızlanmayı planlıyoruz... TK, SSC, vb. 25 liklere yelken açıcaz http://lust.s4.bizhat.com bu da forumlarımız..başvuru ve bilgilendirme için uğrayın bekleriz...eskilere çok çok slmlar
Hehe başarılar dilerim 
GameX forever
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
| | | | Oyuncu |  | 04 Eylül 2007 10:29 %0 | |
| alıntı: Gönderen: Biyonikamele
tarrenmill eu horde
bızde beklerız
falla piz arthası peklıyorus guıld cenek illidian millidian yalan oldu
nerdeyse 20 kişi gircez bt-the eye'a
bu arada 70 degıl olması gereken raid oranında bızım sayımız 30 yedekler dahıl alt yok mainler ile
70 kişiyide o Gm naıl memnun eder onu cozemedım hehehe
bu arada nerdeturk cokluk orada pohkluk wow alemınde pirana gıbı aç adamlarız vesselam
item kavgları v.s hepsız turk oyuncularda
ıyı sız 70 kişi hala ayaktasınız
guıld adını verırsen ve karater adınıda bu aksam orada bı karakter ıle baslamak ve gormek ısterım ortamı
steam İd:4421223 Gg.
arkadaşım biraz daha iyi okursan 45 kişilik 70 lvl deniyor orda
ps: yukarı forumlarımızın linki var zaten girip bakabilirsin... | | | | Oyuncu |  | 05 Eylül 2007 05:42 (05/09/2007, 06:09) %0 | |
| Forumlarınıza girdim, ve oldukça beğendim...
En azından application kısmına hassasiyet gösterdiğiniz, eksik ve fazlalarınızı bildiğiniz ve karakter seçimlerinde buna özen gösterdiğiniz belli oluyor.
Ancak eminim sizin de sorunlarınız oluyor. Yukarıdaki arkadaşın da belirttiği üzere sayıca artmanın büyük handikapları mevcut.
Sebep elbette türk oyuncu profili. Kötülemek niyetiyle söylemiyorum, herkesin ağzına sakız olmuş bir laf var biliyorsunuz. "Türklerle olmaz". Sözün içeriği eksik kalıyor elbette. Yani neden olmazın cevabını veremediğinizde, bu düpedüz türk oyuncu profili için bir hakaret gibi algılanıyor ve doğrusu beni de rahatsız ediyor.
Ancak içine girince, biraz irdeleyince Türklerle olmaz' ın altı çok daha rahat çiziliyor.
Türklerle neden olmaz' ın altında yatan sebepler:
- Türk oyunseveri, oyuna işine geldiğinde oyuna sadece oyun deyip geçer, savsaklar, işini görevini ciddiye almaz, suistimal eder
- Duygusaldır, hassastır, Akdeniz insanıdır. İtem meselesi, ilgisizlik, yalnızlık gibi çeşitli sebeplerle kolayca buhrana girer, küser, saldırır, ağlar, coşar... Sonra da bu olmadık bireysel zayıflıklarıyla, kendine ait daha büyük sorumlulukları olan CLass Leader, Guild master' ların başını şişirir, oyundan bezdirir, verimliliklerini azaltır. ONların asıl işinin "Güzin Abla'lık" değil, Guild içi yapı ve organizasyonların saglıklı şekilde yürütülmesi olduğunu bilmez,düşünmez.
- Torpil ister, kayırılmak ister, objektif yöneticiden nefret eder.
- Raidlere başkalarının yerine o katıldığında koşa koşa gelir, sevinir. Bir gün onun yerine ihmal edilmiş diğer bireyi davet eden Raid Leader' a küser, kin güder, başka alternatifi varsa guildi terk eder. Bencildir, her kaynağın onun mutluluğu için çalışmasını diler!
- Hazırlık yapmaz, okumayı sevmez, karakterini tanımaz. Raid Leader' ın o kişinin Class'ını hiç oynamamış olmasına rağmen daha iyi tanıması kişiyi hiç gocundurmaz, pişkin pişkin kendinin bilmesi gereken şeyleri Raid Leader' ın ona anlatmasını bekler.
- Nankördür. Onu kucaklayan ve her türlü desteği veren kişilere abi çeker, Warchief çeker, guilde övgüler dizer, şiirler okur. İyi bir teklif geldiğinde çeker gider, övgüler dizdiği eski arkadaşlarını yerer, "kendi nankörlüğü ve edepsizliğini haklı çıkartmak için iftiralar atar". Kadın gibidir türk oyuncusu, kendi söylediği yalana önce kendi inanır.
- Ekmek yer, Avrupalı' nın deyimiyle "Tahıl aptalıdır". Bir şeyi 10 kez söylersiniz sonra anlar. Yavaş ögrenir, yavaş uygular, el becerileri yeterince gelişmemiştir. Bunlara mevcut Telekom' un stabil olmayan alt yapısı da eklenince Dillere Destan Wipe' lar, hatalar tekrar edilir, yılın en komik olayı diye topicler açılır.
