Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
25/07/08 08:40 Toplam 15 oyuncu 54 sunucu 343 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Playstation Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Playstation 3 - yardım

SpittingJack
Oyuncu
12 Temmuz 2007 10:32 %0
PS3 edinmeyi düşünüyorum ancak ekstra masrafa girip de HD tv veya LCD televizyon almak istemiyorum.

22", 2ms, 1680x1050 ve DVI girişli bir monitörüm var. PS3'u DVI girişli bir monitöre bağlamak mümkün mü ?

Ayrıca oyunlarda bölge farkı var mı ? Amerika'dan aldığım ps3 ile burdan aldığım oyunları oynayabilir miyim ?

Teşekkürler.

ahmetov72
Teğmen
Teğmen
16 Temmuz 2007 17:26 %0
arkadaşım normal bir tvdede oynayabilirsin o kadar masraf edip alma lcd ayrıca amerikadan aldığınla burdan aldığın arasında sadece bazı oyunları çalıştırmama gibi bişi söz konusu

Sayqho
Oyuncu
20 Temmuz 2007 11:19 %0
Ps3'ü burda normal tv'lerdede oynayabilirsin ama amerikadan alınan ps3'ler ntsc oluyor ve tv'nin desteklememesi gibi bir durum olabiliyor (başıma geldi) ntsc/pal converterla sorunu çözersin öle bile olsa (rengi siyah-beyaz oluyor yoksa görüntü var diğer türlü).

Oyunlara gelince istediğin oyunu alıp oynayabilirsin pal yada ntsc olması gerekmiyor ps3 region free yani bütün oyunları rahatlıkla okur. Ntsc yada pal sadece ps2 oyunları için geçerli makinan ntsc ise elindeki ps2 oyunununda ntsc olması gerekiyor.

"i have no one,i'm bound to destroy all this greed"
HunteR

kolonyağ
Yüzbaşı
Yüzbaşı

fakirdik

13 Ağustos 2007 01:01 %0
converter'a gerek yok ps3'de...

Sayqho
Oyuncu
14 Ağustos 2007 02:01 %0
Ne kadar çok biliyorsunuz, her şeye muhalefet.

Eğer kullandığın televizyon ntsc desteklemiyorsa ve senin makinan amerikadan alınmışsa ne yazık ki converter kullanman gerekecek aksi taktirde siyah beyaz görüntü alırsınız.

Türkiye'den yada avrupadan alınan ps3'lerde böyle bir sorun olmuyor çünkü aletler pal.

HunteR

kolonyağ
Yüzbaşı
Yüzbaşı

fakirdik

14 Ağustos 2007 03:26 %0
canım kardeşim bendeki cihaz pal bende bir sorun yok bu bir.
ikincisi arkadaşım aldı amerikadan getirtti cihazda seçim olanağı var. açıp baktınmı bir kere olsun içine. Pal ps3'lerde bu yok niyeyse...

Sayqho
Oyuncu
14 Ağustos 2007 21:11 %0
Okuma yazma bilmiyorsun sanırım ? Tv desteklemiyebilir diyorum, desteklemeyen tv'lerdede seve seve converter kullanıcaksın aksi taktirde izlersin siyah beyaz.

Türkiye'den ve avrupadan alınan ps3'lerde sorun çıkmayacağını çünkü aletlerin avrupa standartlarına göre üretildiğini belirttim zaten.

Biraz araştır bişiler öğrren, kulaktan dolma bilgilerle kimsenin kafasını karıştırma.

HunteR

Bother
Korgeneral
Korgeneral
14 Ağustos 2007 22:01 %0
Konuyla biraz alakasız olacak ama birşey sorucam.Mesela ps3ü kanadadan yada ne biliyim japonyadan alsam garanti süresi içinde herhangi bir sorun çıktıgında türkiyede ücretsiz olarak servise verebilirmiyim?Yurt dışı ps3lerde garanti olmadıgına dair bişeyler duymuştumda.

kolonyağ
Yüzbaşı
Yüzbaşı

fakirdik

15 Ağustos 2007 02:04 %0
bende sana diyorumki ps3'ü istediğin formatta çalıştırabiliyosun ister ntsc ister pal.. 1.7 versiyonundan itibaren abd ve japonya ntsc olan makinelerde bu seçenek mevcut... Yazılımı güncellerseniz eğer bu sorunun hallolduğunu göreceksiniz. Sony yetkili satıcısıyla konuşuosun ne öğrenmesinden bahsediyosun. Ps3 türkiye pazarına girdiğinde bayii toplantısında herkesten önce tanıdım bu ürünü. Yaklaşık 10 yıldır sektörün içinde olan birinede saygı göster...