- Hazırcıdır. LFM' den aynı Quest üzerinde olan 10' larca oyuncuya ulasabilecekken, kendi guild arkadaşlarını işlerinden eder, adam bulamıyorum, grup questi diye günlerce ağlar. Yardımlaşmayacaksak "Guild neye yarar ki diye akıl sınır erdirilemeyecek bir bahanesi vardır" Bilirsiniz ki o questi yapmak için tanımadıklarınızdan 10-15 dakikada süper bir grup oluşturabilirsiniz, ama hazıra alışmış olan o türk oyuncu 1 hafta da verseniz questi yapmamıştır. Kendi tembelliğinin, beceriksizliğinin faturasını guild arkadaşlarına çıkartır.
- Türk oyuncusunu mutlu etmek için kendi cebinizden masraf edip Ventrilo server kiralarsınız, 1 yıl boyunca taksitlerini officerlar aranızda toparlar, 1 gün geciktirmezsiniz. Amacınız guild için dayanışma ve iletişimi kolaylaştırmak geliştirmektir. Ama o üyeler popolarını kaldırıp 2 ay boyunca ne mikrofon alabilirler, ya da bütün teferruatlarıyla " installing Ventrilo for Dummies " diye açtığınız resimli Tutorial' i bile anlamaz, görmez, bilmezler.
- Guildinize ait Forum ve Web sitesinin ismi her gün oyuna baglandığınızda yazmasına rağmen 4-5 ay sonra utanmadan size guildin Web adresini soran whisper atar.
- Application' ı sevmez, hemen orada invite ister. Sonra da zanneder ki GMaster Application doldurmaya üşenen birini guilde alacak. Bunu yapmaya üşenen bir kişiye Raidlere hazırlanma konusunda ne kadar güvenilebileceğini bir tek Guild Master bilir.
- Guilde girmeden önce GUildin kurallarını, misyonlarını, profilini okumaz, bilmez. PvP guildine başvurur, niye raid olmuyor diye Guildchatte isyan eder, PvE guildine girer Stormwind' i basalım der.
- Fındıkzekasıyla bilenlere iş ögretmeye kalkar.
Bunları 1 yıllık Guildmasterlık hayatımda ögrendim. İstisna olmakla birlikte çok iyi oyuncular, çok sorumlu oyuncular tanıdım. Bir çoğu guildimizde halen, kimileri de işte bu saydığım tahammül sınırlarını zorlayan sebeplerle pes etti, oyunu bıraktı ya da kafasını dinleyebileceği başka bir servera göç etti. Çok efendi arkadaslar tanıdım, kiminin ismini forumunuzda görüyorum. Bahsettiğim üzere fındıkbeyinli, istediği iteme aynı classta başkası da need çekince instance'ın ortasında Logout yapan hassas mı hasssas, ağlak kişiler de gördüm. Dilerim kısa zamanda o kişileri, genel huzuru bozmadan tespit eder, ayırdına varır, pasifize edip, hedeflerinize hızlı adımlar ile ilerlersiniz. Warcraft bir oyundan çok fazlası, bunu hepimiz biliyoruz. Bu yüzden kolay gelsin diyorum.
Başarılar LUST! | | | 
|  | 05 Eylül 2007 07:35 %0 | |
| Vay vay vay kimleri görüyoruz buralarda.
alıntı: Gönderen: [DBQ]hasanova
Slm arkadaşlar bizi eskiler bilir diablo 2 döneminden
o zaman bu zamandır o grubu koruyoruz ve şu anda wow aleminde, Vek'nilash serverında, 45 kişilik lvl 70 türk cengaveri bir araya getirip adınıda LUST koyduk yaz aylarında insanlarımız tatil beldelerine gittiği için gruul kestik ve orada kaldık, yazın bitiminde hızlanmayı planlıyoruz... TK, SSC, vb. 25 liklere yelken açıcaz http://lust.s4.bizhat.com bu da forumlarımız..başvuru ve bilgilendirme için uğrayın bekleriz...eskilere çok çok slmlar
| | | | Oyuncu |  | 05 Eylül 2007 08:58 %0 | |
| slmlar dark ne haber  | | | | Oyuncu |  | 05 Eylül 2007 08:59 %0 | |
| Kseo,
dostum tebrik ediyorum seni. wow oynayan türklerle ilgili bundan daha güzel ve gerçekçi bir yazı yazılamazdı herhalde.
bu arada, slm dark  | | | | Oyuncu |  | 05 Eylül 2007 09:01 %0 | |
| Evet Kseo ellerine sağlık uğraşmışsın çok güzel bir yazı yazmışsın ve her kelimesinde hakikat var  | | | | Oyuncu |  | 05 Eylül 2007 09:34 (11/09/2007, 07:34) %0 | |
| | dolmuşum biraz. iyi geldi | | | . | | Oyuncu |  | 08 Eylül 2007 18:27 (11/09/2007, 07:34) %0 | |
| | .. edit. | | | | Oyuncu |  | 09 Eylül 2007 12:00 (11/09/2007, 07:33) %0 | |
| | .. | | | | Yarbay |  | 23 Eylül 2007 11:47 %0 | |
| Dunemaul
Hammerheart biz türk oyuncularla gayet guzel gidebiliyoruz yıllardır boyle onemli olan dogru insanlar secmek. | | | | Oyuncu |  | 24 Eylül 2007 09:45 %0 | |
| 
steam İd:4421223 Gg. | | | | |
|