alıntı:
Gönderen: Sayqho
Okuma yazma bilmiyorsun sanırım ? Tv desteklemiyebilir diyorum, desteklemeyen tv'lerdede seve seve converter kullanıcaksın aksi taktirde izlersin siyah beyaz.
Türkiye'den ve avrupadan alınan ps3'lerde sorun çıkmayacağını çünkü aletlerin avrupa standartlarına göre üretildiğini belirttim zaten.
Biraz araştır bişiler öğrren, kulaktan dolma bilgilerle kimsenin kafasını karıştırma.
HunteR

Sayqho
Oyuncu
15 Ağustos 2007 11:17 %0
1.90 firmwire yüklü makinamda ve ne yazık ki öle bir ayar yok(özellikle baktım şu an hani benmi bilmiyorum böyle bir şeyi diye).

Gelin benim makinamıda pal yapında öyleyse, bende size duacı olayım.

HunteR

Bother
Korgeneral
Korgeneral
15 Ağustos 2007 11:43 %0
alıntı:
Gönderen: Bother
Konuyla biraz alakasız olacak ama birşey sorucam.Mesela ps3ü kanadadan yada ne biliyim japonyadan alsam garanti süresi içinde herhangi bir sorun çıktıgında türkiyede ücretsiz olarak servise verebilirmiyim?Yurt dışı ps3lerde garanti olmadıgına dair bişeyler duymuştumda.

Biriside bana cevap versin ya

' Necrom
Yüzbaşı
Yüzbaşı
15 Ağustos 2007 12:02 (15/08/2007, 12:02) %0
alıntı:
1.90 firmwire yüklü makinamda ve ne yazık ki öle bir ayar yok(özellikle baktım şu an hani benmi bilmiyorum böyle bir şeyi diye).
HunteR

Malesef son çözüm Converter.

kolonyağ
Yüzbaşı
Yüzbaşı

fakirdik

15 Ağustos 2007 14:36 (15/08/2007, 14:39) %0
arkadaş monitöre bağlicakmış tv'ye değil

türkiyeye giren bütün ps'ler aslında ntsc ama yazılımla pal'a çevriliyor.Religion Free olan bir ürün neden ayrılsınki. bir düşün.. Neyse sanırım makinende bir sorun var. Makineni nete bağlayıp tekrar kurmayı dene.

kolonyağ
Yüzbaşı
Yüzbaşı

fakirdik

15 Ağustos 2007 14:37 %0
alıntı:
Gönderen: Bother

Biriside bana cevap versin ya

eer garantiliyse sony eurosia'dan garantili olmak zorunda. Tabiiki aldığn ürün garanti dahilinde yapılacaktır ama sorun olduğunda servis süresi 2 ayı bulabilir.

codanil
Üsteğmen
Üsteğmen
01 Eylül 2007 22:29 %0
dostum alacagin lcdde hdcp destegi varsa kacirma samsung 226bw veya 206bw, bunlari oneririm hdmi-dvi kablo alip takiyorsun ve full hdnin tadina variyorsun.

GhosTT
Teğmen
Teğmen
02 Eylül 2007 22:41 %0
ps3 alıyosan hd da kulanacan ztn olayı hd ps3 ama normal tv de iii oerformans werio ama ben hd da kulanıom yok boyle bi olay artık pc oyunları oynanmaz lan oyunlarından başka arkadaşlar we MGS4 gelcek da ne olsun Yanında da Pes 2008

babam beşiktaşlı ol dedi
dayım galatasaraylı ol dedi
alayına isYan fenerliyim.

Fa!thLess
Çavuş
Çavuş
20 Ekim 2007 12:04 %0
alıntı:
HunteR

ehühühü

klankick
Oyuncu
19 Ocak 12:47 %0
iyi ama ben anlamam çözüldümü yoksa

gfunk
Oyuncu
28 Ocak 06:28 %0
upscale özellikleri iyi olan bir monitör almalısın, 1080p tam desteklemeli, ayrıca kablodan kabloyada fark var.

Dux
Oyuncu
22 Şubat 03:05 %0
Bu senin işini görür sanırım...
http://urun.gittigidiyor.com/HDMI-DVI-24-1-Kablo-3-Mt-EKRANPAZAR_W0QQidZZ8021762

"The Lagend Will Never Dies.Such as Challenge With Me."
E.Dux

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön